Zucht! Slinkse politie gaat boerkaverbod omzeilen: blijft boerkavrouwen gewoon faciliteren met trucje

De wet is de wet, zo zal menigeen uit de mond van een politieagent gehoord hebben. Eén kilometer te hard rijden is ook verboden, en door rood licht rijden mag ook niet als er verder geen verkeer is. Maar nu gaat de politie zélf kunstjes uithalen om de wet te omzeilen, zo vernemen we van de wetshandhavers. Ze willen namelijk alles uit de kast halen om boerkavrouwen tóch te kunnen helpen ondanks het boerkaverbod.

Gisteren vernamen we dat onze nationale politie best bereid is een loopje te nemen met het boerkaverbod. Nadat ziekenhuizen al aangaven gewoon een lange neus te zullen maken naar de wet die volledige vermomming in een al-Qaidatent verbiedt, gaat ook de politie per 1 augustus een oogje dichtknijpen. Boerkavrouwen zijn dan niet meer welkom in politiebureaus, maar door die kleinigheid zullen de hoeders van de straat zich niet laten kisten!

Ze vinden namelijk dat zij de vrouwen die verkleed gaan als brievenbussen wel degelijk gewoon moeten faciliteren. Dus als zij niet op bureau mogen komen om de politie van een staat in te schakelen waarvan zij de cultuur afwijzen… nou, dan gaat de politie wel even op z’n Hollands een potje bending over backwards doen om deze salafistische schoonheden volledig te fêteren:

“Er staat niet in de wet dat mensen die een burka dragen geen aangifte mogen doen. De wet zegt dat ze met burka niet in een politiebureau mogen komen. En dus helpen we ze daarbuiten. Daar zegt de wet niets over namelijk. Als iemand ons nodig heeft, moeten we helpen.”

Fijn hè, zo’n rechtsstaat waar iedereen zich aan de wet houdt?

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en word lid van onze spiksplinternieuwe Facebookgroep!

Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

47 reacties

 1. Joshuak

  Wat roepen we dan allemaal weer in koor?

  “Schokkend”

 2. peetjuhhhh

  Ach ja dit schept voor iedereen mogelijkheden. Dat de politie een stelletje verlopen nsb,rs zijn weten we al sinds 1940.

 3. Jantje

  Aangezien ik verwacht dat de meeste aangiftes door deze vrouwen tegen hun eigen man zal zijn, vind ik dit verstandig van de politie.

 4. Kretoloog

  Erik Akerboom is toch de vriend van Femke Halsema?

  Nou dan!

 5. Siemien

  En zo zien we de satanische ideologie islam steeds meer handen en voeten krijgen in Nederland, het ergste is dat gasten die beleid maken dit niet zien, logisch want die kijken met dicht gepropte vleselijke ogen..

  Diegene die horen en zien, juist, die horen en zien!..

  1. jan1

   Ze zien dit wel.
   Maar ze zijn doodsbang!
   Angst voor de islam.
   Angst voor Brussel.
   Angst voor figuren als Simons.
   Angst voor hun goede naam? dit staat boven de veiligheid van iedere burger.

  2. Lao Tse

   “de satanische ideologie islam”

   Hilarisch.

   1. fockingworst

    @lao Tse de huistrol zit weer paraat achter zijn toetsenbord 24/7
    Je moet toch wel gestoord zijn en niks anders in je leven hebben als je hier 24/7 zit te reageren zoals @eu slappe cock.
    @huistrol wat een kansloos leven heb je elke dag weer door hier te komen en werkelijk iedere minuut te reageren, op een werkelijk door iedereen hier ervaren als abjecte manier,
    en dat al zeker 10 jaar lang.
    U bent werkelijk niet goed bij uw hoofd

    1. dario

     e weet hopelijk wel dat het je continu uitlacht @Fockingworst ???? niet op reageren dat haat het als de pest . En dat geld eigenlijk voor iedereen laat het in zijn eigen vet gaar smoren . Waarom zou je het aandacht geven het is van nul en gene waarde . En dat geld voor een aantal trollen meer ze zijn HET niet waard .

