Wilders na Trump-tirade tegen ultralinkse ‘Squad’: ‘Wij hebben ook Kamerleden die onze Nederlandse waarden haten!’

PVV-voorman Geert Wilders is één van de weinige Nederlandse politici die openlijk uitkomt voor zijn steun aan de Amerikaanse president Donald Trump. Nu Trump enkele hardlinkse politieke tegenstanders aanpakt, kan hij rekenen op bijval uit de hoek van de PVV.

wilders trump

In de Verenigde Staten is Trump alvast begonnen met zijn herverkiezingscampagne. Hij zoekt het gevecht op met vier radicale Democratische congresleden, om daarna de gehele Democratische Partij af te schilderen als radicaal broeinest van de haat. In zijn tweets voert Trump de retoriek flink op: hij beschuldigt Alexandria Ocasio-Cortez uit New York, Ilhan Omar uit Minnesota, Rashida Tlaib uit Michigan and Ayanna Pressley uit Massachusetts ervan de VS te “haten”, ondanks dat ze volksvertegenwoordiger zijn. In hoofdletters schreeuwt de president: “ALS JE HIER NIET GELUKKIG BENT, KAN JE OOK VERTREKKEN!”

Het klinkt PVV-leider Wilders als muziek in de oren. Niet omdat hij per sé zoveel geeft om Cortez en haar politieke vriendinnengroep, maar wel omdat de fractievoorzitter hetzelfde sentiment koestert jegens sommigen in onze Tweede Kamer. Hij valt de Amerikaanse president dan ook onmiddellijk bij en voegt daar aan toe:

“Mee eens! Hetzelfde geldt voor Nederland. Wij hebben ook linkse en multiculturele Kamerleden die onze natie en onze waarden haten, Israël niet kunnen uitstaan en open grenzen en meer islam willen. Ze willen het Westen vernietigen, wij willen het beschermen!”

Geert Wilders maakt overigens niet bekend wie volgens hem de Nederlandse ‘Squad’ vormen. Maar we kunnen best een gokje wagen: vermoedelijk doelt hij op de parlementariërs van DENK, mogelijkerwijs aangevuld door nog enkele lieden van GroenLinks, PvdA en D66.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

59 reacties

 1. Original NL

  Te laat lauwe thee!

 2. Korporaal Monty

  “ALS JE HIER NIET GELUKKIG BENT, KAN JE OOK VERTREKKEN!”

  Ben benieuwd hoeveel forumleden hier gehoor aan zullen geven.

  1. Joshuak

   Jaja en in ruil daarvoor haal je weer een stuk of 1000 salafistjes binnen

   Maar wees maar niet bang hoor, als het zo doorgaat ben ik wel weg naar het land waar ik vandaan kom.. Beter gezegd ben al op zoek naar werk daar..

   Hou van dit land met al me hart, maar ga niet in de communistische republiek van groenlinks wonen en al helemaal niet naast die moslims

  2. Watcher

   Er zijn al veel reaguurders zogenaamd vertrokken naar verre oorden.
   Maar check hun IP adres, dat leidt tot drie hoog achter in één of andere stad.
   Tja FvD stemmen met een krappe portemonnee.

   1. Joshuak

    Ja maar in in tegenstelling tot de meeste woont bijna mijn hele familie nog in mijn thuisland en heb ik daar ook een huis daar waar ik elke vakantie zit..

    En dat is niet in het verre oosten maar in Zuid Amerika..

   2. dario

    Vertel de mijne maar hier Scratcher hahahaahaha zal mij benieuwen of het klopt hahahaahakha mijn god zelden zo’n zielig knaapje mee gemaakt .
    Je ouders zetten de laptop voor je aan zo zal het ongeveer zijn .

   3. dario

    Nou komt er nog wat van schreeuwlelijk of was je mond groter dan je hersens????

  3. dario

   Van onze kant niet 1 denk ik, wanneer flikker jij op dan ?

   1. Korporaal Monty

    Ik blijf heb het hier prima naar mijn zin. Net als veel Nederlanders.

  4. Lex

   Als jij nu eens het goede voorbeeld geeft.

