Walgelijke Lucassen schuift PVV’ers en FVD’ers massamoord van Breivik in de schoenen: ‘Complotdenken springlevend!’

Vandaag is het 22 juli, precies acht jaar geleden dat de Noorse ondernemer Anders Breivik voorgoed veranderde in een massamoordenaar, door een kamp linkse jongeren op het eiland Utoya dood te schieten. En hoe kan je die dag het beste vieren? Nou: door vreedzame Nederlandse partijaanhangers die walgelijke daad in de schoenen te schuiven, natuurlijk. Aldus Leo Lucassen, die de aanhangers van Wilders en Baudet flink in de haren vliegt.

lucy leo

Je hebt linkse mensen die best zinnige dingen verkondigen zo nu en dan – neem bijvoorbeeld het opgestapte GroenLinks-Kamerlid Zihni Ozdil. Maar kijk dan eens naar de marxistische pro-migratieprofessor Leo Lucassen, en besef: je hebt even goed genoeg linksdraaiende lui die alleen maar onzin en clichés kunnen uitpruttelen. En zo nu en dan nog even stupide uithalen doen om te laten zien dat ze ook heus wel een beetje edgy zijn.

Vandaag was zo’n dag. Het is namelijk acht jaar geleden dat zich in Noorwegen een ramp voltrok. Volidioot Anders Breivik vermoordde 69 Noorse pubers, en Vrij Nederland publiceerde er een artikel over. Tot zover akkoord, maar dan enter Leo Lucassen. Hij gebruikt dit stuk niet om stil te staan bij een afschuwelijke massamoord van een neonazi, maar om even wat provocerende knuppels in Haagse hoenderhokken te gooien. Ondanks dat Wilders zich altijd gedistantieerd heeft van Breivik en Thierry Baudets partij FVD nog niet eens bestond ten tijde van de moord, dragen zij kennelijk op hun geheel eigen manier tóch een beetje schuld voor die afschuwelijke gebeurtenis van 22 juli 2011. Lucassen:

“Aanrader dit stuk van Nikki Sterkenburg, en inderdaad verontrustend dat een deel van zijn complotdenken (cultuurmarxisme, omvolking etc.) ook in Nederland, met name onder PVV’ers en FvD’ers, nog springlevend is”

Lucassen vindt zichzelf ongetwijfeld bijzonder ‘stoer’, dat hij aanhangers van vreedzame Nederlandse partijen heeft gelinkt aan de ideologie van een massamoordenaar. En hij zal er vermoedelijk ook genoeg schouderklopjes voor krijgen in zijn politiek-correcte links-academische bubbel. Maar erg origineel is hij niet. Eerder deden een Volkskrant-mannetje, een Rotterdamse moskee en DENK-slangenbezweerders Azarkan en Kuzu al hetzelfde.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

90 reacties

 1. Lao Tse

  Lucassen schuift de massamoord niet in de schoenen van PVV en FvD (dat is een belachelijke gevolgtrekking uit de tweet) maar stelt feitelijk vast dat het gedachtengoed van Breivik nog steeds springlevend is en door PVV en FvD wordt uitgedragen. Helaas zijn deze opvattingen op DDS ook dagelijks te lezen.

  1. Duke

   Je vergeet te vertellen dat het te lezen is in jouw reacties over genocide en zuiveringen.

  2. Erkenbrand

   Breivik is een verwarde man die uit zorg om zijn vaderland tot deze daad kwam.

