Bam! Boerkahaatzaaiers NIDA & Arnoud van Doorn krijgen politie-aangifte voor de kiezen: ‘Opruiing!’

De bestuurders van poldersalafistische partijen – zoals PvdE en NIDA – mogen zich met een beetje geluk binnenkort melden op een politiebureau bij u in de buurt. De beide haatpartijtjes hebben namelijk het boerkaverbod met beide handen aangegrepen om op te ruien, oproepen te doen om de wet te overtreden en hebben ook zelf de wet met voeten getreden. Shirin Musa van Femmes for Freedom heeft de twee haatclubs nu naar de politie verwezen.

Wellicht dat Arnoud van Doorn binnenkort dan eindelijk z’n zin krijgt: z’n martelaarschap voor het onvrije salafistische woord. Z’n actie om z’n ega in een boerka langs allerlei publieke plaatsen te sturen – waar dat tegenwoordig verboden is – heeft hem en zijn extremistische salafivriendjes namelijk een aangifte opgeleverd van Shirin Musa:

“Vrouwenrechtenorganisatie Femmes for Freedom (FfF) heeft bij het Openbaar Ministerie in Den Haag aangifte gedaan tegen verschillende islamitische organisaties, de politieke partij Nida en raadslid Arnoud van Doorn. Door hun optreden rond de invoering van het gedeeltelijk boerkaverbod zouden zij zich schuldig hebben gemaakt aan opruiing, vindt aangeefster Shirin Musa.

,,Nida heeft vooraf aangekondigd de boete te betalen van vrouwen die het verbod overtreden om in openbare gebouwen in boerka te lopen. Dat is een oproep om de wet te overtreden”, ziet Musa. Nida is een partij die ‘door de islam geïnspireerde’ politiek zegt te bedrijven, maar Musa vraagt zich af waarom de partij dan niets van zich laat horen over andere problemen die binnen haar achterban spelen, zoals genitale verminking, gedwongen huwelijken en gebrekkige zelfredzaamheid van vrouwen. ,,Twee derde van de Marokkaanse en Turkse vrouwen kan niet in het eigen levensonderhoud voorzien.”

Als Van Doorn dan in zo’n politiecel zit, misschien dat we hem dan ook een oranje overall moeten aantrekken. Dat schijnen ze te doen  in landen waar bewegingen actief zijn die PvdE een warm hart toedraagt. Extragratis tip voor de dienstdoende agenten die nu fijn met deze aangifte in de weer mogen, dus!


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

20 reacties

 1. merlot

  Met deze aangifte gaan ze niets doen. En anders is er wel een D66-rechter die hoogstens “foei” zegt.

 2. Confucius

  En in die oranje overall overkomt hem een Epsteintje.

  1. Confucius

   Even aan Clinton vragen hoe dat georganiseerd moet worden.

   1. Dik

    Obama reken ik ook goed.

    1. Fortiori

     Nixon ?

     1. Siemien

      Nee nexit, niet nixon

 3. Vrijedenkert

  Shirin Musa is zelf Moslim en op een aantal punten behoorlijk conservatief die zelf de hoofddoek draagt uit eigen beweging en overtuiging dus deze aangifte is dus niet bedoeld om de Islam te beknotten maar haar motivatie is vrouwenrechten! Toch zullen zeer bedenkelijke partijen als NIDA, PvdE en fanatici als van Doorn dit aangrijpen om Shirin Musa te betichten van Islamofobie wat dus niet zo is…

  P.S. Shirin Musa heeft in het recente verleden ook behoorlijke scherpe kritiek gehad op BIJ1 van SS…

  1. merlot

   De vraag is waarom deze vrouw nog steeds moslima is.

   Je kan niet én tegen de islamitische leerstellingen omtrent vrouwen zijn én dit geloof blijven aanhangen.

   Daarom is ze niet geloofwaardig.

   1. Vrijedenkert

    Dit is inderdaad een goede vraag…
    Of ze geloofwaardig is laat ik even in het midden dat moeten anderen maar beoordelen maar volgens mij is zij wel eerlijk en overtuigd als het gaat om vrouwenrechten binnen en buiten dit geloof waar zij het voor opneemt!
    Zij is zelf een vrome moslim en legt zichzelf bepaalde leefregels op maar ondertussen ook liberaal en wil dit geloof en leefregels niet opdringen aan anderen of opgedrongen zien worden door anderen en neemt als een van de weinigen binnen dit geloof stelling tegen de ideologie van dit geloof…
    Je kunt je inderdaad afvragen wat ze gaat bereiken en of ze geloofwaardig overkomt door zelf als vrome moslim door het leven te gaan ondanks bepaalde welgemeende principes.

