Amsterdam nu nóg meer het krakerswalhalla: gemeente maakt panden veilig voor de extreem-linkse inbrekers

Als je bij het Pieter Baan Centrum niet alleen mensen maar ook organisaties zou kunnen onderzoeken, werd het echt hóóg tijd om de gemeente Amsterdam eens langs te sturen voor een goede doorlichting. De gemeente is namelijk begonnen met het veilig maken van panden voor krakers. Op kosten van de werkelijke eigenaren, welteverstaan. Knettertje gek.

Nu de GroenLinks-waanzin hoogtij viert in Amsterdam prijs ik mezelf dat ik één van de 16 miljoen Nederlanders ben die níét in dat volkomen bezopen gesticht hoeft te wonen. Nieuw voorbeelden van de collectieve linkse bestuurswaanzin komen wekelijks naar buiten. En soms zelfs vaker dan dat. Kleine bloemlezing uit de bizarre strapatsen van Amsterdam in alleen al de afgelopen maand:

Een school die banden met terroristen onderhoudt mag uitbreiden, Amsterdamse ambtenaren moeten op “white privilege”-cursus, de Dam wordt gedoogd als openbare jodenhaatplaats, transgenders krijgen gratis ID-kaarten, want ze zijn zo zielig en de burgemeester overlegt alleen met moslims, anderen zijn niet welkom.

Vandaag een nieuwe pagina voor het dossier van het krankzinnige Amsterdam: de gemeente knapt gekraakte panden op voor de krakers. Op kosten van ondernemers:

“Eerst werd de verbouwing al stopgezet nadat de buren hadden geklaagd over aanstaand getimmer en geboor, terwijl de gemeente zelf een bouwvergunning had afgegeven en vol lof was. Vervolgens werd niet ingegrepen toen krakers van dat oponthoud profiteerden en zich in het gebouw vestigden.

Tandenknarsend moest eigenaar Dusco Last accepteren dat hij niet aan de slag kon. De gemeente mocht dat echter wel. „Sterker”, zegt de eigenaar „het stadsdeel Oost had al een aannemer geregeld om mijn pand te stempelen, dat betekent dat er stutpalen onder zouden worden gezet om het veiliger te maken voor de krakers. Ik zou de kosten daarvan moeten dragen. Ik ontplofte zowat. Het enige wat ik wilde was ontruimen van het pand zodat ik verder kon met de renovatie.””

Tik maar even tegen uw voorhoofd met uw wijsvinger. Dat is echt het enige gebaar dat je nog kan maken na het horen van alweer straalbezopen nieuws uit Amsterdam.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

17 reacties

 1. Jumping

  Kijk Jumping heeft een aantal stellingen, die de waarheid geheel dekken.

  Nederland is een keiverrot land geworden.

  Links Demoniserend Wegkijkend Nederland, stort Nederland in een poel van ellende.

  Rutte is het slechtste, wat Nederland na de tweede wereldoorlog is overkomen.

  Stop met de EU in deze vorm.

  NEXIT.

 2. Original NL

  Waarom wordt er een foto van noppens zolderkamertje geplaatst??

  1. Jumping

   Lieke van Lexmond, heeft een nieuw tv programma.
   Ons huis vol spullen.
   Ze zoekt nog personen, die zij met een team komt helpen met opruimen.
   Het mag incognito, desnoods met een Burka
   Lijkt mij ook wel wat voor Noppens.

 3. Job Jansen

  Het is een goede zaak dat Groen Links in Amsterdam de baas is. Het perfecte voorbeeld van hoe het niet moet. Zeer waarschijnlijk stemt een groot deel van de Nederlanders komende verkiezingen weer op links. De meeste Nederlanders zijn hele naïeve domme wegkijkende volksverraders. Leve de koning!

 4. Marija

  Moet je zien wat het tuig er een vuilnisbelt van maakt.
  Wat kan de eigenaar van het pand nog doen?
  Met een knokploeg het pand leegmaken, wordt hij wel bestraft.
  Als hij het pand eerst moet renoveren, een paar steunbalken omzagen, stort het wel in elkaar.
  Maar ook dan verliest hij.
  Je moet je dus gewoon laten bestelen en mag er niet tegen doen.
  Bezopen linkse trollenstad, waar alleen imbecielen zich nog prettig voelen.