   1. Watcher

    Komt ie— Erkenbrand zijn idool bloksnor had ook het beste voor met onze oosterburen 🙂 🙂 :

   2. ZiggyStardust

    Breivik was gewoon ontoerekeningsvatbaar. Hij had gewoon TBS meten krijgen 🙂

  3. ZiggyStardust

   Ik ben van mening dat termen als cultuurmarxisme en omvolking niet door Breivik bedacht dacht zijn, maar dat ze wel op een verachtelijke manier misbruikt zijn door Breivik voor het rechtvaardigen van zijn 69 moorden. Ik meen dat we in een democratie met vvmu leven, en als mensen het idee hebben dat er sprake is van cultuurmarxisme of omvolking, dat daar op een normale manier over gediscussieerd kan worden, net zoals we dat doen over andere onderwerpen zoals pedopriesters in de katholieke kerk en vrouwenonderdrukking in de islam. En helaas zijn het allemaal heel erg relevante onderwerpen. Die Lucassen kan beter eens een keer gaan genieten van een lange vakantie en tot rust komen, want hij begint behoorlijk door te slaan.

  4. logisch denken

   domme oliedomme tarrel , de pvv heeft afstand genomen van het gedachtegoed van je vriend breivik direct na de aanslag. HGet gedachtegoed van breivik wordt dus niet uitgedragen door de pvv. FvD was destijds niet eens in beeld. Je misselijk makende koppeling mist dus wederom elke beargumentering en is slechts in je brein levend.

   Je bent een leugenaar tarrel en een bewuste leugenaar om anderen zwart te maken. Je bent een minderwaardig links stuk vreten.,

   1. Lao Tse

    Dat is juist, logisch denken, Wilders (die in het manifest van Breivik vele malen met bewondering wordt geciteerd) haastte zich na de moordaanslag zich van Breivik te distantiëren. Vervolgens bleef hij een islamofobe retoriek uitbraken die inhoudelijk hetzelfde is wat Breivik predikte.

    Niet bijzonder geloofwaardig, vind je zelf ook niet?

    1. ZiggyStardust

     Er is een groot verschil tussen geweld en het gesproken woord Lao Tse. Daarbij had Breivik het niet gericht op moslims maar op politiek anders denkenden.

    2. logisch denken

     breivik had niets met de islam van doen tarrel. Je mixt weer ingrediënten in je gifbeker die niet samen gaan dommerd. Wilders distantieerde zich direct zoals jezelf aangeeft onwaardig mens. Bijzonder geloofwaardig voor een oprecht mens als Wilders

     Hoe kan je zo ongelofelijk stom zijn , een mislukte debater die zich verlaagd tot onsamenhangende complot theorieën. Een tarrel waardig , irritant en nagenoeg onverwijderbaar

     1. Lao Tse

      Je bent slecht geïnformeerd, logisch denken.

      H**ps://www.theguardian.com/commentisfree/andrewbrown/2011/jul/24/norway-anders-behring-breivik-beliefs

     2. Lao Tse

      “breivik had niets met de islam van doen”

      ” Het manifest bestaat uit drie boeken. In het eerste (p 38-279) legt Breivik uit hoe de Europese politici de waarheid manipuleren, in het tweede (p 280-765) hoe de islam de Europese cultuur vernietigt. Het is de gebruikelijke retoriek van anti-islam­websites en haatfora.”

      h**ps://www.volkskrant.nl/nieuws-achtergrond/manifest-breivik-fascinerende-kijk-in-het-hoofd-van-een-terrorist~b67830c3/

     3. logisch denken

      Ik ben perfect geinformeerd tarrel. Wilders heeft afstand genomen van breivik zijn handelen zoals jezelf toegegeven hebt links hypocriet stuk vreten.

      Je verdere koppelingen zijn misplaatste mislukte verdachtmakingen zoals gebruikelijk in linkse kringen. Je verspreidt graag je stinkende smaad en laster tarrel.

    3. RobVerhoeven

     Heb je het manifest gelezen LT?
     Ik ook niet, wel heb ik gelezen dat Wilders inderdaad is genoemd maar ook Ghandi, Kennedy, Hitler, Shakespeare, Leviathan, Lenin Machiavelli, Dante, Plato. en nog veel meer figuren van naam en faam uit het verleden en heden!
     Dat jij beweerd dat Breivik specifiek een bewonderaar/fan van Wilders is, is dus ouwe wijvenpraat, pure cherry picking!

