Kijk dan: verwaande studentchick doet dom en arrogant tegen agent, krijgt meteen lik op stuk

Ome agent plagen, houdgreep vragen. Een groep verwaande bierdrinkende studentes dachten dat ze alles konden maken ten opzichte van een agent die de orde probeerde te handhaven. Dat was natuurlijk een kansloze misvatting, zoals de wetsdienders dan ook inmiddelijk demonstreerden tegenover de krijsende gepriviligeerde jongedames.

Universiteitssteden gaan momenteel gebukt onder de terreur die ‘introductieweken’ heet. Het betekent: studenten zien de hele stad als een soort pretpark. Met veel geluidsoverlast, overal openbaar drinken en natuurlijk hier en daar een beetje opstootjes veroorzaken. Zich helemaal stoer voelend omdat ze zich hebben aangesloten bij een ‘prestigieuze’ studentenvereniging of omdat ze over vier jaar een master rechten op zak hebben (nou ja, wellicht dan) denken de eerstejaarsstudenten dat ze ineens de nieuwe rechtmatige eigenaren van de hele stad zijn.

Maar gelukkig is daar oom agent, om snel korte metten te maken met het arrogante claimgedrag van een stel 18-jarigen die nog niet droog zijn achter de oren. Brutaal doen? Heel lachen als je bier staat te strepen of te ‘zooien’, natuurlijk. Maar de dienstdoende politieagent heeft natuurlijk niet met je geknikkerd. Ook geen Pokémonkaarten geruild. Nee, meneer de agent is er om de orde te bewaken. En als je denkt dat je het beter weet omdat je bij Minerva of Vindicat zit, dan heeft de politie twee worden voor je: Rats! Pats!

En daar lig je dan, in de houdgreep op een grasveld. Terwijl je roomblanke Chanel-vriendinnetjes denken ‘maatschappelijk betrokken’ te zijn met hun mobieltjes in de hand, lig jij klem onder de agent tegen wie jij zo stoer “Kom dan!” stond te schreeuwen.

Ja, jongens. De wet. En orde. Die is er voor iedereen. Óók voor pretentieuze nieuwe studenten die denken dat de hele wereld ineens van hen is.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en word lid van onze spiksplinternieuwe Facebookgroep!

Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

73 reacties

 1. Marija

  Goed gedaan oom agent, zachtjesaan denkt iedereen maar dat hier alles mag en kan. Goed te zien dat er agenten zijn die nog wel,orde handhaven en s.chijt hebben aan die arrogante meiden.

  1. hans-e-pans

   Studenten denken natuurlijk wat ik thuis, of tegen mijn vrienden en vriendinnen, kan/mag zeggen daar moet een agent(en) ook maar genoegen mee nemen.

 2. Mezzadra

  “Terwijl je roomblanke Chanel-vriendinnetjes denken ‘maatschappelijk betrokken’ te zijn”

  🙂

 3. Kretoloog

  Testosteron-agenten. Zien er ook opvallend ‘gekleurd’ uit.
  Tegen groepjes klierende Mocro’s of Turken durven ze niets.
  Maar dit zijn blanke meiden, dan gaan ze lekker los.

  Wat een sneu volk, deze politiemannen.

  1. Mars020

   Tegen kansparels, moeten ze gewoon vuurwapens gebruiken. Volpompen met lood en de boel is weer rustig op straat.

  2. Mars020

   Ik heb regelmatig arrestaties van kansparels gezien. Die gasten gillen altijd als een speenvarken, als ze op de grond worden gepleurd en geboeid. Altijd AuAuAuAu… HuilieHuilie… Wat ook humor was is die kansparel, die door de politie in zijn aars was geschoten. Die liep te krijsen, dat hij dood ging en janken dat het kreng deed…

  3. Willemm

   Deze kwestie heeft niets met huidskleur te maken, maar natuurlijk ziet alleen Kretoloog weer zijn eigen verdraaide vorm van de realiteit.

   1. meneer cactus

    allochtonen en met name Marokkanen en Turken zijn ook niet anders gekleurd dan westerlingen willempie. Jeb eigen droomwereld is wat verstoord

  4. Mieremet

   Links gespuis. Denkt dat de wereld van hen is. Zielige jankerds.

 4. DidiMadloba

  Die agenten zitten fout. Ze mogen alleen geweld gebruiken als ze iemand aanhouden.

  1. Mars020

   Dat deden ze toch ook, blinde kut.

  2. meneer cactus

   Wat waren ze dan aan het doen mafklapper. Ze roepen zelfs ” u bent nu aangehouden ” voor de echte rotzooi begint.