   2. Frets

    Hij is de pisvlek en masochist , een zelfkastijder. Hij ervaart het gekweld worden als prettig. Nadeel van die aandoening is dat de vele klappen en beledigingen die hij hier krijgt alleen maar stimulerend werken. Daarnaast, en dat is ook al vele malen genoemd, zit er een parafile kant aan dit gezwel. Als er door deze parafilie grote problemen ontstaan tussen de masochist en de omgeving, is er sprake van een psychische aandoening. Deze aandoening of stoornis is psychotisch van aard en gaat in zijn geval gepaard met narcisme.

    Hij is de duizendmaal uitgekotste, niemand moet hem, niemand wil hem, niemand zit op hem te wachten, hij is de eeuwig gebande die zichzelf steeds opnieuw uitnodigt terwijl hij steeds opnieuw de deur uitgeschopt wordt.

   3. Siemien

    Ja Lao, de door jouw zo intens geliefde islam is satanische ideologie

  3. Sans Rancune

   ‘Vleselijke ogen’ of ‘vreselijke’ ogen ?

   1. Siemien

    Vleselijke ogen Sans

 6. Mar

  Als de vrouwen zoals op de foto rondlopen op straat zal de politie wel ingrijpen.
  Denk je niet, Tim?

 7. EnDanDit

  Grappig, het gekonkel van de politie in dat twitterdraadje.. Mijn conclusie: de politie is niet je vriend en is dat ook nooit geweest; slechts een verlengstuk van onze prachtige overheid.

 8. tonna

  Met welke redenen of redenering zouden ziekenhuizen en vervoersbedrijven etc,boerka’s en nikab’s tolereren?
  Ik zou als buschauffeur in mijn bus niemand met die verkleding achter me willen hebben zitten,temeer Nederland bewust ISIS strijders incl familie binnenhaalt!
  Het is wachten op de éérste,BOEM!

 9. Pescador

  Gewoon doodziek dit land

 10. jan1

  Ik had nooit gedacht dat ik ging twijfelen?
  Altijd volle vertrouwen in het korps gehad en dit zonder twijfel!
  Voor u voor mij? voor iedereen 1 wet!
  Maar naar nu blijkt dus niet voor hen?
  Wie zijn hun? ik weet het niet u weet het niet en de politie weet het niet!
  En toch?
  Ze /Hij /het?
  Ik houd het voorlopig op zij?
  Zij zijn belangrijk genoeg voor de politie om voor hun de wet te buigen ? de politie buigt!
  En wanneer zo iets hem? haar? in de bus stapt stap ik uit! op straat steek ik over.
  Heel NL buigt !

  1. jan1

   Ps.
   Misschien is het beter dat de logo Waakzaam en Dienstbaar van de auto’s verwijdert word.

   1. Lao Tse

    verwijderd wordt

    1. Frets

     flikker op eeuwig gebande met honderden versleten namen, de zuigende stoker. Niemand moet jou, niemand zit op jou te wachten, jij bent de ongenode gast die steeds weer opduikt, jij bent de eeuwige gebande, de pisvlek.

  2. Mart

   De pliesie is al voldoende geinfiltreerd met alha aanbidders.Och het is nu een kwestie van tijd en doorfokken,en het westen ligt met ”de kont omhoog” of met ”de kop er af”.Zo is het de Romijnen òòk vergaan.Gingen hun leger opbouwen met huurlingen,en zelf ”op hun reet zitten”(liggen achter hun volgeladen tafels en vette bibsen)……en daarna ging het Berg af,,,,DECADENCY heet dat.

 11. Lao Tse

  ‘Slinkse politie’

  🙂

  1. Frets

   De eeuwig gebande met honderden versleten namen, de zuigende stoker. Niemand moet jou, niemand zit op jou te wachten, jij bent de ongenode gast die steeds weer opduikt, jij bent de eeuwige gebande, de pisvlek.

   1. dario

    Je weet hopelijk wel dat het je continu uitlacht @Frets ???? niet op reageren dat haat het als de pest . En dat geld eigenlijk voor iedereen laat het in zijn eigen vet gaar smoren . Waarom zou je het aandacht geven het is van nul en gene waarde . En dat geld voor een aantal trollen meer ze zijn HET niet waard .

