Wilders in paniek: ‘Europa wordt Eurabië, als we niet onze grenzen sluiten en islam met kracht weren!’

Geert Wilders heeft er weer eens een lichtelijk hysterische tweet uitgegooid. Volgens de PVV-voorman moeten we de islam “met kracht weren”, want anders verandert ons continent in “Eurabië.” Wilders baseert die voorspelling op het totaal niet bevooroordeelde (kuch, kuch) radicaal-rechtse blog Breitbart.

wildersmigratie

PVV-leider Geert Wilders waarschuwt er op social media nog maar eens voor dat ons continent dreigt te veranderen in “Eurabië” als we niet onze “nationale grenzen” sluiten. De internationale grenzen (wat die ook mogen zijn) mogen kennelijk openblijven, maar die semantische strijd is voor een volgende keer. Hoe dan ook, we moeten de “islam met kracht weren”. Met andere woorden: minder, minder, minder Arabieren – maar dat mag ome Geert niet zeggen, want anders staat hij wéér vijf jaar lang te procederen tegen het Openbaar Ministerie.

Maar alle gekheid op een stokje: natuurlijk heeft de PVV-voorman een punt dat je de grenzen niet allemaal ongelimiteerd kan laten openstaan. Maar feit is en blijft dat migranten uit de meeste Arabische landen geen aanspraak op verblijf kunnen maken in Nederland. In hun landen heerst namelijk geen oorlog, en is het voor de meesten voldoende veilig om daar te blijven. Degenen voor wie het wél onveilig is in het Midden-Oosten, zijn over het algemeen niet de groepen van wie we nu echt veel te vrezen hebben. Dan heb ik het over vervolgde christenen, Joden, yazidi’s en vrouwen die hun hoofddoek afwerpen. Maar de overgrote moslimmeerderheid? Die heeft geen aanspraak op verblijf.

De vervolgde groepen zullen wat betreft de overgrote meerderheid van Nederland vermoedelijk gewoon welkom zijn – zelfs van Wilders’ eigen PVV-achterban. Ervaring leert dat zij goed integreren, de taal zich snel eigen maken en hun kinderen partners zoeken buiten de etnische groep.

Dus wat de PVV’er nu precies zo hysterisch aan het gillen is? Hij papegaait Breitbart van z’n grote vriend Steve Bannon na. Dat mag natuurlijk allemaal, maar dat wil niet zeggen dat het ook allemaal gaat gebeuren. Want hoeveel procent van de Arabische jongeren ook wil vertrekken naar Europa: ze kunnen hooguit maar een paar weken blijven, voordat hun aanvragen worden afgekeurd en worden teruggezonden naar hun vertrekhaven. Tuurlijk, dat is vervelend. Maar verandert ons prachtige Europa daarmee in een woeste woestijn genaamd Eurabië? Doe eens even lekker normaal, joh.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

140 reacties

 1. Lao Tse

  Clown Geertje zoekt weer eens een media-momentje.

  Het wordt gewoon meelijwekkend.

  1. Agios

   De pot…. Jij zoekt dagelijks meerdere mediamomentjes.

   1. Confucius

    Agios, verander meerdere mediamomentjes maar in heel veel mediamomentjes.

    En wat mij betreft veel te veel.
    Ik word kotsmisselijk van die figuren die hier dagelijks het forum vervuilen en een normale discussie onmogelijk maken.

 2. Hans Brusselmans

  Wilders heeft natuurlijk zoals altijd groot gelijk, de islamisering van Europa is een feit en we weten allemaal waarom, ‘OIL FOR ISLAM’ destijds bekonkelt door onze kortzichtige en criminele bestuurders!

  Alleen grootschalige deportaties kunnen ons redden van een Eurabië in wording……!

  1. DidiMadloba

   Na vijf eeuwen Turkse overheersing is een belangrijk deel van de Balkan al lang geïslamiseerd. Zonder dat dat vervelende gevolgen heeft gehad.

   En de Joegoslavische oorlogen dan? Die kwamen doordat de ooit machtige Serviërs niet konden uitstaan dat hun Joegoslavië afbrokkelde na de dood van Toto. Een christelijke jihad dus.

   1. peetjoh. k

    Zonder vervelende gevolgen?. In Joegoslavië ging het fout door imigranten. Dik 40 jaar geleden al. De Turken gingen in een deel wonen en begonnen de bevolking weg te jagen. Dit liep zo hoog op dat de echte bewoners de Turken weg wilde hebben en begonnen een oorlog om hun land terug te krijgen. En we weten wat er toen gebeurde. Dat fijne Europa hielp die kut moslims en jaagde de orginele bevolking weg. Hun land werd verdeeld en die Turken kregen een stuk. En jij zegt dat dat goed was. Kut buitenlander.

 3. Kretoloog

  Onderzoek heeft aangetoond dat de migratie uit Afrika en Midden-Oosten de laatste 10 jaar (dus sinds 2009) veel groter is geweest dan daarvoor.

  Je kunt de zorgen van Wilders clownesk of hysterisch noemen, maar de feiten geven hem wel gelijk. Voeg daarbij dat afgewezen asielzoekers vaker niet dan wel worden uitgezet en er is best reden voor zorg.

  Kijk naar het Verenigd Koninkrijk: dat is de laatste jaren overspoeld door migranten. Dat heeft de sociale voorzieningen zo onder druk gezet, dat anno 2019 ruim 20% van de inwoners (1 op de 5) onder de armoedegrens leeft. Als we niet uitkijken, wordt dat ook het toekomstbeeld voor NL.

 4. h4d3z

  Wilders heeft gewoon helemaal gelijk.
  Dat ze binnen een paar weken terug gestuurd worden is helaas vaak niet waar.
  Gewoon niet mere binnen laten is de enige oplossing voor dat soort figuren.

 5. Bosche draak

  Hij heeft gewoon gelijk Engelbart, ga jij maar aardappelen bakken daar ben je (heb ik gehoord) beter in.

 6. Heras

  De meeste mensen maken zich terecht zorgen. Vooral omdat dit mensen zijn die niet willen werken (dus wordt er niets aan de vergrijzing gedaan) en niet mogen/willen integreren.
  Een effectieve maatregel zou zijn : u bent 5 jaar in nederland, nu gaat u werken .
  De uitkering wordt per direct stopgezet. U kunt kiezen uit twee bedrijven : de landbouw, of schoonmaakdienst. Weigert u te werken, dan wordt de status ingetrokken.
  Dan weten ze ineens hun land van herkomst of ze gaan echt werken.

  1. Sabreur

   U bent erg soft voor die uitvreters. Voor diegenen die terecht als immigrant het land zijn binnen gekomen of voor echte asielzoekers zou ik het volgende willen zien:

   Na 1 jr nog geen basiskennis Nederlands? Dan korten op uitkering ivm frustreren inburgering.
   Na 2 jr nog geen baan? Verplicht werken in de sectoren waar een tekort aan arbeiders is, zoals land- en tuinbouw en schoonmaak.

   Bij weigering of sabotage directe actieve uitzetting
   Bij einde dienstverband en binnen half jaar geen nieuwe werk, dan intrekken verblijfsvergunning en uitzetting

 7. Ritter

  Nogal een hysterische artikel van Tim met feitelijke onjuistheden.

  Sinds wanneer is Breitbart een “radicaal-rechtse blog” ?

  Breitbart is een anti-establishment website die zowel kritisch is op het linkse als rechtse establishment.

  Maar dit even terzijde, iedereen die naar de cijfers kijkt weet dat Geert Wilders gelijk heeft.

  De illegale massa migratie (onder het mom van “vluchteling”) gaat gewoon door ook via geboorte zal het aantal moslims snel toenemen in Europa.

  Vooral zien we dat in de grootte steden waar in bepaalde wijken de autochtone bevolking is “vervangen” door immigranten uit de islamitische landen.

  Neem nu Antwerpen even als voorbeeld.

  Voor het eerst is meer dan de helft van de leerlingen van de basisscholen in het stedelijk onderwijs in Antwerpen van islamitische godsdienst.

