DENK en BIJ1 zetten aan tot geweld vanwege boerkaverbod: ‘Overgaan tot fysieke actie tegen moslimhaters!’

Met veel instemming van BIJ1 heeft DENK-kandidaat-Kamerlid Marit van Splunter eerder deze week opgeroepen tot het toepassen van geweld op degenen die “moslimhaters” of “xenofoben” zijn. Mochten zij het boerkaverbod willen handhaven, dan worden ze lekker zelf in elkaar getimmerd. Aldus de Kuzu-fan.

radicale splunter

Het boerkaverbod is nu één dag van kracht, en het is nog altijd niet afgeschaft. Nou ja zeg! Het drijft radicaal-linkse politieke activisten tot waanzin, die in hun uitingen daardoor ook steeds waanzinniger worden. Neem nu Marit van Splunter. Van Splunter was de excuus-autochtoon op de Tweede Kamerlijst van DENK in 2017, en ondanks haar niet-exotische achternaam staat zij uiteraard vierkant achter het beleid van dictator Kuzu.

Dus ook Marit, die zelf op Instagram paradeert in haar bikini’s, is helemaal tegen het boerkaverbod. Hoe durft Nederland wetgeving te maken die vrouwenonderdrukking tegengaat… bah! Maar ja: radicaal-links is in de minderheid, dus kunnen ze veel kabaal maken, maar niet de politieke agenda domineren. Dus als het niet goedschiks kan, dan maar kwaadschiks. En dus: hup, Marit gaat naar Facebook om alle “moslimhaters, islamofoben, nationalisten en rechts-extremisten” eens even goed de waarheid te zeggen.

Burgeraanhoudingen van lui die de openbare veiligheid bedreigen gaat Marit niet accepteren. En wie dat wel probeert? Die kan een stoot voor z’n bakkes verwachten:

“Besef dat er ook van nature vreedzame mensen in diezelfde openbare ruimte aanwezig zullen zijn die bij deze razzia-like nonsense overgaan tot fysieke actie en waar jij mee zal moeten dealen. We shall be there too.”

Was dus getekend: actief DENK-lid Marit van Splunter. En meteen gretig verder gedeeld door de jongerenorganisatie van Sylvana Simons’ eigen politieke partij BIJ1. Lekker “islamofoben” in elkaar slaan: wat een enorm vriendelijk vooruitzicht van deze twee zogenaamde vredelievende partijen… Kuch!

Wat zei wijlen president Reagan ook alweer? Als het fascisme ooit terugkeert, zal het terugkeren als links. DENK, Marit, Sylvana en BIJ1 zijn momenteel hard op weg om de Gipper met zijn vooruitziende blik gelijk te geven, ja.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

60 reacties

 1. Bosche draak

  Dat die mensen er ook zijn klopt helemaal, alleen zullen die niet aan de kant staan die zij denkt.
  Mensen zijn voort klaar met het gedram en gedreig, vooral omdat het steeds uit dezelfde hoek komt.

 2. van Urk

  ”Ik pleit niet voor geweld; maar als een man op mijn tenen stapt, stap ik op de zijne.” Malcolm X

  1. Bosche draak

   Nooit het gevecht beginnen, maar zorg er wel voor dat je het eindigt.

  2. ZiggyStardust

   Kill ‘em all, before they kill you! (U.S. Navy Seals).

   1. Jynx

    Goed plan!

 3. Duckday

  Zij roepen op tot het on ver werpen van ons rechtsbestel en zouden dus verboden moeten worden Vreemd zij hebben overal commentaar op en spelen het slachtoffer rol maar onze sociale wetten en geld is men niet vies Dit zijn zeer gevaarlijke mensen wat voor malloten stemmen hier nu op

 4. Jumping

  Links haat anders denkende.

  Nederland is een keiverrot land geworden.

  Links Demoniserend Wegkijkend Nederland, stort Nederland in een poel van ellende.

  Rutte is het slechtste, wat Nederland na de tweede wereldoorlog is overkomen.

  Stop met de EU in deze vorm.

  NEXIT.