   Kom op je kunt het.

   1. Korporaal Monty

    Waarom zou ik ik heb het hier prima naar mijn zin.
    Heb geen enkele reden om weg te gaan.

 3. Ritter

  Trump had het in zijn tweets niet over ras of kleur van de congresleden maar sprak hun aan op hun anti-Amerikaanse uitlatingen en hun antisemitisme.

  De media injecteerde gelijk “kleur” in het verhaal en deze media beweerde dat de tweets van Trump “racistisch” waren omdat de congresleden vrouwen van kleur zijn.

  Maar Trump heeft niets over kleur of ras gezegd in zijn tweets. Hij sprak de congresleden aan op hun uitlatingen.

  Gisteren in een interview beweerde de congresleden dat ze “vrouwen van kleur” waren en dat mensen die hen kritiseerde moeten oppassen.

  Kortom het zijn de vrouwen zelf die steeds maar weer over hun “kleur” beginnen en in essentie zeggen dat iemand hen bekritiseerd een racist moet zijn. Nu dat is pas racistische gedrag.

  1. Piet51

   @Ritter
   Het valt me op, dat je je best doet om de uitlatingen van Trump te nuanceren? Vind je dat nodig?

   Ik denk, dat het Trump inderdaad niet om de huidskleur van de dames ging. Maar hij doelde wel heel duidelijk op de etnische afkomst van de dames. Want hij riep niet zo maar, dat ze gewoon “terug moeten gaan” als het ze in Amerika niet bevalt.
   Teruggaan doe je naar waar je vandaan komt. Dat kan theoretisch ook een klein boerendorpje op de prairie van Texas zijn, maar dat bedoelde hij zeker niet. Hij wil in ieder geval gewoon geen buitenlanders of ze moeten hun mond houden en dat is iets wat verdacht veel lijkt op racisme.

   Ik heb nergens gelezen of die dames dubbele nationaliteiten hebben. Drie van de vier zijn in ieder geval in Amerika geboren. Verreweg de meeste gekleurden in Amerika hebben geen tweede nationaliteit. Toen hun voorouders als slaven werden ingevoerd, waren paspoorten niet gebruikelijk. Dan is “terugkeren” een heel domme opmerking, een president onwaardig, behalve Trump misschien. Er is namelijk geen land waarnaar ze kunnen terugkeren.

   1. Ritter

    Piet51

    Er valt niets te nuanceren over de tweets van Trump.

    Trump heeft in zijn tweets het niet gehad over ras en kleur. Dat zijn de feiten.

    Wat de media er in leest en over fantaseert is de verantwoordelijkheid van de media. En aangezien in de VS voor de media racisme een obsessie is en ze Trump haten hebben de media “kleur” geïnjecteerd” in de tweets van Trump om hem als een “racist” af te schilderen.

    Ik hou mij bij de feiten van de tweets. Wat Trump in zijn tweets heeft gezegd ging over de anti-Amerikaanse houding van de vrouwen en hun antisemitisme.

    En nogmaals, de vrouwen karakteriseren hun zelf als “vrouwen van kleur” waarmee ze dus zelf kleur in het verhaal brengen en vaak tekeer gaan tegen blanken. Nu , dat is toch racisme?

   2. Peter Oudshoorn

    Piet51, deze vier Democraten die zichzelf ‘de Groep’ noemen zijn progressieve partijactivisten die, aldus Trump, ‘de meest walgelijke, hatelijke en afschuwelijke dingen hebben gezegd’ (Volkskrant), doelend op onder anderen Ilhan Omar die de afgelopen maanden werd beschuldigd van antisemitische uitspraken.

    Ook verwees hij naar haar collega Rashida Tlaib, die begin dit jaar na haar beëdiging, over Trump zei dat ‘we deze motherfucker gaan afzetten’. Trump: ‘Als je achter de President, het Land en de Vlag aangaat, dan zal hij zich verdedigen. Als je ons land haat, of je er niet gelukkig voelt dan kan je vertrekken!’

