shutterstock 385504729

Trump herhaalt aanvallen op 4 Amerika-hatende Congresleden: 'Ze kúnnen niet van Amerika houden'

Geen categoriejul 22 2019, 8:00
Hij heeft helemaal gelijk.
Hoewel hij er continu voor bekritiseerd wordt in zowel de Amerikaanse als Europese media blijft President Donald J. Trump zich publiekelijk uitspreken tegen vier Democratische Congresleden die hem, en zijn land, te pas en te onpas tot op het bot beledigen. Het gaat dus om Ilhan Omar, Alexandria Ocasio-Cortez, HoeHeetZe Pressley, en Rashida Tlaib. Voor het Amerikaanse PJMedia heb ik hier meerdere artikelen over geschreven... wat niet zo gek is, aangezien de vrouwen in kwestie maar door blijven gaan met hun spuwen van hun haat.
Zo riep Omar onlangs dat Amerikanen "immigranten slechter behandelen dan honden omdat ze racistisch zijn." En de knettergekke Ocasio-Cortez (AOC) beweert steeds weer dat Amerikaanse opvangcentra voor illegale immigranten feitelijk "concentratiekampen" zijn.
Hoewel Trump steeds aangevallen wordt door de media vanwege zijn kritiek op deze haatvolle vrouwen weigert hij een stap terug te doen. Vandaag liet hij weten op Twitter dat hij geen moment gelooft dat ze van Amerika houden. "Ze moeten hun excuses aanbieden" voor "de verschrikkelijke dingen die ze gezegd hebben," aldus Trump.
https://twitter.com/realDonaldTrump/status/1152912995938443269
Natuurlijk heeft hij helemaal gelijk. Deze vrouwen hebben een hekel aan Amerika, Israël, en het Amerikaanse volk. Ze zijn de Amerikaanse versies van Sylvana Simons... en nee, er is helemaal niets mis mee om ze vriendelijk te verzoeken te vertrekken als ze het zo vreselijk vinden in Amerika.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten