Walgelijke Grauwe Eeuw-racisten over blanke mensen: ‘Vieze varkensroze huid! Echt smerig volk!’

Voor iedereen die nog niet wil toegeven dat het fenomeen reverse racism daadwerkelijk bestaat, en dit net zo fascistisch en naargeestig is als het ‘gewone’ racisme. Actievoerders van De Grauwe Eeuw (bekend van menig gewelddadige ‘antikoloniale’ actie), haten blanke mensen, zo schrijven ze op Twitter. Ze zijn een “smerig volk” met een “vieze varkensroze huid.”

varkensroze1

varkensroze2

Bij het sneue actiecomité De Grauwe Eeuw hebben ze al een hoop walgelijke acties op hun naam staan. Ze fantaseren over het doodschieten van Sinterklaas tijdens de jaarlijkse intocht om kinderen te traumatiseren. Ook bedreigen ze winkeliers die geen afscheid nemen van Zwarte Piet en roepen ze de Blokkeerfriezen op om zelfmoord te plegen. Dat allemaal ingekaderd in het idee van opkomen voor de rechten van zwarte Nederlanders.

Dat laatste is natuurlijk prima, al zijn de gekozen methodes van Michael van Zeil en Christa Noëlla natuurlijk uiterst dubieus. Hoe dan ook, vandaag leren we iets nieuws. Namelijk dat dit doorgedraaide tweetal het niet doet omdat ze zoveel van zwarte mensen houden. Maar wel omdat ze blanke mensen háten. Niet vanwege vermeend kolonialisme, maar gewoon omdat ze blanken “echt smerig volk” vinden. Aldus Christa, in ieder geval.

Dat blanken smerig zijn, komt doordat ze een “vieze varkensroze huid” hebben, zo legt Michael van Zeijl de Telegraaf-verslaggever Wierd Duk uit in een twitterfittie. Duk vroeg of Van Zeijl zich wel goed had ingesmeerd, omdat hij de journalist een “zaadvlek” noemde. Dat maakte kennelijk iets in de racistische jongen los:

“En nee ik heb niet zo’n vieze varkensroze huid. Ik hoef me niet in te smeren.

Wij hoeven niet in ons eigen zweet liggen sudderen in de zon voor een (in jullie geval tevergeefse) gezonde kleur. Veel minder kans [op huidkanker, red.] dan jij dus.”

Nou, wie wil de eer? Aangifte tegen dit tweetal vanwege aanzetten tot haat en groepsdiscriminatie… dat lijkt me inmiddels best een haalbare kaart. Want zulke racistische opmerkingen – van nota bene lieden die beweren tégen racisme te strijden – heb ik in geen jaren meer gezien.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en word lid van onze spiksplinternieuwe Facebookgroep!

Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

55 reacties

 1. Isengrijn

  Grauwe Eeuw:

  ‘Vieze varkensroze huid! Echt smerig volk!’

  Lol. U mad, bro? 🙂

 2. Caesar Lion Cachet

  LS…
  Alleen het angstige soort wezen dat zich mens noemt, heeft de mond vol van racisme en gedraagt zich daardoor als een pratend gedegenereerd dier… Dat gaat natuurlijk weer te ver en wordt niet begrepen door de pseudo intellectuelen. Eigenlijk een belediging voor het dierenrijk. Dat had zich kunnen handhaven zonder inmenging van de mens ! Te laat !

  1. Bosche draak

   Lekker nikszeggend van je, zeg dan net zo goed niks sukkel!

   1. Caesar Lion Cachet

    LS…

    Biertje ?

 3. Ron

  Ik krijg steeds meer het idee dat deze mensen ons niet eens echt haten.
  Maar eigenlijk gigantisch van ons houden.
  Het is namelijk al eeuwen zo dat degene die je lief zijn het meest pijn doet of probeert te doen.