  Denk dan even hoe het over 10 jaar zal zijn met dus blijvende illegale massa migratie en geboorte.

  Andere grote steden in Europa zullen snel volgen.

  1. Hans Brusselmans

   Het grootste gedeelte van de Europese bevolking stort zich als lemmingen in de afgrond in plaats van te stemmen op Politieke Partijen die deze islamisering van ons werelddeel tegen willen gaan.

  2. Bolkestein

   Hear hear!

 8. DrentseBoyUitEmmen

  De asielzoekers gaan NIET terug.
  Ik ken de exacte cijfers niet maar duizenden gaan gewoon de anonimiteit in. Of proberen het een jaar later weer.

  Ik sprak afgelopen week een asielzoeker, deze was al afgewezen in Spanje, Italië, Frankrijk en Duitsland.

  Hij leeft nu anoniem in Nederland.

  #Grenzendicht 🙂

 9. ikweetwatikwil

  Wilders en zijn vrienden hebben gelijk . Dat vindt Tim ook. Maar hij heeft nu eenmaal de pest aan Wilders en dat komt altijd weer naar voren in zijn artikeltje.

  Het gelijk staat aan de kant van Wilders. Maar ondanks dat, Tim wil niet naast Wilders staan. Geeft hem liever een trap na.

 10. RvdBe

  Hij heeft gewoon gelijk, ontkennend gedrag is gevolg van angst, kop in het zand en het is er niet.

 11. Ritter

  “Maar feit is en blijft dat migranten uit de meeste Arabische landen geen aanspraak op verblijf kunnen maken in Nederland.”

  Of ze nu wel of geen aanspraak kunnen maken……………….de praktijk is dat verreweg de meeste uitgeprocedeerden niet worden uitgezet. Dat is in Nederland zo en ook in andere landen van Europa. Ze werken tegen en de landen van herkomst weigeren vaak mee te werken.

  In Amsterdam worden uitgeprobeerde asielzoekers zelfs ‘beloond” met een woning en verblijfsvergunning En een “Generaal Pardon” komt er om de zoveel tijd ook aan.

  Dus het maakt in essentie niet uit of de asielzoeker mag blijven of niet.

 12. Jumping

  Wilders heeft het wederom bij het rechte eind.
  De Omvolking is zo goed als rond.
  Nederland is een keiverrot land geworden.
  Links Demoniserend Wegkijkend Nederland stort Nederland in een poel van ellende.
  Rutte is het slechtste wat Nederland na de tweede wereldoorlog is overkomen.
  Links is geen voorstander van Democratie.
  Het grote probleem van Nederland is LINKS.

  1. Korporaal Monty

   “De Omvolking is zo goed als rond.”

   Werkelijk?
   Waar zijn alle Nederlanders dan gebleven als in jou ogen ‘De Omvolking’ al zo goed als rond is?

   Of kom jij nooit uit je wijk waar hoofdzakelijk allochtonen wonen?

  2. Lao Tse

   “De Omvolking is zo goed als rond.”

   Vergis je niet, met dit soort idioten heb je hier te maken.

   1. Korporaal Monty

    Schijnbaar zijn in Jumping zijn ogen alle mensen om hem heen allochtonen.

    Ben benieuwd waar hij zich bevindt in dit ‘kei verrotte land’.

    1. Lao Tse

     Meestal wonen de mensen die zeker weten dat dit land islamiseert en de omvolking in volle gang is ergens in het oosten van het land waar je geen moslim aantreft.

     1. Hans Brusselmans

      Dat ongedierte heeft zich verspreidt over geheel Nederland en West Europa, weet je dit niet of besodemieter je de boel, ik weet zeker het laatste!

     2. Sprookjesfiguur

      “Meestal wonen de mensen die zeker weten dat dit land islamiseert en de omvolking in volle gang is ergens in het oosten van het land waar je geen moslim aantreft”

      Helaas, kom eens uit de randstad. Dankzij de goede spreiding van AZC’s, en het stemgedrag van de buren, zie je er steeds meer. Vroeger een uitzondering, nu meer regelmaat dan uitzondering. Hetzelfde verhaal als de randstad. Eerst waren ze marginaal aanwezig, nu oververtegenwoordigd. Hetzelfde lot staat men in het oosten te wachten.

     3. logisch denken

      hahahahahahahaha , u bent van harte welkom in oud Amsterdam randdebiel. Amsterdam west/sloten is een no go area en Amsterdam oost dito . Amsterdam is na een uur of 18:00 hr niet meer betreedbaar voor een vrouwtje of bejaarde. De lafaards weten precies wie ze moeten pakken. Probeert u even opsporing verzocht te kijken.

      Ik wou een smiley erbij doen maar lachwekkend is het geenzins

     4. dario

      hahahaahahah in Enschede en omstreken rekenen ze er wel mee af ja haahahah Almelooooo daar integen is 1 grote moskee

 13. Lao Tse

  Dat hysterische gebral over Eurabië en islamisering slaat helemaal nergens op en het is een goede zaak dat de kiezer dan inmiddels ook door begint te krijgen.

  1. Kretoloog

   “Horende doof en ziende blind”. Dat is Lao, dus doet hij de demografische ontwikkelingen in Noord-, West- en Zuid-Europa af als hysterisch gebral.

   1. Hans Brusselmans

    “Een natie kan z’n dwazen overleven, en zelfs de ambitieuze. Maar het kan verraad van binnenuit niet overleven. Een vijand aan de poorten is minder formidabel want hij is bekend en draagt zijn vaandel openlijk. De verrader beweegt zich vrij onder de mensen binnen de poort, zijn sluw gefluister ruist door alle steegjes, om vervolgens gehoord te worden in de zalen van de overheid zelf.
    De verrader lijkt geen vijand te zijn, hij spreekt in dialecten die bekend zijn voor de slachtoffers, en hij draagt hun gezicht en deelt hun argumenten, zijn beroep van laagheid, dat ligt diep in de harten van alle mensen.
    Hij rot de ziel van een volk, hij werkt in het geheim en als onbekende in de nacht om de pijlers van een stad te ondermijnen, hij infecteert het politieke lichaam, zodat het zich niet meer kan verweren.
    Een moordenaar is minder te vrezen want de verrader is als de Pest.”

    Marcus Tullius Cicero

   2. Lao Tse

    Demografische ontwikkelingen zijn er altijd maar de bewering dat die leidt tot islamisering en Eurabië is zwakzinnig.

    1. Hans Brusselmans

     Er is er maar èèn zwakzinnig hier meneer de landverrader en dat ben jij, de tekst van Cicero hierboven is dan ook volledig op jou van toepassing.

    2. Kretoloog

     Ooit was Turkije een christelijk land, Lao.
     Meer zeg ik er niet over…

    3. logisch denken

     Eurabie is al een gegeven. In onze wijk geen Hollandse middenstander meer te vinden, ingesloten door drie moskeeen , een openbare school waar men eist dat eten & drinken halal geserveerd word.

     We zijn krankzinnig en nog zijn er idioten die de dagelijkse praktijken onder het tapijt proberen tevegen

    4. peetjoh. k

     Oh je noemt een invasie demografie. Ja als je zo krom denkt dan komt het nooit meer goed met je.

  2. RvdBe

   Het geeft het totale onbenul en lafheid van de kiezer weer.

  3. logisch denken

   Hysterisch gebral ? kennelijk leef je onder een steen ver weg van de bewoonde wereld

  4. peetjoh. k

   Tijd voor geschiedenis les Lao. Weet je wie koning Maussolus was. Je weet wel de bouwer van mausoleums. Waarvan de eerste in Turkije werd gebouwd. Want Turkije was gewoon een christelijk land. Maar ja dat wilden de moslims niet dus met geweld pakten ze dat af. Weet jij dat Turkije ook nog maar 175 jaar bestaat. Genaamd naar een bepaalde dictator Kemal Attaturk. Een moordenaar en vrouwen verkrachter. Die de leer van een pedofiel aanhing.

