Arnoud van Doorn: Nederlandse moeders prostitueren hun dochters, moslims zijn tenminste bescheiden

Volgens Arnoud van Doorn gaan Nederlandse meiden “naakt” over straat, omdat ze van hun moeders geleerd hebben om hun “rondingen” in de strijd te gooien om “hogerop” te komen. Moslima’s doen dat toch vele malen beter, vindt hij. Die zijn bescheiden en komen daarom later in het Paradijs terecht.

doornnaakt

De bewijzen dat Arnoud van Doorn gewoon een ouderwetse NSB-aanhanger is, stapelen zich in recordtempo op. Niet alleen geeft hij de nazi’s groot gelijk dat zij de Joden uitroeiden in de jaren ’30 en ’40, maar ook begint hij zich actief te keren tegen de huidige bevolking. Moslims zijn beter zijn westerlingen, zo begint hij inmiddels onomwonden te stellen in berichten op social media.

Op Twitter doet Van Doorn dat door een bericht van ene Mohammed (of Mona, who the hell knows) volmondig te beamen. Mohammed stelt namelijk dat Westerse moeders hun dochters “naakt” de straat opsturen. De eerste moeder die dat echt doet moet ik nog tegenkomen, maar ach, een beetje misinformatie mag best als je daarna kan benadrukken hoe fantastisch die salafistische islam van Arnoud en Mo wel niet is. Het taqqiyahbericht gaat verder: moslima’s zijn veel beter moeders. Want die brengen hun kinderen tenminste “bescheidenheid” bij. Toe maar! Het soort bescheidenheid waaruit dit soort fake news en wij-zijn-lekker-beter-twitterberichten voortkomen, bedoel je?

Ik wens Arnoud dan ook veel succes in z’n fantasielandje genaamd “het paradijs”. Wel nog een tip: misschien dat hij het beter “de camping” kan gaan noemen, met alle vormeloze tenten die daar in zijn beleving rondlopen.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

40 reacties

 1. Lao Tse

  Gelukkig, malle Arnold riep weer iets.

 2. ZiggyStardust

  De camping, hahaha, ik lig dubbel van het lachen hier. Goeie Tim!
  Maar de meest ernstige vorm van prostitutie door ouders, is dat het niet het gedwongen uithuwelijken van je kind, en dan ook nog een bruidsschat betalen/vragen? Geldt zowel voor de jongens als de meisjes moslims volgens mij. En oh ja, ook voor de lhtbiq moslims natuurlijk, voordat ik gezeik over me heen krijg.

 3. merlot

  “moslima’s zijn veel betere moeders. Want die brengen hun kinderen tenminste “bescheidenheid bij.”

  Foutje van Mohammed. Alleen de meisjes wordt bescheidenheid geleerd (je zou zelfs van africhten kunnen spreken).

  Voor de jongens geldt precies het tegenovergestelde. Daarom zijn het ook bijna altijd hufters met een overdosis aan agressie.

 4. merlot

  “De islam maakt vele moslims crimineler en gewelddadiger. Opgroeien in een islamitische cultuur is geestelijk ongezond”. Tot dit krasse besluit komt Nicolai Sennels, een gevangenispsycholoog uit Kopenhagen in een nieuw boek over de islam.
  […]
  Sennels werkte tien jaar met honderden jeugddelinquenten, moslims en niet-moslims. Uit zijn ervaring besluit hij dat de islamitische cultuur een slechte invloed heeft. Waarom? “In de westerse cultuur worden boosheid en agressie als een teken van zwakte gezien. Je moet er je gevoelens beheersen. Maar mijn islamitische patiënten accepteerden agressie echter als gewoon, ze vonden het gerechtvaardigd bij conflicten. Niet-agressieve personen werden gezien als zwak, als te laf om hun eer te verdedigen. Die klemtoon op het verdedigen van de eer is een tweede verschilpunt tussen beide groepen”.

  Een derde verschil betreft de idee van zelfverantwoordelijkheid. Sennels: “Een westerling vraagt: “Wat deed ik verkeerd?”. En dan kan je beginnen met hem te veranderen. Een moslim heeft de neiging heeft om te zeggen: “Wie heeft mij dit aangedaan?”. Als je de oorzaak van je problemen vooral ziet in factoren buiten je zelf, ben je niet gemotiveerd om aan jezelf te werken. Daarom zijn er in islamitische landen dan ook zo weinig psychologen en therapeuten.”

  Verder vreest Sennels dat de ongelijke behandeling van mannen en vrouwen in de islam tot agressie bij mannelijke moslims leidt, meer dan bij niet-moslims.”

  Bron: Gazet van Antwerpen

  1. Marija

   Nicolai Sennels heeft het m.i. goed gezien.

   1. merlot

    @ Marija: Er is geen speld tussen te krijgen.

    Dus wat doet links? Sennels zwart maken en beschuldigen van “islamofobie”. Dat heb ik al vaak genoeg gezien.

    Het valt me mee dat hier zich nog geen trol heeft gemeld om de boodschapper aan te vallen.

   2. Sans Rancune

    Tja, @Marija, Rozenkruizers zijn vredelievender, streven naar een hoger “ik” en zijn vegetariër.

  2. Siemien

   Islamaanhangers hebben last van externofobieën

   1. Sans Rancune

    @Semien, “externofobie” bestaat niet. Het woord komt in geen enkel woordenboek voor. !

  3. Veteraan

   Mooi stuk en vele psychiaters en artsen die in gevangenissen e.d. werken zijn het met hem eens.
   Ze mogen het alleen niet zeggen van de Linkse lafbekken en worden dan meteen teruggefloten door hun werkgevers.
   Als ik zeg dat alle moslims agressief zijn, misbruiken en stelen heb ik het maar voor 30 % mis.

 5. Siemien

  Hij moet z’n islamitische bek houden want als in Nederland gezichtsbedekkende kleding verboden wordt staan dit soort vooraan te schreeuwen dat dit symboolpolitiek is, vervolgens een grote islamitische bek over onze westerse beschaving, ik zeg oprotten.

  1. Top

   In Engeland en ook hier in Ierland, had men voor dit soort van Doorn figuren een gepaste straf En dat was ‘Hanged, drawn and quartered’. Leuk vermaak, voor een regenachtige zondagmiddag en gepaste straf voor een verrader.

 6. Kapitein Haddock

  SS en AvD moeten Bij1 komen.

 7. Ruth

  Die vent is zeker op zijn achterhoofd gevallen want die hersens van hem werken niet zo goed meer.
  Ja de moslimmoeders voeden hun kinderen zo goed op dat opsporinggezocht uitpuilt van die goed opgevoede moslimkinderen.
  Die vent is de weg kwijt misbaksel!!!

  1. Dik

   Ken je de term ‘landverrader’?

 8. Jumping

  Een gevaarlijke gek.

  Past in dit keiverotte Nederland.

  Past bij Links.

 9. Seneca

  deze man heeft volkomen gelijk. het bewijs: zijn moeder! een prostituee van jewelste en helaas weet Arnoud van Doorn niet wie zijn vader is; overigens vraag ik mij af of zijn moeder de nageboorte niet heeft aangekleed en de echte Arnoudje in de destructiemachine geworpen.

  1. Veteraan

   @ Seneca

   Laten we voor de zekerheid de nageboorte Arnoud alsnog erin gooien.

   1. Seneca

    @veteraan
    uitstekend idee! weten we zeker dat zowel de nageboorte als het kind in de moslim hemel komen.

    1. Siemien

     In de hel bedoeld seneca

     1. Isengrijn

      Moslimhel, bedoelde Siemien.

 10. meneer cactus

  Moslims bescheiden ? Moslims domineren op extreem negatieve wijze de dagelijkse nieuwsfeiten. Moslims voelen zich superieur aan alle andere mensen. Vanuit die superioriteit is geen enkele bescheidenheid te bespeuren. Moslims spreken openlijk hun doel tot overheersen uit zodat ook daaruit geen bescheidenheid te concluderen is. Er is geen enkele argumentatie te bedenken waaruit je zou kunnehn concluderen dat moslims bescheiden zijn.

  Moslims verplichten dus hun vrouwen zich te bedekken zoals duidelijk blijkt uit het artikel en westerse vrouwen lopen naakt. De bewuste vrijwillige kledingskeuze van westerse vrouwen is uiteraard tegenstrijdig aan de verplichte kledingkeuze van de moslima in opdracht van de ideologie. Het islamitische geschreeuw geeft wel weer onverkort aan hoe de islamisering dagelijks wordt doorgevoerd maar van bescheidenheid is geen spoortje waarneembaar.

  1. ManusR

   In de koran wordt niets vermeld over de kledingkeuze, het zijn die dominante mannen die dit willen om hun eveneens dominante idioten niet te laten genieten van hun wulpse vrouwen want stel dat ze opeens een testosteronaanval krijgen.Ik persoonlijk daarentegen kan echt geen stijve krijgen als ik een moslima tegenkom, dan is het toch echt wintertijd daar beneden.en dat duurt tot ik weer een gezonde Hollandse meid zie.

 11. Stopperspil

  Ben toevallig net aan het lezen in een boek: De fatale fuik, over de achtergronden van mensenhandel en gedwongen prostitutie in Nederland. In de meeste hoofdstukken komen “onze” jeugdige Marokkaanse of Turkse landgenoten (met een uitstapje naar Oost-Europa, Nigeria en de Balkan) naar voren als de meest beruchte zogenoemde loverboys. En de slachtoffers zijn doorgaans geen moslimmeisjes. Mijnheer Van Doorn zou zich daarin een moeten verdiepen.

