Wilders pleit voor mishandeling van dierenmishandelaars: ‘Nagels afknippen tot bloedens toe!’

De PVV-voorman Geert Wilders kent niet alleen geen genade voor de islam, ook heeft hij niets op met een dierenmishandelaar uit Friesland die de nagels van harige buurtgenoten afknipt. Wat Wilders betreft krijgt de dader precies “dezelfde behandeling”.

wilders katten

We kennen PVV-leider Geert Wilders als iemand die grote woorden niet schuwt. Via een nieuwe ‘anti-islamwet’ wilt hij binnenkort het leven van iedere moslim in Nederland zuur gaan maken, maar denk maar niet dat de PVV’er klaar is met zijn harde aanpakbeleid. Ook dierenmishandelaars kunnen rekenen op een flinke portie Middeleeuwse straftoemeting, zo suggereert een nieuw bericht van de oerpopulist.

De Telegraaf plaatste namelijk een schrijnend bericht over de éénjarige poes Nala, die na een wandeltocht angstig terugkeerde bij z’n baasje Jeffrey Gaastra in Leeuwarden. Het beest bleek mishandeld te zijn:

“Onmiddellijk zag Gaastra wat er met het beestje aan de hand was: haar snorharen waren afgeknipt, evenals haar nagels. „Tot bloedens toe”, zegt de jongeman. Snorharen zijn voor katten belangrijke voelsprieten.

Behalve de fysieke schade had Nala ook geestelijk een klap gekregen. „Haar hele karakter is veranderd. Normaal gesproken heeft mijn kat een beetje adhd. Nu trok ze zich ineens helemaal terug.” Ook het kwijlen heeft daar volgens Gaastra waarschijnlijk mee te maken. „Ik heb het opgezocht en het kan angst of vergiftiging zijn, maar ik denk dat het angst is.””

Ik wacht dus met smart op de anti-dierenmishandelaarswet, die Wilders nu ongetwijfeld gaat schrijven samen met z’n collega Dion Graus. Als hij tenminste weer eens een keer in de buurt is, en niet weer bij z’n oude moeder in Heerlen.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

22 reacties

 1. logisch denken

  Passende straf een oog om een oog en een tand om een tand.

  Je bent toch totaal krankzinnig om weerloze dieren te mishandelen. Dat is niet op te lossen met straf of therapie.

  Ik zou overigens de uitspraken van Wilders persoonlijk willen horen want ik vrees dat er wat woorden geknipt zijn in zijn uitspraken

  1. Tman

   logisch denken:
   ++++

  2. plakband

   logisch denken
   +++++

  3. Watcher

   Wat ben jij toch een ontzettende domme gast.

   Kijk toch gewoon op twitter, daar staat de tweet op zijn timeline.

   1. logisch denken

    wat ben jij toch een stemmingmakertje , ik heb geen twitter idioot

    1. Watcher

     Malle jongen, Tim heeft in zijn topic een copytje neer gezet.

     1. logisch denken

      domme watcher , ik kan het copytje niet controleren omdat ik geen twitter heb. Wat wil je niet begrijpen ?

  4. Lao Tse

   Ons strafrecht is goddank niet gebaseerd op oog om oog, tand om tand.
   Alleen zwakzinnige barbaren vinden dat een goede basis voor het recht.

   1. Frets

    Ach ja, Noppie/Tengo/Kawana/Dopper/Duijndam/Code134/Rancune/F.C. Labrouste/Lao Tse slaat altijd terug, met de kracht van een vlindervleugeltje. Niets om over na te denken. Het lijdt een armzalige leventje, waar zijn toekomst alleen maar zwarter wordt. Hij heeft altijd een pot vaseline binnen handbereik, want als oude PC-rukkertrol, is dat noodzakelijk voor hem, zit in de leeftijd.

   2. Mart

    Juist…en DIE halen jullie nu met liefde binnen …klouwtje er af vanwege een broodje jatten…..kopje er af als je als geen koptax betaald (binnen enige jaren intevoeren)en homo’s eenmalige vliegles.

 2. ikweetwatikwil

  Logisch denken 31 min geleden.

  Ik vrees ook dat er wat geknipt en geplakt is. De antipathie van Tim tegen Wilders is buiten proporties.

  1. werikke

   krijg echt gruwelijke hekel aan die TIM die door zijn haat voor Geert Wilders een verschikkelijke haatzaaier is geworden. Dat je een andere mening hebt dat kan en mag maar iemand zo blijvend neerzetten is gewoon belachelijk .

   1. Sjiek de friemel

    Tenzij het over VVD’ers gaat natuurlijk!

 3. DidiMadloba

  Beestachtig!

  Maar wie dacht dat de PVV een alternatief is voor de PvdD is nu wel genezen.