  Wat anders kunnen ze ermee bereiken?
  Het staat ze vrij om naar hun land van herkomst te gaan maar dat willen ze niet.
  Ze zijn zwaar in de minderheid dus iedereen bekeren lukt ze niet.
  Dus blijft er niets anders over dat ze jaloers zijn en van ons houden.

  1. Caesar Lion Cachet

   LS…

   Naar eigen land is geen optie ! Daar zouden ze worden uitgestoten. Liever rellen in Nederland want dat levert subsidie op en dus een bron van bestaan.

  2. EnDanDit

   Minderwaardigheidscomplex. De meeste mensen groeien daar wel overheen zodra ze de pubertijd uit zijn. Echter, sommige blijven erin en worden beroepsslachtoffers. Michael en Christa zijn daar typische voorbeelden van. Het hele “ik ben ongelukkig, dus moet iedereen maar ongelukkig zijn!” is een product van narcisme en een minderwaardigheidscomplex.

 4. Ron

  @Tim.

  Als je de eer wil mag jij het proberen, geef het goede voorbeeld.
  Helaas weet ik nu al dat je aangifte niet aangenomen gaat worden.

 5. Caesar Lion Cachet

  PS…

  Aangifte doen ?
  Nooit natuurlijk !

  Diep medelijden en mededogen voor lieden die gefrustreerd zijn omdat ze geen ” kleur ” hebben maar alleen het grauw van een verkeerd gekruist fokproduct ! Ze moesten maar hun eigen ouders aanklagen !

 6. Seneca

  als ik de foto van mevrouw Christa Noella bezie, dan kan ik mij niet aan de indruk onttrekken, dat mevrouw Aziatische wortels heeft. opmerkenswaardig in dit geheel is, dat vorige en huidige generaties er alles aan deden/doen, om de huid zo blank mogelijk te houden. blanker dat was veel beter was de toenmalige en huidige opvatting van de Aziatische (Chinese, Japanse, Thaise en Birmese) generatie. de heer van Zeijl poogt de blanke man te imiteren door een armzalig plukje haar onder de kin te dragen. armzalig? jazeker, de wortels van de mannelijke voorgangers van de heer van Zeijl zijn haarloos op het gezicht en lichaam (schaamstreek uitgezonderd) dus ondanks zijn geraas en getier is de heer van Zeijl, jaloers op de blanke man. volgend topic alstublieft.

 7. Caesar Lion Cachet

  PS…

  Die jongen ziet er trouwens uit alsof hij terminaal is. Heeft niets met kleur te maken. Eerder met de heroïne-spuit. Samen gezellig afkicken met Gordon misschien een optie ? Die is ook niet echt roze ! ?

  1. Maurits Dekker

   Zijn gezicht doet sterk denken aan dat van een terminale hiv-patiënt.

   1. Jumping

    Inderdaad, jaren geleden was René Klijn
    als zanger en fotomodel, een bekend figuur op tv, vooral het nummer Mr.Blue was zeer bekend.
    In 1993 is hij helaas overleden, zijn uiterlijk was getekend door zijn ziekte.
    Als ik het gezicht van deze van Zeil zie, moet ik aan het gezicht in het laatste jaar, van René denken.

 8. Ritter

  Dit clubje (De Grauwe Eeuw ) komt op mij over als mensen die mentaal gestoord zijn.

  Overigens is duidelijk dat het racisme tegen blanken door de gevestigde media niet erg word gevonden en ook bijna geen aandacht krijgt van de media.

  Zolang het racisme tegen blanken is gericht vind de media het kennelijk oké.

 9. ikweetwatikwil

  Kun je nagaan hoe de bevolking van Europa er uit komt te zien als Brussel en trawanten hun zin krijgen. Laten we dat alsjeblieft voorkomen.

  1. Extreem Realist

   Dit is idd wel het plan van de EU, een eurabisch ras, vleugje van vanalles als het Germaanse er maar zoveel mogelijk uit is, precies het kalergi plan wat al ca 100jr gevoerd wordt.