    1. Frets

     ‘Je weet hopelijk wel dat het je continu uitlacht @Frets ????’

     zeker, daarom is het goed om als laatste te lachen, binnenkort komt de zuigerclown weer met een nieuwe naam omdat hij de eeuwige gebande is die zichzelf uitnodigd, iedereen mag dat weten, ik zal ervoor zorgen dat hij hier niet normaal kan deelnemen, nooit meer!

 12. Peter Oudshoorn

  Als de politie bij het buiten het bureau opnemen van de aangifte gelijk een boete uitdeelt voor het dragen van de boerka, wordt het weer een beetje rechtgetrokken.

 13. jan1

  Vluchten kan niet meer, ‘k zou niet weten hoe
  Vluchten kan niet meer, ‘k zou niet weten waar naar toe
  Hoe ver moet je gaan ?

  Mag ik dan bij jou?
  Als er een clubje komt,
  Waar ik niet bij wil horen,
  Mag ik dan bij jou? Van Claudia.

  Steeds vaker voel ik een steen in mijn buik.

 14. hansishier

  wat voor de een geldt, geldt ook voor de ander. Komen jullie ook naar mij toe als ik aangifte wil doen? Neeej joh,..natuurlijk niet, kom maar lekker naar’t buro! oh jah.. we doen trouwens niets met de aangifte want we hebben er geen tijd voor,… we moeten allemaal huisbezoekjes afleggen tegenwoordig om aangiftes op te nemen van onderdrukking en mishandeling.. en de tolk moet ook mee want mevrouw spreekt geen nederlands…. huiliehuilie…

 15. Duckday

  Wat als de normale burgers de wet zal overtreden De politiek is al om te kopen als je de kranten moet geloven Ja we zijn weer verbaast verrast ongeloof kamer vragen en de deksel van ongeloof gaat weer open en dicht Waar zijn de wetten voor als zelf de opstellers en de uitvoerders die ontduiken HOEVER zijn we gezonken in Nederland

 16. Jumping

  Ik hou me maar bij de stelling, dat Nederland een keiverrot land is geworden.

  Wetten gelden alleen voor Autochtonen, maar niet voor Allochtonen.
  Die Allochtonen vallen onder de knuffelclub, van de Linkse Demoniserende wegkijkende Rutte kliek.

  Rutte is het slechtste, wat Nederland na de tweede wereldoorlog is overkomen.

  Stop met de EU in deze vorm.

  NEXIT.

 17. Heinz

  Met de huidige temperaturen is het beter om niet onbedekt de straat op te gaan. Het werkt als een hitteschild. Verstandige keuze dus.

 18. Veteraan

  Schandalig.
  Ook omdat dit de reputatie van de politie achteruit haalt door een enkeling die Links besmet is door een soort brein Ebola.
  De meeste politieagenten zijn de moslims, hun misdaden en wangedrag spuugzat.
  Dit is weer een Gutmensch die NL verder de afgrond indrijft.
  Groot respect voor de gemiddelde politieagent die de hele dag met dit gajes om moet gaan. En die mafkees die deze uitspraak heeft gedaan moet onmiddellijk ontslagen worden.

 19. van Urk

  Het is hier in Nederland de omgekeerde wereld ten opzichte wat wij in S.A. zien. We vinden als Westen het allemaal verschrikkelijk dat Arabische vrouwen opgejaagd en vervolgd worden omdat zij juist geen Niqab of Burka willen gaan dragen en meer als westerse vrouwen willen manifesteren. Het is duidelijk dat men in het bange westen de Islamitische manier van leven promoot terwijl de Arabische vrouwen proberen de westerse manier van leven promoten. Hoe wil je dan op zo,n manier de lange arm van het salawistische S.A. in het vrije westen gaan stoppen als seculiering en integratie bij westerse moslims hoog op de agenda staat?