  3. RvdBe

   Veel achterlijker als jou maken ze geloof ik ook niet.

   1. Mycase

    Hahahahahahahaha @RvdBe zo gaat dat hier iedere dag het is wel lachen met die sufkutten van links hier hahahaahahaahaah

  4. Siemien

   Nee hoor Mididdildo deze agenten laten precies zien waar de grens ligt en de jeugd moet ook weten wanneer zij hun mond moeten houden..
   Als een politieman zegt dat je weg moet moet je ook gewoon weggaan, hij vraagt het netjes in vergelijking met het commentaar van het meisje..

 5. Bender

  Zo stoer tegen rellende moslims is de politie anders niet, daar doen ze het van in de broek.

  1. Deathspank

   Prima optreden van de politie, aanpakken die zooi. Moslims hebben hier helemaal niks mee te maken. Als je wil meuken over gelijke behandeling moet je of bij de politiek zijn of degene die hen hebben verkozen. Ben het met je eens dat we verrotte politiek hebben, dat is echter niet de schuld van moslims!

   1. Sprookjesfiguur

    Deathspank,

    Moslims zijn een minderheid die door de overheid worden beschermd. De rede dat de politiek verrot is komt oa door de linkse en christelijke partijen die altijd het handje boven de hoofden van minderheden houdt.

    1. Deathspank

     Ben ik helemaal met je eens. Maar dat is in dit land met alles zo met moslims, illigalen, homo’s (oeps lbtg), vrouwen en vegetarische medemensen. De politiek is de echte veroorzaker van de problemen, reacties als die van Bender werken als katalysator in de toch al gepolarizeerde samenleving. Hoewel ik de emotie kan snappen draagt het volgens mij niet bij aan de discussie.

     Ik ben geenzinds voor handen boven hoofden of positieve discriminatie. Wil je wat in het leven ga je er maar voor werken, en ja dat is niet altijd even makkelijk, that’s life!

  2. Sprookjesfiguur

   Goede actie, maar helaas treedt de politie inderdaad niet in alle gevallen streng op.
   Toen Edwin Wagensveld werd belaagd door Moslims stonden ze erbij en keken ernaar. Hoezo dubbele agenda.

 6. Meriadoc Brandebok

  Ik kan me goed voorstellen dat een agent zich dusdanig geprovoceerd kan voelen dat hij er klaar mee is. We zien niet het hele gebeuren, dus even afwachten.

  1. meneer cactus

   we zien wel het begin , ze worden gevorderd zich te verwijderen en dat doen ze niet. Zelfs een aansporend duwtje is niet voldoende om door te lopen. Slechts een domme boerentrien die normaal enkel koeien aanspreekt wil daarna vechten met oom agent. Erg stupide allemaal maar inderdaad tekenend voor die generatie.

   1. Meriadoc Brandebok

    Ik begreep inderdaad dat de politie hen had verzocht te vertrekken.

    Gevalletje eigen schuld, dikke bult. Als je geen gedonder wilt, moet je een agent geen zet geven (en vervolgens “kom dan, sla me dan” roepen).

   2. Mars020

    Het zijn inderdaad vaak van die provinciaaltjes, die voor het eerst in hun wereldvreemde leventje hun dorp uitkomen. Die gaan helemaal los en denken, dat de politie net zo slap reageert als hun ouders. Even een beetje discipline bijbrengen kan geen kwaad, want daar worden ze hard van. Studenten zijn toch een stelletje softies, dus een beetje stevige aanpak is goed voor die watjes.

    1. cmsuijkerbuijk

     Ik denk en weet wel zeker, dat die door jou zo minachtend “provinciaaltjes, die voor het eerst in hun wereldvreemde leventje hun dorp uitkomen” juist niét diegenen zijn, die dit gedrag vertonen. In de door jou zo verachte “provincie” wordt de jeugd niet opgevoed zoals in de Randstad en vooral het Godverlaten dorp Amsterdam, wat schijnbaar de maatstaf aller dingen is, maar veelal nog met fatsoen. (Uitzonderingen daargelaten, maar dat zijn dan ook meestal de mislukte nakomelingen van “geëmigreerde” Randstedelingen, die hun verderfelijke levensstijl (Ikke, ikke en nóg eens ikke en de rest kan doodvallen) meebrengen en aan hun kroost overdragen, die dan weer, teruggekomen in de zogenaamde “grote stad”, de voorbeelden van hun ouders in praktijk brengen.