 14. dario

  Het is heerlijk weer hier in Faro alles gelezen hier niets nieuws onder de zon zie ik ik pak een terrasje de groeten … lol

 15. Bolkestein

  Demografie blijkt scribent dezes ditmaal niet z’n sterkste punt te zijn. Bij ongewijzigd beleid Afrikaniseert, Arabiseert en Islamiseert Europa onverminderd door. En eenmaal in de minderheid zijn de Europeanen voorgoed hun continent kwijt.

  En Tim, wat een zwaktebod om weer een woordje rechts-radicale uit te moeten kramen. Je kan beter. Je bent toch geen Michael vd Galien of een Joshua Livestro?

  Geert Wilders heeft in deze groot gelijk en verdient de loftrompet voor zijn moed en visie.

 16. Piet Patat

  Geert heeft gewoon gelijk Engelbart maar dat valt voor jou niet mee om dat toe te geven. Dat weten we nou wel ondertussen. Jouw haat voor Geert steek je niet onder stoelen of banken maar daar heb ik verder gen boodschap aan. Dat bagatelliseren van het probleem wat jij doet is nou juist HET probleem. Wegkijken en doen of er niks aan de hand is. De gevolgen daarvan ondervinden we nu aan levende lijve. En dat nepnieuws over Breitbart kun je ook voor je houden. Rechts-radicaal ? Zeg, kom op man 🙁 ” ze kunnen hooguit maar een paar weken blijven, voordat hun aanvragen worden afgekeurd en worden teruggezonden naar hun vertrekhaven” En dit geloof je toch zelf ook niet ? Meer dan helft van de uitzettingen lukt zowieso niet en dankzij Schengen kunnen die lui zich waar dan ook ophouden of verplaatsen. Controle is er niet, dat weet je zelf ook. Allemachtig, je lijkt Rutte wel, gelooft ook in eigen leugens. Gaat u maar lekker slapen, van dat werk. Nou, dat hebben we geweten, althans, vader Piet zaliger dan. Wij zijn straks aan de beurt 🙁

 17. dijkbende

  Geen paniek maar een beredeneerde prognose op termijn als de Afro-Aziatische massamigratie aanhoudt, en een beredeneerde waarschuwing op basis van eerdere ervaringen de laatste halve eeuw wereldwijd, en al meer dan 1000 jaar in het Grotere Midden-Oosten. Helaas pindakaas voor alle struisvogels!

 18. Korporaal Monty

  De verkiezingen zullen uitsluitsel geven in hoeverre men de ‘licht hysterische tweet’ van Wilders gelooft.

  Als hij dit overtuigend weet te brengen wordt hij overtuigend minister president van ons land.
  Maar hij probeert het al 15 jaar zonder resultaat.

  1. Hans Brusselmans

   De meeste Nederlanders zijn ruggengraatloze schijtbakken vol angst, dat bleek wel in de Tweede WO waar de joden de lul waren.

   1. Lao Tse

    Dit valt helaas niet te ontkennen, Brusselmans. Het blijkt nu ook uit het feit dat een deel van ons volk van WO II niets heeft geleerd en schaamteloos op PVV en FvD stemmen. Dit soort verwerpelijke ideeën leven onder ons en daar moeten we mee leven.

    1. Hans Brusselmans

     Je tracht de weerzin destijds tegen de joden te vergelijken met de hedendaagse weerzin tegen moslims, ik heb je al eens eerder getracht aan dat pindabrein van je uit te leggen dat de weerzin tegen joden geen grond had en de huidige haat en weerzin tegen moslims gestoeld is op feiten betreffende hun gedrag en criminaliteit, moslims vragen erom gehaat te worden lulhannes!

     1. Lao Tse

      Dat zijn de (neo)nazi’s helemaal niet met je eens, Hans, die vonden dat ze enorm sterke argumenten hadden om de Joden te vervolgen en te deporteren.
      En weet je wat het verontrustende is? Ze gebruikten daarin precies dezelfde argumenten als nu door de islamofoben worden gebruikt: de moslims deugen niet, ze zijn crimineel en nemen de macht over, ze tasten de eigenheid van de arische (tegenwoordig boreale) cultuur aan ze vermenigvuldigen zich als konijnen.

     2. Hans Brusselmans

      Ik heb geen ene klote te maken met nazi’s of neo nazi’s Laue Thee, ik heb het over feiten, joden riepen het niet over zichzelf af maar moslims des te meer, ik hoef je toch zeker niet uit te leggen wat voor weerzinwekkende daden moslims grootschalig plegen om zo gehaat te worden?

      Dit volk verdient het om grootschalig te worden gedeporteerd uit onze gelederen daar hoef je geen nazi of neo-nazi voor te zijn om dit voor te staan, nuchter verstand is voldoende!

     3. Lao Tse

      “Dit volk verdient het om grootschalig te worden gedeporteerd ”

      Q.e.d. Hier worden nazi-methoden voorgesteld. Als je deze logica volgt zijn de concentratiekampen niet te vermijden.

     4. Peter Oudshoorn

      Zo is het helemaal, Brusselmans. Laat je door dat eencellige brein geen Godwin aanpraten.

     5. logisch denken

      Lao weet het verschil niet tussen deporteren en in verbrandingsovens en gaskamers stoppen. Toch erg zielig als je de verschillen niet kent en mee wil praten met grote mensen

      Lao doet erg graag aan geschiedvervalsing om zijn linkse droom van de NSDAP gestalte te geven 1 rijk , 1 volk

      We kunnen concluderen dat lao ernstig geestes ziek is

     6. Lao Tse

      “Lao weet het verschil niet tussen deporteren en in verbrandingsovens en gaskamers stoppen.”

      Dit onderscheid is me bekend hoor, logisch denken.

      Ik wijs er wel op dat het afschuwelijke idee om een miljoen Nederlanders gedwongen te deporteren niet zal kunnen zonder dat (zoals Hans eerder ook al voorstelde) te eerst op te sluiten in concentratiekampen en van daaruit te proberen ze ergens in de wereld te dumpen.
      Het is afschuwelijk als zo’n weerzinwekkende gedachte in je opkomt maar is praktisch ook volstrekt onmogelijk te realiseren.

      Brusselmans is een verwarde man en mensen die dat niet onderkennen niet fris in het hoofd.

     7. Hans Brusselmans

      Zij hoeven niet allemaal gedeporteerd te worden Laue Thee, hun geloof afzweren en zich aanpassen en fatsoenlijk gedragen is voldoende om deportatie te herzien en hun een kans te bieden te blijven.
      Wilders als minister van deportatie lijkt mij een puik idee overigens…

     8. logisch denken

      ik kan je verzekeren dat je die idioten met twee paspoorten zeker kan verwijderen. Hoe je dat noemt zal mij een rotzorg zijn . Nederlandse nationaliteit intrekken na een veroordeling en gewoon wegwezen. Ruimt lekker op. Tevens gaat direct de bezem door de islamisering omdat de dadertjes voor 90 % uit die groep komen.

      Je hebt kennelijk erg veel moeite om de cijfers van de diverse overheden en statistiek bureaus te begrijpen. De islam grossiert in misdaad en doen het hier beter en grondiger dan welke outlaw club dan ook.

      Als motorclubs over 1 kam geschoren mogen worden dan mag de islam langs de dezelfde meetlat gelegd worden. dag stemmingmakertje

     9. Lao Tse

      “Zij hoeven niet allemaal gedeporteerd te worden”

      Dit is verheugend. Hans Brusselmans stelde hier eerder voor dat álle Nederlandse moslims opgesloten moeten worden in interneringskampen in afwachting van hun deportatie.

      Nu krabbelt hij terug en meent hij dat niet alle moslims hoeven te worden gedeporteerd als ze hun geloof maar afzweren en zich netjes gedragen. Een fraai staaltje van voortschrijdend inzicht.
      Dat netjes gedragen geldt overigens voor alle Nederlanders, iedereen moet zich aan de wet houden.
      Het geloof afzweren is een eis die in strijd is met de Grondwet en praktisch nogal lastig toe te passen. Misschien moet Brusselmans hier nog even iets langer over nadenken, wellicht leidt dat tot aanvullend voortschrijdend inzicht.