     1. fockingworst

      @robverhoeven…of gewoon trollen… 7 heeft te maken met de huistrol…
      Vrijblijvend advies als u hier langer verblijft.. Negeer em of trol em… Vind hij beide niet leuk.. Ingaan op zijn reacties om u op de kast te krijgen geniet hij van… U heeft de keuze en veel plezier op dds.

    4. toetssteen

     @LT
     U jokt! Dat manifest bestaat uit een bundeling van andere mensen hun schrijfsels. Breivik haalt Wilders welgeteld maar drie keer aan en noemt hem een watje.

  5. Siemien

   Lao rechtvaardigt graag moorden of insinueert graag dat anderen de schuld hebben aan geesteszieke mensen.
   Overigens vindt Lao dat we in rechtsstaat leven…

   Even een voorbeeld van Lao liefde voor de islam..

   „Veelzeggend zijn ook tal van afgeluisterde gesprekken die Malek F. in de gevangenis voerde met zijn moeder en broer.
   Over de slachtoffers zei hij tegen zijn moeder: ’Moge Allah hen vervloeken, ze zijn helemaal niet zielig.
   Als er meer mensen waren geweest, had ik ze gestoken.
   Ik ben niet gek, maar ik ga doen of het een geestelijke ziekte is of zo.”

   “Een grote vogel gaf moslim Malek F. opdracht om ongelovigen te vermoorden.
   Verzin het maar eens.
   Hij deed het en zei het zelfs tegen de rechter, die hem pardoes ontoerekeningsvatbaar verklaarde, geen celstraf oplegde en alleen wegens een psychische stoornis voor onbepaalde tijd ter beschikking stelde.

   Geen vijftien jaar cel, zoals het OM had geëist, maar nul jaar, nul maanden, nul weken, nul dagen, nul uur, nul minuten en nul seconden, een lekkere opsteker dus voor de mensen op wie hij op Bevrijdingsdag 2018 in Den Haag lukraak instak.
   Dat zij het overleefden wordt een wonder genoemd en zij kampen sindsdien, zoals uit hun getuigenissen bleek, óók met psychische stoornissen. Maar zij moeten het, terwijl hun leed in feite onherstelbaar is, met schadevergoedinkjes van in totaal iets meer dan een ton doen.”

  6. Beukman

   Sterker nog: er waren maar heel weinig mensen op DDS die Breiviks daad onvoorwaardelijk veroordeelden, dus zonder een toevoeging als “nou ja, hij had toch wel ergens een punt.”
   Het was notabene Niemoller, toen nog columnist bij DDS, die dit later aankaartte in een stukkie. Maar dat was dus een paar jaar voor zijn radicalisering.

  7. Original NL

   Pim Fortuyn

 2. santiago

  Ik zou zo zeggen, waar liggen de voorbedrukte aangifte formulieren.

 3. Watcher

  DDS wakkert de haat aan jegens links.
  Uit het reaguurders arsenaal kan zo weer een nieuwe Breivik opstaan, ze haten links en bewonderen de moordenaar.

  De voortekenen zijn er al en DDS wast net als Wilders hun handen schoon…..

  1. santiago

   Voor jou vrees ik nog het meest.

  2. ZiggyStardust

   Watcher, ‘Uit het reaguurders arsenaal kan zo weer een nieuwe Breivik opstaan, ze haten links en bewonderen de moordenaar‘. Heb jij misschien dat pistool van Volkert nog ergens liggen? Ik vraag dit voor een vriend 🙂

   1. Watcher

    Volkert was een doorgedraaide dierenactivist..
    Zeg maar een vol idioot.

    1. ZiggyStardust

     Oh…

    2. santiago

     Watcher. Volkert werkte in opdracht. Wat had een dierenactivist er voor belang bij om Pim af te knallen. Pim was een dieren liefhebber. Wie is er hier nu een idioot.