    Het is dom dat Trump zijn zelfbeheersing verloor en zich liet verleiden tot dit soort uitspraken. Maar die vier opruiers zijn zelf ook verre van brandschoon.

    1. Lao Tse

     Het is bekend dat op DDS en rechts-populistische omstreken kritiek op de politiek van Israel wordt gezien als antisemitisme.
     De doodzonde van Ilan Omar is dat ze in een tweet schreef dat de machtige Amerikaanse lobbygroep Aipac Congresleden betaalde om Israël te steunen.
     Een waarheid als een koe die je in Amerika direct het etiket antisemiet oplevert.

     Ze deed nog iets afschuwelijks: ze reageerde instemmend op een tweet van de Amerikaanse journalist Glenn Greenwald die zich verbaasde over oproepen van Republikeinen om Ilhan en haar collega Rashida Tlaib te straffen voor hun kritiek op Israël.

     Triest.

     1. fockingworst

      @lao Tse is hier de enige trieste huistrol… @lao Tse domme huistrol in het kwadraat

     2. Peter Oudshoorn

      Lao, het gaat er niet om dat hier op DDS kritiek op Israel wordt gezien als antisemitisme, maar dat het in de USA als zodanig wordt beschouwd. De vier meiden waren natuurlijk ook bewust provocerend en recalcitrant bezig, met als enig doel reacties uit te lokken en activistische steun te verwerven van de extreem linker vleugel van de Democraten. Dat is gelukt en Domme Donald trapte er ook in.

    2. Piet51

     @Peter Oudshoorn
     We zijn het eens. Of hun uitspraken walgelijk waren weet ik niet. Ik wantrouw altijd een beetje al te sterke kwalificaties van Trump. Dit lijken in ieder geval geen gezellige dames en Trump zou daarboven moeten staan. En ze adviseren om te “vertrekken” (emigreren dus eigenlijk), daar kan ik me met wat moeite als niet zo chique en provocerend advies ook nog wel wat bij voorstellen. Maar hij gebruikte niet het woord “vertrekken”, want vertrekken kunnen jij en ik ook. Jij hebt dat zelfs gedaan, als ik me goed herinner. 😉 Hij had het over terugkeren van waar ze vandaan komen en die plekken omschreef hij ook heel erg negatief en afstotelijk. Dan is dat voor mijn een heldere indicatie van de beelden die Trump in zijn hoofd heeft als hij aan die dames denkt. Terugkeren doe je naar waar je vandaan komt en waarvan je meent te weten hoe het daar nu is.
     Ik zou wel eens willen weten of Trump werkelijk wist wat de etnische afkomst van die dames is. Drie van de vier zijn in Amerika zelf geboren.

     1. Lao Tse

      @Piet,

      Ik kan me niets ‘walgelijks’ voorstellen van de uitspraken van deze gerespecteerde en te respecteren leden van het Congres.
      Hierboven gaf ik al aan dat de beschuldiging van antisemitisme jegens een van hen nergens op slaat.

      Ik aarzel niet te zeggen dat veel van de uitspraken van Trump wel de kwalificatie ‘walgelijk’ verdienen en dat geldt niet alleen zijn uitlatingen jegens deze congresleden.

      Trump is op een levensgevaarlijke wijze bezig bevolkingsgroepen binnen de V.S. tegen elkaar op te zetten en racisme te bevorderen. Deze ontwikkeling is ronduit griezelig, en niet alleen voor de situatie in de V.S.

     2. Piet51

      @Lao Tse
      Ook met jou ben ik het eens. De dames lijken me geen gezellige dames, omdat mensen met dergelijke uitgesproken standpunten meestal, is mijn ervaring en ook met mannen, geen mensen zijn die de voorkeur geven aan gezelligheid. Maar, ik geef het onmiddellijk toe, dat is een vooroordeel van mij.
      Ik heb de kritiek van de dames opgezocht. Dan moet ik constateren, dat ze uitgesproken meningen hebben die ik grotendeels deel. Wat sommige Tweede Kamerleden uitkramen over kabinetsleden gaat veel verder dan wat die dames riepen over de opvang van vluchtelingen en Israël. Hier kan dat gelukkig en dat zoiu in Amerika ook zo moeten zijn.