 5. logisch denken

  Dus wie de wet wil handhaven wordt in elkaar getimmerd ? De linkse correctheid met de verkeerde prioriteiten

  1. Abdul is Lam

   1938-1945 opnieuw linkse facisten zetten aan tot geweld.
   Alleen is het deze keer niet de schuld van de Joden, maar van de Nederlanders, schaam je om voor je rechten op te komen, “Allah,Allah über alles”.

 6. Kretoloog

  Ha, ha ha. Denk en Bij1 zouden gezamenlijk optrekken tegen het boerkaverbod? Die slaan elkaar onderling de hersens al in. Sylvana werd immers uitgekotst door Kuzu!

 7. Rosasolis

  Ben benieuwd wanneer Sylvana en T. Kuzu een nieuwe foto met hun samen gaan maken. Met haar in een boerka en hem in een lange witte kaftan, met een witte kapje en volle baard. Zo’n foto zou hen veel aandacht en steun van de moslim kiezers opleveren.

  1. Lao Tse

   Praat niet zo dom, mevrouw Rosasolis. Dit is beneden uw niveau.

   1. logisch denken

    jouw niveau kunnen we nooit evenaren tarrel

   2. Kretoloog

    Lauwe Thee, dank zij de eloquente bijdragen van de reageerders hier op DDS (niet van de trollen natuurlijk!) leert mevr. Rosasolis de laatste tijd aardig bij. Gelukkig begint zij verder te kijken dan wat Trouw en CDA haar eenzijdig voorspiegelen.

    1. Rosasolis

     Kretoloog. Hoe weet u wat Trouw en CDA “voorspiegelen?” Voor de goede orde, ben ik veel langer abonnee/correspondent van DDS dan u. Merkwaardig is het dat de redactie leden van DDS heel vaak deel uit artikelen en rapporten uit Trouw overnemen. En ook geeft de redaktie van DDS nieuws uit CDA besluiten. Zoals u waarschijnlijk weet, is Min. Grapperhaus nu veel in de nieuws omdat hij wil een strengere beleid te criminaliteit uitvoeren.

    2. Rosasolis

     @Kretoloog. P.S. Ik heb zojuist een interessante artikel van Marianne Zwagerman, redactie lid van Trouw gelezen, die vandaag, 3-8-2019 zowel in Trouw als in DDS staat. Kortom: als Trouw zo waardeloos zou zijn, zoals u beweert, waarom zou de redactie van DDS nog steeds hun artikelen en rapporten publiceren voor onze abonnees?

   3. Rosasolis

    @Lao Tse. Bedankt voor de compliment! Maar jammer dat je zo denkt. Weet je niet dat vele bekeerde moslims kiezen voor moslim kleding? Dat kan je zien in vele grote steden. Hopelijk ben jij niet tot de islam gelokt.

  2. Brennivin

   Mevrouw Simons moet maar eens naar Marokko gaan en daar als gekleurde vrouw over straat gaan lopen. Succes…

 8. peetjuhhhh

  En dan ook gelijk optreden tegen westerse waarden haters. Mischien is deportatie een idee voor de regering.

 9. NoDoubt

  Het grootste gevaar is de islam. Al 1400 jaar alleen maar moorden . De teller staat boven de 480 miljoen. Het kent geen democratie en kefirs worden gefilterd (slaaf of dood) Zie gebieden in Duitsland, Zweden Groot Brittanie of Frankrijk Italie waar al vele duizenden no go areas zijn. De islam erkent geen wetgeving dan de Koran. De IS voert exact uit wat Moham heeft opgedragen. Je hoeft de Koran of Hadith maar te lezen en je weet wat jouw toekomst wordt. Einde Europa, einde blanke bevolking. Voorbeelden zijn SA Iran Turkije. Je moet wel een randdebiel te zijn om dat niet te begrijpen.

 10. Hank

  Oproepen tot geweld is toch strafbaar?

  1. van Urk

   @Hank, Vraag het Jan Roos maar.

 11. DidiMadloba

  Voordat iemand overgaat tot een “burgerarrest” van een boerkadraagster moet hij wel bedenken dat er ook nog zoiets bestaat als “misbruik van recht”, wat zelfs inde wet verankerd is (art. 3:13 BW). Dat is privaatrecht, maar volgens art. 3:15 ook van toepassing op andere rechtsgebieden.