 10. Abdul is Lam

  Ze hebben een enorme grote bek, waarmee ze proberen te verdoezelen dat zij als kruisingen door hun getinte familie als uitschot worden behandeld, zielig toch, je zal toch maar zo door het leven moeten.

 11. Dirkje60

  De SS van links

 12. peetjuhhhh

  Ze bestaan uit halfbloeden een partij zonder soort. Er is geen land waar ze horen, er is geen groep om zich mee te vergelijken. Het zijn bastaards, nergens gewenst, nergens thuis. Dat maakt ze zo zielig eigenlijk. Als je niet weet wat je bent en de rest wel ben je sneu en ga je zulke racistische dingen roepen.

  1. van Urk

   ”Er is geen land waar ze horen, er is geen groep om zich mee te vergelijken.” Dat soort figuren krijgen inderdaad last van een identiteitscrisis. Maar de schuld ligt bij de aanhangers van de posthistorische mens.

 13. EnDanDit

  Ik kan niet anders concluderen dat Michael zichzelf haat. Typisch voorbeeld van een minderwaardigheidscomplex. Ik kan er eigenlijk alleen maar medelijden mee hebben.

  Maar goed… “fight the power, man!” hahahaha

 14. Piet Patat

  Als die druiloren Christa Noëlla en Michael van Zeijl zo’n hekel hebben aan witte mensen, laat ze dan eerst eens de hand aan zich zelf slaan. Wij blij en hun weg. Problem solved.

 15. Ben-NIET-Groen-L

  Ook rijp om geëlimineerd te worden na die Jerry Afriyie…alle drie zijn zij een schande en gevaar voor Nederland.

 16. Westerling 1

  Hij kan ook eens wat vaker een douche nemen en dan flink schrobben met een pannenspons. Dan heeft hij ook een blanke huid of in zijn geval een varkenshuid.

 17. Brennivin

  De Grauwe Eeuw. Een clubje van subversieve elementen die uiteindelijk uit net zo’n gevaarlijk nest komen als Volkert van de Graaf. Banden met GroenLinks zou me dan ook niet verbazen. Gevaarlijk omdat ze gewoon gestoord zijn. Maar natuurlijk wel uit de ruif vreten die Nederland ze biedt.

 18. Punt50

  Vreemd clubje dat overal over zeurt. Beroepsdruiloren.

 19. Maurits Dekker

  ‘Het nieuwe fascisme,’ zo heeft de historicus Jacques Presser reeds in 1947 voorspeld, ‘zal zich antifascisme noemen.’

 20. Frets

  de linksfascisten zijn op dreef, vandaag in de telegraaf:

  De Utrechtse gemeenteraad zet vraagtekens bij de diversiteitsplannen van wethouder Linda Voortman. De politica vindt het huidige personeelsbestand van de gemeente Utrecht veel te wit en wil op allerlei manieren meer medewerkers met een migratieachtergrond binnenhalen. PVV noemt de maatregelen discriminerend. Ook PvdA, D66 en zélfs GroenLinks zijn niet volledig overtuigd.

  Het zomerreces is pas net begonnen, maar de gemeenteraad slijpt alvast de messen voor de eerste vergadering na de vakantie. Op 3 september willen de fracties Voortman stevig aan de tand voelen over haar Actieplan diversiteit en inclusie.

  De GroenLinks-wethouder zet alles op alles om het aantal niet-westerse medewerkers vanaf schaal 10 omhoog te krijgen. Ze presenteerde afgelopen voorjaar een waslijst aan maatregelen. Zo krijgen managers trainingen om ’diversiteit en inclusie’ te vergroten binnen hun eigen team. Ambtenaren die plaatsnemen in een selectie- en/of adviescommissie moeten cursussen volgen om van hun (onbewuste) vooroordelen af te komen. Vanaf volgend jaar staan er jaarlijks bijeenkomsten over diversiteit op de planning, waaraan alle medewerkers moeten deelnemen. Het personeel gaat tevens aan de slag met een ’gesprekskoffer’. Hierin vinden ze succesverhalen en kaarten met gespreksonderwerpen.