  1. van Urk

   Inderdaad. Wat heeft het opknappen van deze panden eigenlijk voor nut als je die weer vrijgeeft aan zulk soort onverantwoorde goorlappen.

 5. Pronounce

  De teringzooi op de foto hierboven is typerend voor kraakpanden. Niet zo vreemd dat Jordan Peterson zoveel succes boekt met zijn ‘clean your room first’ aanpak. En let wel: dit zijn de poetjes die de waan hebben revolutionair te zijn, de wereld wel eens even te kunnen ‘verbeteren’.

  In Amsterdam kun je zien waar dat toe leidt en daar bedankt een verstandig mens feestelijk voor.

  1. van Urk

   Een schoner milieu begint altijd bij linkse krakers.

  2. Mars020

   Valt best mee die teringzooi… Beukman en Lao hadden net de grote schoonmaak gedaan. Ze willen namelijk na hun vakantie in Afrika, graag thuiskomen in een opgeruimd huis. Dan kunnen ze gezellig samen nagenieten van al die negerknotsen, die ze in hun aars hebben gehad.

 6. Mars020

  Mooie foto van het appartement, waar Lao en Beukman wonen. Vanuit dat hoofdkantoor zitten ze de hele dag te trollen en elkaars tarrels te plukken. Beetje kinderporno erbij en het echtpaar is dolgelukkig. Zo nu en dan nodigen ze een paar dobbernegers uit om lekker met z’n allen te knuffelen. Eigen haard is goud waard…

 7. logisch denken

  Wordt je bezit illegaal ingenomen .
  Is er een wet die kraken strafbaar stelt.
  Wordt je voor duizenden euro’s geframed om je bezit terug te krijgen.
  Is er een linkse hork die een ambtswoning heeft betrokken en je afvalt.

  Dat kan allemaal in Amsterdam. Sterker nog , dat krakerstuig moet veilig wonen dus heeft men de vloeren gestut en de rekening gaat naar de eigenaar.

  Dit land is doodziek en gevuld met linkse parasieten die om zich heen bijten

 8. Vit

  Amsterdam, een normaal mens wil er niet dood gevonden worden, net als satellietstad Almere net zo’n grote ramp.

  De kringspier A10 is er ook om er snel voorbij te rijden.

 9. Jean Nederland

  Je moet er niet aan denken als die linkse ratjes het voor het zeggen gaan krijgen in heel Nederland. Ze effenen het pad voor de Islam, dat is hun bedoeling en hopen dan dat de Islam hun zal ontzien. Vergeet het maar, gij links ratje. Mocht de Islam ooit de baas worden zijn jullie de eersten, en de homoos als tweede, die over de kling gejaagd gaan worden. Arabieren, Islam, moslims hebben niets met rooien en anarchisten. Dat is een vijand voor ze. Beter nadenken en een front vormen met centrum en rechts en ervoor zorgen dat die gasten uit Europa worden verdreven.

 10. ManusR

  Uiteraard zijn krakers, crimigranten en gelukzoekers belangrijker voor burgemeester Halalsema dan de meer dan 150 dak- en thuislozen die gedwongen worden om op straat door te brengen en geen slaapplaats voor de nacht hebben.Zij is een schande voor deze stad en het gaat in een duizelingwekkende vaart naar de afgrond en zij maar denken dat ze goed werk doet.

 11. Vrijedenkert

  Het Amsterdamse grachtengordel-kalifaat is niet meer te redden! Ook niet door GGZ interventie want daar heeft het de capaciteiten niet voor….

 12. werikke

  Nadeel van Amsterdam is dat ze alles wat de orginele bevolking heeft opgehoest binnen enkele jaren volkomen afbreekt . Jammer ook dat geheel Nederland weer moet opdraaien voor begrotingstekort. maar begreep dat dezelfde Amsterdammers op de betreffende partijen hebben gestemt dus volgens mij is Amsterdam allang verloren. trouwens Nederland bestaat uit meer dan Amsterdam . Daar zou meer aandacht aan besteed moeten worden.

 13. Bolkestein

  Dan de fik er maar in en het liefste met die krakers erbij. Zo Amsterdam het wil, kan Amsterdam het krijgen.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.