     10. Hans Brusselmans

      Die grondwet lulhannes waar je altijd mee aan komt kakken is in elkaar geknutseld in een tijd dat er in geen velden of wegen een moslim was te bekennen in de lage landen, die dient dus grondig te worden herzien daar dit islamitische vullis zowat bezit heeft genomen van ons grondgebied, en jij verdedigt dit nog ook met verve, hangen moet je!

     11. Lao Tse

      De Grondwet kan uiteraard worden aangepast, Hans. Daarvoor is echter een tweederde meerderheid nodig in twee lezingen van beide Kamers der Staten Generaal.
      Het ziet er niet naar uit dat de door jouw begeerde meerderheid wordt bereikt, sterker ik denk dat alleen een zeer kleine meerderheid iets zal voelen voor jouw rabiate voorstellen.

      Dit is dus een fata morgana dan wel een vogel in de lucht, beste Hans.

     12. Frets

      als je de pisvlek water geeft wordt t’ie vanzelf groter

     13. Siemien

      Lao stelt te pas en te onpas vast dat de grondwet aangepast moet worden omwille van de islam, Lao is immers de islamknuffelaar en een zeer warme pleitbezorger van de islam.

     14. Lao Tse

      “Lao stelt te pas en te onpas vast dat de grondwet aangepast moet worden omwille van de islam”

      Hoe kom je daar in hemelsnaam bij? Dat vind ik helemaal niet.

    2. logisch denken

     We hebben zeker niets geleerd van WO II , bevrijd van de duitsers doorr de Amerikanen zijn we zo in de val gelopen van de socialisten met hun grote rijk en hun regenten politiek in brussel.

     Gegijzeld door bureaucratie en miljarden kostend nep parlement mag de burger opdraaien voor de linkse nep democratie.

     Dit soort verwerpelijke ideeën leven onder ons en daar moeten we mee leven.

     1. Bolkestein

      En zo is het maar net.

      Mag ik er ook nog op wijzen dat de leider van de Moslims, Amin al-Husseini, Hitler de Handschar Divisies voor de SS aanleverde?

    3. dario

     je mot niks niks je mag wat mij betreft onrustig sterven hoor doei doei

    4. Piet Patat

     Je lult uit je nek Lao Tse.
     De vergelijking met Joden uit de jaren 30/40 uit de vorige eeuw en de moslims nu gaat volledig mank. De Joden waren helemaal geen probleem, het is Hitler die er een probleem van maakte want hij had een zondebok nodig om zijn propaganda, de verloren WOI, kracht bij te zetten. De Joden waren harde werkers, leefden gewoon samen met de rest van de bevolking, pleegden geen aanslagen, leefden niet continu in de slachtofferrol, probeerden het land niet het hunne te maken. Lees dit stuk uit Trouw eens voordat je weer met raaskallerij op de proppen komt :

     Steeds vaker wordt er een link gelegd tussen Joden in de jaren dertig in Europa en Europese moslims nu. Dit gebeurde voor het laatst zaterdag in Trouw door drie prominente Nederlandse moslims in een uitgebreid interview met als kop “moslims vrezen het ergste” . Het veelgebruikte begrip ‘jaren dertig’ heeft betrekking op de vervolging van Joden in nazi-Duitsland, destijds het epicentrum van het gewelddadige antisemitisme, die uitmondde in de Holocaust en zijn zes miljoen Joodse slachtoffers

     De eerste belangrijkste anti-Joodse maatregel werd op 1 april 1933 genomen door de NSDAP met de grootschalige boycot van Joodse winkels, artsen en advocaten. In 1935 volgde de invoering van de rassenwetten van Neurenberg. Door deze wetten werden Joden hun burgerrechten ontnomen en voor niet-Joodse Duitsers werd het verboden met Joden te trouwen. Drie jaar later, in de nacht van 9 op 10 november 1938, werd een gigantische progrom tegen de Joodse inwoners van Duitsland gehouden. Tijdens deze Kristallnacht werden 7500 winkels en bedrijven van Joden vernield. Er werden 267 synagogen in brand gestoken. Joodse huizen, begraafplaatsen, en zelfs ziekenhuizen en scholen moesten het ontgelden. Er werden die nacht 92 Joden vermoord.

     Onpeilbaar leed
     Wie het voorafgaande op één lijn stelt met de huidige situatie van moslims in Europa en in het bijzonder in Nederland – direct of indirect, suggererend of stellend, impliciet of expliciet – pleegt niet alleen geschiedvervalsing, maar zaait onbedoeld ook haat. Hij of zij maakt zich eveneens schuldig aan het bagatelliseren van het onpeilbare leed dat de Joodse gemeenschap is aangedaan. Het leed dat eindigde in de vernietigingskampen. Dat er hier en daar grove taal en ook bedreigingen op sociale netwerken tegen moslims worden geuit, is vanzelfsprekend schandelijk. Net als dat sommige werkgevers bij het toekennen van banen discrimineren op afkomst. Maar dit is wel van een ander formaat dan structurele discriminatie, vervolging en geweld tegen moslims van overheidswege.

     Een ander aspect dat sommige moslims tot nadenken zou moeten stemmen alvorens zichzelf met de Joden van meer dan tachtig jaar geleden te vergelijken, is het aandeel van de notoire Jodenhater Mohammad Amin al-Hoesseini. Deze moefti van Jeruzalem was een van de bekendste moslims-vertegenwoordigers uit die tijd. In 1933 begroet hij de machtsovername van nazi-Duitsland ‘van harte’ en hoopte ‘dat ook andere landen het fascistisch-antidemocratisch staatsbestel zullen overnemen’. Op 28 november 1941 bracht hij in Berlijn een eerste bezoek aan Hitler en hij besprak met hem tot in detail de oplossing van het ‘Jodenvraagstuk’.

     Ik zal ook niet onbesproken laten dat uit de Joodse gemeenschap toen geen geloofsfanatici opstonden die aan de lopende band in Europa massamoorden en aanslagen pleegden op trein- en metrostations, cafés, concertzalen, kerken enz. We moeten voorzichtig zijn geschiedvervalsing en onwaarheden van verbaalextremisten onweersproken te laten.

     1. Lao Tse

      “De Joden waren helemaal geen probleem, het is Hitler die er een probleem van maakte want hij had een zondebok nodig om zijn propaganda, de verloren WOI, kracht bij te zetten.”

      Zeker, de Joden waren een ingebeeld dan wel verzonnen probleem maar dat geldt evenzeer voor de moslims.

      De moslims vormen in Nederland geen enkel probleem. Het overgrote deel van de moslims draagt bij aan de Nederlandse samenleving, niet in de laatste plaats in het openbaar bestuur en de politiek. Nagenoeg altijd tonen ze zich tolerant naar de Nederlandse bevolking en ze integreren net zo rap als ze seculariseren.

      We zijn in oorlog met islamitische landen, Westerse landen hebben het Midden Oosten volkomen naar gort geholpen. Alleen al Nederland heeft honderden en wellicht duizenden burgerslachtoffers gemaakt met meer dan 6000 bombardementsvluchten in landen als Afghanistan, Syrië en Iran. Deze situatie leidt tot guerilla en terrorisme. Dat is geen islamitisch terrorisme maar politiek terrorisme. Dat is een probleem maar wel een probleem dat we zelf veroorzaakt hebben.

      Het is belachelijk op basis van dit politiek terrorisme te concluderen dat moslims niet deugen en moslims in Nederland een probleem vormen. Dit soort debiele generalisaties noemen we racisme.