  1. van Urk

   De angst voor burgerarrest slaat trouwens ook nergens weer op. Zolang die paar boerkadraagsters net zoals de motor helmdrager en de bivakmuts drager aan de regels houden door een gezicht te vertonen om zich te identificeren is er weinig aan de hand.

  2. Siemien

   HET IS EEN VERBOD OP GEZICHTSBEDEKKENDE KLEDING NIET VOOR DE BOERKA…

   Islamknuffelaars maken dit ervan..

 12. Jumping

  Gewoon handhaven en een boete innen indien deze wet wordt overtreden.

  De wet op het (gedeeltelijk) bedekken van het gezicht in bepaalde openbare ruimten.

 13. Cycle25

  Politici anno 2019, anarchie, slachtpartijen net zoals Stuttgart waar het slachtoffer op straat zijn arm afgehakt werd.

 14. ManusR

  HET bewijs dat links nog erger is dan die normale Nieuwzeelander was met zijn actie in maart.

 15. ManusR

  Wilders riep terecht wat de mensen wilden en dat was geen aanzet tot geweld, nog niet eens tot haat, echter onze linkse wegkijkers horen en zien alleen wat ze willen horen en zien, walgelijke eencellige organismen die het verdienen om vertrapt te worden maar wel je zolen goed schoonmaken om verspreiding van ongedierte te voorkomen.

  1. Ghost

   Amen

 16. DennisEijs

  Nu is een burgerarrest gerechtvaardigd, en zo’n actie die ze omschrijft dus niet. Aanzetten tot geweld dus. Trouwens, een burgerarrest hoeft helemaal niet gewelddadig te gaan. Daar kiest degene die aangehouden wordt dus voor, of niet. Werk je gewoon mee, dan is geweld niet nodig.

 17. Jv

  Dit is regelrechte oorlogstaal!
  Waar blijft de overheid om deze uitwassen op te pakken omdat ze openlijk geweld willen gaan gebruiken tegen mensen die de wet gaan handhaven.
  Nog even en deze smeerlappen bepalen hier welke wetten gehanteerd moeten worden en welke niet. En onze kamerleden slapen door en laten het gebeuren.
  Hopelijk gaat het nu eindelijk eens echt uit de hand lopen en kunnen we dit tuig eindelijk ins land uit sodemieteren, waar een dubbel paspoort al niet goed voor is.

  1. Lao Tse

   U beschouwde de oproep aan burgers om boerkadraagsters via het burgerarrest staande te houden niet als oorlogstaal?

   1. logisch denken

    handhaven van de wet kan soms wat dwingend overkomen hufter. Omdat oorlogstaal te noemen heb je kennelijk weinig kaas gegeten van wets handhaving

 18. Juriaan

  Ik heb het al vaker gezegt, mensen bewapen u. Er komen nieuwe gekken aan, flikkert ze de woestijn in

 19. Shadow1100

  Ooit vroeg een kamerlid:”Willen jullie meer of minder….?” Hij wordt nog steeds vervolgd. Dus het gaat er in Nederrabia niet om WAT er gezegd wordt, maar door WIE het wordt gezegd.

 20. Arnoniemuss

  Willen de DDS reaguurders die zo gretig burgerarrest willen gebruiken bij boerka overtreedsters, dit ook doen bij motorrijders die met gesloten helm publieke ruimtes betreden? Of beperkt hun moed zich tot het zwakke geslacht?

  1. Kretoloog

   Wat een kul voorbeeld, Arnon Iemuss. Motorrijders betreden openbare ruimtes niet met een helm. Hooguit een doodenkele keer een Marokkaanse scooterrijder die een overvalletje wil plegen. Wat is Links toch altijd armoedig in zijn argumentatie.

  2. toetssteen

   @Arno
   Die komen niet binnen. Althans bij de mij bekende stations.

  3. Peter Oudshoorn

   Arnoniemuss is een burkabuddie – dat zijn de zwaarst gestoorde en gevaarlijkste luitjes.

 21. Jean Nederland

  Er is maar 1 manier om dat uitschot aan Turken en Marokkanen met linkse gekkies mores te leren. Erop en erover. Voor 1 x zouden de voetbal harde kernen hun handen ineen moeten slaan en gezamenlijk korte metten maken. In ieder geval niet als een loser reageren maar full speed erover heen gaan.

