‘Witte mensen houden zoveel van honden, omdat ze het erg missen om slaven te houden; ze zijn wanhopig!’

Een tweet van een Amerikaans meisje die beweert dat witte mensen zoveel van honden houden, omdat ze diep van binnen het gigantisch missen om slaven te hebben, is momenteel viral aan het gaan op het Nederlandse smaldeel van Twitter.

palerider

Een tweet van een Amerikaans gamers- en animemeisje Danielle doet momenteel de ronde op de tijdlijnen van Nederlandse rechtse twitteraars, die verbluft en verbouwereerd reageren op de suggestie die “lady palerider” doet. Ze kondigt een “impopulaire mening” aan en zegt dan dat “witte mensen zoveel van honden houden, omdat ze het diep van binnen missen om slaven te houden. Ze houden van de eigenaar- en meesterdyamiek,” en voegt er aan toe: “ze zijn wanhopig om iets te beheersen.”

De tweet veroorzaakte ophef bij PowNed-columnist Paul van der Bas, die de tweet deelde en er “Koekoek!” aan toevoegde. Ook Anne Fleur Dekker kon helemaal niets met de tweet: “Double vee tuu eff!” Thrillerauteur Tjeerd Langstraat zegt er sarcastisch “is wel zo” bij, maar deelt vervolgens een foto van een zwarte man met een hond. Om aan te geven dat het heus niet alleen blanken zijn die verwantschap met de viervoetige kwispelbeesten voelen.

Rechtse “brute twitteraar” RealShowstopper wijst er simpelweg op dat Danielle zelf ook een roomblank huidje heeft: “You are white. Do you?

Ook vele niet-bekende Amerikanen en Nederlanderes reageren op de tweet van de jongedame, die aangeeft zelf veel van paarden te houden. Ze tonen foto’s van hun honden en dat ze niets dan liefde voor ze voelen. Sommigen wijzen erop dat ze zich zo uit de naad werken voor die dieren, dat het wel lijkt alsof de mensen de slaven zijn in de relatie met hun huisdieren, in plaats van andersom.

Danielle heeft overigens meer radicale standpunten. Ze vindt de Amerikaanse presidentskandidaat Kamala Harris (Democraten) een “varken“, en wil alle bedrijven die zaken doen met Fox News “doden“.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en word lid van onze spiksplinternieuwe Facebookgroep!

Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

73 reacties

 1. Lao Tse

  Het moet natuurlijk niet gekker worden!

  🙂

 2. Agios

  Een pubertje die met zichzelf in de knoop zit. Ze wil dolgraag bij het deugvolk horen en doet precies dat waarvan ze denkt het doel te bereiken. Het gaat wel over als ze zelfstandig wordt.

  1. Agios

   Die := Dat

  2. Pescador

   Volgens mij een vriendin van die maffe klimaat miep 🙂

 3. Isengrijn

  Ik ben een kattenliefhebber…
  Kom ik even mooi weg! 🙂

  1. Ben-NIET-Groen-L

   Ben een honden én kattenliefhebber…kom ik daar ook mee weg ? 🙂

 4. ikweetwatikwil

  Aan de uitspraken van het wicht, kun je merken dat er iets in haar hooft ontbreekt. Maar soms kunnen ze het er ver mee schoppen. Kijk naar onze regering en een aantal BNers.

 5. Pescador

  Jaha, en de gekleurde mens is gek op honden omdat die hen moet beschermen tegen slavenhandelaren natuurlijk. 🙂 ik snap hem

 6. santiago

  Als witte mensen net zoveel van slaven houden als van hun honden, hebben de slaven een prima leven en niets te klagen.
  Wat een mongeaulen verhaal zeg.

  1. Korporaal Monty

   “prima leven en niets te klagen.”

   Alsof alle honden eigenaren goed voor hun honden zorgen en ze een prima leven geven zodat ze niets te klagen hebben.

   Beetje naïef vind je ook niet?

