Kijk dan: volmalloot uit Apeldoorn steekt konijn in de fik, politie redt dier van gewisse dood

De Politie Apeldoorn heeft afgelopen nacht een brandend konijn gered van de dood. Eén of andere gewetenloze mafklapper had het dier in een brandende rugzak gestopt, en gewoon achteloos achtergelaten. IJzingwekkend.

Hier springen de tranen toch gewoon van in je ogen?

“Geachte heer/mevrouw,

Daar reden wij de afgelopen nacht omstreeks 01:00 uur op de woudhuizermark. Wij zagen, wat in eerste instantie een rugtas leek, een kleine brand, midden op de weg. Wij zijn uitgestapt en eropaf gelopen. Opeens begon het vuurhaard te bewegen en sprong er een brandend huiskonijn uit het vuur. Wij hebben al klappend het vuur van het konijn afgeslagen.

Blijkbaar vond jij het nodig om zo met jou huisdier om te gaan. Wilde jij van het konijn af? Maakte hij teveel rotzooi? Vond je het nodig om het konijn in een doos te stoppen en er een jas overheen te leggen en dan het konijn in brand te steken? Was dat allemaal nodig? Had je het konijn dan niet beter ergens anders aan kunnen bieden? Of heb jij geen gevoel? Deed het jouw dan helemaal niks? Wij zijn in iedere geval ontzettend kwaad.

Uiteindelijk hebben wij het konijn in moeten laten slapen. Het konijn had zodanig veel brandwonden dat het leven niet te redden was

Mocht u het konijn herkennen of weten van wie het konijn is? Dan verzoeken wij u vriendelijk om contact met ons te nemen.”

En “ons” is dus de politie Apeldoorn. Te bereiken hier of hier. Laten we de smerige dierenmishandelaar die deze ongein op z’n geweten heeft zo snel mogelijk in hun criminele kraag grijpen!

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en word lid van onze spiksplinternieuwe Facebookgroep!

Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

7 reacties

 1. ZiggyStardust

  Geen woorden voor.

 2. merlot

  “De Politie Apeldoorn heeft afgelopen nacht een brandend konijn gered van de dood.”

  Helaas hebben ze het dier in moeten laten slapen.

 3. fusilier

  Medelijden met dieren is ver te zoeken met deze vol idioten.

 4. meneer cactus

  5 min in een celletje met die randdebiel aub

  1. Giovi

   @Meneer cactus

   Vaak is de thuissituatie de oorzaak of bijv. aanhoudende pesterijen op school. Kinderen die niet liefdevol of onder een streng regime worden opgevoed gaan met hun frustraties uiteindelijk helemaal los op weerloze dieren. Het begint met dierenmishandeling en eindigt in de criminaliteit. Niettemin zou ik graag een celletje met je willen delen met deze dierenbeul. Daar kan nog enige opvoedkundige waarde uit voortkomen.

   1. AS210854

    Giovi, bla bla bla zonder consequenties, hoe dat afloopt weten we nu wel in Nederland.

 5. Mars020

  Die teringhufter gelijk in de hens steken, als ze hem pakken.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.