Tiranniek DENK weigert vertrokken leden uit te schrijven en blijft ze voor straf maar spam sturen

Dat het er ernstig aan toe gaat bij DENK, weten we inmiddels wel. Intimidatie-rechtszaken tegen ‘onwelgevallige’ ondernemers, een hetze tegen Kamervoorzitter Khadija Arib, en nepnieuws uit Israël. Maar het kan natuurlijk allemaal nog steeds een beetje erger: ook de eigen leden zuchten onder het schrikbewind van Kuzu en zijn Schutzstaffel.

DENK kan zichzelf beter Hotel California gaan noemen. Because you can check out anytime you like, but you can never leave. Oud-leden (of dat zouden ze graag willen zijn…) kunnen dat volmondig beamen.

Zo wilde een DENK’er van zijn lidmaatschap af, omdat de partij er geen enkel probleem mee had om te fungeren de lange arm van buitenlandse overheden. Zoals die van Marokko, die momenteel de gemeenschap in de Rif op vriendelijke en minder vriendelijke wijze onder de duim probeert te houden. Niet alle leden zijn daar van gediend, maar daar heeft DENK dan weer maling aan.

In de redactiemailbox een bericht van een gepikeerde voormalig Kuzu-fan, die z’n lidmaatschap wilde opzeggen. Maar daar niet in slaagde, omdat DENK weigert deze kerel uit te schrijven. Tegen zijn wil blijft hij lid tot eind december, en daar is hij niet gelukkig. Lees maar mee

“Geachte redactie van De Dagelijkse Standaard,

Sinds enkele weken ben ik geen lid meer bij DENK, omdat een van hun Europese kandidaten (Nadia Al Ouahdani) zich pro-lange arm van Rabat uitliet richting de Riffijnse gemeenschap en de partij hier geen afstand van wil nemen. De Telegraaf had hier eerder over bericht.

Nu ben ik al een aantal jaar lid van de partij en heb ik naar aanleiding hiervan mijn lidmaatschap opgezegd. Ook er geen afstand wordt genomen door de partijtop. Gek genoeg loopt mijn lidmaatschap wel door tot het einde van dit kalenderjaar. Volgens mij vanwege subsidie redenen en is deze praktijk ook onwettig.

Omdat mijn lidmaatschap ongewenst doorloopt, blijf ik dus de DENK spam ontvangen en daarmee ook mailtje met daarin een ledenenquete. Volgens mij kunnen jullie wel wat leuks met zo’n enquete. Hoe dan ook, doe er je voordeel mee.

Groet,

[Naam bekend bij redactie]”

Yup. Reden nummer driehonderdvijfennegentig waarom DENK een hatelijke partij is.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en word lid van onze spiksplinternieuwe Facebookgroep!

Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

10 reacties

 1. Lao Tse

  Het lid wordt dus wel uitgeschreven maar pas aan het eind van het kalenderjaar.

  De kop boven dit artikel is dus onjuist.

  1. logisch denken

   Je moet even de privacy wetgeving nalezen flapdrol. Het spammen is onrechtmatig.

 2. EU kok

  Uitschrijven/opzegging met in acht neming van een bepaalde tijd is normaal in Nederland.
  Maar als dat bij DENK gebeurt, zijn Tim zijn rapen gaar.
  .
  PS
  Kan mij nog klachten van reageerders herinneren dat zij hun account bij DDS niet konden opzeggen of afsluiten.
  Is hier al verbetering in gekomen ?

  1. logisch denken

   Oneigenlijke vergelijking c oc k. Krijg je mail of anderzins berichten over je account ?

   Niet meer langs komen en je account is beeindigd. Wordt niet in stand gehouden om de subsidie te ontvangen

   1. EU kok

    Oude inlogs, welke voor reacties geblokkeerd zijn, worden in tact gehouden door
    DDS.
    Commerciële belangen?

    1. Frets

     en een cockje met ‘ck’, dat veranderd niet, net als zijn zuigende stoker noppen/duijndam/code134/ernst/de eeuwig gebande/etc

 3. Tman

  Men moet de partij Denk ook niet vergelijken met een regulaire partij!
  Het is meer zoiets als de Cosa Nostra,afmelden is bij dat soort clubs synoniem aan verraad!

 4. Duke

  Als het effect heeft op subsidie, is dat fraude en hoort het OM in te grijpen.

 5. JRJ73

  Ik snap niet dat men nog aandacht geeft aan deze tragische partij, met hun tragische leden. Men zou deze marionetten partij van Erdogan net zoals de Hells Angel’s, Sathudara en No surrender moeten verbieden. Een misselijk makende opruiende partij, die alleen maar uit is op onrust en sensatie. ZUM kotsen gewoon.

 6. hansjagt

  Ik blijf het herhalen: DENK IS AL JARENLANG EEN RAMP M.B.T. ONZE NEDERLANDSE DEMOCRATIE. denk dat het juist goed is, dat deze mannekes van Denk, een A-Sociaal en PRIMITIEF GEDRAG LATEN ZIEN. Bij de provinciale verkiezingen en de Europese verkiezingen, heeft Denk geen enkele, dus 0 zetels behaald, (de mannekes van Denk dachten wel 3 zetels binnen te harken) dat kwam stevig over, m.n. dat de achterban van Denk, voor een groot gedeelte niet zijn gaan stemmen, m.b.t. schaamte, voor de 3 mannekes. Het zal nog generaties duren, voordat deze culturen redelijk met elkaar om kunnen gaan. MET DE OPKOMST VAN DENK IS DE POLARISATIE STERK ONTWIKKELD,
  maar dat hebben deze kereltjes absoluut niet door.
  Waarschijnlijk krijgt Denk ook 0 zetels m.b.t. de 2e kamer verkiezingen, reden: KINDERLIJK PRIMITIEF GEDRAG en daardoor is NEDERLAND mooi VAN DIT PARTIJTJE AF.
  Een groot gedeelte van de Denk achterban, wil ook niets meer met deze jochies te maken hebben.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.