     2. Frets

      Doe geen moeite, want met deze levensvorm, valt niet te debatteren. Stelt altijd zijn eigen waarheid als leidend. Soms geholpen door zijn ‘trolmatties’, die zelf ook maar lege briefjes invullen. Als je dan de inbreng van de trollen, op deze site tot je neemt, heb ik toch het gevoel van ‘wat zonde’, een parasitaire levensvorm, die nu met uitkering in vrijheid leven, schoppend, bijtend en spuwend, naar de ‘hand die hen voed’ en er graag gewag van maken, dat ze het allemaal beter weten. De wetenschap, dat er tussen mijn tenen, meer intelligentie te vinden is, dan in de gehele familie van ‘ons trollenlegertje’.

    5. Niemandalletje

     Mag ik u 1 voorbeeld geven? eentje maar uit een hele reeks…
     Je mag er je vingers bij aflikken, want het past precies in uw straatje. 😉

     Joop van Riezen (PVDA) op aangeven van de heer Samson.
     https://www.youtube.com/watch?v=aclY_G4jrDE&feature=youtu.be

  2. santiago

   Monty. Licht hysterische tweet. Houd toch asjeblieft eens je vervelende bek dicht man. Alleen maar anderen afzeiken en zelf nooit eens met een fatsoenlijk verhaal komen. Zielig mannetje ben je.

   1. Korporaal Monty

    “fatsoenlijk verhaal komen.”

    ‘Licht hysterisch’ zijn niet mijn woorden. En ik constateer alleen maar feiten. Wilders probeert al 15 jaar het Nederlandse volk te overtuigen van zijn gelijk.
    De verkiezingen geven keer op keer aan dat hij hier op de één of andere manier niet in slaagt.

    P.s. schelden is een teken van onmacht en zwakte.

    1. santiago

     Monty. Ik wilde je alleen maar helpen, want je maakt jezelf steeds belachelijker. Maar ga verder je gang, ik zal je niet meer storen.

     1. Korporaal Monty

      “Ik wilde je alleen maar helpen,”

      Apparte manier van helpen heb je dan.

      Hoop niet dat je in de zorg werkzaam bent.

 19. Jumping

  Het CBS, ondersteunt Wilders op dit punt, met volle overtuiging.
  Nederlandse bevolking, groeit met ca 100 Duizend personen, voor het derde jaar op rij.
  De groei komt, door dat er per jaar ca 88 Duizend personen meer, vanuit het buitenland
  In Nederland kwamen wonen, dan er vertrokken.
  In deze Allochtonen gezinnen zijn 4 / 6 kinderen heel normaal.
  De verhouding in de Nederlandse gezinnen, is daar en tegen aan afbouw onder hevig, er sterven er meer dan er worden geboren.

  1. logisch denken

   tja iedereen die zijn ogen open heeft kan slechts de cijfers bevestigen. heeft u nog een autochtone middenstander in de wijk? Ikke niet

 20. Meriadoc Brandebok

  Als Wilders meent dat de grenzen van Europa de nationale grenzen zijn, dan is hij fors gedraaid.

  1. logisch denken

   welke grens het is en hoe je het noemt zal mij worst zijn.

   minder minder minder

   1. Meriadoc Brandebok

    Er zit wel een verschil tussen de nationale grenzen en die van de EU. Ik ben uiteraard een voorstander van open nationale grenzen en streng bewaakteEuropese buitengrenzen.

    1. Frets

     geinig gore Guusje Glijmiddel, dat jij denkt een waardeoordeel te moeten geven.

    2. Kretoloog

     “Ik ben voor streng bewaakte buitengrenzen van Europa”.

     Kijk eens aan. Ook Guus Bokkelul wil de Afrikaanse en Midden-oostenmigranten buiten sluiten. Een Paulusbekering van onze grefo?

     1. Meriadoc Brandebok

      Daar ben ik altijd al een voorstander van geweest.

    3. Lao Tse

     Uiteraard is elk zinnig mens voorstander van streng bewaakte buitengrenzen. De enige manier om dit effectief te regelen is in Europees verband.

     1. Kretoloog

      Nee, juist niet. De afgelopen jaren is bewezen dat het bewaken van de buitengrenzen totaal niet werkt. Dan mogen de Grenslanden nl. alles oplossen. En dat willen of kunnen ze niet, zie Griekenland of Italië.

      Gelukkig houden de Oost-Europese landen in de EU hun grenzen potdicht. Al wil de gevallen en diepvernederde Frans Timmermans dat verhinderen. Maar goed, hij is dan ook een volgevreten, megalomane, narcistische sociaal-democraat.

     2. Meriadoc Brandebok

      Inderdaad, migratie is, evenals veiligheid en handel, het belangrijkste thema waar we in Europees verband beleid voor moeten maken. We kunnen de buitengrenzen alleen bewaken als we daarbij samenwerken met onder meer de Zuidelijke lidstaten.

     3. Lao Tse

      De Oost-Europese landen die hun eigen grenzen ‘potdicht’ houden lossen het immigratieprobleem niet op. Ze verplaatsen het probleem slechts. Dat is ook de reden waarom het sluiten van nationale grenzen voor vluchtelingen niet helpt.

     4. logisch denken

      wederom gelul. Het is maar welke prio je geeft aan grensbewaking

 21. Piet Klein

  Er zijn wijken in Nederland waarin folders worden uitgedeeld om zich aan te sluiten bij conservatief islamitische groeperingen met anti westerse sentimenten. De verdenking is significant dat op scholen als het Haga lyceum anti westerse sentimenten worden gepropageerd. Homohaat, haat tegen andersdenkenden, Jodenhaat, ondergeschikte rol voor de vrouw, sancties op afstand nemen van de islam. Onze politiek inclusief Tim Engelbart zijn gespecialiseerd in het wegkijken. Daarnaast onafhankelijk van welke religieuze voorkeur een migrant ook heeft hebben stevige problemen met huisvesting, vervoer (files), luchtkwaliteit en dat zijn voldoende redenen om binnen Europa duidelijk te maken dat er meer plek is buiten Nederland dan binnen Nederland. Maar het barmhartigheidssyndroom is diep geworteld, je moet niet te moeilijk doen nee zelfs mensen in bescherming nemen die jouw vrienden(vriendinnen), de homo’s de joden willen haten, vrouwen een ondergeschikte rol geven, aanranden. Zowel wij als Arabieren, moslims met een gezonde opvattingen moeten duidelijk maken dat onze basiswaarden heilig zijn en niet ter discussie gesteld kunnen worden. Deze barmhartigheid, dit politiek correct aardig zijn is behoorlijk vals. Wilders op dit onderwerp relativeren mag maar maakt duidelijk dat je niet bereid op te komen voor hen die gaan lijden omdat je zelf niet duidelijk bent over wat de essentiële waarden van Nederland zijn.

  1. Lao Tse

   ” Zowel wij als Arabieren, moslims met een gezonde opvattingen moeten duidelijk maken dat onze basiswaarden heilig zijn en niet ter discussie gesteld kunnen worden.”

   Juist, en de rest is gewauwel.

   1. Hans Brusselmans

    Die basiswaarden waren heilig totdat er een grootschalige islamisering plaats ging vinden, die waarden dienen dus te worden herzien en zo spoedig mogelijk eer het te laat is.

   2. logisch denken

    ” Zowel wij als europeanen, nederlanders met een gezonde opvattingen moeten duidelijk maken dat onze basiswaarden heilig zijn en niet ter discussie gesteld kunnen worden.”

    Juist, en de rest is gewauwel.

    1. Bolkestein

     Dan kunnen wij ons dus geen omvolking door Moslims permitteren, want dan is het gedaan met onze basiswaarden. Want die Moslims willen onze waarden niet delen. Er zijn nu al teveel Moslims in Europa. Er zijn nu al zo’n duizend no go areas in Europa. Die Moslims moeten weg. En het maakt mij niet uit hoe zij oprotten. Als zij maar oprotten.

