Peter R. de Vries maakt HILARISCHE video tegen boerkaverbod: ‘Straks bepaalt overheid kleur van m’n sokken!’

Nou, daar is hij weer hoor. Het boerkaverbod blijkt een uitstekende gelegenheid voor Peter R. de Vries om weer eens ouderwets te deugen. Hij kan laten zien hoe moreel superieur hij is, hoe moreel inferieur Geert Wilders is, en boven alles is het natuurlijk weer een buitenkansje om die boeventronie opnieuw op beeld te tonen.

Waar deze vidoe exact vandaan komt weten we ook niet (wij snipe’ten hem bij knutselsalafist Arnoud), maar wat wel duidelijk is dat Peter R. de Vries moet hebben gekird van plezier toen gisteren het boerkaverbod eindelijk inging. Een geweldige gelegenheid om even gratis te deugen. Geert Wilders kreeg er van langs, en nu ook nog die lelijke rechtse overheid onder leiding van Mark Rutte.

Want, zo weet slimme Peter, eerst komt de Tweede Kamer voor het boerkaverbod. Maar uiteindelijk gaan ze bepalen welke kleur sokken je moet dragen en daarna wordt het 1984 en zal het nooit meer nieuwjaar worden. Och hemel, oh help! De islamofoben zijn dit land aan het overnemen, te beginnen met de boerka’s. Maar uiteindelijk laten die nare lui je gewoon het hele jaar met kerstsokken rondlopen. Met Mickey Mouse! Zelfs als je sandalen draagt moet je dan sokken aan van die gemene overheid!

Wat een ontzettend ramp voltrekt zich dus nu met het ‘niqaabverbod’! Eerst de boerka’s, daarna de sokken en uiteindelijk zijn wij allemaal slaven geworden van de modedriften van de tirannieke overheid. Hellup!


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

81 reacties

 1. Jumping

  Deze de Vries loopt hele dagen met een ODOL.

  Wat een ontzettende grote onbenul.

  Hij weet dit zelf ook, daarom is hij altijd zelf aan het woord.

  Wat een zielig figuur.

  1. hans-e-pans

   Laat ik nu altijd gedacht hebben dat dese de Vriesss geen ssssokken droeg.

 2. ikweetwatikwil

  P de V is met zijn gestoorde brein dol op boerka’s , dat krijg je als je maar lang genoeg met criminelen optrekt.

 3. van Urk

  Weet Peter r de Vries waarom de Duitse politie pas later de echte identiteit wist te ontdekken van de zwaardmoordenaar dat geen 28 jarige Syrier bleek te zijn maar een 30 jarige Palestijn? In tegenstelling tot onze grenzen wordt de identiteit van mensen pas in het openbaar vervoer, gemeentehuis, zwembad of ziekenhuis gecontroleerd. Boerkadraagster willen zich niet identificeren. Het mooie van het verhaal is dat een groot deel van deze dames bekeerde moslima,s zijn. Zij heten toen waarschijnlijk eerst Gretha of Sylvana maar nemen daarna een eigen gekozen islamitische naam aan. Naamvervalsing en niet kenbaar willen maken aan de buitenwereld is een kwalijke zaak.

 4. Maurits Dekker

  Als je geen verschil ziet tussen boerka en sokken zijn je hersenen omgeruild voor zaagsel.

  1. logisch denken

   heeft ie ooit iets anders dan zaagsel gehad in die bovenkamer ?

   1. Original NL

    Dat krijg je als je iedere dag je smoelwerk bij jineck en dwdd wil laten zien zonder vaccinatie tegen “moslimdolheid” .
    Dit virus doet de patient in een isis achtig gedrocht veranderen.
    Deze ziekte is maar moeilijk uit te roeien, getuige de trollen op dds..alleen een aanslag door een baardaap op direkte familieleden van de patient wil nog wel eens helpen..hopelijk gebeurd dit snel.