 20. Duke

  Politici van het partijkartel willen sinds 2010 de islamisering ruim baan geven.
  Rechters geven terroristische moordenaars vrijspraak, want ‘verwarde man’. Het OM vervolgt islamkritische politici en de politie helpt mee met voorgedrukte aangiften, bezoekt iftars, en weigert het boerkaverbod te handhaven. De (linkse) media verzint het woord islamofobie om elke kritiek op de islam in de extreemrechtse hoek te kunnen framen. Nederland onder Rutte is een islamitisch land geworden. We zijn weer bezet, maar velen zien het niet.

 21. Punt50

  De politie gaat naar eigen inzicht handhaven.. Dus de Hollander die een beetje te hard gaat krijgt wel meteen honderd euries of meer aan zijn broek, maar een dame die boerka op heeft op plaatsen waar dat niet mag gaan ze gedogen? Totale chaos.

  1. van Urk

   Excuusredenen tellen helaas niet op de weg.

  2. Sans Rancune

   Inderdaad. Een boerka heb je aan en een hoofddoek op ! Totale chaos

 22. Ts

  Dit kan nog leuk worden!
  Voor de wet is iedereen gelijk. De politie dient de wet te handhaven.
  Tot zover 2 zaken waar iedereen zich hopelijk in kan vinden. Nu over het bovenstaande artikel:
  De politie (en wet!) schrijven voor hoe aangifte dient te worden gedaan:
  Online
  Telefonisch op gratis tel nummer
  Op het bureau
  Thuis indien het misdrijf daar heeft plaatsgevonden.
  Dit gaat de politie voor een bepaalde groep aanpassen en derhalve heeft elke burger welke in Nederland aangifte wil doen hetzelfde recht

  Verder schrijft de wet een identificatieplicht voor.
  Tot nu toe werd de identiteit van vrouwen welke hun gezicht geheel of gedeeltelijk bedekt hebben gecontroleerd door een vrouwelijke agent in een afgelopen ruimte.
  Ben benieuwd hoe onze politie dit denkt te gaan doen. Verder ben ik benieuwd hoe het OM omgaat met de gedane mededeling van de politie aangezien dit een inbreuk is op het gelijkheidsbeginsel, een van de fundamenten van onze rechtsstaat zoals vaker door het OM binnen en buiten een rechtzaal benadrukt….

  1. Ts

   Afgelopen = besloten

 23. Bolkestein

  Vrouw in boerka blaast zichzelf op bij ziekenhuis

  DERA ISMAIL KHAN – Zeker negen mensen zijn omgekomen doordat een vrouw zich zondagmorgen opblies in de Pakistaanse plaats Dera Ismail Khan. Ze deed dat even buiten een ziekenhuis terwijl ze een boerka aanhad.
  De zelfmoordaanslag in een boerka vond plaats bij de ingang van een ziekenhuis in Pakistan.

  Bij de explosie raakten nog eens dertig mensen gewond. De verantwoordelijkheid voor de aanslag werd opgeëist door de Taliban in Pakistan. De vrouw had de bommen om haar lijf heen bevestigd, meldt The Daily Mail.

 24. Bolkestein

  Gaat de politie ook al servicepunten buiten het bureau oprichten voor mensen die hun bivakmuts of hun integraalhelm op willen houden?

 25. Rud56

  Vervang die boerka’s door nazi-uniformen en de geschiedenis herhaalt zich.

 26. Cesare

  Die agenten zijn toch al tijden van de moslimschandknapen?

 27. Michael M

  En wat als een burka zichzelf opblaast tussen de menigte? Is daar al over nagedacht? Is er nagedacht over het feit hoe makkelijk het is voor een man of vrouw om onder een burka een explosievengordel om te doen of wapens mee te smokkelen? Doordat de politie makkelijker wordt brengt dat ook ons allen steeds verder in gevaar hier !!!

 28. PHM van de Kletersteeg

  Een smeris die dat doet: staande voet ontslag wegens werkweiger.

  Maar hebben ze wel tijd? Na het bezoeken van al die islam vreetfeesten zullen ze wel moe zijn….

 29. PHM van de Kletersteeg

  In Pakistan is er al een bomaanslag gepleegd door iemand in een Boerka–9 doden 32 gewonden.

  Was niet zo erg; waren allemaal moslims.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.