 12. merlot

  In deze draad geen trol te bekennen…

  Dat is begrijpelijk. Hier valt voor hen immers geen “eer” te behalen.

 13. Kristalix

  Arnoud prostitueert zich met moslima’s.

 14. Jynx

  Opsluiten die klootzak!

 15. nienke

  ‘Deze vent is toch knettergek misschien een psychiater raadplegen voor een flinke dosis pillen.
  Wat dacht hij van die moslim meisjes die uitgehuwelijkt worden aan oude kerels, smeerlappen.
  Vrouwen als slaaf behandelen.

 16. h4d3z

  Schop hem dan naar afschaapistan toe en niet meer terug laten komen.

 17. Heras

  Ondanks dit betoog, ben ik blij dat ik niet in het M-O opgegroeid ben.
  Dan zou mijn situatie als volgt zijn: als 13-jarige uitgehuwelijkt worden aan een man van 60 jaar, als vierde vrouw, slavin van de man en zijn andere vrouwen. Niet naar school mogen, maar als broedkip gevangen zitten tussen vier muren.

 18. JJ66

  Daarmee beledigd dit wormvormig aanhangsel dus alle vrouwen in NL, ook mijn vrouw.
  Allemaal massaal aangifte doen, groepbelediging, waar zijn de voorgedrukte aangiftes?
  Onderkruipsel, mag hopen dat je onder de tram loopt.

  1. Isengrijn

   JJ66:

   “…Allemaal massaal aangifte doen, groepbelediging…”

   Dit bedoelde ik gisteren. Als rechts schaam ik me soms voor de aangeprate slachtofferrol, wat een trend is geworden ofzo. Aangifte doen… pffrt 🙂

   Je neemt die bekeerling en zelfhater die in een onzichtbaar vriendje in de hemel gelooft toch niet écht serieus, of wel?!

   1. Top

    Ik heb uw bijdragen eens goed bestudeerd. Uit mijn analyse, maak ik op, dat u geen arbeid verricht, dus eigenlijk een ‘onrendabele’ bent. En dat u niets meer om handen heeft, dan een vastgeroeste mening op het internet te verspreiden. We kunnen het kokervisie noemen Wat u hier poneert is complete flauwekul. Het wachten is nu nog, op het roestige mes, waar u en uw familie een afspraak in de toekomst mee hebt.

    1. Isengrijn

     Top,

     Ik heb vakantie. Dus ik ben blij dat ik eventjes vier weken niet op mijn werk ben(ik moet nog 30 jaar) Dat zou jij toch moeten snappen als pensionado.
     Voor de rest is uw post niet het reageren waard.

   2. JJ66

    Dit geteisem kan je alleen maar aanpakken met hun eige taktiek, altijd zieligdoen, slachtoffer spelen. Dit werkt want heel NL werd hysterisch en werd massaal aangifte gedaan toen Geert met zijn minder, minder uispraak een hand vol woestijniers op de lange teentjes trapte. Moeten wij ons dit dan door deze gore landverrader laten vertellen ??? Wordt juist tijd dat de gewone nederlander ook eens het slachtoffer gaat spelen en laat zien wat voor gevaarlijke gekken hier maar alles mogen zeggen met goedkeuring van linkse media en politiek. Om de oren slaan met hun eigen politiek van zieligdoen en laten zien wie hier de gevaarlijke gekken zijn. Helaas moeten we in dit land dit soort debielen serieus nemen, en het liefst met wortel en al uitroeien….

 19. jowyajax

  Wat is deze man gestoord, deze uitspraak zou hij eens moeten doen in het bijzijn van Hollandse moeders, goh dat overleeft hij niet, en terecht deze man is niet goed bij zijn hoofd.

 20. Jessica de vries

  Ja, dat klopt, moslimvrouwen zijn inderdaad bescheiden en hebben ook de broek in huis.
  Lees dit maar eens om te zien wat Arnoud feitelijk wil zeggen. https://mens-en-samenleving.infonu.nl/religie/45529-positie-en-rechten-van-de-vrouw-in-de-islam-een-verkenning.html#hemelse-maagden-en-meer-vrouwen-dan-mannen-in-de-hel

 21. Giovi

  Alle mensen worden naakt geboren. Had God anders gewild dan kwamen ze -geheel besneden- wel in een boerka ter Wereld. 😉

 22. Jack Flash

  Deze verdwaalde geest woont in het verkeerde land.

 23. Decca

  Houdt U van ………… net als Mohammed Mhr. van Doorn.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.