  De PVV is op z’n zachtst gezegd niet te spreken over de maatregelen en noemt het actieplan discriminerend. ’De gemeente pretendeert dat iedereen gelijk is. Het benoemen van mensen op afkomst, geaardheid of wat dan ook is volgens ons juist het in hokjes stoppen van mensen. Wij willen dat iedereen in Utrecht dezelfde kansen krijgt en geselecteerd wordt op hun kwaliteiten’, stelt de partij.

  Volgens de fractie gaat het actieplan zelfs in tegen Artikel 1 van de Grondwet; allen die zich in Nederland bevinden, worden in gelijke gevallen gelijk behandeld.

  PvdA, D66 en GroenLinks juichen het actieplan toe, omdat iedere Utrechter zich in het ambtenarenbestand zou moeten kunnen herkennen, maar vragen zich af waar alle maatregelen op gebaseerd zijn. ’Zijn het bijvoorbeeld bewezen interventies?’, willen de partijen weten.

  De fracties zijn daarnaast benieuwd hoe het personeel tegen alle cursussen en trainingen aankijkt. ’Wordt het plan voldoende gedragen om tot succes te leiden?’

  De partijen vinden het actieplan daarnaast niet concreet genoeg. Denk sluit zich hierbij aan.

  Voortman kreeg vlak na het presenteren van haar actieplan een golf van kritiek over zich heen. Meerdere columnisten openden de aanval, de gesprekskoffer werd belachelijk gemaakt op sociale media en de landelijke VVD stelde Kamervragen.

  1. Frets

   lees en huiver ; PvdA, D66 en GroenLinks juichen het actieplan toe

   1. Vliegenvanger

    En dat zijn samen met de VVD de grootste moslim knuffel partijen.
    Allemaal slapjanussen die niks durven in te brengen tegen de moslims.
    De Nederlandse regering is een grote slappe pudding.

  2. Heinz

   Voor uw doen bent u lang van stof deze keer. Maar het is ook geen eigen werk. Slechts een citaat uit de MSM. O

   1. Bosche draak

    En dat maakt het minder relevant want….

    En jij bent nou ook niet echt van de lange stukjes is het wel ketchup?

 21. Angelus pacis

  Sticks and stones break no bones. En maar schelden. Wat mij niet duidelijk is, wat willen deze mensen nu eigenlijk? Mij is het niet duidelijk. Moet we (wij allochtonen) verdampen, verdwijnen, geld geven, dood, onze kinderen ombrengen..Wat moeten wij nu eigenlijk doen willen zij een soort van tevreden zijn?? De oplossing is zo simpel; ga weg!

 22. Jv

  Lao Tse; ik mis uw reactie!
  Of bent u het met deze racisten eens?
  Niets zeggen (schrijven) is stilzwijgend akkoord gaan.
  Maar als een “rose varkenshuid” het zegt, dan beweegt u zich in alle bochten.
  Mijn mening is, transporteren met een vliegtuig naar eigen land en onderweg, boven zee, de luiken los!

 23. Jv

  Kortom Nederlanders, nog even links blijven stemmen en we hebben een land dat ooit betrouwbaar was, maar nu binnen no time een corrupt bananen republiek wordt. Beseft u dat u straks allen moet plaatsmaken voor deze haatzaaiende idioten die ons verwijten racisten te zijn, maar juist voor ons het voorbeeld zijn hoe het niet moet. Onze welvaart staat op de tocht bij deze luie werkschuwe geldverslinders. Deze lui zijn niet betrouwbaar, kijk en huiver hoe het bij de politie er aan toe gaat,laat staan straks bij de gemeentes waar ze uiteraard de beschikking krijgen over miljoenen.
  Wat is er toch aan de hand met ons dat wij ons land dat we met veel zweet en tranen hebben opgebouwd door een stel linkse psychoten van ons af laten pakken. Het wordt nu toch echt tijd dat we van ons laten horen!
  Ooit was onze politie integer, sinds de allochtonen hiervan onderdeel moesten uitmaken, weten we inmiddels hoe corrupt ook de politie inmiddels is.

