Kijk dan: ruim baan voor Halsema’s huilie-advocaat bij Jinek: ‘De vakantie van Femke Halsema is verpest!’

Erg veel ruimte voor de kritische bevraging van de Halsema-clan was er niet bij Jinek gisteravond. De peperdure advocaat van de familie van de Amsterdamse burgemeester, Peter Plasman, kreeg alle ruimte om een zielig verhaal af te steken over hoe de vakantie van de familie met de criminele telg in het water was gevallen. Zielig hoor!

Het was gisteravond laat bij de NPO weer eens tijd voor hersengymnastiek. De daders zullen de slachtoffers zijn, en de slachtoffers de daders. Daar zorgde het weinig kritische interview dat aan de tafel bij NPO-dame Eva Jinek werd gehouden wel voor. Allereerst was voor een opmerkelijke setting gekozen: Peter Plasman, de advocaat van de Halsema’s, schoof aan. Verder geen kritische tegengasten of überhaupt anderen: Peter Plasman – één van de duurste strafrechtadvocaten van Nederland – kreeg de volledige ruimte om z’n slachtofferverhaaltje over Femke Halsema en haar zoon af te steken. Want oh, oh, oh, wat zijn het jeugdcrimineeltje en zijn GroenLinks-mama toch weer zielig.

De slachtoffers waren dus niet de eigenaar van de woonboot, of degenen die de rommel met de brandblusser hebben moeten opruimen. Wel nee: de echte getroffenen zijn Femke Halsema en haar zoon. Die zijn momenteel namelijk op vakantie in Afrika (trouwens: lekker milieubewust, LOL) en dat valt nu helemaal in het water doordat stomme rechtse media gewoon stomme feitelijke journalistiek bedrijven. Wat errug allemaal! Maar ja, het blijft natuurlijk de kritiekloze NPO, dus eenzijdig flutinterview. Waarom hadden we eigenlijk ook iets anders verwacht?

Eén pikant feitje nog: ook juristen vallen het bizarre fragment uit Jinek aan. Oscar Hammerstein, een gerenommeerde advocaat en collega van Plasman, kraakte het optreden van zijn beroepsgenoot behoorlijk af: “Beste Peter Plasman. Wanneer je de privacy van je cliënt voorop gesteld wilt zien, waarom ga dan bij Jinek zitten? Zelfbevrediging.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

61 reacties

 1. DidiMadloba

  stakkers, hebben jullie dat er uit gehaald? Ik heb de uitzending ook gehoord.

  1. ZiggyStardust

   Sommigen horen alleen wat ze willen horen, Frits. Dat valt mij in de reacties op Joop vnl. op. Ik lees ze vrijwel allemaal, en de reacties hier ook. Het Ananas gehalte is echter hoog op Joop.

  2. Siemien

   Mididildo

  3. ZiggyStardust

   Schitterend was ook het stukje en de commentaren over iemand van D’66, waarvan een instagram foto op geen stijl geplaatst is.

 2. Jumping

  Inderdaad Hammerstein.
  Links is gek op zelfbevrediging.
  Links en privacy gaat alleen op als het in het Linkse straatje past.

  NOS IS FAKE NEWS.

  JINEK IS PUUR LINKS.

  LAAT HALSEMA MAAR KREUNEN.

  1. Anne Sophe Schillersdorf

   Over kreunen weet je natuurlijk alles van

   1. Bosche draak

    Je zit er over te denken met hem het bed in te “jumpen”

    1. Jumping

     Dat gaat hem niet worden Bosche, ik val niet op een manwijf.

     1. Bosche draak

      Het is moeilijk bescheiden te blijven zeker?

   2. Witte

    Trol Anne sopje schillenboer.

   3. Politiek Profeet

    Jij niet,nooit lekker gekreund , kan ook niet met die samengenaaide zooi. heerlijk islammmmmm nooit, nooit gewild daarom plekje zoeken op de boot ergens ooit in islammadam samen met femke zij ooit snel ,binnenkort samengenaait.mhmhmhmmh
    Ziehier de linkse wens om vooral te deugen……toedelssss sukkels

 3. Siemien

  Raar geen publiciteit willen maar toch als aandachtsgeile advocaat bij Jelinek gaan zitten huilie huilie.

  1. ZiggyStardust

   En vanavond haar zoon!

   1. ZiggyStardust

    Is wat ik gehoord heb, weet niet of het waar is. Maar als het wel zo is moet ie denk ik de carrière van z’n moeder gaan redden.

    1. ZiggyStardust

     Update: haar zoon komt niet.

 4. Kapitein Haddock

  Hoe kwam het “Amsterdamse lieverdje” aan pistool en messen?

  1. Isengrijn

   Kapitein Haddock vroeg zich af:

   “…Hoe kwam het “Amsterdamse lieverdje” aan pistool en messen?…”

   Inderdaad, goede vraag!
   Ik denk in een winkel gekocht, en anders op internet bij een online winkel.

   Oh, wacht! Dit is vast niet wat je wilde horen!
   Overnieuw: Hij heeft ze illegaal gekocht van een Surinaamse Antilliaan die ook nog eens een moslim is, en betaald met gestolen goud!!!
   🙂

   1. Kapitein Haddock

    Isengrijn

    ++++++++++++++ !!!!!!!!!

 5. Bender

  Dit land is toch geïnfecteerd tot aan het merg, al deze commotie betreffende het misdadige gedrag van de burgemeester van onze hoofdstad haar zoon Bruno, en onze vorige koningin de huidige Prinses Beatrix noemt zonder schaamte gevoelens haar nieuw verkregen Arabische paard ‘Volkert’.

  Je schaamt je toch dood Nederlander te zijn?

  1. Sans Rancune

   Laat u naturaliseren als Nigeriaan of Somaliër.

 6. meneer cactus

  Jinek kan best kritische vragen stellen en een redelijk diepgaand interview houden maar dan moet haar opponent wel van de tegenpartij zijn. Je denkt toch niet dat Jinek publiekelijk halalsema aan de schandpaal nagelt en de familie advocaat kritisch bevraagt ?

  Het is wel opvallend hoe de linkse brigade alles in het werk stelt om de domme actie van valsema en de crminele daad van zoontje lief te bagatelliseren en vooral alles af te zwakken. Ik vraag me af hoe onze liefde volle hypocrite linkse struisvogels gereageerd hadden als het bijvoorbeeld een kind van Wilders (heeft ie niet maar louter als voorbeeld linkse critcasters) was geweest. Ik heb zo een idee hoe de linkse teksten ongeveer geklonken zouden hebben.

  Mammie mag blij wezen dat het joch nog leeft met zijn alarm pistooltje en niet geraakt is door een politiekogel. Mammie beseft de ernst van de situatie anno 2019 niet eens. Mammie is volledig ongeschikt voor haar functie. Haar functie is immers risico’s beoordelen en daar blijkt ze erg slecht in. Terug op wachtgeld en zwijgen lijkt me het beste

 7. Seneca

  jullie moeten niet zo zeuren! de heer Plasman heeft volkomen gelijk. de vakantie van de Oeys en Halsema’s is grondig verziekt. zij zitten nu in een wildpark bij de krokodillen tranen te plengen. overigens KLM vaart er wel bij, zij hebben al een vervangende vakantie geboekt. waarheen? naar Zuid Afrika natuurlijk. zij willen daar met eigen ogen zien hoe het ANC het boeren (lees witte) probleem langzaam maar zeker oplossen. toch wel fijn dat men leert tijdens een vakantie.

  1. Bender

   Heeft die echtgenoot van Halsema Robert Oeys nu ook niet een smerig geintje uitgehaald met Jason Walters in het nabije verleden, had ook iets met privacy te maken? Toen hoorden we mevrouw Halsema en het linkse volksdeel niet……

   1. Jumping

    Inderdaad Bender.

    The Good Terrorist.

  2. Siemien

   Seneca moet niet zeuren dat hun vakantie is verziekt

   1. Seneca

    @siemien
    ben je nu zo dom of doe je alsof…

 8. Sans Rancune

  Een berichtje over een doorrijder na een ongeval krijgt minder aandacht. Steek de Kennemerduinen in de hens en er komt geen TV programma aan te pas of het moet Jesse Klaver zijn.

  1. Anne Sophe Schillersdorf

   Ik hoor niks anders op het nieuws dan de laster over de Amsterdamse burgermeester

  2. meneer cactus

   moet je eens kijken naar de aandacht als de doorrijder de zoon van de burgemeester blijkt te zijn.

 9. Ritter

  Halsema heeft veel “voetsoldaten” in de media die haar beschermen en haar dus witwassen.

  1. Kretoloog

   Het ‘gerucht’ gaat dat Halsema 1 van de ruim 200 vrouwen is met wie Jeroen Pauw de lakens heeft gedeeld. Feit is dat toen zij nog in de Kamer zat, zij vaker dan wie dan ook mocht opdraven in het TV-programma Pauw & Witteman.