  3. logisch denken

   links wakkert de haat zelf aan door anderen te stigmatiseren , veroordelen en beschuldigen van alles en nog wat. Links is zo stupide dat ze in hun domheid niet eens zien wat ze opschrijven.

   Welke moordenaars worden bewonderd gedrocht ? de moordenaar van Fortuyn ? of de moordenaar van Gogh ? je bent een mislukte trol blinde kijker en bent de hoofdaanwakkeraar van linkse haat. Ben je toch nog ergens goed in trol

   1. Watcher

    Kijk eens in de spiegel, gestoorde 🙂 🙂 🙂

   2. ZiggyStardust

    Logisch denken, je hebt helemaal gelijk. Met hun hokjesdenken, identiteitspolitiek, iedereen voor nazi of fascist uitmaken en klimaatgedram sluiten ze zichzelf, helemaal vol van hun eigen gelijk, en als het kan nog wat antifa geweld, helemaal af van de zinvolle discussie.

 4. Jumping

  Inderdaad als je de stukjes tot je neemt, die Links Demoniseert Nederland onder de namen LT en Watcher schrijft, is het helemaal duidelijk, dit Nederland is een keiverrot land geworden.

  Links Demoniserend Wegkijkend Nederland stort Nederland in een poel van ellende.

  Rutte is het slechtste wat Nederland na de tweede wereldoorlog is overkomen.

  Stop met de EU in deze vorm.

  NEXIT.

  1. Watcher

   “Links Demoniserend Wegkijkend Nederland stort Nederland in een poel van ellende.”

   BAM, knettergekke Jumping roept op tot het verdelgen van links.

   1. logisch denken

    links verdelgd zichzelf met zijn kop in het zand. Je krijgt dan uiteindelijk ademhalings-problemen

   2. ZiggyStardust

    Watcher, een jonge studente van 20 jaar oud, Els, die een politieke carrière wil maken bij de PVV wordt nu al met de dood bedreigd. Puur om haar mening. En echt niet door rechts.

 5. merlot

  “Breiviks gedachtengoed”.

  Dit is suggestief (een typisch links frame). Het koppelt op slinkse wijze een gedachtengoed aan de gewelddaad van een enkeling om iedereen die kritisch is op de multicul en op de linkse kerk (die verantwoordelijk gehouden moet worden voor de multiculturele ellende) te besmeuren en verdacht te maken.

  Kan het nog smeriger? Vast wel, want links kent geen scrupules als het erom gaat andersdenkenden te demoniseren.

  De gewelddaad van Breivik wordt tot op de dag van vandaag tot de laatste druppel uitgemolken door links.

  Het is misselijkmakend.

  1. Watcher

   Tjesus de haat jegens ljnks spat er van af.

   Stilletjes bewonder jii Breivik..

   1. logisch denken

    ik haat breivik net zoveel als de linkse stemmingmakers

   2. Frets

    sarko is een zuiger

   3. santiago

    Watcher. Jij bent echt niet goed wijs. Zielig. Ik heb te doen met je familie.

   4. merlot

    “Tjesus de haat jegens ljnks spat er van af.”

    Ja Sarko, ik heb de schurft aan de linkse kerk.

    Ter verduidelijking: ik respecteer Willem Drees en ik respecteer de arbeider. Maar door de “generatie van 68” (ik neem aan dat je weet wat ik daarmee bedoel) is alles naar de kloten geholpen.

    De SP, jouw partij, is anders dan de rest van links en heeft weleens blijk gegeven van heldere inzichten in de immigratieproblematiek (Gastarbeid en Kapitaal) maar daar kwam niets van terecht toen de SP van hun linkse vrinden van de PvdA en de voorlopers van GL de wind van voren kreeg. Ze haalden bakzeil. Daar heeft Nederland dus ook niets aan gehad.

   5. Mars020

    Nederlands schrijven is voor trollen een zware opgave. Voortaan een beetje beter opletten bij je inburgeringscursus.

