rutte

Staflid Amerikaanse veiligheidsdienst roddelt over Mark Rutte: 'scharrelt met een dame in New York'

Geen categorieaug 07 2019, 18:00
Premier Mark Rutte weet alle ogen op zich gericht vandaag want na jarenlange vermoedens rondom zijn geaardheid is er nu mogelijk duidelijkheid rondom zijn relationele status. Zo meldt Weekend dat een 'medewerker van de Amerikaanse veiligheidsdienst' de premier heeft gezien in New York en dat Rutte het 'erg gezellig had met een vrouw'.
Nu het vakantie is wil Rutte van de rust genieten en hoe kan dat beter dan met vrouwelijk schoon aan je zijde? In New York zou Rutte gezien zijn met een vrouw en het 'erg gezellig hebben gehad'. Of het hierbij gaat om een scharrel of een échte relatie waarop kan worden gebouwd is echter nog onduidelijk, maar wellicht dat het uitgebreide artikel van Weekend meer licht op de zaak schijnt. Dat premier Rutte nu het bestuursjaar erop zit toe is aan vakantie is logisch.
Rutte, die we afgelopen jaar wekelijks volgden met de rapportage 'update van Rutte', heeft een bevlogen jaar achter de rug. Het politiek jaar begon voor Rutte natuurlijk bij Prinsjesdag, maar het ging pas echt los tijdens de gesprekken over de afschaffing van de dividendbelastingen vlak na de Algemene Beschouwingen. Al vrij snel bleek Rutte gewoon gepiepeld door zijn zakenvrienden van Unilever.
Enkele weken later had de premier het weer zwaar tijdens de debatten over het Pact van Marrakesh. Mark keek, zweeg en tekende vervolgens bij het kruisje. En niet veel later stapte een staatssecretaris op, Mark Harbers (VVD), na fouten rondom gegevens over criminele asielzoekers. Ook qua electoraal succes was 2019 wisselend voor Mark Rutte. De VVD is op dit moment weer de grootste partij van Nederland, maar alleen omdat FVD met zichzelf in de knoop zit.
Kortom: het geluk stond in de politieke wereld niet per se aan de kant van Mark Rutte. Wellicht tonen de goden mededogen en verkrijgt hij wel geluk in de liefde. Of zal het toch maar een scharrel zijn? Of een hoax? We weten binnenkort meer...
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten