Wilders heeft genoeg van ISIS-fans in Den Haag: ‘Met het leger alle deuren langs. Pak het tuig op en zet ze uit!’

De voorman van de PVV wil dat er nu eindelijk eens korte metten gemaakt worden met de ISIS-aanwezigheid in Transvaal en de Schilderswijk in Den Haag. Als het moet, gaat Geert Wilders met het leger alle deuren langs – om het tuig op te pakken en uit te zetten.

Vandaag kwam het bericht waar niemand meer raar van opkeek: ISIS is bezig met een opmars in Den Haag, en is buurthuizen in de regeringsstad aan het overnemen. Met name in de verpauperde Transvaalbuurt en de Schilderswijk is het raak met de fans van koppensnellen en vrouwen verkrachten.

PVV-leider Wilders, die naar verluid ook in de omgeving van Den Haag woont, was daar natuurlijk allesbehalve gelukkig mee. Hij wordt al ruim 15 jaar 24 uur per dag zwaar beveiligd. En een stelletje fans van kindermishandelaars, genocideplegers, onthoofdingsliefhebbers en vrouwenhaters mag gewoon in alle vrijheid twee Haagse wijken in bezit nemen.

Je kan je dus voorstellen dat de politiek leider daar niet al te blij mee was, en dat blijkt ook wel uit zijn tweet over dit onderwerp:

“Marokkaanse salafisten met IS-propaganda hebben vrij spel in Den Haag.

Veeg die Schilderswijk en Transvaal eindelijk eens schoon. Desnoods met het leger alle deuren langs. Pak al het tuig op en  zet ze vast of zet ze ons land uit.”

Er komen de laatste tijd een hoop bizarre voorstellen uit de mond van Wilders, maar voor deze heb ik nog wel enig begrip. Nederland heeft miljoenen uitgegeven aan de strijd tegen ISIS in Syrië en Irak, maar in onze eigen buurthuizen laten we deze lieden gewoon ongestoord binnen om de hersenen van onze jeugd te vergiftigen met hun kwaadaardige ideologie? Dacht het niet, natuurlijk. Dat moet je koste wat het kost bestrijden. En daar kunnen we de PVV-voorman dan ook alleen maar gelijk in geven, uiteindelijk.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

92 reacties

 1. Jumping

  Wilders slaat de spijker wederom op zijn kop.

  Dit heeft alleen maar kunnen gebeuren, door de desinteresse van Links Demoniserend Wegkijkend Nederland.
  Balkenende en Rutte zijn een aanfluiting voor Nederland.
  Nederland is een keiverrot land geworden.
  Links Demoniserend Wegkijkend Nederland, stort Nederland in een poel van ellende.
  Rutte is het slechtste, wat Nederland na de tweede wereldoorlog is overkomen.

  1. Siemien

   Tuurlijk slaat Wilders de spijker op z’n kop maar er waren hier een een stel islamknuffelaars die isis mensen graag wensen te beschermen omdat wij in een rechtsstaat leven en deze (nog) niet veroordeelden vrij baan moeten hebben, volgens deze islamknuffelaars.
   Deze islamknuffelaars zijn van hetzelfde soort die, toen Duitsers als Rudolf Hess in Nürnberg werden berecht en niet de doodstraf kregen, terwijl zij de ergste dingen hebben gedaan, isis mensen graag uit de wind wensen te houden…

   1. Lao Tse

    “die isis mensen graag wensen te beschermen omdat wij in een rechtsstaat leven en deze (nog) niet veroordeelden vrij baan moeten hebben”

    Als mensen dat vinden zijn ze niet goed snik. Deze mensen dien, als ze terugkeren, te worden vervolgd.

    1. Lao Tse

     dien = dienen

     1. Vit

      Twee letters vergeten is niet erg maar het moeten er niet meer worden.

  2. DidiMadloba

   En waarom is Nederland zo’n “keiverrot” land? Omdat zeurpieten als Jumping de mensen wijs maken dat alles vreselijk is in Nederland. Omdat dit land nog steeds een democratie is waarin ook linkse lieden stemrecht hebben! Een rechtse dictatuur zou snel orde op zaken stellen.

  3. DidiMadloba

   Keiverrot, omdat jij niet eens snapt dat Rutte maar de coördinator is, en de ministers de verschillende portefeuilles beheren.

   Bovendien: zijn we Balkenende nu al vergeten? Een man die uren kon praten zonder iets te zeggen laat staan begrijpelijk te zijn.

 2. santiago

  Heel Nederland is het met hem eens op een paar duizend debielen na.

  1. Jumping

   De Linkse Demoniserende Wegkijkende Rutte Kliek.

  2. Lao Tse

   Wel apart, Santiago, dat er dan zo weinig mensen op hem stemmen. En het worden er steeds minder ook.

 3. dario

  Ik denk dat het niet lang meer duurt voordat de shit hits the fan .

 4. Lao Tse

  Ik denk dat er in Nederland meer mensen zijn die helemaal genoeg hebben van Geert.

 5. ikweetwatikwil

  Wilders heeft altijd gelijk . Ook met zijn minder, minder, minder. Maar dan wordt hij aangeklaagd. Het is bijna te laat en Nederland laat het toe .
  Maar gelukkig zijn er nog vechters voor eigen land en cultuur.

  Als er eerder ingegrepen was , hoefde Wilders deze voorstellen niet te doen.

 6. rujoleki

  Wilders heeft altijd gelijk. Helaas zijn de meeste Nederlanders huichelaars en wegkijkers. Vreselijk stom volk!

 7. Lao Tse

  “met het leger alle deuren langs – om het tuig op te pakken en uit te zetten.”

  In de Tweede Wereldoorlog noemden we dat razzia’s.

  1. Kretoloog

   Vergelijk met razzia’s slaat nergens op.
   Wat Geert Wilders voorstelt, is wat Simon Wiesenthal decennia lang heeft gedaan: oorlogsmisdadigers opsporen.

   1. Jumping

    Nooit reageren op HET.
    Hij of Zij, misbruikt je aandacht.

   2. Beukman

    In de kern heeft Lao gelijk. Hoe zie jij het voor je: aanbellen of deur intrappen in een hele wijk, mogelijke IS-aanhanger oppakken en het land uitzetten? Het is nogal onfris allemaal, en om diverse redenen volslagen onmogelijk.
    Het is duidelijk: Geert probeert weer een paar zeteltjes terug te winnen voor zijn zieltogende partij.

    1. Kretoloog

     Niks geen razzia. Deze methode wordt al in de ons omringende landen toegepast (België, Duitsland, Frankrijk). Maar daar hebben ze al wat meer negatieve ervaringen met salafisten een andere radicale moslims: aanslagen in Brussel, Berlijn, Nice, Parijs (3x), Toulouse met vele honderden dodelijke slachtoffers. NL loopt als altijd weer achter. Er moeten hier kennelijk eerst dodelijke slachtoffers vallen, Theo van Gogh was niet genoeg.

     Zoals altijd praten de trollen elkaar na. Wat een kansloos volk is het toch: Lao Tse, Beukman, EU-kok en Guus Bokkelul.

     1. Beukman

      Hang niet de trol uit, @Kretoloogman. Kom, wees eens concreet. Wat moet de politie doen? Deuren intrappen? Iedere knaap met een jurk en een baard die ze aantreffen opsluiten? Het land uitzetten zonder proces? Naar welk land eigenlijk?
      Dream on. Geert verkoopt sprookjes, en jij luistert daar graag naar.

     2. Kretoloog

      Lees de kranten eens, lui beukmens. Dan weet je hoe de buurlanden de geradicaliseerde salafisten aanpakken. Precies zoals Wilders voorstelt: Langs de huizen gaan, arresteren en paspoort afnemen. Omdat deze gasten toch 2 paspoorten hebben, kunnen ze gelijk uitgezet naar het (islamitische) thuisland. Dat doen België, Duitsland en Frankrijk ook!

    2. logisch denken

     ik snap dat jij graag onze tarrel steunt maar jullie beiden willen niet horen dat als de politieke wil er is en de merderheid er is dan is het klaar. Wilders heeft even door moeten bijten maar het begin van het boerka verbod is er nu.

     Links heeft het 14 jaar kunnen blokkeren maar uiteindelijk is er een boerkaverbod. Ik heb jullie hier expliciet horen blaten dat het er nooit zo komen. Ik denk dat jullie beide je glazen bol even ter reparatie moeten aanbieden. Je hebt een behoorlijke storing.

     Alles is mogelijk indien de politieke wil er is ongeacht of een beukman of een tarrel het er niet mee eens zijn.

     1. ZiggyStardust

      Wilders heeft meer invloed dan mensen beseffen. Woorden die Wilders 10 jaar geleden uitsprak zijn nu zelfs verkiezingsbeloften van linkse partijen.

    3. Siemien

     “In de kern heeft Lao gelijk.”

     Maar jij bent Lao’s voorbipsamaatje dus vindt jij dat hij in kern gelijk heeft, het probleem zit hem in het wegkijken, blijkbaar vinden jullie het goed dat isis fans in onze maatschappij vertoeven..
     Uiteraard is dit allemaal zeer logisch aangezien jullie islamknuffelaars geen moment voorbij laten gaan om dit uitschot te verdedigen

     1. Beukman

      @Siemien
      Onzin.

     2. Siemien

      Nee hoor Beuksülsün, ik “trap” de spijker op z’n kop.

    4. ZiggyStardust

     Beukman, het enige sprookje is die multiculturele heilstaat die ons voorgehouden wordt.

    5. Bolkestein

     Nil volentimus arduum. Niets is onmogelijk voor hen die willen.

     We zullen die vijfde colonne uit ons land moeten willen verwijderen. We hebben geen andere keus.

    6. Bolkestein

     Bij opsporingsdiensten kwamen dusdanig verontrustende signalen binnen dat na overleg met de Haagse welzijnsorganisatie Xtra werd gevraagd de man weg te houden bij kwetsbare jongeren. Deze man, van Marokkaanse komaf, zou volgens ingewijden nauwe contacten onderhouden met jihadisten. Hij werd overgeplaatst naar een ouderenloket, maar daarvoor paste de man. Dat blijkt uit mails die deze krant heeft ingezien.

     Waar zijn we mee bezig? We hebben hier te maken met een Jihad ronselaar. Diegene hoort in de gevangenis thuis en na zijn gevangenisstraf Nederland uit te worden gezet. “We zijn met IS in oorlog”, aldus premier Mark Rutte namens de regering. IS-proxies zijn een vijandig militair object en behoren ook alzo te worden behandeld.

     1. Siemien

      Volgens ismalknuffelaar(s) Lao en co niet hoor

  2. Peter Oudshoorn

   Ja hoor zakkenwasser, het zijn razzia’s.

  3. peetjuhhhh

   Ja soms moet het he. En dan nou niet op ons door onze bezetters. Maar even op de groep die ons anders gaat bezetten en dan razzia’s gaat houden bij niet koran aanhangers. Vooruit kijken kan geen kwaad Lao zou je is moeten leren. Gewoon kijken naar de geschiedenis dat geeft wel duidelijkheid. Iets wat je nog mist in je beperkte kinder brein.

  4. Peter Loosduinen

   Wat is er in dit geval mis met een razzia ?
   De relatie met de Tweede Wereldoorlog is gemeen !
   De Duitsers pakten de goede mensen op.
   Wij moeten de SLECHTE mensen oppakken en daar is NIETS mis mee !

 8. Vit

  @ Tim Engelbart

  “Er komen de laatste tijd een hoop bizarre voorstellen uit de mond van Wilders, maar voor deze heb ik nog wel enig begrip.”

