Eerste scheurtjes in DENK-bastion? Azarkan heeft het even helemaal gehad met Kuzu’s ‘leiderschap’…

azarkan kuzu man
Foto: Azarkan is zichtbaar geïrriteerd door partijgenoot Kuzu. Bron: Screenshot DENK / Facebook.

DENK-Kamerlid Farid Azarkan lijkt in toenemende mate gefrustreerd te raken door het gebrek aan stuurmanschap bij DENK, zo valt op te maken uit een fragment uit een nieuw partijfilmpje. “Ik ben de hele dag aan het coachen,” roept de Nedermarokkaanse politicus uit als zijn politiek leider Kuzu weer eens een misser maakt.

In een nieuw filmpje dat is opgedoken op de social media-kanalen van DENK valt enige wrevel te bespeuren tussen twee kopstukken van de allochtone politieke partij. Tijdens een voetbalwedstrijd in Den Haag bakte Kuzu er, net als in de Tweede Kamer, niet zoveel van. Fractiegenoot en medevoetballer Farid Azarkan ergerde zich daar mateloos aan.

In het commentaar dat hij vervolgens geeft, valt ook te proeven dat Azarkans frustratie niet stamt uit de povere sportieve prestaties van zijn politieke leider, maar óók te maken heeft met het politieke geblunder van de voormalige PvdA’er:

“Kuzu, man! Ja, ik moet een beetje coachen. Het gaat voor geen meter hier. Tjongejongejonge. Ik zit bij DENK te coachen, ik sta hier te coachen. Ben de hele dag aan het coachen. Nog een coach nodig?!”

Pittige taal! Zouden de LPF-toestanden dan eindelijk ook arriveren bij de partij die een chronisch gebrek aan discipline heeft? Het zou eens tijd worden…

De beelden zijn overigens eind juni geschoten in het Car Jeans Stadion van ADO Den Haag, waar een speciale voetbalwedstrijd was ter ere van vijftig jaar Marokkaanse gastarbeid. Dat ook de racebaitende provocateurs van DENK mochten meevoetballen, werd de voetbalclub destijds niet in dank afgenomen. De beelden komen echter nu pas naar buiten.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reageer

13 reacties

 1.   

  Laten we hopen dat de chaos bij het FvD overslaat naar DENK.

  Het zal de kiezer sterken in het inzicht dat je van schreeuwende populisten weinig hebt te verwachten.

  1.   

   Dit gaat over denk niet over fvd lelijker zuiger

 2.   

  Het FvD heeft zich ontdaan van de verraderlijke dissident Otten,nu nog Rookwater eruit loodsen,en Baudet kan verder met zijn boreale missie!
  Niemand hoeft ongerust te zijn,FvD blijft bestaan en gaat nog flink groeien!

 3.   

  Ben benieuwd of hij ook geroyeerd wordt zoals het bij het Forum gaat. Of zou zelfs islamitische DENK nog democratischer zijn dan Forum ?

 4.   

  Marokkanen en Turken liggen elkaar niet zo.

  1.   

   Precies, het is een wonder dat het al niet veel eerder knalde tussen Azarkan en Kuzu/Ozturk.

   1.   

    Islam is het kleverige slijm die hen bij elkaar houd, kretoloog!!

    1.   

     dan maar gauw wat oplosmiddel in de strijd gooien , slakkengif misschien ?

 5.   

  DENK is niet mijn partij maar ik zou het betreuren als ze onder zouden gaan. Nederland heeft ook behoefde aan een partij die allochtonen vertegenwoordigt

  1.   

   Anne zit ook onder dit slijm…

 6.   

  Een eigen partij voor moslim allochtonen belemmerd de integratie. .

 7.   

  Tim! Je begint echt maar dan ook ECHT! zielig te worden . Ik ben een Marokaan en weet dat tijdens het spel voetbal wij aardig emotioneel kunnen worden! Zelfs als we buiten Marokaans onderling spreken, lijkt het volgens jullie een ruzie te zijn. Beste Pim,ALS je dagelijks over allochtonen wilt schrijven dan MOET je ook die cultuur begrijpen! Je bent ECHT maar dan ook ECHT triest!

 8.   

  Voor echte Nederlanders is het PVV of het FvD. De rest zijn vuile huichelaars en wegkijkers.

Like nu onze nieuwe pagina voor nieuws en opinie!