LOL, kijk dan! Tuigvlogger en moslimcycloop komen “bedreigde” boerkababe helpen

cycloop en treitervlogger
Foto: De cycloop en de tuigvlogger: het klinkt bijna als een stripboek... Bron: Safety4her / Facebook.

Boerkadraagsters kunnen hun geluk niet op! Als ze zich bedreigd voelen omdat mede-Nederlanders zich niet prettig voelen vanwege hun tentvormige outfit, dan komen treitervlogger Ismail Ilgun en zijn eenogige vriend te hulp om hun geloofsgenote te beschermen, te vuur en te zwaard.

Onderdrukte vrouwen in Nederland opgelet: alsof jullie nog niet genoeg patriarchaal ingestelde mafklappers om jullie heen hadden, krijgen jullie binnenkort ook nog een app waarmee jullie in contact staan met niemand minder dan met de Bassie & Adriaan van islamitisch Nederland: Ismail Ilgun en zijn cyclopenvriendje! Er is namelijk een nieuwe app in ontwikkeling om ‘s lands boerkadraagsters te beschermen tegen al dat opdringerige boreale gespuis. De naam is (en ja, dit klinkt als een voorbehoedsmiddel) Safety4her:

“Onze nieuwe en eerste app voor elke vrouw in Islāmitische kledingdracht die graag met een extra veiligheidsgevoel over straat wilt lopen!  Er wordt op dit moment hard gewerkt aan de ontwikkeling van de app die geheel kosteloos beschikbaar is voor iOS en Android.”

En om dat olijke feit te vieren, heeft de Hollandse ummah alvast een promotiefilmpje gemaakt. Met Ismail Ilgun en die ene dude met maar één oog, die samen heel heldhaftig een boerkababe redden van een PVV-stemmer.

Nou jongens, wat een ongelofelijke discriminerende innovatie: een soort 112 slegs vir moslima’s. Maar gelukkig hebben we er nog een hilarisch promotiefilmpje. Rita Verdonk, eat your heart out!


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reageer

39 reacties

 1.   

  Deleten alletwee!

  1.   

   Ik stem voor!

 2.   

  Waarom krijgen we geen berichten van de vele burgerarrestaties.
  Kan me niet voorstellen dat er in de afgelopen 2 weken er geen één is uitgevoerd.

  1.   

   Het is een verbod op gezichtsbedekking in publieke ruimtes, monty. Wat had je nou gedacht? Dat mensen als een gek tekeer zouden gaan als iemand deze wet overtreedt? Gaat niet gebeuren, op een incident na misschien. Het meten met 2 maten is al aangetoond afgelopen week, door die meneer met bivakmuts. En door mevrouw Halsema die deze wet niet wil handhaven. Rijdt jij door rood ga ik ook geen burgerarrest uitvoeren, staat er een flitskast, dan ben je aan de beurt. En terecht. Walgelijk is het om een app te maken om mensen de wet helpen te overtreden. Of je het nu wel of niet met die wet eens bent. Een simpele wet om je gezicht laten zien in een publieke ruimt, gefinancierd door jouw en mijn geld. Daar buiten kun je doen en laten wat je wil. Maar het is minachting van de Nederlandse wet en de Nederlandse normen en waarden om je niet aan deze wet te houden op de plaatsen waar deze geldt. Het is geven en nemen. Dat geldt ook voor jou en mij, niet alleen voor deze boerkadraagsters.

 3.   

  De “verrijking” van de samenleving in beeld.

  1.   

   Beetje makkelijk, merlot, ik kan ook een foto van de PVV-fractie plaatsen met dezelfde ondertitel.

   1.   

    PPV fractie in het EP?

    1.   

     Of de Josti-band?

     :)

     1.   

      Die bestaat nog, de PVV in het EP niet meer.

     2.   

      Daar ben jij natuurlijk fan van… K3 vind je denk ik ook wel leuk, want dan kan je gezellig tussen de kleuters zitten.

   2.   

    Aldus onze aller islamknuffelende Lao saampjes met EU dic

 4.   

  Wat een stelletje mongolen en dat loopt hier gewoon in het wild rond.

  1.   

   A picture speaks louder than a thousand words.

   1.   

    merlot
    Juist ++++++++++

  2.   

   Zeker, Confucius, tokkies zijn allochtonen, dat weet iedereen.

   1.   

    Lao is een islamknuffelende ped* dat inmiddels iedereen

    1.   

