PVV woedend nadat filmpje ‘spastische’ Greta Thunberg opduikt: ‘Ecoterrorisme! Zij is het enige klimaatslachtoffer’

vlcsnap-2019-08-30-08h11m06s279
Foto: Greta Thunberg heeft moeite haar gezicht in de plooi te houden. Bron: Screenshot Tom Elliott / Twitter.

De fractievoorzitter van de PVV in de Eerste Kamer, Marjolein Faber, is boos nadat een nieuw filmpje is opgedoken van het Zweedse klimaaticoon Greta Thunberg. Terwijl ze in New York een menigte toespreekt, heeft ze duidelijke problemen met haar gezicht in een ontspannen modus te houden. Ze trekt een aantal stress-grimassen, waarna ze de microfoon weggeeft. De partij van Geert Wilders ziet er bewijs in van “ecoterrorisme” en geeft de “linkse klimaatdrammers” de schuld van wat het meisje overkomt.

faberthunberg

Greta Thunberg, het Zweedse meisje dat doom and gloom verspreidt over de klimaatverandering, is momenteel in New York. Ze is naar de ‘Big Apple’ gezeild om bij de Verenigde Naties haar grauwe boodschap te verkondigen, maar houdt ondertussen ook allerlei toespraken voor minder weledelgestrenge toeschouwers.

Dat gaat duidelijk niet altijd goed, getuige een filmpje dat een redacteur van nieuwsmedia Grabien heeft opgedoken. Nadat Thunberg het publiek oproept om in actie te komen voor het klimaat, doet haar gezicht een aantal rare dingen. Haar mondhoeken lijken ongecontroleerd te bewegen, en ze begint spontaan te fronsen.

Is het de stress en de plotselinge wereldwijde bekendheid die het jonge Scandinavische meisje nu opbreken? De PVV denkt van wel. Namens de Eerste Kamerfractie van de partij plaatst Marjolein Faber een strenge veroordeling van alle linkse politici en activisten die de Zweedse tiener gebruiken voor de promotie van hun klimaatbeleid:

“Ecoterrorisme: De enige klimaatslachtoffers worden veroorzaakt door de linkse klimaatdrammers ipv het klimaat. Is dit wat ze voor hebben met de onze kinderen:geïndoctrineerd en angstig? Ze moeten zich dood schamen.”

Zo, die mogen de Nederlandse Ednijpelisten dus fijn in hun zak steken.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reageer

57 reacties

 1.   

  Viel mij ook direct op dat Greta niet ‘normaal’ gedrag vertoonde.
  Er werd een plakkaat in haar handen geduwd en de mevrouw die dit deed hield Greta met argusogen in de gaten. Toen kwam het toespraakje en dat ging heel erg gemaakt. De spanning was voelbaar. Er klopte iets niet. Ik ben dus niet de enige die dit zo ervoer.
  Greta is een gemanipuleerde pop die spreekt op bevel.

  1.   

   Het is erg sneu voor het meisje. Ze brengen haar in een ”wereld” waar ze nog niet aan toe is. Als ze straks zwaar overspannen wegkwijnt dan hoor je niemand meer.

   Net als al die proabortus slachtoffers, die door ”vrije” seks een rot leven hebben ontvangen. Omdat ze wel aanvoelen dat ze het leven van een ander hebben weggenomen, tijdens de abortus in hun buik.

   1.   

    Met je eens dat het sneu is voor dit meisje! Heb je je echter wel eens afgevraagd wie door verantwoordelijk voor zijn, inderdaad het zijn dezelfde mensen die tegen abortus zijn. Wij ben jij om menen de les te lezen over abortus, is dat niet een persoonlijke keuze.

 2.   

  Een slechte zaak dat er “kind soldaten” worden ingezet om de klimaat agenda te promoten.

  Greta Thunberg spreek uit wat de organisaties ,die in de achtergrond dit allemaal organiseren, willen dat ze uitspreekt.

  In essentie is het kind Greta Thunberg een soort “spreekpop” van de klimaat activisten.

 3.   

  Haar grimassen en voorhoofd fronsen moeten insinueren dat het kind een vreselijke cara aanval heeft en amper kan ademhalen,tengevolge van de globale luchtvervuiling.
  In het begin vond ze alle aandacht wel leuk,maar zoals het vaak gaat met tieners,nu heeft ze er wel weer tabak van!
  Maar ja,the show must go on!