  Nou op kopvoddentax na vind ik zijn voorstellen niet echt bizar, wat deze betreft zeker niet.

  1. Lao Tse

   Je vindt het Koran- en moskeeverbod wel een reuzegoed idee?

   1. Vit

    Religie brengt al sinds mensenheugenis alleen maar dood en verderf en ja ik vind dat het achter de voordeur moet worden gehouden indien men zo’n sterk geloof heeft in onzin anno 21ste eeuw, zeker in de ideologie islam.

    1. Lao Tse

     Dat was de vraag niet, Vit.

     1. Vit

      Ja dus als het ware reeds.

     2. dario

      Vit lauwe thee naait je op met oneliners trap er niet in gewoon dood zwijgen daar heeft ie een broertje dood aan .

    2. Tman

     Vit:
     Je moet die lul doodzwijgen!

     1. Vit

      Tman

      Ik weet het maar soms kan ik het niet laten op onbenul te reageren.

     2. Lao Tse

      Het probleem, Vit, was niet dat je reageerde maar dat je laf wegliep toen ik je aansprak op de onzin die je uitkraamt.

      Geef dan gewoon toe dat je inziet fout te zitten.

     3. ZiggyStardust

      Lao Tse, hear, hear! Kampioen weglopen bij confronterende vragen Lao Tse komt anderen weer eens de maat meten. Zalt ik nig mar eens un spelvoutje in me verhaltje zettu, kan je daar ook nog een opmerking over maken.

     4. Siemien

      Lao is een islamknuffelaar die graag pe*opartijtjes als Martijn in de lucht wenst te houden

     5. Vit

      @Lao Tse

      “Het probleem, Vit, was niet dat je reageerde maar dat je laf wegliep toen ik je aansprak op de onzin die je uitkraamt.

      Geef dan gewoon toe dat je inziet fout te zitten.”

      In tegenstelling tot jou heb ik geen tijd om de hele dag achter het toetsenbord te zitten, jij kent dat niet maar ik heb nogal veel vrienden en mijn vriendin die aandacht eisen.

      Ennuhh ik zit niet fout, dat maak jij er van.

   2. Peter Oudshoorn

    Een koran- en moskeeverbod is een uitermate goed idee. Weg met de vrijheid van godsdienst (voor de islam). Religies horen op geen enkele wijze in onze samenleving geprivilegieerd te worden.

    1. Lao Tse

     De heer Oudshoorn slaagt er met de dag beter in zich buiten elke redelijke discussie te plaatsen.

     1. Frets

      De eeuwig gebande met honderden versleten namen, de zuigende stoker. Niemand moet jou, niemand zit op jou te wachten, jij bent de ongenode gast die steeds weer opduikt, jij bent de eeuwige gebande, de pisvlek.

     2. Siemien

      Aldus islamknuffelaar Lao

   3. Bolkestein

    Een gebiedsverbod voor heel Nederland voor de Islam is een uitstekend idee.

    Onkruid wieden we toch ook?
    Ongedierte verdelgen we toch ook?
    Kankergezwellen verwijderen we toch ook?

  2. ZiggyStardust

   Vit, een kopvoddentax is bizar. Ik kan echter ergens wel begrijpen hoe Wilders hier waarschijnlijk opgekomen is, nl door Koran 9:29, jizya. Dat is een belasting die ongelovigen aan moslims moeten betalen om in moslimgebied te mogen wonen en om aan verdere vervolging te ontkomen. Kopvoddentax is dus een soort ‘oog om oog, tand om tand’.

 9. peetjuhhhh

  Ja als gewone Rotterdammer moet ik me ook gewoon legitimeren en laten zien dat ik geen wapens draag van tijd tot tijd op straat. Daarom lijkt het mij geen slecht idee, dat als je informatie heb dat in een bepaalde wijk die IS aanhang en terroristische gedachten zitten een huiszoeking niet raar is. En dan gelijk bij alle woningen waar ze zitten die ja daar komt ie moslims want daar gaat het over.