   1. fockingworst

    @net zo Naïef om te stellen dat u hier niet huistrol bent..
    @korporaaltje is #de dds huistrol

    1. Korporaal Monty

     Ik begrijp hieruit dat je mijn mening niet deelt en ook jij vind dat slaven gewoon een prima leven hadden en niks te klagen zoals @santiago steld.

     1. fockingworst

      @korporaaltje begrijpt het niet #huistrol

     2. Bosche draak

      Is niet erg kletsmajoor, jij hoort de klok wel vaker luiden zonder te weten waar de klepel hangt.

     3. santiago

      zoals Santiago stelt met een t. Lul.

 7. Lao Tse

  Het is natuurlijk wel algemeen bekend dat veel mannen een hond nemen om hen een gevoel van macht te geven.

  1. fockingworst

   @lao Tse is de het voorbeeld van een huistrol die verbale diarree op dit blog neerzet onder diverse nicks

   1. Frets

    Doe geen moeite, want met deze levensvorm, valt niet te debatteren. Stelt altijd zijn eigen waarheid als leidend. Soms geholpen door zijn ‘trolmatties’, die zelf ook maar lege briefjes invullen. Als je dan de inbreng van de trollen, op deze site tot je neemt, heb ik toch het gevoel van ‘wat zonde’, een parasitaire levensvorm, die nu met uitkering in vrijheid leven, schoppend, bijtend en spuwend, naar de ‘hand die hen voedt’ en er graag gewag van maken, dat ze het allemaal beter weten. Hij is de duizendmaal uitgekotste, niemand moet hem, niemand wil hem, niemand zit op hem te wachten, hij is de eeuwig gebande die zichzelf steeds opnieuw uitnodigt terwijl hij steeds opnieuw de deur uitgeschopt wordt.

  2. Peter Oudshoorn

   Als dit vermeende probleem een masculiene/macho-achtergrond heeft zal het aantal bruine mannen en witte mannen dat door middel van een hond zijn machtsgevoel stilt, ongeveer even hoog liggen.

   1. Lao Tse

    Dat is goed denkbaar, Oudshoorn.

    1. Frets

     Aldus, sprak de glibber, genaamd dopper/flopper of lul, die zelf weinig tot niets heeft bijgedragen aan de samenleving. Zit al jaren in het uitkeringscircuit en heeft een ieder, op dit forum, van zich vervreemd, door zijn pedante en vervelende wijze van reageren. Zit de laatste dagen van zijn leven geïsoleerd (wonend drie hoog achter) van de echte wereld. Een van huis uit, fout en antisemitisch stuk nageboorte, die ook niet schroomt, om het met onfrisse clubjes eens te zijn. Zijn familie heeft jaren geleden, de handdoek al gegooid, om zich nog enigszins om hem te bekommeren. Hij is de duizendmaal uitgekotste, niemand moet hem, niemand wil hem, niemand zit op hem te wachten, hij is de eeuwig gebande die zichzelf steeds opnieuw uitnodigt terwijl hij steeds opnieuw de deur uitgeschopt wordt.

     Mijn reactie zal dan ook zijn ‘’blablabla blaaskaak’’. En vooral tiktaktiktaktiktak, tiktaktiktaktiktak, tiktaktiktaktiktak.

  3. Agios

   Jij doet dat door je waanzin hier neer te plempen, uilskuiken.

  4. Joshuak

   Jaa misschien in jou gedachte, maar ik heb 3 honden omdat het fantastische dieren zijn.. ze zijn vrolijk, trouw en staan altijd voor he klaar..

   Maar bij links Nederland wordt alles in een macht perspectief bekeken.. laat me raden, de oplossing voor jou is zeker blanke geen dieren meer te laten adopteren?

   Want eeuwige onderdrukking van zwarten en moslims enzo

 8. Veteraan

  Van honden krijg je aandacht en liefde en het is leuk om ze te hebben.
  Was dat met slaven ook zo ?

  1. Lao Tse

   Honden zijn slaafse dieren en geven sommige mannen het prettige gevoel dat je nog wat te vertellen hebt.