   2. Joshuak

    Onzin natuurlijk want elke geloof heeft wel dat soort dingen.. als je de bijbel leest zie je ook vele dingen waarvan je denkt hoe kan iemand zichzelf ook christelijk noemen..

    Maar dan vergeet je dat de meeste christenen daar niet naar kijken.. je moet dit soort mensen juist aanmoedigen..

    In de ogen van groepen moslims en links is ze een verrader, in de ogen van rechts te moslim.

    Ze kan geen kant op

    1. Vrijedenkert

     Hoe Shirin Musa zelf wil leven als Moslim en hoe ze zich wil kleden met hoofddoek zie ik niet als een probleem maar als haar goed recht! Dat zij op een conservatieve en tegelijk op een moderne manier invulling invulling wil geven aan haar religie is haar persoonlijke keuze…

     Het probleem is inderdaad dat zij wordt verguisd door zowel radicaal-conservatieve Islamisten maar ook door links-ontkennende en wegkijkende rakkers en rechtse elementen en door haar manier van leven niet het grote publiek bereikt met haar standpunten!

     1. merlot

      Eerst en vooral: de activiteiten van deze vrouw en Femmes for Freedom juich ik toe.

      Mijn punt is dit:

      1) Een moslim gelooft dat de koran het letterlijke woord van god (allah) is.

      2) De koran legt de basis voor de vrouwonvriendelijke leerstellingen van de islam.

      3) Dan is zij het dus niet eens met god (allah).

      Dat is toch tegenstrijdig? Je kan niet een beetje zwanger zijn. Dus ofwel je volgt de koran of je houdt op met moslim zijn. Elke tussenweg is hypocriet.

  2. Ben-NIET-Groen-L

   Klopt, zij draagt zelf ook een kopvod maar dan wel losjes over haar hoofd hen waar nog genoeg haar en gezicht te zien is…zelfs haar oren zijn te zien en daarbij draagt zij moderne westerse kleding en schoeisel.

 4. C.A.Barstow

  Dat islamitisch tuig en die smerige linkse landverraders moeten natuurlijk flink aangepakt worden,
  niet een paar uurtjes dienstverlening maar een behoorlijke boete en aangezien die middeleeuwse idioten voorstanders van lijfstraffen zijn zouden een stuk of twintig zweep dan wel stokslagen ook voldoende moeten zijn.

 5. meneer cactus

  Zal wel weer met een sisser aflopem. Geen strafbare feiten of wel kwetsend maar niet vervolgbaar.

  minder minder minder is natuurlijk wel vervolgbaar das logisch

 6. Jumping

  Een of ander lul bericht, want ook DDS weet dat er niets gebeurd, er is geen D66 Rechter die zijn of haar vingers hier aan brand.

  Nederland is een keiverrot land geworden.

  Links heeft de macht en misbruikt die macht.

  Rutte is het slechtste, wat Nederland na de tweede wereldoorlog is overkomen.

  Stop met de EU in deze vorm.

  NEXIT.

 7. Korporaal Monty

  Was er dan niemand van dit forum aanwezig om een burgerarrestatie te verrichten?

 8. ZiggyStardust

  Zo ver zat ik er dus niet naast. Heb hier onlangs wat uit het wetboek wat betreft opruiing gepost, werd vervolgens door een zekere Lao Tse uitgemaakt voor iemand die geen juridische kennis heeft. Ik moet zeggen, dat ik met deze aangifte door Shirin Musa toch best wel een punt heb/had. Het is zo mooi, om te zien hoe de trol Lao Tse steeds weer door de mand valt.

 9. JFU

  Zal niets mee gedaan worden. Het OM komt alleen in actie als Wilders roept minder ..minder…dan liggen de voorgedrukte formulieren al klaar om aangifte te doen.
  Klasse justitie ten top.

 10. Jessica de vries

  Ik ben een vrouw die een ieder in zijn waarde laat, maar zoals een heleboel mensen ervaar ik het als zeer onaangenaam dat er in het openbaar door een kiertje naar mij wordt gegluurd door vrouwen die geen zelfrespect kennen en volgens de Koran zich laten kennen als seksobject en voetveeg van Allah. De islam behoort zoals alle andere godsdiensten ook in de categorie van de “Godsdienst van vrede.”

  https://www.facebook.com/notes/vishnuh-genootschap/de-godsdienst-van-vrede/2204445586470574/

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.