 24. Drollevanger

  Ik heb een mooie varkensroze huid, daarom hoef ook nooit extra vitamine D te slikken om in leven te blijven.

 25. van Urk

  De overheid laat zich leiden door dit soort zielige extremistische figuren. Vandaag heeft ook Gretha Thunberg haar echte identiteit naar voren gebracht waarop zij poseerde met een Antifa t-shirt met een communistische ster en communistische slogan uit de Spaanse burgeroorlog.

 26. Heras

  Walgelijk uitspraken, van die twee/groep.
  En het resultaat van deze vijandige houding is, dat er steeds meer mensen inzien wat links inhoudt.
  Als zo’n cursus de nederlanders wordt opgedrongen, is het gedaan met de loyaliteit.
  Goed zo, over twee jaar weer verkiezingen.

 27. Cesare

  wat een gedegenereerde koppen hebben die lui. zal in hun hoofd ook wel niet pluis zijn.

 28. Vrijedenkert

  ‘Vieze varkensroze huid! Echt smerig volk!’

  Pure discriminatie op uiterlijke kenmerken door deze links-fascisten!
  Hitler was een fascist en Stalin was ook een fascist, deze twee en ook deze organisatie doen niet voor hun onder….

 29. Agios

  Wat slikt of spuit die Van Zeijl? Hij lijkt wel een zombie.

 30. Lampje

  Misschien hebben ze wel een punt, ontiegelijk veel blank kutvolk zonder hersens gaan de hele zomer in de zon liggen om zwart te worden en dan zeggen ze tegen elkaar, goh, wat zie jij er goed uit.

  1. Lampje

   Nog een paar leuke punten. De blanken hebben wel alle uitvindingen op deze aardkloot gedaan en niet de zwartjoekels die niet eens een cultuur hebben, net als de Amerikanen. Nog één, volgens de Chinezen behoren de varkens tot de meest intelligente wezens, goh hoe zouden ze dat weten? Dus we kunnen gerust zijn,

 31. Tman

  Ach,ze houden niet van vieze varkensroze huid,en ik vind bruin,lichtbruin en zwart vel meer iets voor apen en mensapen!
  Smaken verschillen,ik vind het prima!

 32. Kristalix

  Afparachuteren boven Syrie dit volk.

 33. Bes Tolen

  Mensen, die zichzelf wel verder frustreren. Wat zoeken ze eigenlijk in dit land? Dat is de eerste ja de enige vraag, die hier van belang is. Het lijkt er op, dat ze hier niet thuis horen. Hun namen geven aan, dat de naamgevers (hun ouders?) erg christelijk waren. Sektarisch? Is dat de geschiedenis van die twee?

 34. Bes Tolen

  Utrecht is de eeuwen door een verrotte stad geweest. Rooms was vaak dominant en dat leidde tot grote frustraties onder de burgers. In oude tijden werd zo nu en dan de geestelijkheid er helemaal uit gegooid. Het laatst was de periode 920-960 vrij van de kerkelijke macht. De paus groeide in macht in Europa na vele oorlogen, die tot uitbuiting, slavernij en uitroeiing hadden geleid. Vaak heette dat kruistochten waarvan wat het aandeel van Utrecht betreft vooral het Oversticht, Drenthe bijvoorbeeld, de dupe werd. Maar ook werden op honderden kilometers verder onwillige steden en landschappen afgestraft. Die specifieke godsdienstige beleving van heilige oorlogen bij de vleet hield voor Utrecht definitief op toen het wereldlijk aartsbisdom werd opgeheven om Karel V een aaneengesloten gebied te geven. De kerkelijke verplichtingen gingen over op Karel V. De onderdrukking van de burgers in Utrecht in de middeleeuwen, zou de opstelling in maatschappelijke kwesties nadien nog bepaald hebben. Rooms bleef dominant afdwingend en protestants en socialistisch pasten zich hierop aan. Zo werd alles onderling verdeeld. Dat altijd maar een beperkte groep van de burgerij profiteerde, maakte nooit wat uit. Hypocrisie, achter de ellebogen, bangelijkheid, onderdanigheid kenmerkten de inwoners van deze stad. Het was geen echt gezellig volk. Somberheid alom.