   2. Bosche draak

    In een ver grijs verleden toen hij nog een fatsoenlijke misdaadverslaggever was.
    Toen faalde hij met politiek
    Tegen het illegaal downloaden van games faalde hij ook, weet iemand nog van b.i.g? Ironisch dat het logo van toen (een kwaadkijkende varkenskop) nu zo van toepassing is op hem…

    Met elke keer dat hij zich nu zo als een deugende kneus opsteld breekt hij steeds meer af van wat eens een respectabele reputatie was.
    Ergens is het een triest gebeuren…

  2. van Urk

   Niemand wil de identiteit weten van Peter zijn stinkvoeten.

   1. ZiggyStardust

    Ik snap die Peter wel. Vorig jaar moest hij z’n schoenen uitdoen in de rechtbank toen hij getuigde tegen Holleeder. Hij weigerde en liep boos weg, om even later terug te komen en met tegenzin toch z’n schoenen uit te doen. Peter weet precies hoe boerkadragers zich voelen.

 5. Agios

  Geestelijk gestoorden moet je met rust laten. Zullen we maar niet meer op de Vries reageren? Een dwaas is niet voor rede vatbaar.

 6. Suidland

  Hij en Amnastie International zijn tegen het boerkaverbod alleen omdat het een dingetje is van onze Geert. En ja….om die veren in z’n reet te steken dat gaat hen tever.

  Baie dankie Geert, jys ’n yster!

  1. Original NL

   Quote…Hij en Amnastie International zijn tegen het boerkaverbod …..
   Behalve in iran of saudi..daar noemt amnasty het vrouwen onderdrukking…maar in europa moet het mogen…vanwaar de dubbele agenda???

   1. Piet51

    Inderdaad, als een boerka verplicht is op straffe van gevangenisstraf is het onderdrukking. Er is dan geen vrije keuze. Als een boerka verboden is op straffe van een boete is het ook onderdrukkend, om dezelfde reden: geen vrije keuze. Het is soms heel erg simpel, maart je moet het wel willen zien.

    1. van Urk

     Piet51, De Boerka is helemaal niet verboden. Het valt onder gedeeltelijke verbod gezichtsbedekking. Het is dus alleen verboden op plaatsen waar de wet identificatieplicht telt. Als u dat onderdrukking noemt dan zijn alle wetten inderdaad een soort van onderdrukking. Dan leven wij dus ook niet in een vrij land.

     1. Piet51

      @van Urk
      De Wet Identificatieplicht geldt overal, ook in de openbare ruimte. Het betekent niet meer, dat dat iemand zich moet legitimeren als het gezag daarom vraagt. Wil iemand dat niet, bijv. bij een boerka, dat kan dat alsnog op het politiebureau, bijvoorbeeld tegenover een vrouw.

      Ik wil het woord “onderdrukking” niet misbruiken, maar het boerkaverbod komt toch wel in de buurt, al is het misschien beter het “dwang” te noemen. Of “verbod” zegt ook al voldoende, namelijk dat iets wat je wil niet mag. Maar met mijn opmerking wilde ik vooral zeggen, dat de boerkaplicht en -verbod beide onderdrukkend zijn, of dwingend. Iets wat een vrouw wel (in NL) of niet wil, is niet of wel toegestaan. Het één verdedigen met het ander als argument is onzin.

     2. Lao Tse

      De boerka dwingt vrouwen met die geloofsovertuiging om zich thuis te verschuilen. Een kind kan zien dat dit segregatie en radicalisering alleen maar versterkt. Gelet op het feit dat met deze wetgeving ook geen reel veiligheidsdiensten wordt gediend kan hier met recht van belachelijke en zinloze wetgeving worden gesproken.