     Weet

  3.   

   @Conficius, eigenlijk is dat een belediging voor de aardige mongolen. Zullen we een ander naampje verzinnen?. Bijvoorbeeld, incestslachtoffers van Rifapen?. Of de nageboorte daarvan?.

 5.   

  Alles wat links is komt, bij het zien van deze foto, klaar!!!
  Inclusief ALLE Linkse pro/Moslim Ministeries!

 6.   

  Dus je kan je in een tent hullen en met een app berichtje die twee gnomen oproepen?

  Het is maar te hopen dat dat gajes niet in de val gelokt wordt om daarna nooit meer teruggevonden te worden….

  1.   

   Over 2 weken ga ik naar een festival in de Ardennen, ghe ghe… tenten genoeg daar. Ik ga het eens proberen denk ik. Ismael Ilgun en Abu Eenoog, die heibel komen make op Space Safari in de Ardennen, dat wordt lachen.

 7.   

  Hahhahah zeg maar dag met je handje NL. Dit soort figuren zijn straks in de meerderheid hier. Gaat helemaal naar de klote hier. Stekker eruit en wegwezen!

 8.   

  Ik zie hier een Nederlander die op het grondgebied van zijn voorvaders wordt bejegent door twee parasieten. Die hem op zeer gluiperige wijze proberen te manipuleren voor eigen gewin.

 9.   

  Tim Engelbart schreef:

  “…Onderdrukte vrouwen in Nederland opgelet: alsof jullie nog niet genoeg patriarchaal ingestelde mafklappers om jullie heen hadden, krijgen jullie binnenkort ook nog een app waarmee jullie in contact staan met niemand minder dan met de Bassie & Adriaan van islamitisch Nederland: Ismail Ilgun en zijn cyclopenvriendje! Er is namelijk een nieuwe app in ontwikkeling om ‘s lands boerkadraagsters te beschermen tegen al dat opdringerige boreale gespuis. De naam is (en ja, dit klinkt als een voorbehoedsmiddel) …”

  Ha, petje af, Tim!
  Dit is nu eens leuk geschreven! ;)

 10.   

  Dit is humor

 11.   

  Tjongejonge Tim, wat ben jij stoer. Grappig doen over iemands handicap.

  Hoe laag denken jullie te gaan in de toekomst met DDS?

  1.   

   Ah, kom op, Mar!
   Moslimcycloop, hèhè :)
   …die zou ik bedacht kunnen hebben!
   Bovendien hebben beide een serieuze handicap. Hun hersenen zijn niet in staat om zelf te denken. Maar worden aangestuurd door een heel oud boekje.l

  2.   

   @Mar, een beetje humor kan geen kwaad hoor!. Kunnen we tenminste ook een keertje lachen om kansparels. Voor de rest veroorzaken ze alleen maar ellende, dus dit is even tussendoor voor de ontspanning.

 12.   

  ‘s Neerlands beste deze twee gezonde Hollandse knapen. Intelligentie is niet ‘ras’ gebonden. Maak dat de kat maar wijs en schiet mij maar lek……..

 13.   

  Oppakken en afvoeren die 2.

 14.   

  Deze twee mongooltjes worden toch door elke normale nederlandse man even buiten geparkeert?

 15.   

  Wat een achterlijke teringkoppen hebben die mafkezen. Incest is niet best voor het uiterlijk van kansparels.

 16.   

  Peppie en kokkie wat een sukkels.

 17.   

  Whahaha goeie uitspraak van die haviksgok ::: je blijft met je handen van vrouwen af… Ik zou zeggen verkondigd die boodschap vanaf vandaag in alle moskeeën over de hele wereld….. Ps ik zou hem gelijk zijn snavel hoeken die smerige rattekop

 18.   

  De islamitische Bassie en Adriaan. hallo B1 , hallo B1 …….. hier B1 B2 ………….
  Nog vuilniszakken gespot die we moeten bewaken B2 ?

  Wat een idioterie.

 19.   

  De islamitische uitvoering van Kanis en Gunnink..

  1.   

   Anus en Frunnik mag natuurlijk ook!.

 20.   

  Gaat weer over mislukte kanspareltjes en de linkse adepten springen allen weer onder hun steen vandaan. Laten we maar zeggen vuilnisbakken klitten met vuilniszakken

 21.   

  Dumb and Dumber 2.0?

Like nu onze nieuwe pagina voor nieuws en opinie!