 10. dario

  Als we nou gwoon lauwe thee diaree negeren dan komen we hier nog eens ergens man man hoe moeilijk is het de trollen NIET te antwoorden .Want blijkbaar is DDS het niet van plan

 11. Garland S. tucker

  Ik ben het helemaal met Geert eens, maar ik zou van hem dan een
  voorstel verwachten HOE dat dan moet.

  Een beetje boos meehuilen met de wolven laat ik aan anderen over, ik wil
  Liever een oplossing…al was het maar iets.

  1. Duke

   Zou ‘een anonieme tip’ dat die gezochte mocriosi in deze wijk schuilen de politie tot actie kunnen bewegen en alle deuren bij langs gaan? Ik denk het niet. Anders, al vinden ze de mocriosi daar niet, als ze er toch zijn, kunnen ze meteen die IS-ers aanpakken.

  2. Bosche draak

   Nou laat je vooral niet tegenhouden en laat die oplossingen maar komen hoor!
   Of ben jij er ook eentje die een ander het werk laat doen terwijl je zelf hoog van de toewn blaat?

 12. Veteraan

  oppakken alleen helpt niet, je moet ze ook euthanaseren want ondraaglijk lijden [voor de gemeenschap].

  Trollen maar meteen meenemen dan, hetzelfde laken een pak.

 13. Brennivin

  Invasieve Exoten:
  Japanse duizendknoop, Reuzenbereklauw, Somaliërs, Halsbandparkiet, Eikenprocessierups, Syrische Dobberneger, Canadese gans, Amerikaanse rivierkreeft, Marokkanen, Reuzenteek: het zijn zo maar wat voorbeelden van zogenoemde invasieve exoten die in ons land voorkomen. Exoot, omdat deze soorten niet op eigen kracht maar door de VVD, PvdA, GroenLinks, D66, CDA, de EU en Frau Merkel in Nederland terecht zijn gekomen. Invasief, vanwege hun explosieve verspreiding en de negatieve gevolgen daarvan. Invasieve exoten kunnen negatieve gevolgen hebben voor natuur, volksgezondheid, veiligheid en economie. Het voorkomen, opsporen, bestrijden en monitoren van de soorten is dan ook urgent en van groot belang.

  1. Kapitein Haddock

   Brennivin
   Je hebt gelijk. Maar……………oppakken gaat NIET gebeuren.
   Ministeries zijn geworteld door pro-Moslim gedachte en nog linkser dan Kim (Nrd-Korea)

  2. Veteraan

   @ Brennivin ++

   Hear, hear.

 14. victus

  Die jochies kunnen wel van alles willen en vinden in hun buurthuisjes over de “strijd” maar ze missen 1 belangrijk ding. Een belangrijk detail.

 15. Piet51

  In Nederland kan de politie niet zomaar een huis binnenvallen. Gelukkig niet. Daar moet een reden voor zijn, een verdenking van een strafbaar feit, met concrete aanwijzingen. Een rechter-commissaris beslist daarover. Dat is dus de eerste hobbel die bij een suggestie als Wilders doet, moet worden genomen. Maar als er dan zo’n doorzoeking is toegestaan, hoe stel je dan vast of er sprake is van strafbare feiten? Als er overal wapens liggen is het duidelijk. Als er overal extremistische teksten liggen, is het ook duidelijk. Maar als er niets ligt maar men wel vermoedt dat er door de aanwezigen extremistisch gedachtegoed wordt aangehangen, wat dan? En is denken niet gewoon toegestaan? En wat als er periodiek samenkomsten zijn waar men extremistisch gedachtegoed bespreekt? Als de politie binnenvalt zie je helemaal niets anders dan theedrinkende mannen. Wat kun je dan doen.
  Kortom een proefballonnetje van Wilders. Goed voor de discussie, maar verder onbruikbaar.