 22. Jean Nederland

  Btw, voor die reaguurders die wel eens het masker van de islam willen zien vallen. Volg op Youtube de Videoos van Political Islam. Leer daar wat je moet doen je te weren tegen Islam Nazisme en hun linkse slaafjes. Dat weren is niet in je schulp gaan maar daar juist uitkomen en erop en erover gaan. Beginnen moslims met oproer dat dus beantwoorden met zwaarder “geschut”. Voor moslims stopt het pas als er 100% sharia is….

  1. toetssteen

   @Jean
   Is bewezen, vandaar dat o.a. de Hongaren die lui buiten willen houden.

  2. Lao Tse

   Politica Islam is een vieze islamofobe site die je niet kunt bezoeken zonder onherstelbare hersenbeschadiging op te lopen.

   1. Jan de Man

    Nee hoor, jij liegt en bent van de kinderliefde.

   2. Kretoloog

    Lauwe Thee, de site Politica Islam ken ik niet en ben ook niet van plan die te bezoeken. Jij weet er alles van, dus je hebt deze site meermalen bezocht. Dat van die hersenbeschadiging klopt dus wel.

    1. Lao Tse

     Heel verstandig, Kretoloog.

     1. Peter Oudshoorn

      “Dat van die hersenbeschadiging klopt dus wel.”

      Raak!

  3. C.A.Barstow

   @Jean Nederland :

   ++1

 23. Pescador

  gelijk hebben ze het kan en mag allemaal in Nederland zolang je maar niet vraagt of je meer of minder Marokkanen wilt.

 24. Ad Smits

  Waarom kunnen mensen niet gewoon de regels, wetten en tradities respecteren van het land daar waar ze wonen? Ik ben momenteel in Duitsland op vakantie en daar is iedereen vriendelijk en respectvol naar elkaar. En als me dat daar niet bevalt…..ga ik weer lekker naar huis!

 25. Decca

  Mijn minachting voor deze klootzakken is groot.

 26. Arafat

  Ik vermoord een ieder die denkt als burger mij aan te kunnen houden!

  1. Bosche draak

   Rustig aan bikkeltje, straks barst je nog uit je spiderman-shirtje met al die spierballentaal.
   Zolang je je vrouw niet uitdost als een parasol heb je er geen last van.

   Ga je ook zo’n groot mondje geven als een echte agent je erop aanspreekt dat je je wijf niet mag afdekken?

 27. Response

  Zo zie je maar weer wat de ware aard is van dit soort onbetrouwbare niche-partijen. Ze hebben geen probleem met oproepen tot geweld als een wet wordt gehandhaafd. Fascistisch/dictatoriaal gedrag.

 28. Duke

  Oproepen tot geweld is strafbaar. Waar blijft het OM? Oh, wacht het is niet Wilders of Baudet die dit doet, dus kijken ze de andere kant op.

 29. C.A.Barstow

  Nooit zal ik uit mijzelf beginnen een smerige haatbaard zijn kop in te slaan,
  maar laten ze mij, mijn gezin of familie niet bedreigen, dan zal ik zeker niet schromen om de honkbalknuppel te hanteren, wat de gevolgen ook mogen zijn.

 30. Kristalix

  Ohjee, fysieke actie van Silvana pleeborstel Simons?
  Ze stelt haar anus beschikbaar voor all & sundry?

 31. Michael M

  Dit soort mensen brengen haat verderf en kwaad bloed. Bij1 en Denk zijn die personen dat bid om een oorlog. Roepen leuzen en zetten mensen tegen elkaar op. Heel gevaarlijk dit. In Egypte waren dit soort partijen al de das omgedaan. Want door dit soort zieke gasten krijg je ook onnodig duizenden doden. Kijk de wereld maar eens in.

 32. Michael M

  Dit soort opkomende partijen is een gevolg van wat ons in de toekomst te wachten staat in heel Europa en de wereld. Fijn he Wijd open Grenzen en de complete wereld naar hier halen. Deze ellende verspreid zich straks over de hele wereld en je kunt niet van deze planeet af ! Dankje haatdragende Bij1 en Denk groeperingen.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.