Ha! Geert Wilders trots op alliantie met Indiërs vanwege strijd tegen Pakistan: de gezamenlijke vijand

Geen categorieaug 07 2019, 16:55
Geert Wilders krijgt op Twitter steun van onverwachte hoek, nou ja, zo onverwacht is het ook weer niet. Wilders krijgt namelijk steun van een Indische politicus genaamd Ramesh Mendola vanwege zijn uitspraken over de 'terroristische staat Pakistan'. Nu de spanningen tussen Pakistan en India oplopen en Wilders te maken heeft met een terreurdreiging vanuit het land zijn ze natuurlijk twee handen op één buik.
Het komt de Indiërs goed uit dat Geert Wilders de staat Pakistan 'voor 100% terroristisch' heeft uitgemaakt nu het grensconflict tussen India en Pakistan escaleert. Dat dit conflict zou escaleren stond vast, al was het de vraag wanneer de escalatievogel zou beginnen te zingen. Met het intrekken van de autonomie van Kasjmir staat vast dat de Pakistanen en Indiërs verder zullen polariseren.
Dat Geert Wilders steun krijgt vanuit India is dus goed verklaarbaar vanuit de geopolitieke spanningen van het land: 'de vijand van mijn vijand is mijn vriend'. Wilders heeft problemen met terroristen uit Pakistan en dat verklaart eveneens de warme gevoelens tussen de Indiërs en de voorman van de PVV. Afgelopen jaar nog reisde een 'mystery guest' van Pakistan naar Nederland met het motief de PVV-politicus te vermoorden omdat Wilders met de organisatie van een cartoonwedstrijd 'de profeet Mohammed zou beledigen', aldus de Telegraaf. Volgens een gedragsdeskundige van het Nederlands Instituut voor Forensische Psychiatrie en Psychologie is dat soort ongein volstrekt normaal in Pakistan:

"In Pakistan mogen mensen die de profeet beledigen worden onthoofd".

Ah! Een begrijpelijke alliantie!
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten