Heel normaal in Europese moskeeën anno 2019: instructies om je vrouw “symbolisch” af te ranselen

In het Islamitische Centrum München, de plaatselijke Moslimbroederschap-moskee in de Duitse deelstaathoofdstad, wordt mannelijke bezoekers geleerd dat een goede manier om hun vrouw in het gareel te houden het uitdelen van een ferme tik is. Als “symbolische” straf, oppert de haatmoskee.

Het gaat vet goed met de oprichting van een Europese islam die zich compleet conform de liberale normen en waarden van de westerse samenleving gedraagt. Dat is de conclusie die je wel moet trekken uit het feit dat een moskee in het Duitse München in het nieuws het. Kuch!

Het Islamitische Centrum München (IZM) raadt op de website namelijk aan je eigen vrouw eens goed te grazen te nemen als ze iets doet dat niet ‘mag’. Je moet haar belerend toespreken, uit bed schoppen, en als dat niet werkt: eens even een paar harde klappen verkopen.

Aldus de bizarre teksten op de website van de vrouwenhaattoko:

“German media has reported that for 15 years, the website of the Islamic Center Munich (IZM) had contained a controversial passage advocating the beating of wives in connection with domestic difficulties. According to one report:

In the case of a marriage in greater difficulty or when the partner is “unruly”, the Islamic Center Munich (IZM) invokes the Koran. Accordingly, the husband should comply with three steps: First: exhortation. Second, separation in the marriage bed. And thirdly, beating. That’s what’s being told to visitors of the website of the Munich mosque for 15 years under point 10 “Women and Family in Islam”. For better understanding it states that the beating “has a more symbolic character.””

De moskee is eigendom van de radicale Moslimbroederschap, die zelfs in diverse islamitische landen in het Midden-Oosten te boek staat als terroristische organisatie. Maar wij gekke Henkies (en Woody’s) in Europa laten deze vrouwenmishandelende haatzaaiers gewoon hun eigen moskeeën besturen en fysiek geweld promoten. Heel normaal, hoor!

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en word lid van onze spiksplinternieuwe Facebookgroep!

Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

52 reacties

 1. Tman

  Een islamitische vrouw die niet de innerlijke kracht,moed en overtuiging kan opbrengen,om de boerka af te zweren,heeft inderdaad recht op een flinke afranseling!
  De zelfbewuste en geïntegreerde moslima loopt in een kort rokje of enge spijkerbroek en slaat haar salafistische echtgenoot of partner met een koekepan voor bek!
  En neukt vervolgens met een leuke blonde autochtone man!

  1. joey

   Juist,een geïntegreerde moslima in een kort rokje zal géén last krijgen van discriminatie,al helemaal niet als er geen afwijzing of afkeer is van de moderne autochtone man!
   Dit is geen se*sisme,maar puur het conformeren aan de lifestyle van Nederlandse (Europese) vrouwen!
   Discriminatie komt voort uit onaangepast woestijn gedrag!

   1. Ghost

    Amen, niks aan toe te voegen, chapeau !

  2. tonna

   @tman:
   Juist,niets aan toe te voegen!

   1. hans-e-pans

    Overdrijven is ook een kunst.

 2. Sprookjesfiguur

  Als echte moslima ben je toch trots op je geloof, de beleidsvoering en uitdragers. Gewoon accepteren dit hoort bij de Islam. En als hij je gezicht goed raakt, doe je toch ff een paar dagen een boerkaatje om. Welkom in Europa, oh en neem je cultuur lekker mee 😉

 3. Van der Scheur

  De lusten en de lasten moet men dragen.
  Niqaab is er om de blauwe plekken te bedekken.

  1. Siemien

   Precies, ik schreeuw het al vanaf dat het actueel is

 4. Siemien

  Nu hoor je de deugfeministjes niet hoor

  1. Original NL

   Die liggen nog ergens te scharen siemien…!

 5. Jumping

  Prachtig toch, in Duitsland wonen de familieleden, van de Moslims die in Nederland verblijven.
  Grenzen zijn er niet meer in de EU, dus in Nederland gebeurt dit ook.

  Stop met de EU in deze vorm.

  NEXIT.

  1. Original NL

   Misschien is er wat verstand in deze dames te beuken..dus..rammedan mohammed!!

   1. Fortiori

    “Bij deze dames in te beuken” dramatisch is dat taalgebruik van u.

    1. Original NL

     Ah..u heeft er ervaring mee??
     Vertel….ben èèn en al oor!

     1. Fortiori

      De leestekens zijn verkeerd geplaatst. @Original NL

 6. Ritter

  Kortom, de islamisering van Europa zet zich gestaag voort als gevolg van de massa immigratie uit de islamitische landen.

  Hebben personen als Pim Fortuyn, Geert Wilders en anderen hiervoor niet gewaarschuwd?

  Door de massale immigratie uit de islamitische landen is Nederland terug in de tijd geworpen.

