ISIS voert na boerkaban strijd tegen Geert Wilders op, wil hem kruisigen: ‘Dit is je einde, stuk vuil!’

wilderskruis
Foto: Geert Wilders aan het kruis, een Photoshop van ISIS. Bron: Greenb1rds / Telegram.

Dat ISIS ons PVV-Kamerlid Geert Wilders graag wil omleggen, weten we. Dat willen ze al jaren. Maar deze week hebben ze hun strijd tegen de bedreigde politicus flink opgevoerd. De Syrische terreurorganisatie is namelijk pissed over het boerkaverbod in Nederland.

Opnieuw een even knappe als akelige vondst van het eenmanshackersleger Azazel van den Berg. De Hilversummer weet zich al jaren toegang te verschaffen tot de jihadistische communicatiekanalen op duistere apps zoals Telegram. Daar jutten ISIS-strijders elkaar op om aanslagen te plegen en om de gewelddadige jihad voort te zetten. Dat het kalifaat gesloopt is en nooit meer terug komt, gaat er niet in bij die radicale lui.

Wat er wel in gaat zijn posters met ontplofte Nederlandse kerken en dus ook doodsfantasieën omtrent Geert Wilders, compleet met kekke photoshops van onze Geurt die ergens in één of ander Syrisch gaat aan een grote metalen paal gekruisigd is, terwijl zo’n onguur in het zwart gestoken jihadfiguur ook nog eens een pistool tegen z’n slaap drukt.

Nee, echt gezellig, is het niet. En de teksten erbij ook niet: “Punk Wilders, this is your end.” Nou moet ik toegeven dat het kapsel van de PVV-voorman best doorkan voor dat van een punker, maar dat is dan ook echt het enige uit deze hele creatieve creatie waar ik ng wat mee kan. Azazel, die dit ‘kunstwerkje’ dus ontdekte, was er ook niet helemaal kapot van deze griezelige Greenb1rds-lui:

“Nou je kon er een kleine bibliotheek aan online boeken vinden. Downloadbare geschriften waarbij de bezoeker kan leren hoe hij springstoffen kan vervaardigen uit diverse materialen, en als die vervaardigd waren hoe je het beste een bomvestje kon maken.

Maar ook geschriften die de aspirant jihadist met destructieve zelfmoordneigingen ook leert hoe hij het beste iemand naar de andere wereld kan helpen middels diverse soorten wapen en vechttechnieken. Ja, ja niets is voor de vermoedelijke beheerder, Leeuwtje van eenheid te gek om zijn pupillen in crime bij te leren in zogenaamde leerboeken van de dood

Zelfs filmpjes waarbij in woord en daad killers van Allah- of ie daar nu zo blij is dat is punt twee- aan wordt geleerd hoe je het beste iemand in een totaal onverwacht mesaanval het dodelijkste met de meest effectieve manier kan neer steken op diverse plekken op het lichaam en als toetje hoe je een springstof vervaardigd met huis tuin en keuken materiaal. “

Het is te hopen dat deze mafklappers voorlopig dus vooral lekker luguber blijven doen in hun kanaaltje, en nooit of te nimmer de kans krijgen hun perverse fantasieën in de praktijk te brengen. Want ja, op Geert Wilders valt genoeg af te dingen, maar kruisigen? Doe dat maar lekker bij je eigen vriendjes. In de hel.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reageer

48 reacties

 1.   

  Nederland de Rutteclan, vertroeteld deze groepering en haalt ze naar Nederland.

  Nederland is een keiverrot land geworden.

  Links Demoniserend Wegkijkend Nederland, stort Nederland in een poel van ellende.

  Rutte is het slechtste, wat Nederland na de tweede wereldoorlog is overkomen.

  Stop met de EU in deze vorm.

  NEXIT.

  1.   

   Gaaaaaaaaaap

   1.   

    Zie je de ene dan komt de andere.

 2.   

  Nou is Geert neem ik aan goed beveiligd. Een poging tot moord vanuit de moslimhoek? Dan komt extreem rechts met brandende moskeeen. En een uittocht van moslims uit Nederland. Want die zullen zich niet meer veilig voelen op straat.

  Hoe meer moslims kolen op het vuur gooien? Hoe sneller het probleem zich oplost in Nederland.

  Goed vooruitzicht.

 3.   

  De Mensheid is ziek. Ik hoor dat sommige om mij heen roepen. De wereld was beter af geweest met de mensheid. Geen vervuiling, oorlog, zieke ideologen.

 4.   

  Enne ……wat doet “onze krachtige” regering???
  Wegkijken! Wegkijken! Wegkijken! Wegkijken! Wegkijken! Wegkijken! Wegkijken! Wegkijken! Wegkijken! Wegkijken! Wegkijken! Wegkijken! Wegkijken! Wegkijken! Wegkijken! Wegkijken! Wegkijken! Wegkijken! Wegkijken! Wegkijken! Wegkijken! Wegkijken! Wegkijken! Wegkijken! Wegkijken! Wegkijken! Wegkijken! Wegkijken! Wegkijken! Wegkijken! Wegkijken! Wegkijken! Wegkijken! Wegkijken! Wegkijken! Wegkijken! Wegkijken! Wegkijken! Wegkijken! Wegkijken! Wegkijken! Wegkijken! Wegkijken! Wegkijken! Wegkijken! Wegkijken! Wegkijken! Wegkijken! Wegkijken! Wegkijken! Wegkijken! Wegkijken! Wegkijken! Wegkijken! Wegkijken! Wegkijken! Wegkijken! Wegkijken! Wegkijken! Wegkijken! Wegkijken! Wegkijken! Wegkijken! Wegkijken!

  1.   

   En moties steunen die de islamisering van ons land bevorderen (27-10-2010). Maar ook verzachten, Rutte wil namelijk gewoon op zijn fiets door Den Haag blijven fietsen.

  2.   

   Nee UITVOEREN, van gemaakte afspraken, al vraag ik mij af of zij konden voorzien welke ellende er. Van zou komen.
   Misschien weten ze nu beter, maar omkeren kan niet meer.

 5.   

  Wat moet die travestiet naast Geert?.. Die vind het natuurlijk wel kinky, zo’n kerel aan een paal?…

 6.   

  Maar de moslima’s zullen voor Wilders opkomen want hij heeft deze wet speciaal voor hen in laten voeren en niet voor het Nederlandse volk.

  1.   

   monty:
   ‘hij heeft deze wet speciaal voor hen in laten voeren ”
   Wilders diende het wetsvoorstel in,de 1e en 2e kamer hebben het wetsvoorstel met grote meerderheid aangenomen,zowel links als rechts!

 7.   

  Bestaat ISIS nog? Dat is voor Geert wel te hopen.

  1.   

   Bestaat ISIS nog? Dat is voor Geert wel te hopen.
   ~Lao Tse~

   Als Pim Fortuyn premier was geworden had Nederland er heel anders voorgestaan. Toch goed dat er een God is.
   ~Lao Tse~

  2.   

   Vergis je niet, die zijn zich aan het hergroeperen in Afghanistan en al qaida aan het overnemen. In een aantal Afrikaanse landen krijgen ze ook steeds meer voet aan de grond. Deze club zal ons, maar vooral de landen waar ze actief zijn, nog lang blijven teisteren.

   1.   

    “In een aantal Afrikaanse landen krijgen ze ook steeds meer voet aan de grond.”

    En niet te vergeten hier in Nederland en Europa. Honderden zoniet duizenden doorgewinterde IS terroristen zijn met de vluchtelingstroom meegekomen en terroriseren ons dagelijks.
    Alleen jammer dat zowel de linkse als rechtse media hier geen aandacht aan durft te besteden.

    1.   

     Welke terreur van teruggekeerde IS-strijders meent Monty waar te nemen?

     1.   

      De terreur van 60-plussers die warme gevoelens voor kleine kinderen koesteren en die het fantaseren over seks met kinderen aandoenlijk vinden.

