Video! Sylvana pakt christenen aan: ‘God is een zwarte vrouw, Jezus evident geen witte man!’

Niet alleen het Sinterklaasfeest is aan een revisie toe, aldus BIJ1-politica Sylvana Simons, maar ook het christendom kan wel een opknapbeurt gebruiken. Dat suggereerde Sylvana gisteren tijdens het VPRO-programma Tims ^ tent: maar dan in een bungalow met sterren. Volgens haar moeten we accepteren dat God “sowieso” een zwarte vrouw is, en Jezus “evident” geen witte man.

Nederlanders mogen de borst natmaken, want niet alleen dienen we afscheid te nemen van Zwarte Piet. Ook moeten de al eeuwen hier woonachtige christenen zich binnenkort gaan schikken aan het SJW-evangelie van kardinaal Sylvana Simons.

Dat kunnen we opmaken uit een uitzending van VPRO-interviewprogramma Tims ^ tent: maar dan in een bungalow met sterren. Sylvana Simons zegt zelf in God te geloven, maar dan als een soort “scheppende macht.” Ze vond het krijgen van kinderen een “goddelijke ervaring”, en haalt daar haar religiositeit vandaan. Ook brandt ze af en toe een stukje wierook. Bij het christelijke geloof plaatst de BIJ1-oprichtster duidelijk haar vraagtekens, met frases als “als het allemaal echt gebeurd is…”, maar mocht God echt bestaan, dan weet Sylvana wel enkele zaken te melden over de Oerschepper.

Volgens de voormalige VJ is God “sowieso” een zwarte vrouw, om redenen die ze niet onthult. Jezus is daarnaast géén witte man, vermeldt ze er direct bij. Alsof dat belangrijk is, en het gaat om wat de beste man allemaal gezegd zou hebben, in plaats van hoeveel melatonine er in zijn huid aanwezig was.

Maar nee, alles moet door de politiek-correcte SJW-lens bekeken worden. Tradities, politiek… en nu zelfs ook religie. Zucht, Sylvana. Diepe zucht.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en word lid van onze spiksplinternieuwe Facebookgroep!

Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

82 reacties

 1. Lao Tse

  Tim weet het daarentegen heel zeker: God is een man en Christus is een roomblanke ariër.

  Dat noem ik nou een sterk geloof hebben!

  1. Original NL

   PIM FORTUYN!!

  2. ZiggyStardust

   Het maakt wel degelijk uit wat voor kleur ze hebben, het zijn namelijk sprookjes! De kleur van Ariël in de kleine zeemeermin dn de kleur van zwarte piet pas je ook niet zomaar aan! Of toch wel? Laten we ophouden met deze onzin, het in kleurtjes denken en in hokjes plaatsen aub, het roept alleen maar meer discriminatie en racisme op. Sylvana Simons, gastredacteur van ParaVisie kun je sowieso niet serieus nemen.

   1. ZiggyStardust

    De kans dat Jezus bestaan heeft is aannemelijk. Over zijn superkrachten heb ik sterke twijfels (of eigenlijk helemaal niet). Maar dat hij geen blanke Nederlander was lijkt mij wel duidelijk. Hij was een jood, en 2000 jaar geleden was het daar nog warmer in die regio dan nu door de zonneactiviteit, boerka’s en mannenjurken deden ze toen nog niet aan in die regio, dat was pas 600 jaar later, dus hij had volgens mij minimaal een gezond bruin kleurtje.

 2. Pedrito

  Mocht er een God (M/V) bestaan, dan is mijn vraag aan deze boven-ons-gestelde: “Wanneer verlost u ons van SS en neemt u haar tot zich ?”.

  1. EU kok

   U twijfelt aan zijn/haar/het bestaan maar niet aan de toegedichte capaciteiten.
   Vreemd

   1. ZiggyStardust

    Zonder capaciteiten had ie natuurlijk geen bestaansrecht. Net zoals Spider-Man die geen web kan maken en superman die niet kan vliegen.

 3. Kretoloog

  Totaal knettergek dus, die Sylvana Simons.
  Net als Malek, maar (nog) niet gewelddadig.

 4. EU kok

  Tim weet de echte politieke leiders van deze wereld er elke dag tussen uit te pikken en houdt ons perfect op de hoogte van belangrijke politieke uitspraken.
  Tim, u bent een journalist uit duizenden.

  1. ZiggyStardust

   Nou, op Joop. nl zijn het anders ook behoorlijk Sylvana fetisjisten hoor. Daar wordt ze gewoon vergeleken met Oprah Winfrey vandaag.

