‘Pedoknuffelaar’ Linda Duits: “Een beetje feminist is solidair met pedofielen!”

lindaduits
Foto: Linda Duits: "Het was weer een gezellige dag op de website twitter.com, deze pedoknuffelaar gaat bier drinken". Bron: Duits / Twitter.

Vandaag in gekkieswatch: Linda Duits. Het is alweer een paar maanden geleden dat wij deze losgeslagen feministe eens goed in de spotlights hebben gezet, dus het werd wel weer eens tijd, nietwaar? De vorige keer wilde ze fysiek geweld toepassen op Thierry Baudet. Ditmaal eist ze van alle feministen dat ze in de bres springen voor pedofielen. Altijd fijne boel met deze dame, hè?

Linda Duits. Ja, daar is ze weer. Ze schrijft in Het Parool dat ze diep teleurgesteld is in de homogemeenschap, omdat er geen plek zou zijn voor pedofielen. Nogal wiedes, zou je zeggen. Er is immers ook geen plek voor knikkerfanaten in de club van Pokémon-kaartspelers. Kwestie van… niet-gedeelde interesses. Lijkt me simpel, toch?

Maar Linda vond het maar gemeen, want pedofielen worden altijd maar buitengesloten en dat is vaak onterecht. Want niet iedere kinderliefhebber is ook meteen een kindermisbruiker, zo poneert Linda ‘Lalalinder’. Tegen die laatste stelling is natuurlijk weinig in te brengen. Aan seksuele voorkeuren kan je immers weinig doen. Aan het praktiseren ervan… ja, dat kan je beteugelen.

Dat is echter het hele punt niet hier. Want een mening kan je hebben, maar… godskolere, moet je er dan meteen zo pedant lopen doen. Heel fijn dat je een mening hebt, Linda Duits, maar die hebben we allemaal. Doe dus niet zo protserig met je (jouw woorden!) pedo-geknuffel:

“Een beetje feminist is solidair met pedofielen.”

Lekker een beetje seks met kinderen salonfähig maken (oeh, so edgy):

“Pleiten voor legalisering van pedoseksualiteit zou onder basisburgerrechten moeten vallen: vrijheid van meningsuiting.”

En tenslotte:

“Het was weer een gezellige dag op de website twitter.com, deze pedoknuffelaar gaat bier drinken”

Succes met bier drinken hoor. Je hebt een mening, en dát moet natuurlijk uitgebreid gevierd worden!


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Like nu onze nieuwe pagina voor nieuws en opinie!