     2.   

      Bestaat ISIS nog? Dat is voor Geert wel te hopen.
      ~Lao Tse~

     3.   

      Jan de Man houdt het al twee dagen vol met dezelfde nickname.

      Dat verdient een complimentje: zoveel debiele bagger, zoveel getrol en het toch twee dagen volhouden op DDS.

      Een prestatie!

     4.   

      “Welke terreur”

      De dagelijkse terreur van deze terroristen natuurlijk.
      Op de één of andere manier wordt dit door zowel links als rechts verzwegen.

      Of wil je beweren dat al deze doorgewinterde IS terroristen geen aanslagen plegen.
      Ook afgelopen weekend zullen er aanslagen gepleegd of voorkomen zijn op de Gay Pride. Maar vreemd genoeg bericht hier niemand over.
      Maar wel over de Pride in Engeland.

     5.   

      Je sprak over dagelijkse terreur, domoor.

     6.   

      @Lao Tse
      “Je sprak over dagelijkse terreur, ”

      Met duizenden doorgewinterde IS terroristen in Europa moeten er wel dagelijks aanslagen zijn. Hun enige doel is om als martelaar te sterven.

      De overheden en media zullen wel bang zijn om dit naar buiten te brengen en sociale media censureert.

     7.   

      Je praat dom, Monty.

      Beweer je echt dat er dagelijks aanslagen plaatsvinden door IS- bangers maar dat pers en Overheid die verzwijgen?

      Je spoort niet.

     8.   

      De heer Oudshoorn heeft gelijk als hij zegt dat ik warme gevoelens koester jegens kleine kinderen.
      ~Lao Tse ~

      …fantaseren over seks met kinderen. Aandoenlijk is het ook.
      ~Lao Tse~

     9.   

      Als ISIS nog bestaat, dan komen ze jou gelijk ophalen. Als ze weten, dat jij van kleine koters houdt, dan zijn ze helemaal idolaat van jou. Als je echt een hele goede band met ze wil opbouwen, dan zou ik ook vermelden, dat je ook warme gevoelens koestert voor geiten en schapen. Ze zullen je op handen dragen en misschien wel inzetten als leraar op een peuterschool?. Kortom zeer veel mogelijkheden voor jou als ingezetene in de woestijn.

     10.   

      Elke dag zijn er branden. Elke dag zijn er steekpartijen. Elke dag zijn er bedreigingen. Een paar x per week verdwijnen of sterven er kinderen. Het is allemaal moslim terreur.

     11.   

      @Jan de Man.Dit weten we nu wel.Zet eens een andere grammofoonplaat op .Dit wordt vervelend!!

    2.   

     Gaan we op die toer. Dat Nederland er VERSCHRIKKELIJK aan toe is maar “extreem-linkse” islam-knuffelaars dat verzwijgen.

     Wat zijn we toch een bang volkje.

  3.   

   Als ISIS nog bestaat, dan komen ze jou gelijk ophalen. Als ze weten, dat jij van kleine koters houdt, dan zijn ze helemaal idolaat van jou. Als je echt een hele goede band met ze wil opbouwen, dan zou ik ook vermelden, dat je ook warme gevoelens koestert voor geiten en schapen. Ze zullen je op handen dragen en misschien wel inzetten als leraar op een peuterschool?. Kortom zeer veel mogelijkheden voor jou als ingezetene in de woestijn.

 8.   

  Het is de islam die de fatwa al heeft uitgesproken. Een religie van ‘vrede’ Het is de ‘religie’ van haat en terreur, al 1400 jaar. Hitler is daarbij een lieverdje.

 9.   

  Bah bah, wat een barbaarse mentaliteit hebben die Isis varkens toch.
  Nee Nederland kan hier niets tegen doen.

  1.   

   “Nee Nederland kan hier niets tegen doen”

   Wat dacht je van massale demonstraties.
   Kijk naar Hongkong.
   Doe een Facebook oproep en tienduizenden zullen naar Den Haag komen en niemand die dat tegen kan houden.

 10.   

  Alle varkens naar het slachthuis.

 11.   

  “…duistere apps zoals Telegram” Wat?! Wat is dít nou weer voor onzin?
  Ga je straks ook nog melden dat “dat Internet nog wel eens groot kon worden!”

 12.   

  @Lao Tse
  Citaat: “Je praat dom, Monty.

  Beweer je echt dat er dagelijks aanslagen plaatsvinden door IS- bangers maar dat pers en Overheid die verzwijgen?

  Je spoort niet.” Einde citaat

  Sinds enkele dagen hebben Amerikaanse, roomblanke rechts-extremistische terroristen de twijfelachtige eer in aantallen terreurdoden, maar wanneer je het gehele plaatje vanaf -zeg 1920- bekijkt dan spannen de Islam gerelateerde aanslagen wereldwijd met ster de kroon. En daar is het aantal vrouwen en LHBT’ers die slachtoffer werden van eerwraak, steniging, uithuwelijking, verminking, zuuraanvallen etc. niet eens bij opgeteld. Tel jij aan de hand van onderstaand overzicht het aantal slachtoffers aan beide kanten of moet ik dat doen? Ben je wel een paar avonden zoet mee. Volgens mij is Wikipedia een redelijk betrouwbare bron. Saillant detail; 27 juni 1976 – Een vliegtuig van Air France dat vanuit Tel Aviv naar Parijs onderweg is wordt door een groep Palestijnse (PFLP) en Duitse (- lees extreem linkse-) terroristen (RAF) gekaapt en naar het Oegandese Entebbe gevlogen. Een spectaculaire reddingsactie van Israëlische commando’s levert de bevrijding van de gijzelaars op. https://nl.wikipedia.org/wiki/Lijst_van_terroristische_aanslagen

 13.   

  Wegkijkend Nederland moet zich diep schamen.

 14.   

  Die Azazel heeft die “grap” vast zelf in elkaar gedraaid, achter z’n computertje, want ISIS is op sterven na dood.

  Met Wilders heb ik geen medelijden. Wie haat zaait moet de bal verwachten.

  1.   

   Didimadiloba. Mocht er iets met meneer Wilders gebeuren houd ik jou mede verantwoordelijk en zal ik je er zeker op aanspreken. Over haatzaaien en populisme gesproken, je bent er een sprekend voorbeeld van.
   Schandalig en onbeschoft om zulke domme pispraat te verkopen.

  2.   

   Gesproken als een stokende laffe zak

 15.   

  Ze verschuilen zich achter vrouwen en kinderen. Op de foto trekken ze een muts over hun kop en anders zijn ze onherkenbaar door hun ongewassen baard. Lafaards. Het komt allemaal uit de hoek van de islam. Hoe kun je nu zeggen ,een religie van vrede. Constant voeren ze oorlog tegen elkaar. Ze willen de heerschappij over de hele wereld.
  Door het zoete broodjes bakken van veel Westerse landen waar Nederland een voorloper van is, kon dat over een aantal jaren wel eens lukken.
  En daar waarschuwt de PVV voor. Wilders heeft geen muts over zijn hooft en moet daardoor altijd bewaking hebben. Loopt altijd een risico. Mijn diepe respect voor Wilders.

 16.   

  ISIS wilt Wilders kruisigen?
  Extreem rechts Europa wilt Merkel,Juncker,Ursula von der Leyen etc kruisigen!
  De wereld zit vol tegenstrijdige parralellen!

 17.   

  Waar zitten die gedrochten eigenlijk.

  Wordt het niet eens een keer tijd dat onze regering een klacht gaat indienen tegen dit gif.
  Indirect beledigen ze heel nederland.

 18.   

  minder minder minder

 19.   

  Alle voorstanders deporteren naar Saudi Arabië.

 20.   

  Wat zou het nu mooi zijn als onze straten, pleinen gevuld worden met gematigde moslims die hun woede en afkeuring uiten over deze webbedreigingen!

  Oh, gematigde moslims?? Vandaar die lege straten, pleinen …..