  2. ZiggyStardust

   Ik denk dat Tim gewoon stiekem een oogje op haar heeft. En eerlijk gezegd, ik zou haar ook doen.

 5. waakzaam

  Aangezien God zich Zijn orde geschapen heeft waarin Hij alleen een huwelijk erkent tussen een man en een vrouw en aangezien Hij zichzelf voor eeuwig een bruid tot vrouw verworven heeft, moet Hij dus een MAN zijn.
  Als SS dus in een zwarte vrouwelijke god geloofd hoeven Joden en Christenen zich geen zorgen te maken omdat SS niet in diezelfde God geloofd.
  Prima toch? Probleem opgelost!

  1. EU kok

   U suggereert dat er meerdere goden zijn?

   1. Original NL

    Pim Fortuyn!!

    1. ZiggyStardust

     En Ziggy Stardust natuurlijk!!
     Maar die heeft zichzelf na een tijd gewoon weer opgeheven en ging met z’n tijd mee. Sterker nog, het was een vernieuwer in de mode en muziek en heeft zelfs nu nog invloed. Heil Ziggy Stardust. Amen!

   2. Mars020

    Geen idee, want ik heb er nog nooit een gezien?. Wanneer heb jij er voor het laatst eentje ontmoet?. En zo ja, hoe zag hij of zij er uit?.

 6. knabbel-001

  Volgens mij is daar ook een behandeling voor…

  1. EU kok

   De babbel methode?

   1. ZiggyStardust

    Nee joh, TBS natuurlijk zonder verdere celstraf.

 7. Agios

  Volgens mij heeft mevrouw Simons zichzelf tot godheid uitgeroepen. Er zijn er meer geweest die alle zijn opgenomen in gesloten inrichtingen.

  1. Mars020

   Het zit in de inrichtingen inderdaad vol met dat soort figuren. De ene gek denkt, dat hij Napoleon is, de andere god en voor de gestoorde moslims natuurlijk Allah. De langharige gestoorden, noemen zichzelf Jezus. Deze laatstgenoemde was waarschijnlijk niet zo wit als een Engelsman, maar leek meer op een mocro met lang haar. Wanneer sluiten ze die SS nou eens op?.

 8. ManusR

  Nou, dat jezus geen blanke was geloof ik graag want het is in Israel nou niet bepaald koud en bewolkt zoals in Nederland dus een lichtgebruinde man waarschijnlijk.

 9. ManusR

  Ach en SS is nou ook niet bepaald een negerin maar eenn bastaard.

 10. ikweetwatikwil

  Lao en SS zijn mensen die alleen kunnen leven door tegen de stroom in te zwemmen . Daar worden ze moe van en gaan ze kolder verkopen.
  Je kunt ze niet serieus nemen.

 11. Lejeune

  Nog effe en Sylvana denkt dat zij (zwarte vrouw) God is.

 12. moniekMP

  En Boeddha was een Aboriginal Australier neem ik aan? oei nee, een Aboriginal Australische natuurlijk.

 13. Sans Rancune

  Sylvana krijgt ook geen rust van DDS, zij moet wel met een mening komen.

  1. logisch denken

   ze moet helemaal niets die politieke trol.

 14. Fortiori

  Of je gelooft of niet, het maakt allemaal geen bal uit. Niemand die het nog over Zeus heeft. En over al die wonderen, de visioenen, dat waren kosmonauten. Aliens, die volgens sommigen ’s nachts nog wel eens aan je bed verschijnen. En dan heb je weer een openbaring…

 15. Extreem Realist

  Er is echt een sylvana obsessie hier…

  1. Lao Tse

   Sylvana is een vrouw, zwart, succesvol, niet op haar mondje gevallen en slimmer dan de meesten hier.

   Uiteraard wekt dat grote woede.

   1. logisch denken

    succesvol ? toen ze gehuwd was met die blanke kassa had ze een rijk leven. Nu leeft ze in armoe in haar geradicaliseerde wereldje waar ze door bijna heel nederland vergruisd wordt.

    feitelijk wekt ze enkel medelij op maar door haar stupide uitspraken ook vaak woede.

    Woede over haar successen is mij totaal vreemd tarrel. Kennelijk ben je weer ongrhinderd door enige kennis aan het blaten als een volleerd troll

    1. Lao Tse

     Uiteraard ben jij veel slimmer en succesvoller, logisch denken.

     Er is altijd baas boven bazin.

     1. logisch denken

      dat staat er niet tarrel , misschien toch een cursusje begrijpend lezen voor je organiseren ? ik ga wel met de pet rond om de kosten binnen de perken te houden ! tenminste denk je dat ik veel ophaal voor je tarrel ?