   1. Siemien

    Oh maar dat gerucht zou zomaar waar kunnen zijn natuurlijk

 10. merlot

  Ik heb het interview zojuist bekeken. Niets op aan te merken. Niet op Jinek, die de juiste, ook kritische, vragen stelde en niet op Plasman die in heldere bewoordingen uitleg gaf.

  Niks geen huilie, huilie. Gewoon een prima interview.

  Soms is Jinek uiterst partijdig, soms zelfs gemeen (denk aan de manier waarop vlak voor de verkiezingen Jan Roos werd gekielhaald), maar soms doet ze het gewoon heel goed. Van dat laatste was dit een voorbeeld.

 11. EU kok

  Enige tijd geleden stelde Tim in een interview:
  Zo weet Engelbart dat de namen Sylvana Simons, Peter R. de Vries en Frans Timmermans het zeer goed doen. ‘Ik weet niet wat het is, maar mensen krijgen echt een rood waas voor hun ogen als je die namen alleen al in de kop zet. Mensen haten ze.’ Dus gebruikt hij ze vaak – soms zelfs tegelijkertijd in dezelfde kop.
  .
  Tim heeft het bewijs wederom geleverd.

  1. Dik

   Maar dan wel een slijmspoor van cock, met ‘ck’

  2. Mars020

   Klopt helemaal!. De meeste mensen haten die figuren.

 12. Kretoloog

  “If you can’t stand the heat, stay out the kitchen”

  Kritiek hoort bij het vak. Als je daar niet tegen kunt, moet je geen burgemeestersambt ambiëren.

  Femke Halsema is een huilstruik.
  En Plasman huilt mee, voor de centjes. Want verder zal het hem allemaal worst zijn wat die zoon van haar uitvreet.

 13. Meriadoc Brandebok

  “jeugdcrimineeltje”

  Hahahahahahahahahahahahahahahaha

  1. Kretoloog

   Komt je klaar, Guus?

   1. Meriadoc Brandebok

    Het probleem met trollen als Kretoloog is dat ze voor de hits en clicks zorgen, dat geldt ook voor de al even met seks geobsedeerde trol Top en de autist Lugar. Dientengevolge worden ze door de redactie gehandhaafd, ook al is de bagger die zij op het forum uitstorten – in de vorm van seksueel getinte beledigingen, smaad en laster – evident in strijd met het huisregelement.

    1. Agios

     Op linkse wijze wordt hier het getrol weer eens omgedraaid. Daar is jullie slag verrekte goed in. Worden er ergens yogacursusjes gehouden in deze techniek?

     1. Meriadoc Brandebok

      Ik ben nog nooit iemand continu achternagelopen met seksueel getinte beledigingen.

      In tegenstelling tot hetgeen Kretotrol heeft aangegeven, probeer ik namelijk niemand te raken en heb ik ook aan niemand een hekel.

    2. Bosche draak

     Tuurlijk bafbokje, toch vreemd dat je lamstraal Lao, Isjagrijn, eu kokwaus en anne soppende schillenboer voor het gemak maar even vergeet…

     Of is je selectieve geheugen opeens aan het woord?

 14. santiago

  Dan denk je dat je wat bent en dan mag je als advokaatje opdraven om bij die kudt van Jinek uit te leggen dat de vakantie van mevrouw Halsema is verpest. Daar is het programmaatje van Jinek nu eenmaal voor.
  Nou is in Nederland bijna elke nitwit advokaat, omdat ze te bedonderd zijn om een fatsoenlijke studie te doen, maar ik vraag me toch af hoe die plasmans ‘s-ochtends zichzelf aankijkt in de spiegel.
  Ik zou me erg schamen dat ik me hiervoor laat gebruiken. Plasmans niet denk ik.
  Wat een minderwaardig kudtvolk toch die strafrechtadvokaatjes..

  1. DidiMadloba

   Plasmans was hoofd personeelszaken en ging pas op zijn 27ste rechten studeren. Inmiddels in de 60 heeft hij een indrukwekkende staat van dienst als advocaat.

   In de media krijg je de indruk dat alle advocaten in het strafrecht zitten, maar in werkelijkheid wordt het grote geld verdiend in de civiele sector. Bovendien worden strafzaken gedegen voorbereid door het OM, zodat je als advocaat weinig kans hebt te scoren.
   Moszkowicz loste dat op door voor stoorzender te gaan spelen. Ook kansloos, maar geeft zijn cliënt een fijn gevoel.
   Plasmans zei heel terecht dat het aankomt op de argumenten.
   Veel te verdedigen zal er niet zijn. Halsema jr. zal wel geen straf krijgen na alle media-tumult. Terecht.