  2. Lao Tse

   Welke elementen van het gedachtengoed van Breivik, zoals verwoord in zijn manifest, verwerp je, merlot?

   1. Frets

    De eeuwig gebande met honderden versleten namen, de zuigende stoker. Niemand moet jou, niemand zit op jou te wachten, jij bent de ongenode gast die steeds weer opduikt, jij bent de eeuwige gebande, de pisvlek.

    1. Lao Tse

     Hoe vaak ben jij al geband op DDS, Frets?

     🙂

     1. logisch denken

      hoe vaak jij tarrel ?

      🙂

     2. Lao Tse

      Hoe vaak jij, logisch denken?

     3. Frets

      Ach ja, Noppie/Tengo/Kawana/Dopper/Duijndam/Code134/Rancune/F.C. Labrouste/Lao Tse/Garland S. tucker/Vanduinen slaat altijd terug, met de kracht van een vlindervleugeltje. Niets om over na te denken. Het lijdt een armzalige leventje, waar zijn toekomst alleen maar zwarter wordt. Hij heeft altijd een pot vaseline binnen handbereik, want als oude PC-rukkertrol, is dat noodzakelijk voor hem, zit in de leeftijd.

     4. logisch denken

      nog nooit tarrel , en jij tarrel 🙂 🙂 🙂 🙂

      gelukkig is je pocherige poeha gedrag uniek in zijn teksten dus ik heb wel een idee tarrel

   2. Original NL

    Pim Fortuyn.

 6. Westerling 1

  Stalin deed precies hetzelfde bij de massa-executie van 22000 Poolse officieren en intellectuelen in de bossen van Katyn. Hij probeerde deze massamoord in de schoenen van de Nazi’s te schuiven. De linkse president Roosevelt wist dat de communisten deze massamoord hadden begaan, maar hij wilde Stalin niet voor de voeten lopen, omdat Stalin net bondgenoot was geworden en Roosevelt wilde deze massamoord voor het publiek verdoezelen.

 7. Pescador

  migratieprofessor Leo Lucassen, ze geven ook iedere idioot de titel professor mee.

  1. merlot

   @ Pescador: als je maar links genoeg bent of het juiste kleurtje hebt dan gaan er genoeg deuren open. Zeker bij de UvA.

  2. santiago

   Pescador. Je moet er ook niet van uit gaan dat een professor per definitie een verstandig mens is. Meestal juist niet.

  3. peetjuhhhh

   Ja niet dat dat bestaat natuurlijk. Migratie is namelijk geen wetenschap dus een titel kan nooit.

 8. tonna

  Lucassen is aandachtsgeil,in zijn sprookjesachtige dromen speelt hij de rol van een onbetwiste visionaire multicultileider over heel Europa,hevig ejaculerend wordt hij elke ochtend wakker tot ongenoegen van zijn echtgenote die hierdoor nooit aan haar trekken komt!

 9. ikweetwatikwil

  Prof leugenaar Lucassen. Breivik is een smerige moordenaar . Schuif dat niet in de schoenen van de PVV en FVD. Daar is nog nooit een kogel vandaan gekomen. Dat kun je van Links niet zeggen.

  1. Lao Tse

   Dat doet hij ook niet.
   Het is wel vervelend dat Wilders en Baudet niets hebben geleerd van Breivik en precies dezelfde retoriek blijven brallen.

   1. logisch denken

    wilders heeft afstand genomen remember tarrel ? heb je net nog bevestigd. baudet zat ten tijde van breivk nog niet eens in de politiek tarrel remember heb je net nog bevestigd. . Smaad en laster is geen vreemde techniek bij links ongedierte toch tarrel ?

   2. Siemien

    Lao schuift graag moord in de schoenen van anderen, Lao heeft namelijk een gedachtegang die parallel gaan met die van Nazi’s

    1. Peter Oudshoorn

     Daarin heb je helemaal gelijk Siemien. Lola de kasthomo, heeft een gedachtegang die geheel overeenkomt met die van de nazi’s. Een onaangenaam mens, megalomane narcist en geheel rijp om rücksichtlos te moorden als een Breivik. De pot verwijt de ketel altijd dat hij zwart is.