  1. logisch denken

   wat moet ik die moslim knuffel club pvdd ? idiote energie transitie , dictatortje over wat ik eten mag enz Kan je beter stellen dat dierenleed onaanvaardbaar is zoals Wilders doet en op andere onderwerpen ook een goede oplossing biedt

  2. Mars020

   Het is inderdaad beestachtig om dieren te mishandelen en martelen. De daders moeten ze opsluiten en ook TBS geven, want die gasten zijn een gevaar voor de samenleving.

   1. logisch denken

    meestal doen dit figuren dit in een later tijdstip ook met een mens want hun gil naar extremer wordt steeds groter

 4. Pescador

  Het zou fijn zijn als Wilders eens wat rustiger werd en eerst eens nadacht voor iets te zeggen dan zouden er meer mensen op hem stemmen, dit soort uitspraken zijn beslist geen reclame

  1. Robert75

   O nou ik vind van wel. Dierenmishandelaars zijn de grootste lafaards die er rond. Ze durven wel hoor tegen een weerloze kater. ik zou zeggen de nagels uittrekken. Wedden dat ze her nooit meer zullen doen. Vuil tuig.

 5. Jv

  T.E.; wederom een bericht waarbij ik echt begin te twijfelen aan uw verstandelijk vermogen.
  Dat u Wilders (en Graus ( ook mijn lieveling niet)j nu wegzet omdat hij voor streng straffen voor dierenmishandeling is, is nog daar aan toe.
  Echter…. u neemt daarbij een loopje met het feit dat een smerige krankzinnige en waanzinnige psychopaat de nageltjes van een dier afknipt.
  Waar blijft daarbij uw reactie op dat beest die dit gedaan heeft? Nee….. iemand die opkomt voor dieren en dit veroordeeld………dat is pas nieuws, toch!
  Het feit dat Wilders diat beest hetzelfde wenst, is nog netjes. Ik zou deze psychopaat aan een boom vastknopen en vast laten zitten totdat de zon zijn werk heeft gedaan.
  Velen zullen nu denken dat ik dan net zo slecht ben, nee hoor, maar wie pakt deze gast op met en laat hem weer vrij met de opmerking van” foei, nooit weer doen hoor”!
  Waar blijven de reacties van die wijven van de partij voor de dieren, of worden hier dit soort beesten mee bedoeld want voor de echte dieren komen ze niet op laat staan dat ze zich er ooit druk over hebben gemaakt.
  Maar goed, er is een gezegde; bescherm de dieren tegen de beesten, maar daar blijkt helaas dus T.E. ook onderdeel van te zijn.

  1. Seneca

   @Jv
   de heer Engelbart scoort wel meer op een zeer goedkope, om niet te spreken van een lage, wijze.

 6. Rosasolis

  Hoeveel zal Wilders weten over de wereld van raskatten, en de corruptie onder vele fokkers? En de vreselijke gezondheid’s problemen dat die katten hebben? In de wereld van de raskatten, zijn de Amerikanen de allerergste. Het gaat vooral om extreem gefokte langhaar katten, die prijzen op de kattenshow moeten winnen zodat de fokker veel kan verdienen met een nest kittens…Tenminste als die extreem gefokte poezen een nest kunnen krijgen. En vele fok katten worden in kooien gehouden, maar sommige mogen
  in de chique woning rond lopen…als zij dat zouden kunnen. Want hun
  nagels worden operatief helemaal weg gehaald! Zodat zij kunnen geen vernielingen veroorzaken in het heilige woonkamer.
  In Nederland gaat het iets beter. Ik weet dat jaren geleden het verboden werd om
  nagels van katten uit te halen. Hopelijk is dit nog steeds het geval. Maar ik ben al jarenland uit de kattenwereld uitgestapt, omdat de corruptie steeds erger werd.
  Het ging niet om het houden van katten, maar om veel geld verdienen met kittens te krijgen van een prijswinnende poes of kater, handel in raskatten dus.
  Ik weet dat Geert en zijn vrouw houden van katten, net als ik en zoveel mensen overal in onze land. Als Geert een goede daad wil doen, kom op voor het vreselijk leven vele raskatten. En ook voor de gewone prachtige huiskatten. Kom in contact met
  Min. C. van Schouten (CU), die nu bezig is, samen met dierenartsen, onderzoek te doen in de wereld van de fokkers van raskatten en honden. Neem ook contact op met iemand van De Partij v.d. Dieren, die ook meedoet aan het onderzoek aan het leed
  van (ras) huisdieren. Er is zoveel over katten geschreven. Ik heb boeken vol.
  Van de 19de eeuw bekende Amerikaanse schrijver en kattenliefhebber Mark Twain
  ken ik een merkwaardige uitdrukking:
  ”wat zou gebeuren als er een kruising zou komen tussen een mens met een kat?
  De kat gaat dan snel achteruit, maar misschien zou de mens wijzer worden”.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.