     3. logisch denken

      ook zonder boerka kunnen ze gewoon over straat in een spijkerbroek of mini rok. Wordt nergens verboden in de koran, de boerka is geen kledingvoorschrift druiloor. de boerka is een speelfgoedje van extremisten om flink te schokkeren.

      het is toch belachelijk dat die lopende vuilniszakken nooit onderworpen zijn aan de identificatieplicht . Een kind krijgt een boete als hij zich niet kan legitimeren. de selctieve linkse verontwaardiging is weer eens totaal onterecht

    2. Bosche draak

     Tuurlijk Pietje puk, kreeg laatst ook weer een verbaal voor 5 km te hard rijden.
     Wat voel ik me toch onderdrukt…

    3. logisch denken

     ik zie inderdaad hoe de boerka strijdig is met de identificatieplicht. Gelijke monikken gelijke kappen

     minder minder minder

 7. Meriadoc Brandebok

  Treurig dat hij geen televisieprogramma’s meer maakt. Misschien kan de NPO De Raadkamer nog eens oppikken. Bij SBS6 zendt men liever gore programma’s uit dan een stevige inhoudelijke discussie. Zijn vorige programma’s – misdaadverslaggeving, kinderarbeid, internet-treiteren – waren allen geslaagd.

  1. logisch denken

   jij heeft liever 5 x 30 minuten een talkshowtje voor 2000 euris per keer.

   Correct links is niet vies van een beetje rechts vullen. Dat wist je toch wel trol

   1. Meriadoc Brandebok

    “jij heeft liever 5 x 30 minuten een talkshowtje”

    Ja.

    1. logisch denken

     ben je nu werkelijk te stom om te begrijpen dat er een ” H ” had moeten staan trol. Je moet links ook alles voorkauwen. Wel je reet goed afgeveegd anders ga je zo ruiiken lopende de dag

  2. Original NL

   Quote…..Treurig dat hij geen televisieprogramma’s meer maakt……
   Neen dat is helemaal niet treurig in tegendeel!!

   1. Meriadoc Brandebok

    Waarom niet? Wat mankeert er aan zijn programma’s?

    1. Original NL

     Eerst een sensatie melding..en na 10 reclameblokken en een uur tijdrekken later blijkt het een storm in een glas water.
     Ga boeven vangen…..

  3. Bosche draak

   Was z’n laatste programma niet vroegtijdig beeindigd ivm lage kijkcijfers?

 8. Lao Tse

  Het boerkaverbod is onzin en daar kan Peter R. De Vries natuurlijk gemakkelijk mee scoren.

  1. logisch denken

   Het boerkaverbod is GEEN onzin , jij vindt het onzin en daar kan de vries niet mee scoren. Hij kan zichzelf wel goed belachelijk maken net zoals jij hufter.

   vervolgens kan ik weer makkelijk scoren om jou te attenderen dat jouw mening geen feit is tarrel

   1. Original NL

    Het boerka verbod , een eerste stap tot verbod van de islam in nl!!

  2. Bosche draak

   Jij zou het wel kijken ja, met een hand op de afstandsbediening en de ander in je broekje.
   “Oh Petertje, wat deug je weer lekker”

  3. Vit

   @Lao Tse

   “Het boerkaverbod is onzin”

   Jij vind het onzin en dat is wat anders, als ik met een integraalhelm een bank of gemeentehuis inloop wordt ik ook aangehouden en dat is logisch, als normaal denkend mens doe je dat ook niet.

   1. Vit

    Ps, word zonder ‘t’ voordat je daar over gaat mekkeren.

   2. Lao Tse

    Ja, als er een reëel veiligheidsrisico is treden de veldwachters op. Als iemand met een integraalhelm of bivakmuts een bank binnenloopt gaan alle lampen terecht op rood.

    Een vrouw met een Burka lijkt me niet zo spannend.

    1. Erkenbrand

     Zijn die burka’s eigenlijk gemaakt van brandbaar materiaal…..

    2. Vit

     @Lao Tse

     “Een vrouw met een Burka lijkt me niet zo spannend.”

     Juist wel want er kan van alles o.a een berelelijk wijf onder verborgen zijn, of zoals ik al schreef een verwarde moslim met een lage suikerspiegel.

     1. Jan de Man

      Hij heeft het liever op kinderen, net als zijn grote voorbeeld Mohammed.