     1. EU kok

      Sinds Peter zijn politieke holmaatje weer gevonden heeft, liegt hij er weer probleemloos op los.
      Enige tijd geleden kwalificeerde hij zowel siemien als Lao geheel tegenovergesteld.

   3. toetssteen

    #LT
    Links, links, links in de maat anders wordt cisko jeauleau kwaad! Links, links, draai hoofd naar links!!!

    1. Lao Tse

     Proost, Toetssteen!

     1. toetssteen

      @LT
      Heeft u nog een koffie, de pot is leeg en ik moet naar bed alzo.

     2. Lao Tse

      Al je je roes hebt uitgeslapen zie ik je graag weer verschijnen, Toetssteen.

      Welterusten.

   4. merlot

    “Het is wel vervelend dat Wilders en Baudet niets hebben geleerd van Breivik en precies dezelfde retoriek blijven brallen.”

    Zucht. Weer hetzelfde frame.

    Ik zal het even omdraaien:

    “Het is wel vervelend dat links niets heeft geleerd van Volkert en precies dezelfde retoriek blijft brallen.”

    1. Lao Tse

     Kan merlot aangeven in welk opzicht Wilders en Baudet afwijken van de boodschap van Breivik in zijn manifest?

     1. Siemien

      In alle opzichten, uiteraard rechtvaardigt door dit soort vraagstellingen heel moordaanslagen…
      Lao’s geesteszieke gedachtegangen staan parallel aan die van de Nazi’s en de islam…

     2. Frets

      Wat Lao Tse betreft: soms trolt hij weleens, maar de laatste tijd heeft hij bewezen prima te kunnen debatteren zonder getrol. Ook zette hij zijn multinicken Vanduinen niet in om te stoken, maar ter inhoudelijke reactie.

     3. Frets

      citaat van Guusje Glijmiddel

     4. Lao Tse

      Nee, natuurlijk kan merlot dat niet.

      Tot het onmogelijke is niemand gehouden.

     5. Frets

      Hij is de duizendmaal uitgekotste, niemand moet hem, niemand wil hem, niemand zit op hem te wachten, hij is de eeuwig gebande die zichzelf steeds opnieuw uitnodigt terwijl hij steeds opnieuw de deur uitgeschopt wordt.

     6. Lao Tse

      Frets is ook al heel vaak verband maar hij heeft een missie en komt steeds terug.

      Een taai ventje.

     7. Frets

      Ik stel vast dat jij hier van 0 en gene waarde bent, jouw feiten boeien hier niemand iets. Ik weet niet of je het weet dramorgel, maar je zit op de verkeerde site. Niemand hier heeft enige interesse in jouw gelul. Jij hebt geen bord voor je kop maar een complete balk, dat jij hier na al die jaren nog steeds rondhuppelt, jij bent de eeuwig gebande met honderden versleten namen, de zuigende stoker. Niemand moet jou, niemand zit op jou te wachten, jij bent de ongenode gast die steeds weer opduikt, jij bent de eeuwige gebande, de pisvlek.

     8. peetjuhhhh

      Ik wel . Wilders en Baudet roepen niet op tot het doden. Iets wat Breivik wel deed. Breivik is een gevolg van links beleid. Mensen hebben een grens, bereik je die dan gaan ze loos. Links heeft de grens bereikt. Het wachten is op een burger oorlog. Die links uiteraard gaat verliezen. rechts vecht namelijk voor hun land en volk dus 200% inzet

   5. peetjuhhhh

    waarom leren van Breivik. Links leerde niks van volkert van de Utrechtse terrorist. Het word tijd dat links de hersens eens aanzet.