     1. merlot

      Dat klopt wel, heer suijkerbuijk.Het betreft vrijwel uitsluitend rijkeluisdochters met een gooise r.

      Verwend en brutaal tot op het bot.

     2. Mezzadra

      Ik moet ineens denken aan de jeugd van Steenbergen die ‘daar moet een piemel in!’ riepen.

     3. merlot

      Wat een merkwaardige associatie, trollemans.

      Moet u wel vaker aan piemels denken als het daar helemaal niet over gaat?

     4. Dik

      De aandoenlijke noemt het fantaseren over seks met kinderen aandoenlijk, logisch dat hij het over piemels heeft.

     5. Peter Oudshoorn

      Een krachtig, bevestigend credo Lao. De Steenbergers weten hoe de wereld in elkaar steekt.

     6. meneer cactus

      ik weet wel zeker dat die provinciaaltjes totaal van het padje zijn zoals bij elk vrijgezellen feest waarneembaar. Denken dat alles kan en mag totdat het gehele gezelschap de tent uit geslagen wordt.

      het zijn toch echt de proviciaaltjes die denken dat ze alles kunnen maken onder invloed van veel drank een pilletje of een snuifje

 7. Mars020

  De oorzaak van dit gedrag is de opvoeding. Ouders behandelen hun koters als prinsjes en prinsesjes, daarom worden het van die verwende krengen. Ze hebben nog nooit op hun flikker gehad bij wangedrag, dus luisteren ze ook niet naar de politie. Verder halen die kutstudentes met hun rollende rrrrrr het bloed onder je nagels vandaan. Dat lulletje in zijn witte overhemd is ook zo,n kakker, die wel een paar beuken kan gebruiken. Studenten zijn altijd softies, die alleen maar een grote bek hebben met drank op. Een tijdje het leger in, zou beter zijn om dit soort volk respect bij te brengen. Die linkse kliek maakt dit soort gasten nog softer, dan ze al zijn. Die zitten bij de minste en geringste tegenslag, later met een burn-out thuis. Ruggengraatloze slappe hap…

  1. Mycase

   Dat krijg hij ook wel DDS laat maar 1 filmpje zien geen stijl heeft er ook nog 1tje waar de persoon die jij bedoel de wapenstok vol op zijn bakkes krijgt .

 8. Anti Idioten

  Zou de politie maar vaker zo optreden, ik ken de context hier nier maar aan de hoeveelheid aanwezige agenten te zien zijn ze daar niet voor niks.

 9. Kapitein Haddock

  Juist!!! Daar is de politie voor: orde handhaven! Maar ook het Marokkaans crimineel tuig aanpakken!
  Oeps,……………foutje, criminele allochtonen aanpakken mag niet! Gaat Groen-Links en c.s. vragen stellen 2e kamer!

 10. Heinz

  Boreale mutanten, die studentes. Je kunt ze het eigenlijk niet kwalijk nemen.

  1. Mars020

   Het zijn gewoon een stelletje linkse kutjes, die niet tegen drank kunnen. Slappe nichterige opvoeding gehad en denken, dat ze iets voorstellen. Eigenlijk hetzelfde gedrag, als de trollen op DDS.

 11. fusilier

  Durft oompie agent dit ook bij een groepje moslima meiden. Nee natuurlijk niet.

  1. ManusR

   Omdat moslimas geen alcohol mogen van hun vaders en deze vaders zijn op dat gebied weer veel beter dan onze hollandse softie ouders.

   1. Isengrijn

    Inderdaad, ManusR!
    De rest van Nederland ziet dit ook met lede ogen aan, in noord en zuid Holland zijn de vaders over het algemeen mietjes.

    1. Bosche draak

     spreek voor jezelf natte tosti, dat zouden die van mij nog niet eens in hun hoofd halen.
     Kwestie van opvoeding en heeft nul komma nul te maken met locatie…

 12. Cycle25

  Millennium teeners en gezag, ze leven in een bubbel genaamd : schijt aan alles.

  Made by links NL.

 13. JBoul

  Top! Zo hoort dat

 14. Duckday

  Oom Agent netjes gedaan geen spelt tussen te krijgen

 15. ikweetwatikwil

  Het leken me nu echt een stel trutten uit het westen. Een grote bek en verder niets.

 16. Vit

  Geinig hoor al is het voor de lol.

  1. Vit

   Handboeien om hi hi, daar heeft die advocate in spé het nog heel lang over.

  2. Vit

   Laat ze blij zijn niet in mijn jeugd geleefd te hebben, dan was met de lange lat het minste en dan bedoel ik niet het wormvormig aanhangsel van oom agent.

 17. Jack Flash

  Nieuwe generatie vrouwen.Allemaal kickboxen op de sportschool en betaald voetballen.Dat wordt nog lachen.

 18. merlot

  Uit ervaring kan ik zeggen dat de arrogantie van dit soort mokkels tegen de plinten op klotst.

  1. Vit

   Na een flinke beurt weten ze weer dat zij in de eerste plaats een vrouw zijn.

   1. Vit

    Oftewel een gleufdier, sorry als het plat overkomt.

    1. El Greco

     Ik snap de machteloze boosheid, Vit, en natuurlijk de seksuele fantasieën.

     Tja, das war einmal.

     Melancholie.

     1. Vit

      Geen reden voor boosheid hoor maak je geen zorgen.

  2. El Greco

   Ach, merlot, ze zijn zo begeerlijk jong en zo brutaal. Voor oudere mannen onbereikbaar.

   Het is om razend van te worden.

   1. Vit

    Is dat zo volgens jou, grinnik.

    1. Mezzadra

     Ik vertrouw er op dat Vit voor dagelijks gebruik een gleufdier tot zijn beschikking heeft.

     1. Vit

      Van eiges maar ik moet toegeven dat die kleine jongen in het gareel te brengen steeds moeilijker wordt, logisch op 71 jarige leeftijd snik.

    2. merlot

     De oude tarrel doet een ontboezeming: hij begeert jonge meiden maar slaagt er niet in om er eentje aan de haak te slaan. Dat maakt hem razend.

     We leven met hem mee.

    3. merlot

     De schaamteloze tarrel is nu zowel als El Greco als Mezzadra bezig.

     Tot nu toe ontkende hij altijd een multinicker te zijn (dat loog hij trouwens) maar nu probeert hij zelfs die schijn niet meer op te houden.

     Ach ja, hij heeft VPN dus wie doet hem wat?

     1. Vit

      Internet met VPN aan loopt wel allejezus langzaam, maar dit terzijde.

     2. Mezzadra

      Nee, beste merlot, Greco is iemand anders, maar wel heel erg grappig.

      Hij heeft je door.

      🙂

   2. Siemien

    Uiteraard wenst el greco hier zijn warme kinderwens even te etaleren

 19. Michael M

  Jammer dat ik niet in de buurt ben, dan had ik de agent geholpen. Extra steuntje in de rug. De maatschappij wordt steeds gekker en brutaler. Veel jongeren en jeugd hebben op straat overal maling aan. De slechte opvoeding wordt van generatie op generatie doorgegeven dus zal er nooit wat veranderen als we de regels weer toepassen uit de jaren 1950.

 20. Michael M

  Terug naar ECHTE OPVOEDING. Terug naar 1950 !

 21. Tman

  De tegenwoordige tendens onder de dames.ik heb een klit,mag alcohol drinken en neuken,dus gaan we de mannen even laten zien dat we feministisch vrijgevochten zijn en bestaan!

 22. Pescador

  mooi wark

 23. Siemien

  Nog veel harder aanpakken maar dan ook met Marokkaantjes en dergelijke

 24. JFU

  Doodziek wordt je van die linkse terreur. Gewoon na 3 waarschuwingen met scherp schieten…moet je zien hoe rustig het daarna is..
  Ze vragen er om….

 25. Dik

  Prima actie van de agent, volstrekt volgens het boekje, had van mij nog wel een flinke tik van de stok bij gekund, een blauwe plek heeft lange herinneringen.

  1. Siemien

   Zeker wmb ook

 26. Howard

  Zelfde oom agent zal geen boete uitschijven voor studente die met boerka of niqab rondloopt. Daar is ie dan toch weer te bang voor.

 27. pjerry

  Iedereen die dit normaal vindt sorry maar ik heb de heren politie nog nooit een moslim zien neerleggen, en zeker niet als het een groepje betreft. Sorry hoor mafklappers ook al zouden deze vrouwen het bloed onder je nagels vandaan halen dan nog kan het op een andere manier. Als jij ruzie hebt met je vrouw of dochter ga je dan ook zo tekeer. Respect voor vrouwen weetjewel.
  Nee een ieder die het hiermee eens is is waarschijnlijk zelf nooit opgepakt of in aanraking met meneer agent geweest. Machtsvertoon gebeurt in een dictatuur en is nergens voor nodig, zeker niet tegenover vrouwen. Slappelingen zijn het en nog laf ook want ik zie situaties waar ze met knikkende knieën staan. Een man een man, nou dacht het niet.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.