 4.   

  Dat juist de PVV dit moet aankaarten is tekenent, die Faber is een top vrouw!

 5.   

  Kijken hoe lang het duurt voordat de klimaatdrammertjes de PVV de schuld geven..

 6.   

  Gelukkig is er de PVV die zich nog druk kunnen maken over de slechte dingen die er gebeuren en het signaleren. Arme Greta om zo gebruikt te worden.

  1.   

   Ze zal het van Merkel hebben, die groene ziekte is besmettelijk!

 7.   

  Waarover de PVV precies ‘woedend’ is blijft onduidelijk.

  1.   

   Dat komt omdat jij niet zoveel snapt.

   1.   

    Vertel, meneer Oudshoorn.

    1.   

     De aandoenlijke, hij noemt het fantaseren over seks met kinderen aandoenlijk en hij koestert warme gevoelens voor kleine kinderen, heeft zijn digitale scheet weer gelaten.

   2.   

    peter. probeer het hem maar niet uit te leggen. Heeft geen enkele zin.

  2.   

   Voor sommige mensen wel.

  3.   

   tja zonder verstand of empathie met een kind zal jij het nooit begrijpen hufter. Alles toegestaan om jouw achterlijke denkbeelden te ventileren zelfs door misbruik van kinderen. De klimaatfantasten schuwen niets om door te drukken zodat het niet meer om argumenten gaat maar om een emotie.

   Nu weten we dat jouw emotie met kinderen al gauw een foute insteek krijgt maar geeft anderzijds anderen goed inzicht waarom jij misbruik van kinderen niet storend vind.

 8.   

  Dat zwaar autistisch lijkend kind wordt geëxploiteerd door haar ouders en gemanipuleerd door de klimaatmaffia….trieste zaak.

 9.   

  Dit zielige gnoompje moet echt tegen zichzelf beschermd worden. Meisje is totaal verknipt opgevoed dus ze kan er zelf niets aan doen.
  Het zou strafbaar moeten zijn om zo’n stumpertje voor zulke onzin te misbruiken.
  Kindermishandeling.

  1.   

   Het meisje moet zo snel mogelijk aan de Ritalin …

 10.   

  Mezzadra Lees het artikel nu rustig 10 keer over , sommige hebben nog vaker nodig maar het geeft niet. Dan snap je het ook wel. Hoewel????????? Na, probeer het maar.

 11.   

  links heeft ooit een verbod uitgevaardigd voor gerichte reclames op kinderen. Links misbruiikt gewoon kinderen voor het eigen gewin.

  Links is de meest onbetrouwbare gesprekspartner op aarde. In volledige stilte naaien ze je een oor aan. Gaat u maar rustig slapen , wij waken !

 12.   

  Dat arme moppie heeft duidelijk het syndroom van Down, wat een tering streek om haar daarvoor te gebruiken, ik kan er nog steeds niet over uit.

  Die aangevers moeten wel heel diep gezonken zijn.

  Haar ouders die dat toestaan zijn trouwens het doodschoppen niet waard.

  1.   

   Het wichtje lijdt aan een milde vorm van Asperger, heb dit laatst al geplempt. Dat ze verder volledig misbruikt wordt door de voltallige milieusantenkraam moge duidelijk zijn. Die laten geen middel onbetuigd om hun klimaatgedram kracht bij te zetten en kindertjes ( Lees : pluisk*tje in dit geval ) inzetten om hun verwerpelijke boodschap over te brengen. Het legt haar ouders in ieder geval geen windeieren. Die hebben de waardes van hun beider BV’s behoorlijk zien stijgen sinds kindlief aan het spijbelen is geraakt.

   1.   

    “Ecoterrorisme: De enige klimaatslachtoffers worden veroorzaakt door de linkse klimaatdrammers ipv het klimaat. Is dit wat ze voor hebben met onze kinderen:geïndoctrineerd en angstig? Ze moeten zich dood schamen.”

    En zo is het!

  2.   

   Het kind heeft absoluut niet het syndroom van Down en toont zich intelligent en welbespraakt.

   Uit het feit dat men hier over elkaar struikelt om de woede jegens dit kind uit te braken toont haar enorme invloed en haar zeer overtuigende missie.

   1.   

    Ahh joh hou toch op met dat domme tegenpruttelen, het is gewoon zo.