  2. Garland S. tucker

   Kuch kuch…je kan ook alles goedpraten wat er niet is.

   Maar wellicht heb ik iets gemist, dus noem eens een paar anti-Amerikaanse uitspraken?

   En kritiek op Israël is natuurlijk geen antisemitisme…kun je 49% van heel Israël wel als antisemitisch wegzetten.

   1. peetjuhhhh

    Heet jij echt geen Gaylord ipv garland s fucker.

   2. Bosche draak

    Cortez was die dorpsgek die het over “concentratiekampen aan de Mexicaanse grens” had
    Wat natuurlijk een gotspe van jewelste is.
    Dan heb je die twee moslim mutsen die met regelmaat de bondgenoot van Amerika zwartmaken (in dit geval Israel) ook zeer politiek onjuist.
    De laatste is ook een gevalletje van “aangenomen want divers” en heeft ook geen enkele moeite om haar onbekwaamheid aan te tonen.
    Tis wat beknopt maar ik raad je aan op de youtube bloggers als “styxenhammer666”, “the daily wire” of “the thinkery” te bekijken.
    Die kunnen het wat beter toelichten.

    De dames denken van alles te kunnen roepen want de “oh wat divers” club houd hun de hand boven het hoofd.
    Maar tegen een straatvechtende botterik als Trump ga je dan al meteen onderuit want die wast iedereen de oren, ongeacht ras of geslacht.

 4. Garland S. tucker

  Kom op Geert, net als Trump de namen en rugnummers noemen waar je het over hebt.

  Je kletst weer een eind in het wilde weg.

  En daarnaast, de PVV en haar enge aanhang zeikt alleen maar op Nederland,
  Door en door verrot toch? Luister naar Trump en leave!

  1. peetjuhhhh

   De bedoeling is dat mensen die klagen over het land weg gaan. Pvv, ers klagen over de domme linkse idioten en buitenlanders. Die klagen dus over fout beleid en laks gedrag van velen.

 5. Rosasolis

  Natuurlijk zal Wilders de eerste zijn om Trump te steunen, ongeacht welke schandalen, en/of uitspraken dit zeer onstabiele leider levert. Jaarlijks wordt Geert uitgenodigd om een speech te geven op een congres voor Republican Business mannen in New York. Hij verblijft als gast van deze rijke (blanke) mannen voor een aantal dagen in een van de duurste hotels, waar hij dagelijks het neus van de zalm krijgt te eten, met de beste wijnen. Voordat hij terug naar Nederland keert, krijgt hij een cheque met een enorme
  bedrag als cadeau van deze mannen.
  Inderdaad is Trump nu al bezig met de komende verkiezing. Hij wil proberen de Democraten te provoceren door zeer vernederende commentaren op twitter te zetten.
  Met de komende weken zal dit provoceren steeds erger gaan worden. Hopelijk zullen de
  aangevallen Democraten rustig blijven, en nooit hun kalmte verliezen. Want dat is precies wat HIJ wil! Mensen ophitsen om ze opnieuw te kunnen “aanvallen”!
  Zijn commentaren over de 4 Democraat vrouwen in het congres en senaat waren dom en zeer racistisch. En zonder enige reden, behalve om hen te vernederen.
  Drie van deze vrouwen werden in Amerika geboren en opgegroeid. De 4de kwam naar Amerika met haar ouders, toen zij 10 jaar was. Zij en haar ouders werden Amerikaan
  staatsburgers. De foto’s met artikel in Trouw vandaag, laat zien dat ieder van deze vrouwen kleurlingen zijn. Deze domme uitspraken van Trump moeten terug naar zichzelf gaan: Hij is de 3de en eerste generatie van immigranten uit Duitsland en Schotland. Zijn huidige 4de vrouw is een illegale immigrant uit Slovenie.
  De enige 100% ECHTE Amerikanen zijn de Indianen…tenminste voor de laatste
  5000 + jaren.