   3. Peter Oudshoorn

    Er is er maar 1 die wauwelt, uit zijn nek lult, konkelt, draait en ouweho*rt en dat ben jij Lao Tse. Je bent een vieze parasiet en verrader. Bovenal ben je te laf om de keiharde en overduidelijke feiten en cijfers onder ogen te zien: je durft niet te kijken, je durft niet te tellen, te durft niet naar de middellange termijn te kijken – je durft alleen maar hier je vieze bek open doen en leugens en onzin uit te kramen.

    1. Lao Tse

     Deze hysterische bijdrage bevat geen inhoudelijke argument, Oudshoorn.

     Gaat het wel goed met je?

     1. Peter Oudshoorn

      Met mij gaat het prima. Jij moet snel onder curatele gesteld worden en vervolgens met TBS op de long stay verpleegd worden.

     2. Lao Tse

      Fijn om te horen Oudshoorn. In het voorkomen van rare hysterische uitbarstingen zou je een arts kunnen raadplegen. Het is maar een tip, beste kerel.

     3. Peter Oudshoorn

      Je bent een seniele ouwe idioot, Lao. Geestelijk ben je nooit gezond geweest, maar het loopt nu wel helemaal de spuigaten uit.

      Waarom blijf je volhouden tegen beter weten in? Kost het je zo ontzettend veel moeite om de cijfers demografisch door te trekken? O ja natuurlijk, want daarmee moet je je ongelijk bekennen. En dat is onmogelijk voor een megalomane narcist.

     4. Lao Tse

      “Je bent een seniele ouwe idioot”

      Tegen dit argument kan ik niet zoveel inbrengen, Oudshoorn.

      Met betrekking tot de demografische ontwikkelingen: ik zie wel degelijk dat er sprake is van demografische ontwikkelingen maar ik acht die marginale veranderingen in de bevolkingssamenstelling niet zodanig dat hysterische termen als omvolking en islamisering daarop van toepassing zijn. Ik voorzie in de toekomst ook geen veranderingen die daarop ook maar kunnen lijken.

     5. Lao Tse

      Voor Oudshoorn maar even de feiten:

      “Het wil maar niet vlotten met de ‘islamisering’
      In feiten door Ewoud Butter op 22-10-2018 | 10:41

      Het aandeel Nederlanders boven de 15 jaar dat zichzelf als moslim beschouwt is in 2017 niet toegenomen. Net als in 2016 is dit percentage 5,1%.

      Dat blijkt uit de CBS-reeks Statische Trends waarin de religieuze betrokkenheid van de Nederlandse bevolking in 2012-2017 wordt belicht.

      De publicatie maakt duidelijk dat de religieuze betrokkenheid in Nederland tussen 2012 en 2017 verder is afgenomen. In 2017 rekende voor het eerst meer dan de helft van de Nederlanders van 15 jaar en ouder zich niet meer tot een kerkelijke gezindte of levensbeschouwelijke groepering.

      Christenen vormen met 39% nog verreweg de grootste religieuze groep, op ruime afstand gevolgd door moslims (5,1%).

      Het CBS heeft overigens de vreemde gewoonte de groep christenen op te splitsen in verschillende stromingen (denominaties), maar dat bij de islam na te laten. Dit gebeurt omdat de groep moslims te klein is laat een woordvoerder van het CBS via twitter weten.
      Dat leidt dan tot een filmpje van het CBS waarin wordt gesteld dat rooms katholieken de grootste groep vormen, gevolgd door de PKN, de Nederlandse Hervormden en de moslims. Het is, om een appel/peer vergelijking te maken, alsof je stelt dat elstars de grootste groep fruit vormen, gevolgd door jona golds, fuji’s en peren.

      Bijna een kwart van de bevolking (23,6%) geeft volgens het CBS aan katholiek te zijn, bijna 15 procent is protestants door het CBS uitgesplitst in Nederlands Hervormd (6,4%), PKN (5,6%) en gereformeerd (2,9%).

      Het aandeel moslims is de afgelopen jaren amper toegenomen: van 4,5% in 2012 tot 5,1% in 2017. “

     6. logisch denken

      er zijn maar een aantal personen hysterisch hier als het onderwerp Wilders of de PVV passeert . wie zouden dat toch zijn die dan met oneigenlijke argumenten mensen in de hoek zetten en beschadigen als het een lieve linkse lust is

    2. Peter Oudshoorn

     Lao, in 2017 woonden er 2.173.723 personen met een niet-westerse achtergrond in Nederland. Marokkanen dus, Surinamers, Turken en andere niet-westerse nationaliteiten (bron: Statline/CBS). Op een bevolking van 17 miljoen is dat al 1/8 deel ofwel 12%.

     Gezien de voortgaande instroom en het aanfokken van de huidige allochtonen, betekent het demografisch op termijn dat de niet-westerse allochtonen op een vast moment in de toekomst de overhand krijgen. En verder kun je doodvallen met je stomme, achterlijke gelul.

     1. Lao Tse

      Niet alle immigranten met een niet-Westerse achtergrond zijn moslim, Oudshoorn, en niet elke moslim in het Westen blijft moslim.

      Betwist je het door mij genoemde percentage, en zo ja, waarop baseer je je dan?

     2. Frets

      stoker, zuiger en natte pisvlek

     3. Sprookjesfiguur

      @ Lao

      Als zelfstandig bestuursorgaan (ZBO) voert CBS overheidstaken uit, maar valt het niet direct onder het gezag van een ministerie. De minister van Economische Zaken is politiek verantwoordelijk voor wetgeving, budget en de voorwaarden. De kosten van CBS worden betaald uit de rijksbegroting.

      De betaler bepaalt. CBS is voor mij niets meer dan een overheidsorgaan. Ze zijn zogenaamd onafhankelijk, maar alleen “goedgelovigen” trappen hierin.

     4. Lao Tse

      Er is geen enkel bewijs noch logica dat het CBS geen betrouwbaar en wetenschappelijk verantwoord onderzoek zou doen, Sprookjesfiguur.

      Je bewering raakt kant noch wal.

     5. Sprookjesfiguur

      @ Lao

      De logica is er wel degelijk. Deze overheid (de betaler dus) is er niet bij gebaat gezien een tal van sentimenten in de samenleving, om de juiste cijfers aan te leveren over het aantal moslims in Nederland. Hiermee spelen ze de PVV in de kaart. Opstelten weet er alles van… of misschien vergeten, in een andere casus. Maar uiteraard ga je dat ontkennen.

 22. Bolkestein

  Want hoeveel procent van de Arabische jongeren ook wil vertrekken naar Europa: ze kunnen hooguit maar een paar weken blijven, voordat hun aanvragen worden afgekeurd en worden teruggezonden naar hun vertrekhaven.

  Enig idee hoezeer het wil vlotten met het daadwerkelijk terugsturen? Ik heb de indruk van niet.

 23. RS

  het begint al met het verhuren van de Eikenhorst, daar komen ook arabieren in, wel betalen ze WA een huurprijs.

 24. Kristalix

  Eurabie heeft zijn intrede allang gedaan. Islamsterdam onder Halalsema is daar slechts een voorbeeld van. Het wachten nu is tot de extremisten uit de stoel komen. Zoals in Utrecht bijvoorbeeld.

  Amsterdam bijvoorbeeld? Is net als Beiruth wat ooit de parel van het M.O. was. Halalsema gaat de rokende puinhoop meemaken. Het ultieme resultaat van haar burgermeesterschap. Ze zal hier zelf het slachtoffer van worden.

 25. Baron von Munchhausen

  “Wilders in paniek!”
  Grove tekst; Wilders is nooit in paniek. Hij analiseert en trekt dan zijn conclusies.
  Of zijn conclusies goed of fout zijn ligt vaak aan de lezer. Bij DDS zijn het de (teveel) trollen waarvan inmiddels bekend is dat zij een IQ van 60 bezitten!
  Kortom; reageer nooit op dit laag niveau. zwetsers/kletsers/verdwaasden/eenzamen/zielepieten/ etc,.

  1. Lao Tse

   Wilders heeft geen gelijk als hij bralt over omvolking en islamisering.