   2.   

    Klopt! Autisme!

    1.   

     Let op haar gezichtsuitdrukking, nogal typerend.

    2.   

     Gelet het feit dat de wat onnozele gelaatsuitdrukking en de ietwat gedrongen houding, ben ik inderdaad geneigd te zeggen dat het wezen lijdt aan een lichte vorm van Narcisme en/of Autisme. Jammer dat het kind door links radicalen wordt opgehemeld. De verwardheid bij deze patiëntjes neemt daardoor alleen maar toe.

   3.   

    Lezen druiloor @Mezzadra ” Het wichtje lijdt aan een milde vorm van Asperger”
    Ik heb het helemaal niet over Down.

 13.   

  Wat Greta ook zegt, is van secundair belang. Het is de bedoeling om vol los te gaan op de persoon. Dat blijkt uit vele reacties. Het zou net zo goed over pruimentaart kunnen gaan.

  1.   

   je hebt het dus niet begrepen das duidelijk

  2.   

   Wat jij zegt is ook altijd van secundair belang, en inderdaad geeft het plezier om volledig los te kunnen gaan! Hoe dommer hoe groter de vernedering, echt fantastisch concept!

 14.   

  De wijze waarop rechtspopulisten plachten los te gaan op dit jonge meisje toont slechts aan welk een intellectuele armoede deze politieke stroming kent. Een jong meisje dat begaan is met het lot van de wereld wordt door hen niet op de inhoud aangevallen – maar op haar uiterlijk, haar stoornis en haar leeftijd.

  Zo rolt populistisch rechts. Altijd maar schelden, polariseren, verdelen – met minachting voor feiten of de waarheid.

  1.   

   De glibber oreert en doet zijn digitale plasje, vergeet de laatste druppel niet!

   1.   

    Glibberdik heeft een druiper?

   2.   

    Uw eigen onmacht dwingt u dit te zeggen. Dit is ook een aandoening.

  2.   

   Mevrouw Faber, bepaald een oerlelijk manwijf had een briljant voorstel om een kerncentrale in Winterswijk te bouwen.

   Dat er geen rivier of zee was, nl. Een voorwaarde, was ze even vergeten

  3.   

   Het gaat in dit artikel niet over feiten of waarheid maar dat het kind misbruikt wordt, even opletten graag!

  4.   

   hoe links populisten kinderen algemeen misbruiken in hun milieuoorlog is schokkend en schandelijk ! Waarom ga jij aan het misbruik van die kinderen voorbij ? Waarom wordt een onderwerp als het milieu of het klimaat emotioneel gemaakt door populistisch links ? Walgelijk volk die links populisten en schamen zich nergens voor. Kritiek op hun links populistisch handelen vertalen ze dan als rechts populisme ongehinderd door inhoud , argumenten en feitelijke kennis. Wil de echte populist opstaan ?

 15.   

  Marjolein Faber kijkt altijd moeilijk, wellicht deed Gretha een geslaagde imitatie?

 16.   

  Toen Jan Smit nog Jantje was en Arno samen met Gratje ging optreden, klappende tokkies het hardste
  mee.

  Bolsenaro en zijn gore rechtse kliek zijn voor louterende kinderarbeid en nu wordt het als tegenargument gebruikt?

 17.   

  “de schuld van wat het meisje overkomt.”

  Waarom trekt Wilders zich dit lot aan van dit kind?

 18.   

  Ik zie geen link naar het filmpje dus ben ik op youtube gaan kijken. Zéér veel media-aandacht voor dit onnozele wicht, maar overal waar ik keek waren de grimassen eruit geknipt.

  “Mensen met het syndroom van Asperger kunnen intense preoccupaties koesteren. De precieze interesse verschilt per persoon; vaak is deze sterk gespecialiseerd en maakt op buitenstaanders een willekeurige indruk. Verzamelwoede komt veel voor, uiteenlopend van postzegels tot ongebruikelijke objecten zoals ventieldopjes. Ook het verzamelen van encyclopedische kennis over allerlei onderwerpen komt veel voor. Kenmerkend voor het syndroom van Asperger (en autisme in het algemeen) is niet zozeer wat de precieze interesse is, maar vooral de intensiteit waarmee men zich ermee bezighoudt.”

  (wiki)

  Het moge duidelijk zijn dat de preoccupatie van dit wicht het klimaatalarmisme is.