  1. Bosche draak

   Er valt bij wat je zegt nog wel het een en ander toe te voegen:

   1.het enige onstabiele in Amerika is de doorgeslagen media, economisch gaat het prima en op oorlogsgebied is er meer goed dan fout aan het gaan. oa niet toegeven aan het instabiele midden oosten, de lucht klaren met betrekking tot Noord Korea.
   De enige oorlog is de handelsoorlog met China, wat ook z’n voordelen heeft want China loopt al heel lang op economisch gebied te sjoemelen.
   En qua grensbeleid is het ook een kwestie van opruimen wat de vorige presidenten hebben laten liggen.

   2.was het beter geweest als ze Wilders een glas water en een krentenbol hadden voorgezet? Snap de relevantie niet zo.

   Tevens vind ik de opmerking dat de rijke mannen blank zijn niet relevant en nogal frappant, het zou hetzelfde zijn dat als dhr. Wilders in China zou zitten hij door rijke Aziatische mannen omringd zou worden, of in Kenia door rijke zwarte mannen.
   Ik zou zeggen “en wat dan nog?”

   3.er was simpelweg niks racistisch aan zijn tweet, het kwam er gewoon op neer van “als jullie het zo goed weten wat let jullie dan om de landen waar jullie WORTELS liggen te gaan helpen? In plaats van dat constante hakken op Amerika”
   Zulk soort praatjesmakers hebben we hier in Nederland ook zitten (ik noem de stumperds van bij1 en denk als voorbeeld) die mogen van mij gisteren al vertrokken zijn om hun kletskoek elders te verkopen.
   Kwamen de dames van oorsprong uit Canada was te tekst onveranderd gebleven.
   En zonder reden? Je zal toch zeker ook de strapatsen van de dames hebben meegekregen?
   En wie zei ook alweer dat we niet naar de kleur van de huid moeten kijken maar naar de content van het karakter?
   Trouw is stemming aan het maken wat beneden alle peil is, ik raad aan niet alles klakkeloos over te nemen.

   1. Rosasolis

    @B. draak. Deze 4 dames hebben niet “constant op Amerika gehaakt”! Maar zij hebben wel hun kritiek op Trump geuit, Wat hun goede recht is, net als ieder ander Amerikaanse burger. Velen vinden Trouw een prima krant, die zeker niet “beneden aller peil is”. Is het niet merkwaardig dat de redactie van DDS heel vaak info
    afkomstig uit Trouw publiceert?…En wat is jouw bron(en) voor informatie?
    Geloof u zo zomaar alles van al die verschillende ultra-rechts Amerikaanse internet nieuws sites?

 6. JFU

  Hij heeft helemaal gelijk. Op Baudet na zijn al die z.g.n volksvertegenwoordigers ons land aan het verkwanselen aan het dictatoriaal systeem in Brussel. Het koesteren van een vijandige cultuur die het Westen haat en onze cultuur wilt vernietigen.
  En als je daar tegen bent word je uitgemaakt voor rascist, fascist, en al dat fraais. Degenen die dit beleid steunen en uitvoeren zijn de ware fascisten. Helaas hebben ze dat zelf niet door.

 7. cmnsetv

  Jullie brengen het nieuws uit Amerika sensationeel, maar hebben jullie wel écht in de gaten wat daar aan de hand is en hoe de media compleet doordraait en de Dems inclusief?
  https://www.youtube.com/watch?v=9H4wMu9nLVA&t=52s

  1. Caesar Lion Cachet

   LS…

   Angstig makende werkelijkheid…
   En dat is ook de bedoeling van de Satanisten / Khazaren / Zio Nazi USA

 8. peetjuhhhh

  Ach links fantaseert er op los. Dat is nou eenmaal hun enigste kracht, liegen en bedriegen.

 9. Henk Albarda

  Mooi toch dat er ook sites zijn die de volledige tweets van Trump hebben geplaatst en becommentarieerd.
  En nog beter, zowel de Amerikaan, als binnen de democraten lijken de hysterische dames eerder zichzelf in de voet te schieten, dan echt grote aanhang te krijgen.
  De 4 dames hebben in amper een jaar voluit bewezen uitbundige racisten te zijn.