   1. Kretoloog

    Dibi: Of Halsema jr. wel of geen straf krijgt, boeit niemand. Daar gaat het helemaal niet om in deze zaak.

    2 dingen zijn wel relevant: 1. De doofpot: Halsema jr. stond met een andere naam in het proces-verbaal (op instigatie van zijn moeder aka de burgemeester van Amsterdam?). 2. Halsema heeft de rechtszaak willen beïnvloeden met ern open brief naar de media waarin zij haar zoon min of meer vrijpleitte). Als moeder begrijpelijk, als burgemeester hartstikke fout. Halsema kan zakelijk en privé niet scheiden, en is alleen daarom al ongeschikt als burgemeester (los van tig andere argumenten waarom zij de verkeerde persoon op die plek is).

 15. Mars020

  Haar vakantie is verpest, door haar zoon. Onze stad is verpest door Halalsema. Over die vakantie komt ze wel heen, maar de schade aan Amsterdam is voor altijd.

 16. Agios

  Let wel, ik gun iedereen een heerlijke vakantie, vooral als die geheel zelf betaald is. Wat ik me afvraag (Let op: geen beschuldiging!!!!!) of een deel van de vakantie van Halsemae afgeboekt gaat worden als studiereis, of een andere goede doelenreis….). Ik bedoel: Als een voorval op links en/of groen plaatsvindt, dan ga je je meteen heel veel afvragen…

 17. Kristalix

  Kleine prijs voor iemand die Amsterdam vernökt.

 18. JFU

  N.P.O het medium van onze extreem linkse regering met medewerkers van hetzelfde allooi.
  Het links fascisme druipt er van af, bij ook maar elk enigszins politiek programma. Jammer dat vele kijkers niet verder kijken in andere realistische media, en de moeite niet nemen om het nieuws en berichtgeving ook van een andere kant bekijken. Zou er een heel ander beeld ontstaan.

  1. DidiMadloba

   Nogmaals: Jinek werkt voor KRO NCRV en zo’n omroepvereniging mag niet alleen haar eigen accenten aanbrengen maar is daartoe zelfs verplicht.

 19. defoutenvanvvdrutte.nl

  Ik ken een Burgemeester uit de periferie van Rdam, eerst wethouder in een andere stad, 100 km ver weg. Die ”geen tijd” had voor haar dochter. En haar carriére vóór liet gaan. Pa idem. Meisje werd totaal onthand van vrienden, school, etc. En ging in de nieuwe stad de verkeerde kant op. Groeide op voor galg en rad, maar ma de burgemeester wist nergens van. ’s Nachts achterin de auto’s bij jongens, ook beetje ”diefstallen” en dronk teveel. Tot ze instortte en op de grond ineen zakte. Ambulance was er nog net op tijd bij… maag leeggepompt. Het scheelde misschien een half uur of ze was er niet meer geweest… Maar hey; mamma was wel LEKKER BURGEMEESTER! Wat een dom wijf. Ga je lekker joh, met je carriére?… Nog een geluk dat Femke TOCH MAAR haar kinderen van die zwarte school afhaalde en naar een witte school deed hé?…. (Femke; je ben een vuilak en een ramp..)

 20. nienke

  Deze advocaat is zo links als wat komt altijd bij Jinek.
  Verschrikkelijke vent.

  1. Bosche draak

   Heel natnek Jinek’s programma is een grote linkse trekcirkel.

  2. DidiMadloba

   Een advocaat die onpartijdig is kan een klacht van de advocatenorde verwachten.
   Ieder zijn werk.
   Plasman is honderd keer beter dan die vals-sentimentele Moszkowicz.

 21. Heras

  Nu ja, ondanks de duurste advocaat, is er al schade aangericht. Haar hele imago ligt aan gort. Het was al niet zoveel, maar dit is de top. Laat haar aftreden. Er zijn vast genoeg opvolgers.

 22. lIN-T

  Gelukkig kijk ik geen Nederlandse TV, Jinek speknek met haar linkse muppetshow pffff. Wat een achterlijke programma is dat zeg. Sowieso al die domme Nederlandse praatprogramma, tv voor zwakzinnigen.

  1. Nep

   En je kijkt toch nooit?!

 23. J.Rademaker

  Plasman gebruikt graag schaamcultuur, vergissing dus.
  Bij de elite mag alles, als je gepakt wordt heb je genoeg backup.

 24. DidiMadloba

  Jinek is van KRO-NCRV.
  Christenen? Mwa

 25. Nep

  Kom met harde bewijzen. Alleen maar iemand de grond in praten is weerzinwekkend. Dit zegt zoveel over diegene die dit roepen!

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.