  En daar maakt links gretig misbruik van.

  1.   

   Merlot,

   Hier een link naar video:
   https://twitter.com/tomselliott/status/1167075963835953155

   Dit wicht met heel duidelijk een aandoening heeft heel veel atandaard zinnen en uitspraken uit haar hoofd geleerd om die op bepaalde momenten uit te spreken! Eigen kennis van zaken over klimaat of uitstoot heeft ze niet en ze kan niet gericht antwoord geven op b.v. kritische vragen daar wordt ze voor afgeschermd…

 19.   

  One day you see a strange little girl look at you
  One day you see a strange little girl feeling blue

  She’d run to the town one day
  Leaving home and her country fair
  Just beware
  When you’re there
  Strange little girl

  She didn’t know how to live in a town that was rough
  It didn’t take long before she knew she’d had enough
  Walking home in her wrapped up world
  She survived but she’s feeling old
  And she found all things cold

  Strange little girl
  Where are you going?
  Strange little girl
  Where are you going?
  Do you know where you could be going?

  Walking home in her wrapped up world
  She survived but she’s feeling old
  ‘Cause she found all things cold

  Strange little girl
  Where are you going?
  Strange little girl
  Where are you going?
  Do you know where you could be going?

  Strange little girl
  Where are you going?
  Strange little girl
  Where are you going?
  Do you know where you could be going?

  The Stranglers.

 20.   

  Ze is autistisch. Er komen teveel prikkels bij haar binnen. Daarbij moeten autisten regelmaat kennen in hun leven. Elke handeling moet voorspelbaar zijn.
  Dat kind wordt van de ene naar de andere plek gesleept.
  Denk ook aan de druk van de wereldpers dat ze ook moet ondergaan.
  Dat ze rigide vasthoudt aan haar mening is ook een autistisch trekje.

  Daarom ben ik ook van mening dat dit riekt naar kindermishandeling. Waarschijnlijk willen de ouders in de schijnwerpers staan, via haar.

  1.   

   Als men haar iets vraagt geeft ze altijd standaard uit het hoofd geleerde antwoorden, ook toespraken is altijd constant hetzelfde uit het hoofd geleerde verhaal wat ze verteld!
   Iedere toespraak of interview is in feite constant hetzelfde verhaal opdreunen,
   Als men haar kritische gerichte vragen stelt over het onderwerp zal ze hier niet op kunnen antwoorden, hier wordt ze sterk voor afgeschermd…

   1.   

    Inderdaad. Zuiver autisme.

    Dezelfde rigiditeit bespeur ik bij de tarrel en Brandegeit.

 21.   

  So, lets not wait any longer… Lets do it now…
  Deze uit het hoofd geleerde zin is dreunt het spijbelende wicht altijd op als ze voor de camera staat!
  Dan geeft ze de microfoon uit handen trekt grimassen en schud heel duidelijk haar hoofd en weet in feite helemaal niet waar ze het over heeft of wat er rondom haar gebeurt…

 22.   

  De eerste verschijnselen op dit kindergezicht vertonen nu al kindermisbruik resultaten.

 23.   

  HOWARD THOMAS BRADY: ICE-PACK OF LIES
  h**p://www.thegwpf.com/howard-thomas-brady-ice-pack-of-lies/

  Kunnen we Greta weer gerust stellen!

 24.   

  Schandalig kindermisbruik door de groene khmer.
  Vergelijkbaar met de hitlerjugend (dit omdat links hier zo graag naar teruggrijpt).

 25.   

  Arm kind. 15 lentes zo fris. Ach wat lig je hier stil langs de kant van de weg. Kennen we het. Zo zal straks wel worden afgedankt door de linkse keutelmeute. En als een hond in de goot gelegd, omdat haar aanwezigheid niets meer oplevert. Schandelijk ook als ouders om een kind zo te laten doordraaien.

  1.   

   Dat arme, maar zeer intelligente kind gaat binnenkort de Nobelprijs krijgen.

   Die komt er wel.

   1.   

    kinderarbeid is verboden behalve voor de linkse leugen, ze reist per alternatief vervoer met 20 maal zoveel uitstoot CO2 als normaal vervoer. De symboolpolitiek werpt zijn vruchten af

Like nu onze nieuwe pagina voor nieuws en opinie!