Sylvana Simons komt uit de kast als eurofiel: ‘D66’ers zeggen in Europees Parlement wat ik wil horen!’

vlcsnap-2019-07-18-17h19m56s033
Foto: Sylvana Simons met twee partijgenoten. Bron: Screenshot EO.

We weten dat Sylvana Simons radicaal pro-opengrenzen, pro-politieke correctheid, pro-klimaatapologetiek, pro-migratie en pro gedwongen diversiteit is. Dus eigenlijk is het niet zo heel schokkend: Sylvana heeft geen eigen mannetje/vrouwtje/half manvrouwding in Europa. Dus wie steunt ze dan wel? D66. De meest schaamteloze pro-Europapartij van heel het land.

sylvana d66

Het nieuwe Europese Parlement is krap tweeënhalve week bezig, maar Sylvana Simons heeft haar lievelingspolitica al gevonden. BIJ1 beweegt zich niet in Europa (de partij bestaat immers niet of nauwelijks buiten de Bijlmer in Amsterdam), dus als de BIJ1-oprichtster iemand wil aanmoedigen moet ze daarvoor noodgedwongen bij andere partijen kijken.

En alhoewel we Sylvana in de Stopera kennen als iemand die radicaal wil breken met de status quo, is ze wat Brussel betreft meer van hetzelfde oude en grijsgedraaide liedje. Want wie is haar favoriete europarlementariër? Een D66’er, zo leerden we gisteren van haar Facebook-pagina. Een sociaal-liberale die luistert naar de naam Samira Rafaela. Rafaela van de partij die de huidige praktijk van altijd maar binnenharken van meer macht voor een ivoren toren vol wereldvreemde, foie gras-etende bestuurders. De partij tégen Nederland, in essentie. Ah, daar zien we dan toch weer een raakvlak.

Dat Samira Rafaela daarnaast ook nog wil dat Brussel de hulptroepen naar de Antillen stuurt om alle vluchtelingen daar van alle gemakken te voorzien, is daarbij dan ook alleen maar een prettige bonus. Al dan niet uit te keren in herstelbetalingen.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reageer

21 reacties

 1.   

  Elk verstandig mens is pro-Europees. Sylvana toont zich een verstandig mens.

  1.   

   D66 is anti-Europees, want pro EU.

  2.   

   Nee hoor Lao echt verstandige mensen zien wat er echt gebeurt in het Europees parlement, en beseffen dat de EU absoluut niet het beste voor heeft met haar eigen burgers.
   Het feit dat jij SS een verstandig mens noemt laat zien wat een ongelofelijke idioot jij eigenlijk bent en dan druk ik mij nog heel zacht uit natuurlijk..
   Het schofferen van Nederlandse burgers is jou doel..

 2.   

  De bosnegers uit Kwakoegron, Suriname zien meer westers uit dan de zwarte koningin van Amsterdam.

  1.   

   Deze zieke opmerking van victus heeft echt absoluut niks met racisme te maken hoor.

   :(

   1.   

    Het heeft er inderdaad niks mee te maken, miezerig stokertje dat je er bent.
    En pro-europa heeft niks te maken met pro EU maar miezerige mensjes als jij kunnen toch enkel maar stoken en zuigen.
    Dus stik er maar in galbak!

    1.   

     Schelden is natuurlijk altijd een zwaktebod.

     1.   

      De eeuwig gebande met honderden versleten namen, de zuigende stoker. Niemand moet jou, niemand zit op jou te wachten, jij bent de ongenode gast die steeds weer opduikt, jij bent de eeuwige gebande, de pisvlek.

   2.   

    Blij dat je het inziet.

   3.   

    Nee totaal niks met racisme te maken. Al draai jij het weer die kant op. Daaruit blijkt dat jij een geïmporteerde racist bent die niks anders doet dan klagen. Heb jij ook andere (vluchtelingen) vermoord toen je naar ons land kwam. Want ze verdrinken hun kinderen voor een greencart. Dat hebben we gezien.

 3.   

  Umfufu steunt Umfufu.
  Tja, waarom niet.
  Of moeten we voor kwaliteit gaan i.p.v. D66 ?

 4.   

  SS part naadloos in het grosse deutsche reich. Ze ziet een kans om binnen te komen:) :) :)

 5.   

  Natuurlijk, alles wat voor de ondermijning van Nederland is, is zij voor.

 6.   

  Ik vind het positief, dat Silletje eindelijk erkend, dat migranten een ongehoorde – en niet te dragen druk op (delen van) het koninkrijk leggen. En dat er actie moet worden ondernomen. Laten we doorpakken: laten we erkennen, dat migranten een te grote druk op nog veel meer gebieden leggen. En dat we actie moeten ondernemen. Australië schijnt hele goede ideeën te hebben. Dus hup: Sillabiel en ’66: ga eens op werkbezoek. Hè; lekker, die samenwerking bij nijpende problemen.

 7.   

  Ja onze zeurpiet blijft maar doorgaan. Puur rasicme is haar verdien model. Zij kiest alleen kleur zoals een echte racist. Hieruit blijkt dat gekleurde mensen de echte racisten zijn. Blanke mensen zijn niet racistisch. Al proberen gekleurde dat wel zo voor te doen. Nederlanders zijn echte hulpzame mensen die al jaren negers Arabieren Aziaten en weet ik veel wat voor soorten opvangen. Die zelfde mensen lopen daarna te brullen jullie racisten. Ik ben van mening dat wij eens moeten worden waar wij al jarenlang van beschuldigd worden. Dus word racist en trap die klagers ons land uit, dat is wat ze willen aangezien ze roepen dat wij zo zijn.

  1.   

   Veel Surinamers zijn zelf geboren racisten. Blanken zijn dom, dik en hebberig, Aziaten zijn stiekum, Hindoestanen zijn echt van alles. Constant de blanken van alles de schuld geven maar zelf ondertussen 45 jaar bijstand trekken van “die witmanks” Zeuren over anderen zit er echt ingebakken. Zeker bij de generatie >45jaar.

 8.   

  De fractievoorzitter van BIJ1?
  Tong verwijderen en/of ophangen die hap!

 9.   

  De fractievoorzitter van BIJ1 heeft ernstige psychische problemen,haar onbedwingbare hang naar aandacht(zelfs negatieve aandacht) wordt steeds erger.
  Ze is nog niet tot het besef gekomen, dat in de ogen van mannen,ze nooit méér zal zijn dan een spermacontainer!
  “Vrouwelijke kenmerken” zijn niét genoeg om in welk beroep dan ook,succesvol te blijven!
  Het haatzaaien waarmee ze bezig is, zal óók niet helpen de neerwaartse spiraal te stoppen!
  Het is een ouder wordende verbitterde en onsympathieke vrouw!

 10.   

  De ene zwarte is de andere zwarte niet he …..hahahahahaaha

 11.   

  Ah daar is ze weer? Onze eigenste pleeborstel. Kwam er weer een stinkende wolk onder haar pruik vandaan?

 12.   

  D66? Net zo’n achterlijk zooitje als bij1.
  Hebben nix zinnigs te zeggen ook niet in het Euro Parlament.
  AS uit de kast? Heb dat mens altijd al een beetje vreemd gevonden.

Like nu onze nieuwe pagina voor nieuws en opinie!