     2. Frets

      Ach ja, Noppie/Tengo/Kawana/Dopper/Duijndam/Code134/Rancune/F.C. Labrouste/Lao Tse/Garland S. tucker/Vanduinen slaat altijd terug, met de kracht van een vlindervleugeltje. Niets om over na te denken. Het lijdt een armzalige leventje, waar zijn toekomst alleen maar zwarter wordt. Hij heeft altijd een pot vaseline binnen handbereik, want als oude PC-rukkertrol en tarrel, is dat noodzakelijk voor hem, zit in de leeftijd.

     3. Lao Tse

      Klopt, logisch denken, dat meende ik ook niet. Ik denk helemaal niet dat je slimmer en succesvoller bent dan Sylvana.
      Ik bedoelde het ironisch.

     4. logisch denken

      ook in ironie zit je er volledig naast tarrel. Blijft onverkort van kracht dat je wederom ongehinderd door enige kennis blaat als een 1 cellige tarrel.

     5. fockingworst

      @lao Tse de huistrol zit weer paraat achter zijn toetsenbord 24/7
      Je moet toch wel gestoord zijn en niks anders in je leven hebben als je hier 24/7 zit te reageren zoals @eu slappe cock.
      @huistrol wat een kansloos leven heb je elke dag weer door hier te komen en werkelijk iedere minuut te reageren, op een werkelijk door iedereen hier ervaren als abjecte manier,
      en dat al zeker 10 jaar lang.
      U bent werkelijk niet goed bij uw hoofd

     6. Peter Oudshoorn

      Logisch denken, de psychopaat en narcist Lao Tse wil uitsluitend trollen en je op de kast jagen en dat heb je natuurlijk zelf helemaal door getuige je uitstekende reacties en sterke weerwoord.

      Het is duidelijk dat Lao aan alle kanten verzwakt – zijn sargebbetjes zijn niet meer wat ze geweest zijn, hij vervalt in eindeloze herhalingen en maakt een machteloze indruk. Lao’s tijd is voorbij en dat voelt hij zelf ook.

     7. Ts

      Geachte Lao Tse,
      Graag een discussie voeren vanuit feiten, nu is dat bij een geloof lastig aangezien we niets door falsificatie onomstotelijk kunnen bewijzen, daarom heet het ook geloof.
      Wel is geloof gebaseerd op wat men op schrift heeft gesteld, nu enkele wetenswaardigheden welke in discussies over het christelijke geloof staan geschreven, misschien er al eens over gehoord:
      God de vader schiep de aarde…
      Onze vader….
      De zoon sprak over zijn Vader in de hemel..
      Dus ja, volgens het christelijke geloof is God een man…

 16. logisch denken

  is de duivel dan echt zwart ?

 17. tonna

  De fractievoorzitter van BIJ1?
  Die godsdienst waanzinnige kween die denkt een reïncarnatie van Jesus Christus te zijn?
  Nee,dank je!

 18. Flip Flipt

  Lao,
  Ga ’s n lekker wippie maken of ga dr eens n lekker een dagje op uit.
  Dat getrol hier met dat warme weer is toch ook niets?

  1. Frets

   hij is een pisvlek en masochist , een zelfkastijder. Hij ervaart het gekweld worden als prettig. Nadeel van die aandoening is dat de vele klappen en beledigingen die hij hier krijgt alleen maar stimulerend werken. Daarnaast, en dat is ook al vele malen genoemd, zit er een parafile kant aan dit gezwel. Als er door deze parafilie grote problemen ontstaan tussen de masochist en de omgeving, is er sprake van een psychische aandoening. Deze aandoening of stoornis is psychotisch van aard en gaat in zijn geval gepaard met narcisme.

 19. C.A.Barstow

  En ik maar denken gek is gek, het kan niet erger.
  Het blijkt dus veel erger te kunnen.
  Levenslang eenzaam opsluiten dat hersenloze wijf.

  God en Jesus zijn vanzelfsprekend blank.
  Een donkere of wel een nikker God en Jesus hadden natuurlijk de domheid en hersenloosheid zelve geweest.

 20. Veteraan

  Ik vond haar als paaldanseres beter.
  Maar ja, al die onzin geeft haar wat aanzien en levert geld op.
  Dus ik snap het wel Sylvana.

 21. Jynx

  Ach, blacks are ok .
  Every family schould have one!

 22. peetjuhhhh

  Nog even en dan mag je niet meer zeggen, zwarte verf. Dan moet je zeggen, wil jij de muur verven Makambo.