  Het moet, ook wat betreft de rechten van vrouwen, homo’s en antisemitisme, een strijd leveren die al lang gestreden leek.

 7. Korporaal Monty

  Waar moeten de autochtone vrouwen naar toe als de ‘blijf van mijn lijf’ huizen vol stromen met in elkaar gebreukte moslima’s.

 8. Vit

  Dat woestijn geloof is nou eenmaal achterlijk, het gemiddelde IQ in landen van afkomst ligt dan ook op gemiddeld 85 door inteelt, maar links vind het geweldig dus veranderd er niet veel, nog niet.

  Hiero in Den Haag zit er een schitterende Iraanse vrouw (denk ik) achter de kassa bij Appie, zonde om dat te verstoppen.

  1. Fortiori

   Afghaans kan ook ! Niet iedere Nederlander draagt klompen en een boerenkiel met rode zakdoek.

  2. Joop Klepzeikert

   @Vit: Het gemiddeld IQ daar zal misschien nog net 85 halen, al wens ik dat ook te betwijfelen. Het gemiddeld IQ van wat ze naar Europa sturen om daar uitkeringen op te strijken en daar moskeeten van te bouwen ligt overduidelijk nog stukken lager dan dat.

   1. Vit

    @Joop Klepzeikert

    Een IQ van 85 betekend verstandelijk beperkt en dat klopt ook wel als je figuren van DENK hoort praten.

  3. Mart

   Och….links IQ ligt niet véèl hoger dezer dagen.Ik lees en verwonder me ook dààr niet meer over.

 9. Fortiori

  Nu even voor de statistiek. Hoeveel Moslima’s zouden er “in elkaar gebeukt” zijn of vermoord in NL i.t.t. dames van nederlandse komaf of andere achtergrond. Daar krijg je geen grafiekje over.

  1. Vit

   @Fortiori

   Als ik mijn vriendin in ogenschouw neem want van haar kun je een knal voor je harses verwachten als je haar fysiek te na komt ligt die lijn van allochtone vrouwen als een vrijwel rechte lijn ergens onderaan.

  2. Kretoloog

   Zielig, gewoon zielig die poging van linkse Fortiori om de discussie te verleggen. Gewoon je klep houden kan ook, knul.

  3. Siemien

   Fortijtitoii zal verbaasd zijn hoe on-ge-lo-ve-lijk naïef fortioriteit is in het denken dat het allemaal wel mee valt.
   Fortioriorijo valt onder de categorie wegduikers en islamknuffelaars

 10. Joop Klepzeikert

  Linkse leipelingen vinden dit prachtig. Zouden het liefst willen dat heel Europa zo wordt, zodat ze hun vrouwen, als ze die al hebben, ook in zo’n tent op kunnen sluiten en ongestraft kunnen slaan.

 11. FJ

  Nu wordt het toch tijd,dat deze moslims hun gemoed botvieren op de gutmenschen Ollongren en Halsema.
  Dan weten ze meteen, dat daar uit een ander vaatje getapt wordt.
  Komen ze ook regelmatig met een zonnebril op op het werk en misschien tot het inzicht, dat het toch anders is dan zij zich hebben laten voorliegen.

 12. merlot

  Dit komt rechtstreeks uit de koran:

  4.34: De mannen zijn zaakwaarnemers voor de vrouwen, omdat God de een boven de ander heeft bevoorrecht en omdat zij van hun bezittingen uitgegeven hebben. De deugdzame vrouwen zijn dus onderdanig en zij waken over wat verborgen is, omdat God erover waakt. Maar zij van wie jullie ongezeglijkheid vrezen, vermaant haar, laat haar alleen in de rustplaatsen en slaat haar. Als zij jullie dan gehoorzamen, dan moeten jullie niet proberen haar nog iets aan te doen. God is verheven en groot.

  1. Vit

   Dit is door een debieleke geschreven, kan niet anders.

   1. merlot

    Volgens de islam is Allah de auteur.

    Maar even wat anders: steeds als een imam dit soort dingen zegt zijn veel westerlingen hoogst verbaasd en is het “nieuws” maar die dingen staan gewoon letterlijk in de koran.

    Wanneer leren (naïeve) westerlingen nu eens wat de islam werkelijk inhoudt? In plaats van te denken dat het wel meevalt met die religie.

    1. Vit

     @Merlot

     Je hoeft maar een bladzijde te lezen en als je een beetje intelligent bent weet je genoeg bestemt voor de prullenbak dus, hoewel in moeilijke tijden kunnen we het papier gebruiken om vloeitjes van te maken, dat deed mijn vader ook met de bijbel tijdens WOII.

     1. merlot

      Waarom er westerlingen zijn die NIET walgen van de islam is voer voor psychologen.

  2. Bender

   Ik weet niet hoe lang het nog gaat duren maar er komt een moment dat de islam uit West Europa gaat worden verwijderd, dat zal niet zonder verzet gaan maar is wel hoogst wenselijk willen wij kunnen voortbestaan zoals wij gewend zijn te doen.

 13. Mart

  Tja ik zou ook soms een bestraffend tikje willen geven op de bibs van mijn ega,want het zijn soms ettertjes,ook de cristelijke wufjes……Helaas is ze 6 jr jonger en door tuin en sjouwwerk nog steeds sterker dan ik….dus mept ze terug….een win/verlies situatie,jammer.

  1. Vit

   @Mart

   “Tja ik zou ook soms een bestraffend tikje willen geven op de bibs van mijn ega,want het zijn soms ettertjes,ook de christelijke wufjes”

   Mwaah niet te hard opent het perspectieven, jenever ken tel.

   1. Mart

    Dat laatste regeltje is er ingeslopen,hoe dit kan weet ik ook niet.Het bericht was verder:Helaas is ze jonger en door tuin en sjouwwerk veel sterker dan ik…dus slaat ze terug.Geen optie dus.

 14. Trude Herr

  Het is het dus een goede zaak om meer empathie te hebben met de Moslima en niet voortdurend af te geven op de Burka. Daar is zij helemaal niet mee geholpen en dwing je haar thuis te verblijven.

  1. Vit

   Dat is ook wel zo maar ergens moet je beginnen en op den duur zijn zij ermee gebaat.

  2. Bender

   Dat is dus geen goede zaak, een goede zaak is dat volk aan het verstand brengen dat wij dit soort zaken niet wenselijk achten en dat als zij niet geneigd zijn zich te gedragen zoals wij, zij subiet op kunnen zouten naar een oord waar dit wel wordt getolereerd, desnoods onder dwang!

  3. Siemien

   Nee Trut, in Nederland is het zo dat je elkaar aan moet kunnen kijken.
   Jij met je empathie, tss ben jij wel goed bij je hoofd, zeg jij hier nu dat Nederlanders geen empathie hebben?
   Je moet lekker opdonderen met islamknuffelende reactie hier.
   Zij, ja precies zij, zij moeten zich aanpassen in Nederland, Nederlandse normen en waarden, 1 daarvan is dat je elkaar aankijkt als je met elkaar praat, dat boerka dragers niet uit huis komen komt omdat zij zich openstellen voor onze maatschappelijke normen en waarden, kim niet met deze bullcrap

   1. Siemien

    Kim = kom

    En als afranselen normaal is gelijk aanpakken en sluiten die haatpaleizen

   2. Trude Herr

    Nee Semien. In uw kwaadheid zegt u dingen die niet waar zijn. Ik heb nergens over Nederlanders gesproken. Dat maakt u ervan. Maar ik merk op dat het bij u is aangekomen. Daar mag u het mee doen !

   3. Fortiori

    U bent ‘niet’ vergeten. Ouderdom?

    1. Ab Infinitum

     Aan @Semien gericht.

  4. merlot

   “Daar is zij helemaal niet mee geholpen en dwing je haar thuis te verblijven.”

   Dit typisch linkse argument is bekend. Lekker makkelijk want zo blijft alles bij het oude.

   Echte feministen gaan de strijd tegen de vrouwenonderdrukking in de islam aan, maar op links zijn er bijna geen feministen meer.

 15. Extreem Realist

  Het probleem met moslims is dat het een stelletje macho’s zijn die bang zijn voor (sterke) vrouwen, het begint al vroeg, broertje is de baas en zusje moet haar bek houden. Als ze op leeftijd komt moet ze in een tent verder door het leven en als ze dan toch nog tegen durft te spreken sla je haar gewoon op haar muil en de burka is een mooie verdoezeling van de blauwe plekken. En ja waar kan je dat het beste leren, in die haathut waar je toch al met alleen mannen bent. Want stel je voor dat je vrouw je wijst op je fouten of op je aggressive instelling, dus onderdrukken die hap van kleins of aan.

 16. meneer cactus

  Stop de islamisering van Europa te beginnen in Nederland.

  De islam past niet in het westen zoals de islam dagelijks zelf bewijst

 17. Decca

  Het is nog in Duitsland. Daar weten ze toch nog wel hoe ze een vent een nekschot moeten geven. En dit maal hoeven ze boete te doen. Maar worden ze geplaatst in de galerij van moedige Duitsers.

 18. Kristalix

  Barbaars ja, zoals je kan verwachten van islam.

  What else is new?

 19. Heras

  Kunnen die feministische groeperingen aldaar niet optreden??
  Hebben ze gelijk een doel om hun visie uit te dragen.

 20. Jack Flash

  In de koran schijnt te staan dat de gelovigen geen vriendschap mogen aangaan met de ongelovigen.Alleen als ze daar de ongelovigen mee om de tuin kunnen leiden.Nou ja,dat is dus wat er gebeurt.Zelfs mijn hond snapt dat.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.