   1. Frets

    Ik stel vast dat jij hier van 0 en gene waarde bent, jouw feiten boeien hier niemand iets. Ik weet niet of je het weet dramorgel, maar je zit op de verkeerde site. Niemand hier heeft enige interesse in jouw gelul. Jij hebt geen bord voor je kop maar een complete balk, dat jij hier na al die jaren nog steeds rondhuppelt de eeuwig gebande met honderden versleten namen, de zuigende stoker. Niemand moet jou, niemand zit op jou te wachten, jij bent de ongenode gast die steeds weer opduikt, jij bent de eeuwige gebande, de pisvlek.

   2. Bosche draak

    Lamstraal Lao laat een opgezette vis al verhongeren, jouw infantiele gehinnik is net zo nuttig als een schuifdeur in een duikboot.

    1. dario

     hahahaahahaahahahahahahahahahahahaha man die zit hahaahahahahahaha
     ++++++++++++++++++++++++++++++++

 9. Veteraan

  Ik vind mijn hond wel een stuk aantrekkelijker dan dikkertje.
  Maar nu geen ophef, ze praat alleen raar en beter 100 van dit soort meisjes dan 100 criminele Marokkanen. Toch ?

  1. Korporaal Monty

   Veteraan
   “beter 100 van dit soort meisjes dan 100 criminele Marokkanen. Toch ?”

   En hoe sta tegenover
   100 Turkse criminelen of
   100 Poolse criminelen of
   100 Duitse criminelen of
   100 Antilliaanse criminelen of
   Nederlandse?

   Heb je daar minder problemen mee?

   1. Lao Tse

    100 autochtone criminelen zijn ook helemaal niet fijn.

   2. Peter Oudshoorn

    Deugkorporaal Monty van het Leger de Heils, vecht met al zijn windmolens tegen vermeende discriminatie en achterstelling, waar hij dit ook op zijn pad tegenkomt! Hulde!

 10. Ritter

  Links Amerika is totaal van het padje af. Zowat alles is daar nu “racisme”.

  Trump levert kritiek in zijn Tweest op de uitlatingen van congresleden zonder over ras en huidskleur te praten en word gelijk beschuldigt van “racisme”.

  Het was dus niet Trump maar de media die “kleur” inbrachten in de tweets van Trump.

  Vandaag gelezen in de Amerikaanse media dat de 4 gekleurde congresleden in een interview zelf zeggen dat ze “vrouwen van kleur” zijn en daarom kritiek op hen gepast moet zijn.

  Dus de vrouwen promoten hun eigen huidskleur en zeggen dan in essentie dat als mensen kritiek op hun leveren ze dat doen uit racistische overwegingen. Kortom omdat ze dus “gekleurd” zijn is kritiek op hun doen en laten taboe geworden.

  1. Lao Tse

   beschuldigd

   1. fockingworst

    @lao Tse iets met verpakking en inhoud #domme huistrol

   2. Frets

    Hij is de pisvlek en masochist , een zelfkastijder. Hij ervaart het gekweld worden als prettig. Nadeel van die aandoening is dat de vele klappen en beledigingen die hij hier krijgt alleen maar stimulerend werken. Daarnaast, en dat is ook al vele malen genoemd, zit er een parafile kant aan dit gezwel. Als er door deze parafilie grote problemen ontstaan tussen de masochist en de omgeving, is er sprake van een psychische aandoening. Deze aandoening of stoornis is psychotisch van aard en gaat in zijn geval gepaard met narcisme.

   3. Top

    Wetenschap bewijst: taalnazi’s zijn irritante moralistische idioten met onaangename persoonlijkheid.

    “Scientists have found that people who constantly get bothered by grammatical errors online have “less agreeable” personalities than those who just let them slide.
    And those friends who are super-sensitive to typos on your Facebook page? Psychological testing reveals they’re generally less open, and are also more likely to be judging you for your mistakes than everyone else.”