 35. C.A.Barstow

  Aangifte doen tegen twee randdebielen?
  welnee, hersenloze sterven vanzelf wel een keer uit vanwege het feit dat zij……..juist

 36. Decca

  Wij zijn trots op onze blanke varkensroze huid. Een Afrikaander is trots op zijn zwarte huidskleur en afkomst. Kenmerkend voor deze twee bevolkingstypes. Afgaande op de foto moet ik vaststellen dat U een mulat bent en dus niet raszuiver. Gezien Uw hersensspinsel en werelds respect voor anderen behoort U tot een minderheid die derde rangs is en geen recht heeft op enige vorm van bestaan.

 37. james

  Kijk naar het britse koningshuis . Een bastaard en een halfbloed verwekken een ?? Ja wat is het?

 38. Lay down your souls to the gods rock and roll

  “Wij hoeven niet in ons eigen zweet liggen sudderen in de zon voor een (in jullie geval tevergeefse) gezonde kleur”
  Duidelijker dat dit soort lieden totaal ontspoord zijn kan niet, want dit slaat helemaal nergens op.
  Ik heb niet zo’n vieze varkensroze huid. Ik hoef me niet in te smeren.
  Klopt allemaal niks van
  * Bruin is een mooie kleur, maar absoluut niet gezond voor de huid zelf
  * Iedereen die in de zon gaat liggen bakken moet zich in smeren ongeacht welk
  huidtype je hebt.
  * Iedereen heeft risico op huidkanker ongeacht welk huidtype, ook mensen die nog
  nooit in de zon hebben gelegen hebben risico op huidkanker.
  * Ook al houd je je elk jaar trouw aan de regels van jouw huidtype wil nog niet zeggen
  dat je nooit geen huidkanker krijgt.
  Dus ook dat excentrieke duo kan huidkanker krijgen. Het is maar goed dat Edgar “Free ride” Winter geen Nederlander is. Edgar is van het Albino ras en mag al helemaal niet in de zon liggen. Denk dat hij (terecht) razend was geweest over deze walgelijke zelf verzonnen stelling.

 39. Lay down your souls to the gods rock and roll

  By the way deze belachelijke stelling raakt mij helemaal niet. Ik kom al 26 jaar niet meer op het strand. Het enige wat bij mij bloot is zijn de onderarmen en m’n gezicht. loop het hele jaar door in lange broek, altijd sokken aan en loop op zweedse klompen en GEEN!!! zweet voeten. Zon is voor mij vitamine D niet meer of minder. Alleen de onderarmen en gezicht zijn een beetje bruin, de rest allemaal blank, wat dat betreft hoor ik bij de minderheid, ben zuinig op m’n huid.

 40. AntiPartijKartel

  Racisme is niet kleur-gebonden.

 41. Anders55

  Deze mensen behoren toch geen podium te krijgen?
  dit is te sneu voor woorden!!!
  ze hebben hun gal kunnen spuien; en wat schieten ze er mee op??
  niks dus!!!

 42. Homo erectus

  Het stuur u vrij om op te zouten naar een land waar geen blanken zijn.
  Ik wil u wel helpen zoeken. Hoe eerder we droegtoeter af zijn hoe beter.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.