 23. Siemien

  Zij gaat echt spijt krijgen van haar woorden..

  1. Frets

   niet toerekeningsvatbaar siemien

 24. Peter Oudshoorn

  Dat iemand een omnipotente en transcedente voortstuwende kracht in het universum kan indelen naar mannelijk of vrouwelijk, verbaast me altijd buitengewoon. Ik dacht werkelijk dat dit primitieve godsbeeld al lang uitgestorven was. Bij Silly Syl blijkbaar nog niet.

  En natuurlijk was Jezus een donkerbruine Semiet, daarover bestaat ook geen enkel twijfel. Dat daar een probleem mee zou zijn begrijp ik evenmin.

  1. Frets

   klopt jezus was getint

   1. Siemien

    Hij zag er Arabisch uit natuurlijk..

    1. Lao Tse

     Een Arabier als Verlosser en Zaligmaker.

     Het kan verkeren.

     1. Frets

      flikker op zuigstoker, eenzame pisvlek en speklap

 25. Vrijedenkert

  In 2016 kraaide SS nog dat ze zelf godin was…

 26. ReneR

  Eigenlijk is het het beste als die Helleveeg, van een Simons, die het evangelie niet alleen in twijfel trekt, maar ronduit tracht te ontkrachten en verkrachten terug haar hol in kruipt, waar ze vandaan komt, tussen de andere demonen. Dat is mijn mening. Maar ik doe er niet toe, niet mijn wil, maar Zijn wil geschiedde. Indien Mw. Simons bewust het woord van God probeert te verdraaien, ontkrachten, verkrachten of te beledigen, dan zal ze Zijn oordeel zelf ook moeten dragen. Ik bid voor haar dat ze tot een dieper inzicht komt, oprecht berouw krijgt van haar daden. Tegen het evangelie, maar ook het constant twee strijd veroorzaken onder alle mensen. Doet ze dat niet, dan zal God oordelen.

  1. Lao Tse

   Ik denk inderdaad, ReneR, dat God, samen met zoon, enorm geïrriteerd is door Sylvana en een helder plan heeft over de wijze waarop Hij deze zondige vrouw een lesje gaat leren.
   Met God en zijn zoon Jezus valt niet te spotten, dus Sylvana kan haar welgevormde borsten nat maken.

   1. Frets

    De eeuwig gebande met honderden versleten namen, de zuigende stoker. Niemand moet jou, niemand zit op jou te wachten, jij bent de ongenode gast die steeds weer opduikt, jij bent de eeuwige gebande, de pisvlek.

 27. Kristalix

  Het bevestigd in iedergeval dat deze pleeborstel rijp is voor een inrichting. Overigens weet Sylanan nog niet dat de thee boy van onze lieve heer allah heet.

 28. Bosche draak

  Alsof iemand het ook maar iets kan schelen wat deze demente zwakzinnige lichtekooi te melden heeft.
  Kan ze niet gewoon weer gaan paaldansen?

  1. peetjuhhhh

   Alsjeblieft niet. Stel je voor dat je tijdens t zappen op dat kanaal komt. Lasogen is niet fijn.

 29. Ron

  Had Sylvana maar gelijk.
  Dan hadden we nu 6 rustdagen ipv alleen zondag.

 30. PHM van de Kletersteeg

  Is er nog iets normaals aan dat gleufdier?
  Laat haar nou lekker teruggaan naar de boom waar ze uit gevallen is.

  Note: een leuk bijverschijnsel vn slavernij: de negers in USA scoren ongeveer 20 punt hoger op IQ schaal dan de negers in Afrika.
  Omgang met blanken heeft zo zijn voordelen….

  1. peetjuhhhh

   Nou maar hopen dat de negers naar Amerika gaan.

 31. Siemien

  God is niet in een hokje te plaatsen, Hij heeft een ieder naar zijn evenbeeld geschapen dusss….

  1. peetjuhhhh

   Ja God maakte Adam en uit zijn rib eva. Die kregen 2 zonen(en hier stopt het sprookje) Je vraag je af waarom de kerk tegen homo,s is.

   1. Siemien

    Maar wat vindt Peetjuhh van 2 hand in hand lopend zoenende mannen?

   2. Lampje

    Wat dacht u van inteelt?

 32. Heras

  Silvana; als nu geen verstand van dit onderwerp hebt vraag het dan aan mensen die het wel hebben. Want alles heeft te maken met het Joodse volk; zij zijn de uitverkorenen.
  Daar komt Christus uit voort. Uit het geslacht van David.
  Hoe God eruit ziet???Als een stralende Heerlijkheid.