 9. Michael

  Wat ook hilarisch is, is de obsessie van DDS met het boerkaverbod. Zijn er niet belangrijkere dingen in de wereld? De beursen storten weer ineen door acties van Trump, de VS trekt zich terug uit het atoomakkoord, de pond dendert naar zijn laagste niveau in tijden na aanstelling Boris Johnson, zo maar een willekeurige greep uit het nieuws. Op DDS hebben we inmiddels zo’n 15 artikelen over het boerkaverbod met zo’n beetje dezelfde inhoud/strekking.

 10. Brennivin

  “We zijn gekomen om jullie af te slachten en de kuffar (ongelovige) uit te roeien.. de terreur is nu hier #Nederland“

  Maar dat geldt niet voor Peter.
  Peter is geen kuffar…(denkt hij…)
  Peter is een burkabuddie!
  Peter zal daarom gespaard worden….(muhahahahaha!!!!)
  Peter is een beetje dom.

 11. Piet51

  Ik denk, dat De Vries het iets te somber voorstelt. Maar het is inmiddels wel een feit, dat het heel beperkte en niet te handhaven boerkaverbod het begin kan zijn van meer. Tenminste volgens sommige politici. Wilders kondigde namelijk gisteren aan nu te gaan voor een verbod op hoofddoekjes. Het boerkaverbod moest uit de sfeer van discriminatie worden gehouden door dat te verbreden naar integraalhelmen en bivakmutsen. Een eventueel hoofddoekjesverbod zal ook “aangekleed” moeten worden, bijvoorbeeld met petjes en capuchons die de ogen verbergen, hoedjes (daar gaat Prinsjesdag als hoedjesdag 😉 ), hoofdbedekking van nonnen, kleding voor ijspret, etc., etc.

  Dat het Boerkaverdod uiterst dubieus is, werd eergisteren duidelijk bij Jinek door opmerkingen van Annemarie van Gaal. Zij gaf aan het heel eng te vinden als je alleen de ogen van een vrouw kuhnt zien. Zij wil namelijk verbinding met iedereen en zo’n afscherming blokkeert dat. Dat die vrouwen misschien geen behoefte aan verbinding hebben, ontgaat haar blijkbaar. Advocaat Peter Plasman gaf heel humoristisch zijn standpunt, vrij geciteerd: “Als ik op straat loop, zie ik veel mensen waarvan ik zou willen dat ze een boerka droegen. Er moeten meer boerka’s worden gedragen. Ik moet er niet aan denken, dat ik met iedereen die ik tegenkom verbinding zou moeten maken.”

  1. Lao Tse

   “Wilders kondigde namelijk gisteren aan nu te gaan voor een verbod op hoofddoekjes. “

   Peter R. De Vries heeft dus gewoon gelijk.

   Gelukkig is de rol van Wilders uitgespeeld en zijn ze bij het FvD slim genoeg om niet met dit soort ranzige voorstellen te komen.

   1. Original NL

    Gelukkig speel jij geen enkele rol lullo!!

   2. van Urk

    Hoofddoekjes verbieden is inderdaad wel weer onzin.

    1. Lao Tse

     Wilders maakt er duidelijk mee dat het een logische stap is in dezelfde islamofobe agenda.

     Dat zou u toch aan het denken moeten zetten.

     1. Jan de Man

      De eeuwig gebande met honderden versleten namen, de zuigende stoker². Niemand moet jou, niemand zit op jou te wachten, jij bent de ongenode gast die steeds weer opduikt, jij bent de eeuwige gebande².

     2. Lao Tse

      Frets heeft weer een nieuw nickname en hervat zijn zieke getrol.

      Jammer dat de redactie hier niets aan doet.

     3. van Urk

      Punt is dat onze hele overheid het boerkaverbod heeft ingesteld en niet Wilders. Wat Wilders nu wil moet Wilders zelf weten. Ik denk niet dat de overheid eraan mee zal gaan werken om ook nog een hoofddoekverbod in te gaan stellen omdat dat juist niet logisch is. Identificatieplicht namelijk wel!

     4. Jan de Man

      Het is inderdaad opmerkelijk dat de redactie (nog) niets aan jou doet, de grote omdraaier is degene die hij zuigt en trolt. Gelukkig zal jouw rol uiteindelijk uitgespeeld zijn, de jaren beginnen te tellen en uiteindelijk is het leven voor jou ook dodelijk, dat is dan weer een voordeel voor ons.

     5. Meriadoc Brandebok

      Wie moet jou, Jan? Heb je niet door dat niemand, behalve een enkele verwarde ziel, nog op je reageert? Je bent een storende factor en een blogvervuiler. Ga weg, je bent niet gewenst; jouw gedrag is ongewenst.

     6. peetjuhhhh

      Wat wilders zegt zet mij niet aan het denken. Die roept wel vaker wat tenslotte. Het burka verbod is er altijd al geweest, maar omdat sommige moslima,s niet wilden luisteren is het nu een echt verbod. Hiervoor was het beleefdheid om jezelf te laten zien. Met de komst van onbeleefde mensen naar ons land was er uiteindelijk een wet nodig.

     7. Lao Tse

      Ik begrijp dat Peetjuhhhh meent dat de wet bedoeld is om beleefdheid af te dwingen.

      Zo verzint iedereen zijn eigen redenen voor deze belachelijke wet.

     8. logisch denken

      Zo verzint iedereen zijn eigen redenen tegen deze uitstekende wet.

   3. peetjuhhhh

    Jaren geleden (mischien zat je nog in luiers) kregen wij opeens identificatie plicht. Dat kwam door frauderende buitenlanders. Zij fraudeerde en wij werden gestraft. Toen kwam de wet een vrouw houd haar eigen naam bij huwlijk. Dat kwam door frauderende buitenlanders. Zij fraudeerde en de Nederlanders werden weer gestraft. Wij moeten ons legitimeren dankzij de buitenlanders en jij vind dat hun dat dan niet hoeven te doen?. Lao is een dom mens met waarschijnlijk een IQ van onder de 80. Je zal wel gaan blaten jij ook, Mijne is getest in de noordersingel (na een akkefietje met zon oeto) en ze kwamen op 142 (dus de lul laag was beter uit gekomen) Ik en de rest van de reaguurders horen graag jouwe als je überhaupt ooit getest bent(zonder test geen bewijs en blijf ik je verder dom vinden)

  2. Original NL

   Quote…..Dat het Boerkaverdod uiterst dubieus is, werd eergisteren duidelijk bij Jinek…..
   Jinek is een linkse deugtrol…en moslim lover..dus dat is geen verrassing!
   Ga je dwdd er ook nog bijhalen dromer?

   1. Piet51

    @Original NL
    Het kost wel steeds meer moeite om serieus te reageren. Toch een poging.
    Ik kijk nooit DWDD. Ik werk en dat past dan niet, maar ik vond het de keren dat ik wel keek niet zo interessant om mijn dagprogramma op aan te passen.
    Voor Jinek, en Pauw trouwens ook, blijf ik op. Zij is links, lijkt me, en Pauw ook. Maar het gaat toch vooral om haar gasten, want die maken het programma interessant. En daar zitten ook rechtse mensen (Baudet, Otten, Beertema, Annemarie van Gaal om een paar recente voorbeeldjes te noemen die me nu te binnen schieten). Maar linkse gasten hebben voor mij toch een veel interessanter verhaal.

    1. Jan de Man

     Piet neemt het liever op voor zijn kindervriend, net als Mohammed, dat was ook een kindervriend.

  3. peetjuhhhh

   Het gaat niet over verbinding piet. Het gaat over herkenning. Jij mag ook geen bank in met een integraal hel op, of een bivakmuts. Mensen die tegen het verbod zijn, zijn tegen gelijke waarden. En dat zijn dus de racisten.

   1. Piet51

    @peetjuhhhh
    Meens, dat het om herkennen gaat en niet om verbinding. Maar Annemarie van Gaal zette eergisteren helemaal in op verbinding. Het was haar aanleiding om boerka’s eng te vinden. Ze kon zo geen verbinding maken. Dat klonk nadat ze het een paar keer had uitgelegd, wat aandoenlijk. Ik zou zeggen, dan maar even geen verbinding. Is ook wel zo ontspannend. Peter Plasman deed er nog een schepje bovenop, wat het wat belachelijk maakte.