 10. J.Rademaker

  cultuurmarxisme, omvolking etc daar is deze hoogleraar een groot voorstander van hij propagandeert het in al zijn uitingen.
  Verder is de man een groot voorstander en aanjager van polarisatie, begrijp ik wel de schoorsteen moet roken en een echt vak heeft hij niet.
  Welke NGO betaalt zijn leerstoel.

 11. HEM

  Het uitmoorden van bepaalde bevolkingsgroepen hoort niet te gebeuren, en dat het, wereldwijd, is gebeurd is zeer te betreuren en verwerpelijk.
  Maar dit mag geen reden zijn om de ogen te sluiten voor de gevolgen van massa-immigratie, zeker als het hoofdbestanddeel bestaat uit aanhangers van een geloof, dat uitroeiing van bepaalde bevolkingsgroepen voorstaat.
  Het is het oude probleem: Mogen de communisten een partij oprichten in een democratisch land om hun ideaal, afschaffing van de democratie, na te streven?
  Op die vraag kunnen wij nu, nu wij er ervaring mee hebben, wel een antwoord geven.
  Het antwoord is NEE.
  Dus: Zo snel mogelijk Groen Links (ze hebben nog een schuilnaam ook!) verbieden, en aanhangers ontheffen van kamerlidmaatschap en alle publieke functies. Zoals het vroeger was!
  De BVD was er druk me.

 12. Drollevanger

  Ik heb niks met Breivik en zijn methoden, ik heb zijn schrijfsels zelfs niet gelezen.
  Maar de vraag is natuurlijk, Zat de man er helemaal naast met zijn gedachten.
  Wil het gegeven dat zijn daden knettergek waren, meteen zeggen dat het gelijk daarom niet gedeeltelijk ook aan zijn kant stond.

  ” Het manifest bestaat uit drie boeken. In het eerste (p 38-279) legt Breivik uit hoe de Europese politici de waarheid manipuleren, in het tweede (p 280-765) hoe de islam de Europese cultuur vernietigt. Het is de gebruikelijke retoriek van anti-islam­websites en haatfora.”
  h**ps://www.volkskrant.nl/nieuws-achtergrond/manifest-breivik-fascinerende-kijk-in-het-hoofd-van-een-terrorist~b67830c3/

  De vraag is natuurlijk, “Manipuleren Europese politici tegenwoordig de waarheid”,
  “Vernietigt de islam ook hier, zoals in het M-Oosten onze cultuur?”
  Laten we daar, zonder vooringenomen mening eens eerlijk over nadenken.

  Ik wandelde door de straten van het vredige Beiroet toen de christenen daar nog de meerderheid hadden. Dat geeft je nu toch wel te denken.

 13. Drollevanger

  Iedereen hier heeft het altijd over onze democratie. Maar ik zie weinig democratie in het uitsluiten van complete bevolkingsgroepen wiens gedachtegang onze Elite niet aanstaat.
  Belijden onze regeerders wel de democratie?

  1. peetjuhhhh

   Nee

 14. Drollevanger

  Overal waar de islam nu heerst bestonden eeuwen geleden grote beschavingen. Die zijn allemaal vernietigd. Hoe komt dat eigenlijk?
  Waarom komt er nooit een Nobelprijs winnaar uit een moslimland?

  1. Lao Tse

   h**ps://nl.wikipedia.org/wiki/Islamitische_gouden_tijdperk

   1. fockingworst

    @lao Tse de huistrol zit weer paraat achter zijn toetsenbord 24/7
    Je moet toch wel gestoord zijn en niks anders in je leven hebben als je hier 24/7 zit te reageren zoals @eu slappe cock.
    @huistrol wat een kansloos leven heb je elke dag weer door hier te komen en werkelijk iedere minuut te reageren, op een werkelijk door iedereen hier ervaren als abjecte manier,
    en dat al zeker 10 jaar lang.
    U bent werkelijk niet goed bij uw hoofd

    1. Lao Tse

     fockingworst staat weer paraat om hier vandaag honderd keer hetzelfde bericht te plaatsen.