  1. Siemien

   Amen

 33. Anders55

  ze is nou echt de weg kwijt???,
  hoe verzint ze het allemaal!!!
  wordt hoe langer hoe gekker??
  ze hoort niet in de politiek; maar ook niet in de maatschappij??
  straks gaat ze nog roepen dat ze door God gezonden is??

  1. Siemien

   Ja en dit verward met aloeha hakbar

  2. Lampje

   Ik vermoed dat ze door God gezonden is. God heeft het goed met ons voor en wil aantonen dat onder zijn bewind ook wangedrochten rondlopen.

 34. Ben-NIET-Groen-L

  Waarom durft ze nou niet te verkondigen dat Allah een blanke vrouw is …dat zou pas die korte lontjes goed doen 🙂

 35. Ben-NIET-Groen-L

  Wist ik maar zeker dat ze geen beginnende hersenbeschadiging heeft zoals mijn schoonmoeder, die beginnend dement aan het worden is.

  Dementerende dus!

 36. Rosasolis

  Oh jee, Sylvana is helemaal in de waar, net als vele anderen. Alleen op een punt kan ze misschien gelijk hebben: wij weten niet als God mannelijk of vrouwelijk is. Omdat de Bijbel grotendeels door mannen werd geschreven is God altijd onze Vader. Maar volgens oude Hebreeuwse schreven is God een Spirit dat ook vrouwelijk kan zijn.
  Maar Jezus was niet zwart. Zijn moeder Maria kwam uit een eeuwen oude joodse familie. Haar echte naam was Mariam.
  Haar moeder en vader en groot-ouders waren joods. En haar zoon Jeshua (Jezus) werd opgeleid volgens het geloof als rabbi. De Joden waren toen Semieten die donkerharig waren, maar met een licht kleurig huid. De enige echte zwarte joden die nog bestaan, zijn in Ethiopie te vinden. Die zijn nakomelingen van de Koningin van Sheba, (Abyssinia) die zwart was, en koning Solomon uit Judea. Daarom hebben vele
  Ethiopien niet de typische zwart-Afrikanen trekken. Al eeuwen is Ethiopie een joods-christelijk land. De orthodoxe Ethiopisch kerk is nauw verbonden met de koptische kerk in Egypte. Beiden hebben eeuwen oude documenten over de vlucht van Maria, Josef, en baby Jeshua naar Egypte, waar zij hun geloof onder de bevolking verspreiden. Tot deze dag. Daarom moeten wij het altijd hebben over de joods-christelijk geloof in Egypte en Ethiopie.
  Over Een feit heb je gelijk Sylvie: Jeshua was niet een blonde jongen met blauwe ogen, en moeder Mariam ook niet…zoals je ziet in zoveel oude schilderijen.
  Die blonde haren en blauwe ogen komen uit Europa. Waarschijnlijk van de kruisvaarders. Maar het is ook nu een bekende feit met het leer van biologie, dat als
  als er gekruist wordt met iemand met donker bruine haar met iemand die blond haar heeft, dat er iets merkwaardigs gebeurt: namelijk rood haar! Dit gebeurt al eeuwen lang over heel Europa. Merkwaardig dat sommige van onze grootste componisten
  vlammende rode haren hadden: Vivaldi, Purcell, Berlioz en vele anderen, die leden aan discriminatie van rood-haringen. Tot deze dag. Mijn eigen broer die prachtige rood haar had, werd niet altijd geaccepteerd. En waarom niet? Wanneer wordt het eindelijk afgelopen met discriminatie tegen wie dan ook, wegens hun kleur of afkomstig?
  Beste Sylvie je moet ooit een cursus volgen over de geschiedenis van noord-Afrika.
  Blijkbaar weet u weinig over de enorme huidige problemen in deze landen. Die alleen van hulp van EU kunnen doorgaan.

 37. Lampje

  Klopt muts, Jezus was een Arabier en beslist geen blanke.

 38. Koningjamesversie

  Oke, ben benieuwd of ze zichzelf stiekem aanbid. Nee maar dan echt, het zou me niets verbazen. Ze is niet de enige die een eigen god verzint. Wat mij betreft is er genoeg bewijs om de bijbel serieus te nemen en God zichzelf aan jou persoonlijk te laten openbaren. Dat doettie dagelijks, maar tastbaarder als de bijbel wordt het niet elke dag. Blijf dus vooral bij hoe hij zegt dat het zit. Wij allemaal (en ook Sylvana) staan op Gods radar, er is nog hoop. Misschien kunnen we ooit nog leven zonder het domme geraaskal van Sylvana…

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.