    Je link naar racisme slaat nergens op. Zo weinig, dat ik niet eens een tegenargument kan bedenken. Of het moet het feit zijn, dat de relativiteitstheorie van Einstein blijkt te kloppen.

    1. logisch denken

     blabla pietje , bladiebla blabla, bladiebladiebla pietje

     Normale mensen zoeken verbinding in een gesprek. Dat jij dat niet zoekt zegt iets over je verknipte gedachtegang

     1. Piet51

      @logisch denken
      Je maakt voortdurend de vergissing mij te verwarren met degene die ik citeer. Ik citeerde Annemarie van Gaal die voortdurend verbinding zoekt. Blijkbaar op straat, want dat is de plek waar ze een of tweemaal per jaar een boerka ziet. Ik zoek, net als jij, verbinding in gesprekken en heb die behoefte op straat dus ook niet zo. Beste “logisch denken”, we zijn het vaker eens dan je durft te denken. Dan zul je het ook met me eens zijn, dat het argument “verbinding zoeken” niet geldig is om een boerkaverbod te rechtvaardigen. Maar toegegeven, er zijn voldoende andere argumenten te vinden om wel of geen boerkaverbod te willen.

     2. Beukman

      @Piet meent:
      Dan zul je het ook met me eens zijn, dat het argument “verbinding zoeken” niet geldig is om een boerkaverbod te rechtvaardigen.

      Spijker, kop.
      Moet je eens kijken in de trein, waar iedereen op een schermpje zit te koekeloeren. Hebben die mensen behoefte aan verbinding met elkaar? Ik dacht het niet.

      Verbinding is zo’n typisch PvdA-woord. Opmerkelijk dat burkofoben het van stal halen als argument.

     3. logisch denken

      blabla pietje , bladiebla blabla, bladiebladiebla pietje

      Ik verwar niemand warhoofd , ik heb jinek gezien. Je vooringenomenheid is wederom zes maten te groot in verhouding tot je begrijpertje.

    2. peetjuhhhh

     Ik vind dr niks engs aan, maar kan me voorstellen dat mensen dat wel hebben. Momenteel mogen burka,s bijv de media markt in maar ik moet mijn capuchon af doen. Dat is discriminatie. Aangezien moslims doen of zij een ras zijn wordt dat dus racisme.

 12. Vit

  Voor hetzelfde geld is een boerkadraagster een verwarde man, jenever ken tel.

 13. Bes Tolen

  Peter R. de Vries hecht erg aan zijn sokken, in het bijzonder de kleur van zijn sokken. Dat moet hij dan eerst uitleggen. Wat denkt Peter nu, dat verboden is en waarom? Wel Peter denkt helemaal niet. Peter, kom op kerel want dat ben je wel, denk eens na.

 14. Tman

  Willem Holleeder heeft nog steeds zijn tentakels in de onderwereld,het zit er dik in dat de Vries binnenkort niet meer te horen en te zien is!
  Wat zal het rustig zijn in de linkse media topsport!

  1. Jynx

   Kan je op wachten!

 15. peetjuhhhh

  Hij draagt de sokken op zijn hoofd. Domme petertje als er iemand met een panty of bivak muts een bank inloopt mag het ook niet van hm. Maar een taliban aanhangster nag dat wel. Net als vlechtjes aangeven dat je met een orthodoxe jood te maken hebt. Geeft de burka aan dat je met een salafistise moslim te maken hebt (een terrorist dus).

