Joshua Livestro helemaal van het padje af: 'is een aanslag om je eigen land te bevrijden ook terreur?'

Geen categorieaug 24 2019, 11:00
Haatvader Joshua Livestro, voormalig politiek adviseur van de weirdo Sarah Palin, wordt maar al te graag naar voren geschoven als 'het geweten van rechts'. Volgens links iemand die deugt, althans een beetje dan voor een semi rechts persoon. Zijn kindje, opiniesite Jalta, staat ook vol met deugende artikelen om zo maar niet als 'slecht' of 'fout' te worden bestempeld.
Gisteren schreven we al over de kromme berichtgeving van de NOS. De keuzes voor bepaalde nieuwskoppen zijn altijd 'bijzonder'. Het argument dat een stagiair deze kop had bedacht kan je maar zo vaak gebruiken, en ik vrees dat de NOS dat argument al te vaak heeft moeten gebruiken.
De 'ellende' en mediastorm begon gisteren nadat de NOS een terreuraanslag kopte als 'explosie'. Niet handig, om het nog erger te maken is het tot op heden niet aangepast. Waarom? Dat mag u de NOS vragen.
https://twitter.com/bpschut/status/1164925502953574401?ref_src=twsrc%5Etfw
Terecht dan ook dat mensen kritiek uiten op de NOS. Gelukkig heeft de NOS altijd nog onbetaalde deugers die alles wat krom is proberen recht te praten. Livestro is er zo een. Ooit was Livestro een waar conservatief die betrokken was bij de oprichting van de conservatieve denktank de Edmund Birk Stichting. In die tijd verzette hij zich nog tegen het doorgedraaide progressivisme samen met mensen als Bart Jan Spruyt, Paul Cliteur en Andreas Kinneging. Tegenwoordig is een soort van tweede Dries van Agt geworden.
https://twitter.com/JoshuaLivestro/status/1164916994539438081?ref_src=twsrc%5Etfw
Vanaf de eerste zin krijgt Livestro het voor elkaar dat hij de aanslag weet te bagatelliseren. Hij mag uiteraard zijn mening hebben in het Israël/Palestina conflict maar laten we nou niet gaan beginnen met het 'goedpraten' van een aanslag, of wat Livestro doet het downplayen van de aanslag.
https://twitter.com/bpschut/status/1165025337073446912?ref_src=twsrc%5Etfw
Gelukkig zijn er mensen die deze prietpraat niet accepteren en Livestro op zijn onzin aanpakken. Hulde daarvoor!
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten