Kijk dan: ontmaskerde activistische ‘bootmigranten’ blijer met aftreden Salvini dan met eigen asiel

De ngo-veerpont Open Arms dobberde al dagen voor de kust van het Italiaanse Lampedusa. Eindelijk mag het links-activistische schip aanmeren in de haven. En de passagiers, zijn die blij met het begin van hun Europese asielavontuur? Ja en nee. Ja, ze zijn blij. Maar nee, dat komt niet door het asielbeleid. Ze zijn vooral blij dat ze de strenge immigratieminister Salvini ten val hebben gebracht.

Kijk dan naar dit aardige filmpje van vandaag waarin ngo-veerpont Open Arms (varend tussen Lampedusa, Italië en Tripoli, Libië) Open Arms gewoon eens eerlijk is over de eigen motieven. Nee, het is men niet eens primair te doen om asielzoekers aan wal te brengen in Europa. Het gaat erom om rechtse regeringen ten val te brengen. Dus als er voor de migrantpassagiers aan boort van de Open Arms ineens twee redenen zijn om blij te zijn – minister Salvini is weg, de vluchtelingen mogen in Europa uitstappen – zijn ze vooral blij met… dat eerste.

De vraag werpt zich dus nadrukkelijk op of de migranten hier vooral zijn omdat het in hun thuislanden zo akelig is, of om een beetje – al dan niet opgejut door activistische NGO’s – politieke schennis te schoppen in Europa.

De pret aan boord van de Open Arms kan overigens wel eens van korte duur zijn: als Salvini er in slaagt om verkiezingen te laten plaatsvinden die hij vervolgens wint, is er voor de opvarenden van de linkse smokkelschepen ineens héél wat minder te lachen en te feesten.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en word lid van onze spiksplinternieuwe Facebookgroep!

Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

18 reacties

 1. Benny

  Kan iemand deze door miljoenen ongewenste linkse hobby tot stoppen brengen,, ze leggen de lasten neer bij de mensen die hier een groot deel niet voor kiezen…. Waar is de democratie in deze……. Het gaat maar door, links wil dat het uit de hand loopt. Ze gaan de Afrikaanse misère importen en denken niet naar over de consequenties en de kosten die ze opdringen aan velen miljoenen die hier niet voor kiezen….. Als ik die beelden zie draait mijn maag zich 3 x om

 2. fusilier

  Die wilde horden uit Afrika trekken plunderend ,bedelend,verkrachten, en moorden er maar op los, en krijgen hier alles voor niks. En dat terwijl een groot deel van de eigen bevolking, naar de voedselbank moet, of kunnen hun zorg niet betalen. En dan heb je ook nog van die farizeers die menen dat wij het voortvarendste volk van Europa zijn

 3. ZiggyStardust

  Ik weet een mooie oplossing. Salvini heeft 50 miljard nodig om de Italiaanse economie op te krikken. Als italie nu eens lampedusa voor 50 miljard verkoopt aan China? Dan weet ik zeker dat er geen een illegaal meer aankomt in italie.

 4. J.Rademaker

  Helaas is het zo, men trapt in de val waarin de PvdA voorging. stemmen importeren op kosten van de maatschappij. In de chaos gedijen en niet zien welke schade er wordt aangericht. Het is niet de vergrijzing die de voorzieningen bedreigt, woningnood, voedselbanken exploderende zorgkosten, anarchisme is synoniem met NGO.

 5. Veteraan

  Dit zouden de jongetjes en meisjes van Open Arms en andere misdadige organisaties eens in een Arabisch land of b.v. China moeten doen.
  Lafbekken
  Hun schepen s.v.p. direct afzinken en iedereen die er op werkt [nou ja, werkt] 5 jaar in een strafkamp.

 6. Bart

  Grote kans dat Salvini de komende verkiezingen gaat winnen en zonder partner verder kan regeren.

  1. Fortiori

   Zou hij zelf al weten, @Bart ? Of doet u aan kansberekening.

   1. Bart

    Weet hij zelf al, daarom heeft Salvini zelf aangestuurd op de breuk.

   2. Mars020

    Links en logisch denken is geen goede combinatie. Zodra het over dobbernegers gaat, dan raken alle linkse figuren gelijk in de stress. Dan is logisch denken natuurlijk niet meer mogelijk.

 7. Brennivin

  Het is toch wel duidelijk dat hier meer achter zit? Al je daadwerkelijk mensen aan boord hebt die ‘verzuipen’, ‘op de vlucht zijn’ en ‘voor hun leven vrezen’. Dan vang je ze op en breng je ze naar de dichtstbijzijnde veilige haven zoals bijvoorbeeld de buurlanden in Afrika waar ze vandaan komen. Dan ga je ze niet 86 dagen op een boot vasthouden om ze persé in Europa te droppen, dat is onlogisch. Maar goed, de beelden spreken voor zich.

  1. Siemien

   Tuurlijk maar dat weet toch elk gezond denkend mens.
   Het is een ziekte gelijk aan kanker als je daar niets aan doet ga je dood, doe je er wel wat tegen stop je het, de kans dat het terugkomt is groot.
   Onze beleidsbepalers brengen ons land in een staat die niet normaal is, er is een plan bedacht om dit op deze manier te doen.

   1. Fortiori

    U hebt echt heel veel verstand van kanker, lees ik hieruit. U zou moeten posten in een medisch tijdschrift i.p.v. dit forum. Daar maakt u naam.

 8. Stanly2000

  Grote winnaar is ongetwijfeld de Open Society Foundations van de heer Soros.

  1. garfield

   Idd die kanker klootzak heeft al meerdere landen al naar de klote geholpen.
   Hopelijk sterft ie aan een lange vreselijke dood.

 9. Ben-NIET-Groen-L

  Er komt geheid een heuse Salvini regering , let maar op en onthoud deze woorden!

  1. Confucius

   Je zou ieder land een “Salvini regering” toewensen.

 10. Pescador

  Terug in zee dumpen die gasten, die mensen smokkel heeft lang genoeg geduurd.

 11. koeiepoep

  Niks nieuws hoor: de linkse idioten zullen hoe dan ook hun linkse moordenaarsstreken doordrukken. Ten koste van de meest kwetsbare en beïnvloedbare arme sloebers op deze wereld zullen ze hun eigen deugen ventileren en etaleren. Terwijl ze migranten onder water duwen roeptoeteren ze: “jullie” laten ze verdrinken. “Wij moeten wel (mensensmokkel en dientengevolge verdrinkingen) fasciliteren, want anders vervelen we ons. En schuld van Trump.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.