 16. NoDoubt

  Als hij zich net zo had verdiept in de Koran en Hadith dan in zijn onderzoeken, had hij allang geweten dat de islam geen religie is maar een totalitair regime die geen anderen accepteert behalve als slaaf of dood of heel veel geld betalen. Het aantal kerken in Turkije is van 24% terug naar 0,02 %. Geen kerken in SA Iran Irak, Kerken in Egypte worden ras minder. Dit jaar al meer dan 800 kerken in Frankrijk aangevallen. Dat had hij moeten onderzoeken. Maar nee daar verdient hij geen geld mee. Hulde voor Rusdie Wilders Hirsi ali Tommy Robinson Machteld Zee Fortuyn die de waarheid durven te vertellen en daarmee hun leven in gevaar brengen omdat die moslims voortdurend met de dood bedrijgen en ook uitvoeren zogenaamd Allahu akbar. Moord’geloof’

  1. Peter Oudshoorn

   Correct, NoDoubt. De islam hoort niet in Europa en niet in Nederland. Om die reden hoort de burka ook niet in het Nederlandse straatbeeld: het is een zendmast van een walgelijke, imperialistische en gewelddadige veroveringsideologie en bezettende macht.

 17. Jv

  DDS, is het mogelijk om dit stuk onbenul niet meer af te beelden?
  Ik moet telkens kokhalzen als ik deze griezel weer bij DDS voorbij zie komen.

  1. Lao Tse

   Ik hoop oprecht, Jv, dat u ons geen link geeft naar uw afbeelding.

 18. merlot

  Er is maar één islam-kritische partij in de 2e Kamer, maar er was wel een meerderheid voor het boerkaverbod.

  Ra, ra, hoe kan dat?

  1. Jynx

   Ze hebben en eindelijk de realiteit in de gaten.

 19. Pescador

  straks komt er nog iemand die de kleur van zijn ogen gaat bepalen bv. twee mooie blauwe ogen het zou die lultuut wel staan.

 20. Jynx

  Het is en blijft een engerd, in de leer geweest bij tante Syl?
  Deze klootzak ook geen aandacht meer geven, staat graag in de belangstelling.
  Onbenullige kluns.

  1. Kretoloog

   Inderdaad, geen aandacht meer geven aan Peter R. de Vries. En niet meer aan Sylvana Simons of Erik van Muiswinkel of …(vul zelf maar een nono in).

   Maar ja, ook DDS werkt met een verdienmodel. En topics met genoemde namen scoren nog altijd hoog.

 21. DidiMadloba

  Die rode sokken verraden socialistische, om niet te zeggen LINKSE sympathieën, en moeten dus zeker verboden worden. Ik betaal al genoeg belasting.

 22. Lay down your souls to the gods rock and roll

  Type’s als Peter R de Vries die tegen een boerkaverbod zijn streven naar een islamitisch Nederland in West Europa. “Boerkaverbod een belachelijke en zinloze wetgeving” Ik weet er ook wel een paar : Euthanasiewet, wijlen Henk Terlingen heeft euthanasie laten plegen in het bijzijn van z’n familie, Terlingen leed aan longkanker. Toen (1994) kon een arts nog normaal euthanasie uitvoeren zonder bang te wezen voor een euthanasiewet. Moet je tegenwoordig mee aankomen om als kankerpatiënt te vragen om euthanasie. NO WAY!!!! de patiënt moet maar ondraaglijk gaan lijden en zich maar tegen beter weten in zich te laten bestralen. Om nog maar te zwijgen hoeveel mensen er zelfmoord plegen omdat ze geen euthanasie krijgen. Nog 1 de donorwet (de Slagerswet van Pia Zeikstraal) waarbij je zonder toestemming van je organen wordt berooft bij overlijden. Over belachelijke en zinloze wetgeving gesproken 2 werkelijk fantastische wetten. Het boerkaverbod is een teken dat er nou (eindelijk) eens een grens wordt getrokken. Als er geen boerkaverbod is dan mogen we ook met geblindeerde ramen gaan rijden en de helm ophouden bij het afrekenen van benzine, dat was overigens al langer strafbaar en waarom dan geen boerkaverbod??? en de bewering dat “straks gaat de overheid nog bepalen welke kleur sokken ik moet dragen” slaat natuurlijk als een lul op een drumstel.

 23. Knuppeltje

  Nogal een verschil tussen Burpka of sokken
  Wat een naar raar mannetje is die uitgekakte prdv toch…

  ff serieus, wat een K@T kleren zijn dat. Eng ook om zon groepje te zien. kan altijd ontoffen zo iets…

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.