 21.   

  Politieke correctheid is een vorm van hersenspoelen die maakt dat u niet ziet wat u ziet.

  Bijvoorbeeld: U ziet een man met een machete inhakken op een willekeurige voorbijganger. Uw onmiddellijke reactie is: verwarde man, incident, slechte jeugd, heeft niets maar dan ook niets te maken met de religie van de vrede. Dus u denkt zeer beslist niet: “Dood de ongelovigen, waar gij hen ook vindt.” Koran 9:5. “Terroriseer de ongelovigen, toon hen hardheid.” Koran 9: 123. “Bevecht de ongelovigen tot zij zich bekeren tot de islam, of laat hen jizya (afpersingsgeld) betalen in vernederde onderwerping.” Koran 9:29. Enzovoort. Want dat zou ontzettend fout zijn: Racistisch!! Racistisch!!! Racistisch!!!! Je moet dan voortaan gebukt door het leven. Je kansen op carrière zijn verkeken. Vrienden keren je de rug toe. En zo meer. (In Zweden kan je zelfs ontslagen worden, zoals een professor is overkomen.)

  Politieke correctheid bevat de censuur en newspeak van de Linkse Kerk en wordt gebracht als moreel superieur. En mocht je in discussie geraken met deze geloofsgemeenschap, dan zal je merken dat men doof is voor je argumenten, dat men wetenschappelijk onderzoek negeert, en dat ook getuigenissen van ex-moslims, die omstandig uitleggen wat voor een destructief totalitarisme islam is, genegeerd worden.

  We hebben aldus te maken met een vorm van krankzinnigheid, van criminele krankzinnigheid, van gevaarlijke criminele krankzinnigheid. ‘Hoe komen we er ooit van af?’, zult u vragen. Want gaat het zo door als in de afgelopen 30 jaar, dan zijn we binnen enkele decennia onderworpenen in het islamitische gekkenhuis. Het ideale (en ook uitvoerbare, haalbare, realistische) antwoord is nog niet gevonden. Maar een deel van het antwoord is het duidelijk maken aan zoveel mogelijk mensen wat islam eigenlijk is, en door ook te proberen mensen te onttrekken aan die dagelijkse hersenspoeling van de politieke correctheid, die totalitaire grip op mensengeesten, die je tegemoet walmt als je de tv aanzet of een zogenaamde ‘kwaliteitskrant’ inkijkt.

 22.   

  Een extra reden om de Islam, desnoods met geweld, te verdrijven. Doen we dat niet dan worden we werkelijk een kalifaat. Dus moslims eruit, grenzen dicht. En linksen die het graag eens zijn met de islamisering mogen gerust mee met die moslims.

 23.   

  Ter herinnering:

  Het geloof van de Vrede…..

  Koran 2:191  Doodt de ongelovigen waar je ze ook aantreft
  Koran 3:28    Moslims mogen geen vriendschap sluiten met ongelovigen
  Koran 3:85    Geen enkele andere religie dan Islam is acceptabel
  Koran 5:33    Vermink en kruisig ongelovigen als ze moslims bekritiseren
  Koran 8:12    Terroriseer en onthoofdt al diegenen die in andere geschriften geloven dan de Koran
  Koran 8:60    Moslims moeten alle wapens verzamelen om ongelovigen te terroriseren
  Koran 8:65    De ongelovigen zijn dom; spoor moslims aan om hen te bevechten
  Koran 9:5      Als je de kans ziet, doodt dan ongelovigen waar je ze ook te pakken krijgt
  Koran 9:30    Joden en Christenen zijn pervers, bevecht hen
  Koran 9:123  Voer strijd met de ongelovigen die in uw buurt wonen
  Koran 22:19  Straf de ongelovigen met kledingstukken van vuur, gehaakte ijzeren staven, kokend water; smelt hun huid en hun buiken 
  Koran 47:4    Verlang niet naar vrede met de ongelovigen, onthoofdt hen als je ze te pakken krijgt.          

Like nu onze nieuwe pagina voor nieuws en opinie!