 10. Ritter

  De media in de VS en daarbuiten en de Democraten maken dagelijks Trump uit voor rotte vis.

  Met als gevolg dat het geweld tegen Trump supporters toeneemt.

  Kortom, de media die Trump beschuldigen doen zelf waarvan ze Trump beschuldigen. Het opzetten van geweld tegen Trump supporters.

  1. peetjuhhhh

   Dat lijk wel op de Nederlandse media he. Zou dat te maken hebben dat in beide landen zogenaamde (linkse Democraten) gutmenschen de macht hebben in media land.

 11. rujoleki

  Driekwart van de Nederlanders is voor meer islam meer asielparasieten en meer E.U.-
  Zij delven het graf voor hun kinderen en kleinkinderen. Over 25 jaar is Nederland islamitisch. Uw kinderen gaan dankzij hun huichelachtige ouders en hun opa,s en oma,s buigen voor de islam. Vuile gore landverraders!!!

 12. tonna

  Het zou een eer voor me zijn met Trump een biertje te drinken,het is een échte leider zonder een greintje respect voor zwakzinnig democratisch links Amerika!
  Prachtig!

  1. Garland S. tucker

   Zonder respect voor Europa, Nederland, mij en jou ook niet.

   Trump wil geen bier met jou drinken, die wil golf spelen met zijn steenrijke
   Geldschieters.

   1. Bosche draak

    Respect moet je verdienen gary, wat heeft Europa dan gedaan om het respect te verdienen?
    Het continent is nog te beroerd om hun eigen verdediging te bekostigen, het is makkelijk een grote mond te hebben als grote broer Amerika de rekening betaald.
    Niet meer dan normaal dat we daar als continent eindelijk eens op werden aangesproken.

    1. Caesar Lion Cachet

     LS…

     Verdedigen tegen wie ?
     Verzonnen vijanden om Trump en en Zio Nazi Wapenindustrie met waardeloze rotzooi te spekken. Neem nog een biertje !

 13. DidiMadloba

  “Onze natie en onze waarden haten”.
  Ik ben toevallig in Nederland geboren. Moet ik dan van Nederland houden? En van de provincie, stad en straat waar ik woon??

  En wat zijn die waarden precies? Anders dan in andere landen is de Grondwet in Nederland niet bindend voor parlementariërs.

  Wilders begint meelijwekkend te worden. Zijn verontwaardiging begint op te raken. Hij moest Floortje Dessing maar eens bellen of ze nog niet één fijn onbewoond eiland weet waar Wilders veilig van zijn pensioen kan genieten.
  Als hij zo doorgaat komt het moment dat hij huilend moet vaststellen te onbelangrijk te zijn geworden om te haten.

  1. Tman

   DidiMadloba:
   Jij hoeft helemaal niet van Nederland te houden,het interesseert niemand een ruk ofdat jij van Nederland houdt!
   Iedereen wonende in Nederland moet enkel de cultuur en waarden accepteren,meer niet!
   En als mensen dat niet kunnen opbrengen,geen probleem dan kan men altijd nog een tevreden en gelukkig een leven opbouwen in het thuisland oftewel het land van je roots!
   Het enige probleem is dan dat je minder te vreten hebt omdat de uitkeringsloketten in dat thuisland niet bestaan,maar dat weet je toch al?

   1. Mar

    Alsof Wilders zelf de cultuur en waarden respecteert. Meneer heeft al meerdere malen voorstellen gedaan die daar dwars tegen ingaan. Om nog maar te zwijgen over zijn uitspraken over het Nederlands recht en Nederlandse rechters.

    Het goede voorbeeld geven doet hij niet.

   2. DidiMadloba

    “Niet haten” leg ik uit als “houden van”.
    Nederlandse “waarden” respecteer ik als die in de wet staan.
    En de Nederlandse “cultuur”? Daarmee wordt alleen maar bedoeld: geen islam en geen midden-Oosten, behalve Israël. Ik ben een bleke blanke Hollander uit een huwelijk van twee Nederlanders. Nou genoeg Nederlandse cultuur? Mijn pseudoniem verwijst naar Georgië, een van de eerste christelijke landen überhaupt.