     Een hardnekkige zieke trol.

     1. fockingworst

      @lao Tse ik doe een disclaimer om u heen zodat andere mensen hun tijd niet aan uw zieke leventje verspillen.
      Ik heb 1 x een week het proberen vol te houden hier in het tempo van uw reaguren hier, dat vergt de hele dag constante aandacht en geen tijd meer voor niks anders…
      @lao Tse met uw vele nicks oa eu cock sans rancune van het bericht waarmee ik u achter volg is geen enkel woord gelogen… U heeft geen leven buiten dds en uw bed.
      de huistrol zit weer paraat achter zijn toetsenbord 24/7
      Je moet toch wel gestoord zijn en niks anders in je leven hebben als je hier 24/7 zit te reageren zoals @eu slappe cock.
      @lao Tse @huistrol wat een kansloos leven heb je elke dag weer door hier te komen en werkelijk iedere minuut te reageren, op een werkelijk door iedereen hier ervaren als abjecte manier,
      en dat al zeker 10 jaar lang.
      U bent werkelijk niet goed bij uw hoofd

     2. Siemien

      “fockingworst staat weer paraat om hier vandaag honderd keer hetzelfde bericht te plaatsen.”

      En terecht, FW heeft namelijk gelijk..

 15. Veteraan

  Lucassen is gewoon een lafaard en kiest iemand uit die zich niet kan verdedigen.
  Hij zou zoiets nooit over een moslammetje durven te zeggen want dan gaat zijn strot door.
  Dus Lucassen, ik gun je een langzame pijnlijke dood, NSB’er.
  En een beetje opschieten ermee laffe hond.

 16. Michael M

  Leo Lucassen lijkt mij een hele zachtaardige man, maar ziet meestal het kwaad bij de verkeerden. Daar waar het juiste kwaad heerst daar hoor je geen rep en roer over van Links Nederland.

 17. Michael M

  Het is de angst dat regeert in Nederland. Nederland is door zulke bange zachtaardige mensen al jaren geleden totaal kapotgemaakt. Daar waar het gevaar loert onder de sjihad daar zul je van types als Lucassen geen woord of geluid van horen omdat bij hen de angst regeert.

 18. Lay down your souls to the gods rock and roll

  NATUURLIJK!!!!!! Rechts is overal verantwoordelijk voor, alle terreur aanslagen heeft Rechts op z’n geweten. Straks beweerd die EMF (Extasy Mother Fucker) ook nog dat Rechts ook verantwoordelijk is voor 9/11 en voor leerlingen die in Amerika hun wapens leeg schieten op scholen ook dat is zeker de schuld van Wilders en Baudet??? nou geachte heer Lucassen zo lussen we er nog wel een paar. “De voortekenen zijn er al en DDS wast net als Wilders hun handen schoon……..”Pfffffffffffffffffffffffff hahahahaaaaaaaa WIE!!! wassen hun handen al eeuwig in onschuld?????? LINKS, paars 1994-2002 toen de burgers konden genieten van 8 jaar verantwoordelijkheids mijdende politiek, wat een drama. En het was ook niet paars 1 + 2, maar Lubbers 4 + 5 in feite, er is niks veranderd en alleen maar ellende toegevoegd (euthanasiewet) en wat ook opvalt is dat links rechtse politici altijd vergelijken met terroristen, extremisten of figuren die -in negatief opzicht- hoofdrollen vervulden tijdens de 2e wereldoorlog. De oorlog ligt al 74 jaar achter ons, Maar links slaagt er maar niet in om dat los te laten. Op mij komt dat over alsof links trots was op die oorlog. Al die zogenaamde vergelijkingen van links geeft al aan hoe ze zijn : triest, zielig en heel erg kinderachtig. In plaats om de discussie aan te gaan gaan ze met het vingertje wijzen en alles wat rechts is uit te maken op alle woorden die op ‘ist’ eindigt

e-mail:

 Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.