  1. Lao Tse

   Je legt allemaal keurig uit hoe het zit, Piet51, maar dat weet Wilders zelf ook allemaal dondersgoed.
   De vraag die interessanter is waarom hij nochtans dit soort fascistische teksten de wereld inslingert. Hij gaat hem uitsluitend om het populistisch demagogische effect terwijl hij weet dat hij onzin roept en dus liegt.

   Op dit blog zijn er veel mensen die dit soort waanzin voor zoete koek slikken en zelfs verder willen gaan. Dat weet Wilders ook: er is een volksdeel dat je met dit soort gevaarlijke waanzin kunt paaien en men hub stem zijn Kamerzetel veilig kan stellen.

   Ik persoonlijk vind het walgelijk.

   1. Meriadoc Brandebok

    Inderdaad, van dezelfde snit als “bij de PS-verkiezingen gaan we Rutte wegstemmen”. Wilders heeft lak aan de waarheid, of de realiteit, als hem dat zo uitkomt. De achterban prikt toch niet door het extreemrechtse gelul.

    1. logisch denken

     Wilders is de waarheid en extreemrechts hebben we niet in de Nederlandse politiek of is de NVU plotseling gekozen ?

     Wat kunnen sommige mensen slap uit nek toeteren

     1. Meriadoc Brandebok

      “Wat kunnen sommige mensen slap uit nek toeteren.”

      Nou, dat bedoel ik: Geert Wilders de oppertoeteraar. Kijk maar naar het plaatje bovenaan het artikel; een treffende illustratie.

    2. Siemien

     Jullie, Lao/occult fantasietje en co zitten er volledig naast hebben geen idee waar jullie het over hebben, jullie hebben ook geen idee vanaf je zolderkamertje wat er speelt in de wereld als jullie het hebben over Wilders dit 24/7 bewaakt wordt vanwege zijn duidelijke objectieve mening..

     1. Piet51

      @Siemien
      Ja, ja, haal die bedreiging van Wilders maar weer eens van stal. Hebben we in al die jaren daar ook maar iets van gezien? Er zijn wel enkele andere complotten opgerold. Maar het plan om Wilders uit de weg te ruimen, hebben we daar ooit ook maar iets concreets van gezien? Is het zo gek, dat mij soms de gedachte bekruipt, dat dit allemaal in scene wordt gezet?
      Want hoe is het te verklaren, dat Wilders na ruim 15 jaar dreiging nog steeds niets fysieks is aangedaan? Dat is des te opvallender, omdat hij, weliswaar bewaakt door een paar kleerkasten, gewoon in het openbaar optreedt en zijn vijanden bereid zijn zelf te sterven en ook onschuldige slachtoffers te maken? En waarom is Wilders nog steeds de enig bekende in die mate bedreigde, terwijl zijn fractieleden dezelfde uitlatingen doen en er inmiddels andere politici zijn met dezelfde oordelen over de islam. De gemeenteraad van Westland, is die misschien nu ook kandidaat? Is Wilders werkelijk zo belangrijk?

      Wat zou er gebeuren, als die dreiging voor hem verdwijnt, of er misschien nooit in die mate of maar heel even in de beginperiode is geweest? Het is tenslotte zijn “politieke verdienmodel” en dat kun je niet zomaar laten vallen zonder zwaar politiek verlies. Wat zou het gevolg zijn, als Wilders niet steeds radicaler zou worden, maar zijn toon zou matigen of zich feitelijker zou uiten? Zou die dreiging dan langzaam verdwijnen. En hoe erg is dat voor Wilders en zijn PVV?

      Let wel, ik beweer het voorgaande niet, ik vraag het me alleen heel serieus af!