 11. Esther

  We hebben nu wel genoeg herstelbetalingen, ontwikkelingshulp, uitkeringen en subsidies, sloperskostenhuizen aan de achterban van Sylvana Simons betaald…..
  Zo is het wel weer genoeg…..

  1. Esther

   Sloperskosten door hun vandalisme en hun criminaliteit….

 12. Jumping

  Ik maak dit type Daniëlle, dagelijks mee op stal.
  Als dit type paardenvolk hun knol besteigd, zijn ze vaak wat sombertjes.
  Maar na een rit op hun knol komen ze kirrend van genot op stal hun paard afzadelen.
  Ik snap best dat ontspannend, inspannend kan zijn.

  1. Lao Tse

   Je bestijgt een paard dat daarna best kan gaan steigeren.

   🙂

   1. fockingworst

    @lao #openlijkdommig

  2. Agios

   Zo waar. Wel eens goed naar het zadel gekeken? Dat vinden meisjes en vrouwen heel fijn. Allemaal viespeuken.

 13. peetjuhhhh

  Ik heb een hond omdat dat een bepaalde groep veraf houd.

  1. Lao Tse

   En het geeft je een gevoel van macht, toch?

   1. peetjuhhhh

    Nee tis omdat er zoveel ingebroken word hier. Hij luistert totaal niet naar me. Dus dat machtsgevoel blijft achterwege.

    1. Lao Tse

     Honden moet je opvoeden, het zijn slaafse diertje die een baasje nodig hebben.

     1. Lao Tse

      diertjes

     2. Frets

      Blablabla. Blaaskaak/pisvlek en eenzame laffe kale speklap.

     3. Peter Oudshoorn

      Lao Tse is, zoals de meeste gleufdieren, een uitgesproken poezenliefhebber. Poezen moeten niets van hun baasje hebben, alleen vreten en onderdak.

     4. Lao Tse

      Ik vind honden leuke dieren, Oudshoorn, maar ik woon in de stad. Dat is niks voor een hond.

     5. dario

      Wij weten wel waar jij woont hoor ,dat hoef je niet uit te leggen flapdrol .

 14. dario

  Lady palenrijdster tikt niet zuiver hahaahaha

  1. Original NL

   Quote….Poezen moeten niets van hun baasje hebben, alleen vreten en onderdak……
   Dus poezen zijn net als moslim kansparels , vandaar lauwe thee’s liefde voor katten.

   1. Bosche draak

    De enige manier waarop die kneus nog een poes kan aanraken.

 15. Drollevanger

  Witte mensen houden veel van al Gods schepselen tot een zeker punt. Als die schepselen zich tegen hen keren, zijn de witte mensen onverbiddelijk tot dat recht wordt gezet.
  Ik zwierf vroeger over de wereld en kon, als ik een grens overstak in 1 oogopslag zien als ik in een islamitisch land was aangeland.
  In een moslimland zwierven half lamme broodmagere honden over straat, waren de uitgemergelde trek paarden overdekt met zweren, en zagen de mishandelde katten er uit als geraamtes.
  Daar, in die moslimlanden hield men duidelijk niet van dieren. Ga maar eens kijken hoe men daar dieren behandeld.

 16. Jantje

  De meeste blanken zijn slaaf, van allerlei uitvreters, van de overheid, van hun werkgever.
  Er zijn door de geschiedenis heen meer blanken als slaaf gehouden, dan dat er slaven hebben gehad.
  Maar dat meisje houdt van paarden?
  Zeker vooral van hengsten, wegens een bepaald onderdeel dat merries niet hebben?

 17. Punt50

  ‘Witte mensen houden zoveel van auto’s, omdat ze het erg missen om slaven te houden; ze zijn wanhopig!’

  ‘Witte mensen houden zoveel van patat, omdat ze het erg missen om slaven te houden; ze zijn wanhopig!’

  ‘Witte mensen houden zoveel van vakantie, omdat ze het erg missen om slaven te houden; ze zijn wanhopig!’

  Kortom, een kolder opmerking alleen maar om publiciteit te genereren.

 18. Original NL

  Veel aandacht voor de diaree van een links plumpudding gleufje..!

 19. Original NL

  Arm paard waar deze vetzak met haar natte la op gaat zitten…….

 20. AS210854

  HAHAHAHAHA IQ 00000000000

 21. Heras

  Mag ze wel zonder begeleider rondlopen…

 22. Klaas de Witt

  Interessant!

 23. Drollevanger

  Blanke mensen hebben zo,n hekel aan slaven, dat ze de enigen zijn die destijds wereldwijd slaven en slavernij zijn gaan verbieden.
  Nergens anders op de wereld had men toen, en ook nu nog zo,n hekel aan slaven, en aan slavernij.

  1. Lao Tse

   Gelukkig kwamen ze tot bekering, Drollevanger, en zwoeren ze na enkele eeuwen de slavernij af. Dat is onmiskenbaar vooruitgang.

   1. Bosche draak

    Nou de rest van de wereld of niet tarrel?
    Je bent altijd zo lekker stil als het om je moslimbroeders gaat.
    Terwijl ik tegen je botte harses spreek vallen nu nog de bouwvakkers dood van de steigers in Quatar, niet veel meer dan slaven om de oliesjeiks daar hun egotripje te geven mbt tot het nieuwe WK.

    Of ben jij de zoveelste die in oranje gehuld z’n kaken stijf op elkaar houd?

    1. Lao Tse

     Eens, de misstanden in Quatar zijn ten hemel schreiend.

     Of dat veel met de islam te maken heeft betwijfel ik overigens.

     1. Bosche draak

      Ik twijfel niet dat jij dat betwijfelt.
      Stel je voor zeg!

     2. logisch denken

      QUOTE
      Lao Tse 5 minuten ago Beantwoorden
      Eens, de misstanden in Quatar zijn ten hemel schreiend.

      Of dat veel met de islam te maken heeft betwijfel ik overigens.
      END

      Neem een slokje van pietje zijn oplossing dan zijn we verlost van je onzin.

      Nooit gedacht dat iemand zou proberen om feiten die zichtbaar zijn te blijven ontkennen. Je moet wel een grote plaat beton voor je kop hebben. Quatar staat gelukkig helemaal los van islam invloeden 🙂 🙂 🙂 wat een sukkel

   2. moniekMP

    U weet toch dat praktisch alle slaven die uit Afrika werden gehaald, eerst gevangen werden door de arabieren, U weet toch ook dat die arabieren reeds eeuwenlang Afrika leegplunderden om voor zichzelf slaven te halen, iets wat ze nog decennia (tot op heden) deden nadat die blanke slavenhouder al had besloten om slavernij te stoppen in 1848? En dat ze per definitie alle mannelijke slaven castreerden (waarbij slechts 15% overleefde) ? Nu weet U ineens ook hoe het komt dat – zelfs met meer dan een tienvoud aan slaven, er geen zwarte bevolking is in islamitische landen.

 24. moniekMP

  Wij zijn BLANK. Niet “wit”. Een A4 blad is wit. Het is niet omdat men in de Engelse taal geen andere vertaling dan “white” kent dat wij onze taal moeten verarmen en onszelf “wit” noemen. Wij zijn blank. Zelfs Fransen zijn “blancs”, Spanjaarden zijn “blanco”. Stop aub met dat anglicisme.

 25. Duke

  Mijn honden kunnen geen katoen plukken.

 26. Drollevanger

  Het maakt mij niks uit of men mij blank, wit, beige of roze noemt, Want de roze, blank of roze mensen hebben wel alle vliegtuigen, stoomboten, treinen en veredelde zaden uitgevonden. Zelfs E=MC2, komt uit de blanke kokers evenals het stoken van jenever, veredeld zaaigoed en de productie van edelstaal en duikboten.
  Eigenlijk heeft elke blanke een medaille van het mensdom verdiend.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.