   De feiten zijn dat van alle volwassenen (18 jaar of ouder) in Nederland, 4,9 procent moslim is . Dat zijn althans de meest recente cijfers van het CBS, uit 2015. Ter vergelijking: minder dan een kwart van alle volwassen Nederlanders is rooms-katholiek. Het rooms-katholicisme is dus de religie met de meeste aanhangers. Voorts is 16 procent protestants, en bijna 6 procent heeft een andere religie, zoals het jodendom, hindoeïsme of boeddhisme. Verreweg de meeste Nederlanders – de helft van de gehele volwassen bevolking – hangt geen enkele religie aan.
   Er is geen enkele reden om aan te nemen dat de situatie sedert 2015 op dit punt is veranderd.

   Conclusie: Wilders praat poep.

   1. RvdBe

    Ja, en zet 2 konijnen samen met 98 gecastreerde bokken.
    Idd de konijnen maken slechts 2% van het totaal uit……
    Ben jij nou zp dom….

   2. Peter Oudshoorn

    In 2017 woonden er 2.173.723 personen met een niet-westerse achtergrond in Nederland. Op dit moment inmiddels zo’n 2.300.000.

    Tweemiljoendriehonderduizend mensen met een niet-westerse achtergrond, die niet vertrouwd zijn met de Nederlandse identiteit, de taal, de cultuur, de waarden en normen.

    Tweemiljoendriehonderduizend mensen met een niet-westerse achtergrond die hier de schaarse huizen in beslag nemen, veelal gebruik maken van de sociale voorzieningen en overbelaste gezondheidszorg en waarvan er velen -voornamelijk moslims- schijten op Holland.

    Tweemiljoendriehonderduizend mensen met een niet-westerse achtergrond die gezinnen nastreven die 2 tot 3 keer zo groot zijn als de Nederlandse gezinnen, die een niet-compatibele religie hebben, die Nederland zien als een wingewest en die slecht of niet integreren.

    Lao probeert de aandacht af te leiden door het alleen over moslims te hebben. De omvolking omvat alles en iedereen die niet Nederlands is, dus dat is inmiddels aardig op weg. Ook al omdat er ook nog eens 1.689.030 mensen met een westerse achtergrond in Nederland leven. Dwazen als Lao Tse noemen dat ‘de geneugten van een multiculturele samenleving.’

    Ik noem het heulers en landverraders met een fascistische karakterstructuur.

    1. Lao Tse

     “Dwazen als Lao Tse noemen dat ‘de geneugten van een multiculturele samenleving.’”

     Oudshoorn verzint dit, ik sprak nooit over de geneugten van de multiculturele samenleving. Ik vind een multiculturele samenleving weliswaar een feit maar niet om iets na te streven.

     Als Oudshoorn meent dat het bij de Nederlanders van allochtone afkomst niet primair over de islam c.q. moslims gaat zijn we het mogelijk eens over mijn stelling dat het absurd is om van ‘islamisering’ te spreken.

     1. Peter Oudshoorn

      In 2017 woonden er 2.173.723 personen met een niet-westerse achtergrond in Nederland. Op dit moment inmiddels zo’n 2.300.000.

      Tweemiljoendriehonderduizend mensen met een niet-westerse achtergrond, die niet vertrouwd zijn met de Nederlandse identiteit, de taal, de cultuur, de waarden en normen.

      Tweemiljoendriehonderduizend mensen met een niet-westerse achtergrond die hier de schaarse huizen in beslag nemen, veelal gebruik maken van de sociale voorzieningen en overbelaste gezondheidszorg en waarvan er velen -voornamelijk moslims- schijten op Holland.

      Tweemiljoendriehonderduizend mensen met een niet-westerse achtergrond die gezinnen nastreven die 2 tot 3 keer zo groot zijn als de Nederlandse gezinnen, die een niet-compatibele religie hebben, die Nederland zien als een wingewest en die slecht of niet integreren.

      Lao probeert de aandacht af te leiden door het alleen over moslims te hebben. De omvolking omvat iedereen die niet Nederlands is, dus dat is inmiddels aardig op weg: er zijn immers ook al 1.689.030 mensen met een westerse achtergrond die in Nederland leven. Dwazen als Lao Tse noemen dat ‘de geneugten van een multiculturele samenleving.’

      Ik noem het heulers en landverraders met een fascistische karakterstructuur.

     2. Peter Oudshoorn

      Sorry, dubbele post. Begrijp eerlijk gezegd niet, hoe dit tot stand kwam.

 26. Peter Loosduinen

  “Onze ” Frans is toch een beetje blij !!!
  Timmermans is vast blij: nieuwe voorzitter is vrouw !!
  https://www.elsevierweekblad.nl/opinie/opinie/2019/07/timmermans-vast-dolblij-nieuwe-voorzitter-is-een-vrouw-697532/

 27. Peter Loosduinen

  “Onze ” Frans is toch een beetje blij !!!
  Timmermans is vast blij: nieuwe voorzitter is vrouw !!

 28. ManusR

  Meneer Tim vergeet dat er honderden, zo niet duizenden uit het MO staan te trappelen om hun zonen, broers en neven in het kader van gezinshereniging in de armen te sluiten. En voila, Eurabia is een feit, net als Hollandistan dus zeg ik vaarwel, ik emigreer volgend jaar.

  1. Heinz

   Als je vermogend bent kun je dat doen. Het is niet meer zo gemakkelijk.

 29. Jean Nederland

  Tot op heden zijn zijn waarschuwingen uitgekomen. We gaan heel hard The UK achterna. Ipv kop in t zand en overgave aan Islam nu maar eens luisteren.

  1. Lao Tse

   Welke waarschuwingen zijn uitgekomen, Jean?

 30. Heinz

  Met welke kracht moet je de immigratie weren? Terugsturen kan ook al niet want het is niet veilig in Syrië. Het enige veilige land in het MO is Israel. Maar of die wil hebben. Misschien met een zak geld erbij?

 31. Rosasolis

  Wilders lijdt zwaar onder islamfobie. Eer-gisteren een goedkope boek met Mohammed cartoons aan alle regeringsleden geven, en vandaag heeft hij het over “Eurabie”.
  Europa heeft voor eeuwenlang last gehad van de moslims. Het lukte Spanje en Oostenrijk de radicaal agressieve moslims te verdrijven . Maar dat was eeuwen geleden.
  Sindsdien zijn ze in onze tijd terug in Europa, met families van de 2de of 3de generatie.
  Deze mensen zijn hier geboren. Wij kunnen hen niet dumpen vanwege hun geloof, want zij maken deel uit van onze samenleving. Er is gedurende de laatste jaren wel vordering gemaakt: volledige gezicht dekkende doeken zijn verboden, geen haat imams mogen in de moskee preken, geen minderjarige meisjes mogen uitgehuwelijkt
  worden, besnijdenissen zijn illegaal, en moskees mogen geen buitenlandse geld accepteren. De enige wat Nederland nu wel kan doen is geen dubbele paspoorten meer accepteren. Wij kunnen geen gigantische stalen muur langs de grenzen met
  Belgie en Duitsland bouwen. Zelfs dat idee van Trump wordt in Amerika van zowel
  de Republikanen als de Democraten in de regering niet geaccepteerd. Er komt geen
  muur langs de grens met Mexico.
  Wat wil die paniekerig Wilders eigenlijk? Dat we geen enkele mensen uit Arabische landen meer voor business doelen accepteren, of als gewone bezoeker? Onder vele Arabisch sprekende mensen zijn vele Christenen. De Egyptische koptische kerk is in Amsterdam, en in andere plaatsen in ons land vertegenwoordigd. En er zijn ook een aantal andere kerk gemeenschappen die diensten in het Arabisch houden. Wij moeten kunnen samenwerken om naar de toekomst te werken. Vaak is er een leuke artikel in Trouw over jonge vrouwen uit een moslim familie, die nu een student aan het universiteit is, of een hoge functie in een bedrijf heeft, of een uitstekende kunstenaar of muzikant is.
  Ze zijn de 3de generatie, en gewoon Nederlands. Heel gewoon gezellig westers gekleed met een leuke kapsel, make-up, een vrolijke jurk, schoenen, en mooie (kunst)
  juwelen. En vaak zie je deze talentvolle jonge vrouwen naast hun moeder en oma, die aller beide een hoofddoek dragen over een lange ouderwetse jurk. Wat een verschil!
  Deze jonge vrouwen genieten van hun vrijheid en zijn dankbaar en trots over wat zijn hebben kunnen bereiken in onze vrije land! Misschien kunnen een aantal van deze vrouwen wat van de Arabische taal van hun moeder of oma verstaan, maar ze spreken alleen Nederlands en Engels. Kortom: Ze doen gewoon mee met hun Nederlandse
  mannelijke en vrouwelijke collega’s. Mogen wij niet deze jonge onafhankelijke vrouwen blijven steunen om door te gaan met hun toegewijde studie en daarna hoge functies in onze samenleving? Zoals vele jonge vele jonge mensen van Katholiek,
  Protestant en Joodse afkomst denken, die respect nog hebben voor tradities maar nu gewoon verder willen gaan, als zij wel of niet gelovig zijn, is dit duidelijk hoe vele jonge mensen van moslim afkomst ook denken.
  Ik denk niet dat de jonge generatie ooit hun afkomst en religie helemaal zullen vergeten. Maar dat wij samen moeten voor de toekomst werken is een feit.
  Eindelijk is de meningen en samenwerking van vrouwen gewaardeerd in
  onze samenleving. Hoewel ik helemaal geen interesse heb in voetbal,
  wil ik hierbij een waarheid doorgeven aan mensen die geen echte weten hebben over de moedige rol van Leeuwinnen, en andere katachtigen. De vrouwen zijn altijd de leiders, met Een oma als Koningin Leeuwin.
  Als de mannen durven de kleintjes aan te vallen terwijl de leeuwinnen op jaagt gaan dat wordt het een vreselijk oorlog tussen de leeuwinnen en hun vreemde mannelijk leeuw aanvallers die hun kittens hebben gedood, terwijl de dappere moeders en andere leeuwinnen op jaagt waren om voor hun vrouwen gemeenschap met jonginens te zorgen voor voedsel en ook voor veiligheid voor de heel kleine kittens.
  Maar de wraak van de Leeuwinnen komt dan veel later. Die luiheid en stomme wreedheden van de mannelijke leeuwen wordt altijd bestraft door de fantastische moedige vrouwelijke jagers. … Die alleen voor elkaar willen zorgen en ook voor hun hun leeuw kittens. Het is bewezen dat in een leeuwinnen samenlevende groep dat er ook lieve gewone aardige mannen leeuwen zijn.

  1. Sprookjesfiguur

   @Rosa

   Jij doet mijn Nick eer aan. Jij leeft werkelijk in een sprookjeswereld, kop in het zand, met een roze bril op. Brrrr, koude rillingen.

   1. Rosasolis

    @Sprookjesfiguur. Is jouw Nick je vrouw. Zo ja, dan heb je een slechte huwelijk
    omdat je haar niet respecteert en niet van haar houdt. Ga dan scheiden, dan ben je
    van haar af. Als Nick je dochter is, waarschijnlijk zal ze jou verrassen binnen enkele jaren met haar universiteit eind-diploma cum laude.

 32. C.A.Barstow

  Geert Wilders ik wilde je dit zeggen, ik vrees dat wij als volk al te diep weggezonken zijn.
  Het stemvee verdient ook niet beter, een steen merkt nog beter die vervloekte linkse overheersing van ons land op, dat het trieste gepeupel.
  Ze vragen om hun eigen vernietiging, hoe hersenloos kun je zijn.

  1. Lao Tse

   Ik begrijp je bitterheid, Barstow. De PVV zakt snel weg en dat geldt u ook al voor het FvD.
   De meerderheid van de kiezers houden niet van partijen die alleen maar schreeuwen en niets leveren.

   Je behoort tot een kleine extremistische minderheid, beste man. Zou je dit niet aan het denken moeten zetten?

   1. Frets

    blablabla blaaskaak, zuiger en pisvlek

   2. jan1

    Hoe kan je iets leveren als je genegeerd word?
    U doet nu net als of iedere niet PVV of FvD stemmer het eens is met die burgemeesters die de schuld afschuiven op de badmeesters de moeders en dochters.
    Deze gecoördineerde overvallen komen niet uit de lucht vallen.
    Deze gebeuren om dat men het laat gebeuren!

    1. Lao Tse

     De PVV werd niet genegeerd, ze kregen zelfs de kans om mee te regeren inde gedoogconstructie. Daarin bleken ze echter totaal incompetent en niet bereid verantwoordelijkheid te nemen.

     1. jan1

      Dit is een al zo een oud verhaal
      zullen we het hebben over den Uyl toen die niet een regering kon vormen of over Bonifatius ? dat het zijn schuld was dat hij zijn kop verloor ? had hij daar maar niet moeten zijn?
      Het gaat over NU
      Het gaat over de vrijheid die die jongeren van Marokkaanse afkomst zich kunnen permitteren! om dat zij zien hoe justitie en politiek hun die ruimte geeft! en hun stand? boven die van de andere burgers in dit land brengt.

     2. toetssteen

      @LT
      Kriebels, ze waren tegen het Kunduz akkoord. Mhhhh, wie namen hun verantwoording en zouden voor het debacle verantwoordelijk moeten worden gesteld?
      Niet Wilders. Zwaai.

 33. Frets

  wilders heeft inderdaad gelijk, maar uiteindelijk is het te laat. de islamisering van ons land ligt op schema, buigen doen we al

 34. staleo

  Jammer Tim alweer zo,n flutartikel waar jou afkeer van Wilders vanaf druipt.
  Deze man heeft echter gelijk en gezien jou leeftijd ga je dit ook nog meemaken.
  Als we er nu niet de rem opzetten zullen we binnen 25 jaar geheel overvleugeld zijn

 35. Mart

  ”En worden teruggezonden naar hun vertrek haven”.Tja Tim en dàt is nu maar de vraag,vooral als ze hun meestal valse documenten hebben vernietigd.

 36. Kapitein Haddock

  Reactie op Baron von Munchhausen reactie 96.

  Vreemde vogel deze Baron: is soms op DDS.
  Maar……….wat betreft Trollen en Wilders heeft de Baron gelijk!

 37. Mars020

  Wat zijn de voordelen, van het binnenhalen van scheepsladingen Afrikanen?. Ik kan er niet 1 opnoemen, maar misschien dat trollen er wel 3 kunnen opnoemen?. Trollen zijn zo positief over die gasten, dus kunnen ze er vast wel een paar opnoemen?.

  1. Kapitein Haddock

   Mars020

   “…………Trollen zijn zo positief over die gasten, dus kunnen ze er vast wel een paar opnoemen………….?”
   Ik zou zeggen:
   Trollen zijn zo positief over die gasten, dus kunnen ze er vast wel een paar opnemen?

 38. Michael M

  We kunnen een eeuwigheid blijven discussiëren. Ben in de jaren 60 geboren. Zeg niet dat ogen niet functioneren, dat orgaan heeft ook een functie anders lieg je je ogen voor !!! Volg Denemarken, Australië, USA, Rusland, Korea, … terug naar grensbewaking .. Maak het Midden-Oosten westers.

 39. Michael M

  Antisemitisme neemt toe in Europa. Joden durven geen keppel meer te dragen. Stond voor de zoveelste keer in het nieuws. Komt door zoveel procent moslims, zoveel procent links extremisme en zoveel procent rechts extremisme. Zoek het maar op.

 40. Drollevanger

  Ik heb al wel 1000x in de media gelezen dat Wilders in paniek of woedend was. Maar ik heb het nog nooit gezien.
  Die media frases werken niet meer. Kom eens met wat nieuws.

 41. Lampje

  Hij heeft in ieder geval naar de Dalai Lama geluisterd

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.