     2. toetssteen

      @Piet
      Ahh, u gelooft het pas als Geert net zoals Pim gevloerd ligt. Weet u wat, we laten gewoon de leeuwen los in de dierentuin, we geloven pas dat ze predators zijn als de rest van de dieren dood is……

     3. Lao Tse

      Piet51 verwoordt de twijfel die ik ook lang heb.
      Ik moet aannemen dat Wilders de peperdure beveiliging op kosten van de belastingbetaler krijgt op grond van veiligheidsanalyses van de AIVD maar het inderdaad wonderlijk dat er nog nooit enige concrete aanwijzing zichtbaar was van fysieke bedreiging of zelfs maar een tomaat die in zijn richting werd gegooid.
      Problematisch is ook dat de man de vermeende bedreigingen permanent bewust uitlokt. De man probeert alleen nog politiek relevant te blijven met zieke provocaties.
      Beukman wees er hier eens op dat als je in Rotterdam-Zuid op straat roept dat Feyenoorders slappe mietjes zijn je welzeker een pak slaag krijgt. Hebben mensen die dat leuk vinden om te doen ook recht op beveiliging op kosten van de belastingbetaler?

     4. Siemien

      “Want hoe is het te verklaren, dat Wilders na ruim 15 jaar dreiging nog steeds niets fysieks is aangedaan?”

      Goeie beveiliging!

      Wat veel erger is, maar dat laat precies zien met wat voor idioten we hier op dds hebben te maken, is dat jullie het allemaal maar een beetje voor zoete koek aannemen, jullie hebben geen idee wat het is om structureel in safehousen te moeten wonen.
      Ik kots echt op gasten als jij en Lao…

    3. Lao Tse

     Dat klopt, Meriadoc. Uit de reacties hieronder blijkt, zoals ik al aangaf, dat zijn aanhangers de bullshit voor zoete koek aannemen.
     Geert weet dat zijn aanhang tamelijk onnozel is, dus hij komt er mee weg.

     1. Frets

      zuigende stoker. Niemand moet jou, niemand zit op jou te wachten, jij bent de ongenode gast die steeds weer opduikt, jij bent de eeuwige gebande, de eeuwig gebande met honderden versleten namen, de de pisvlek.

     2. Meriadoc Brandebok

      Ja, Lao, dieptriest.

     3. Siemien

      Zei, Lao, onze islamknuffelaar vanaf zijn zolderkamertje

 16. Meriadoc Brandebok

  De foto is een goede keuze. Geert is zich aan het overschreeuwen.

  1. Frets

   kansloos Guusje glijmiddel steekt zijn nsb-harses liever in het zand, lafaard en minkukel

   1. Kretoloog

    Inderdaad, een volkomen kansloos comment van Guus Bokkelul. Wat een vieze trol is hij toch.

 17. Bolkestein

  En deze deradicaliseringswerkers moeten dan de brievenbussen oftewel de oorlogsmisdadigsters plus hun gebroed gaan deradicaliseren? Diversiteitsbeleid gaat weer eens ten koste van onze veiligheid, zoveel is duidelijk.

 18. Heras

  Wilders, een man naar mijn hart. En er zijn steeds meer mensen die achter hem gaan staan omdat ze merken dat de hele samenleving verziekt wordt door asielzoekers. Geweld is inmiddels verdubbeld.
  Ook links zal toch moeten erkennen dat ze dit niet meer in de hand hebben.

  1. Bolkestein

   Van lieverlee plaatsen ze delicten zoals bijvoorbeeld moord door Islamitische asieleisers maar onder het kopje overige.

  2. DidiMadloba

   Iedereen is er voor om mislukte asielzoekers weg te sturen. Maar die zijn heel handig in het saboteren van hun eigen uitzetting, zeker als ze daar niet voor betaald worden.
   Dus gaat dat de belastingbetaler scheppen geld kosten.

 19. Punt50

  Het is vrij simpel. De islam eruit of wij gaan er aan. Dus, uitkammen die wijken en alles wat hier niet thuishoort meteen uitzetten.

 20. Caesar Lion Cachet

  LS…

  Geert gaat het druk krijgen nu Rutte moet gaan beloven aan Trump om alle IS kinderen en familie terug te nemen. We moeten van Trump ook troepen gaan sturen naar Syrië want Amerika kan het niet alleen af… Nee dat krijg je als je ook nog je eigen drones gaat neerschieten. HAHAHA !