 14. Heras

  Ja klopt. De geschiedenis moet volgens groen links en d66 herschreven worden, beelden weg , feesten vervangen, enz. Teveel om op te noemen.
  Nederlanders moeten leren om weer trots op hun land te worden. Pvv en forum: zet m op.

 15. Bes Tolen

  Trump heeft het in zijn tweet niet over Israël Wilders wel. Zelf ben ik geen Israëlfan. ik hoop alleen op een vredig bestaan voor iedereen daar in Palestina. Daarmee uit. Wilders is een Israëlfan en dat behoort tot zijn politieke gage maar ik ben er niet van gecharmeerd. Ik vind wel dat Wilders grote verdiensten heeft met het trachten te doorbreken van de smerige houding van de politiek in Nederland om de massa immigratie op de been te houden en die te bevorderen. Met uitschakeling van elke mogelijke oppositie. En die oppositie komt van autochtone mensen, die echt recht hebben op dit land. Die worden van overheidszijde bedreigd. Het is grote schande.

  1. peetjuhhhh

   Palestina?. Ik hoop dat je weet dat dat land niet en nooit bestaan heeft.

   1. Caesar Lion Cachet

    LS…

    Israël heeft nooit bestaan.
    Hersenspinsel van de Zio Nazi Khazaren !
    Het geroofde land zal nooit floreren.

 16. Caesar Lion Cachet

  LS…

  Linksom of rechtsom !
  Trump is een gevaarlijke narcistische labiele psychopaat !
  De wetenschap is het daar over eens.

  1. DidiMadloba

   De ene populist is de andere niet. Trump gaat door voor ongeleid projectiel, Wilders voor een ijskoude volksverhetzer

 17. Caesar Lion Cachet

  LS…

  Georgië is Khazaren gebied…
  Vandaar die grote eh eh eh bek !

  Didi kom er maar in !

  1. DidiMadloba

   Nooit van Khazaren gehoord.
   “Didi” is inderdaad Georgisch.

 18. Caesar Lion Cachet

  LS…

  Bosche Inteelt gaat steeds meer moeilijke woorden gebruiken.
  Haha… Als dat maar goed gaat met al dat bier

 19. J.Rademaker

  Als ik in Amerika zou mogen stemmen was het een zinvolle gedachtewisseling in Nederland.
  Nu zie ik het als een rookgordijn om te verhullen naast welk ravijn de Nederlandse politiek staat.

 20. DidiMadloba

  Hoeveel islam er in Nederland is kan me niet schelen. Ik wil niet per se meer islam. Open grenzen? Alleen voor echte vluchtelingen.
  Kan ik er dan mee door bij Wilders?
  Oh die “Nederlandse waarden” nog. Is Wilders voorbeeld? Dan vrees ik dat ik niet bekrompen genoeg ben.

  1. Deathspank

   Ben zelf geen Wilders fan, maar hier heeft hij gewoon hartstikke gelijk. Het feit dat klaarblijkelijk de wet voor ieder anders is en/of toegepast wordt maakt dat ik steeds meer sympathie voor hem ga krijgen. Zelf stem ik FvD, maar mocht dat ooit wegvallen wordt het PVV omdat er geen andere keuze is. Wil geen federaal Europa, geen energie transitie, geen gender neutraal gelijkheids denken en ben ook niet vies van een beetje eigen cultuur met westerse normen en waarde. Als mensen me conservatief noemen, prima…

  2. Siemien

   Jawel jij wil dus wel meer islam, jij wil dus wel open grenzen, vluchtelingen zijn het niet dit is een utopie, het illegale migranten

   1. Deathspank

    Volgens mij bedoelt @DidiMadloba iets anders, ze wil dat we alleen nog maar echte vluchtelingen toelaten uit bijvoorbeeld oorlogsgebied, en volgens mij weet je dit best. Volgens mij sla je teveel aan op de woorden “open grens”. Open grens heeft niet zozeer iets met moslims te maken. Als je de situatie verrot vind – net zoals ik – mag je daar je eigen allochtone bestuurders op aanspreken.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.