 21. Vrijedenkert

  Wilders draait weer eens door zoals wel vaker de laatste jaren, dit is hem persoonlijk niet aan te rekenen want jarenlange bedreigingen aan zijn adres gecombineerd met zeer strenge bewaking en isolement zijn de oorzaak!

  Handhaving en opsporing in steden en wijken zijn geen taken voor het reguliere leger want deze zijn daar niet voor opgeleid en uitgerust hun taak is verdediging van de landgrenzen, luchtruim en territoriale wateren in samenwerking met Navo en bondgenoten.

  Politie, recherche, AIVD en justitie zijn in eerste instantie verantwoordelijk voor opsporing en handhaving in Nederland en in bijzondere omstandigheden bijgestaan door ME, AT, NCTV, DSI en Koninklijke Marechaussee die hier wel voor zijn opgeleid(BOA).

  Politie, recherche, AIVD maar ook de ondersteunende diensten ME, AT, NCTV, DSI en Koninklijke Marechaussee moeten wel fors uitgebreid en versterkt worden!

  1. Duke

   Als je ook nog de betekenis van het woord desnoods zou kennen, had je jouw wikipedia reactie achterwege kunnen laten.

  2. DidiMadloba

   En dan moet de belasting flink omhoog!

   1. Juriaan

    Nee hoor alle moslims het land uit blijft er geld over. Win win

 22. DidiMadloba

  Het nieuwste – nog geheime – voorstel is om generaal Mladić die toevallig in Scheveningen logeert uit te nodigen om de leiding te nemen bij een snelle militaire actie om de Scholderswijk te zuiveren van moslims zoals hij dat ook in Srebrenica heeft gedaan. Als hij er genoeg naar de andere wereld helpt draagt Wilders hem voor voor gratie.

 23. Lay down your souls to the gods rock and roll

  “Wilders heeft lak aan de waarheid” Hahahaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!! als er 1 lak heeft aan de waarheid dan is het links wel. Als dit linkse wanbeleid door ettert is de kans dat de geschiedenis zich gaat herhalen. Islamieten zullen ook wel hebben gelezen dat er in 1975 en 1977 treinkapingen waren gepleegd door Molukse jongeren. Om een Molukse staat af te dwingen bij de regering. Uiteraard was de regering hier niet van gediend van dit soort acties, en hebben deze acties keihard (zoals het hoort) neer geslagen. Maar toen hadden we het kabinet Den Uijl/Van agt en die hadden WEL ruggengraat en die lieten de oren niet hangen naar de linkse idealen : onbeperkt buitenlanders binnen halen goeden of kwaden,maakt niet uit welkom in Nederland, dit terzijde. Islamieten kunnen door die treinkapingen inspiratie uit putten en denken misschien wel : waarom ook niet?, onder het motto de kansen keren als je het maar blijft proberen. Nou onder Rutte maken ze een veel grotere kans want dat kabinet heeft helemaal geen ruggengraat. De Molukkers worden dan op hun beurt ook weer geïnspireerd en gaan op hun beurt ook weer een poging wagen onder het motto niet geschoten is altijd mis. En zo kan de mogelijkheid zich dan voortdoen dat vervoer per trein een risicovolle onderneming wordt. Let wel : de geschiedenis kan zich herhalen, uiteraard hoop ik van niet. Om het af te sluiten ben ik het volledig met Wilders eens voorkomen is beter dan genezen, is tenminste beter dan wat links al decennia lang doet: als het kalf verdronken is dempt men de put.

 24. Jean Nederland

  Eens met Wilders, de enige methode, doen we het niet zijn we over 20/50 jaar zelfs de pisang, zie UK, Zweden, Frankrijk en Duitsland. Kijk deze video: https://youtu.be/Tw9lpvjfhVk

 25. Juriaan

  De schilderswijk waar Rutte maatschappijleer geeft, afbreken tot op de grond

e-mail:

 Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.