'Stop Horse Slavery' - Dierenactivisten verstoren EK paardensport in Rotterdam

Geen categorieaug 25 2019, 18:00
Wederom presteren dierenactivisten in Nederland het om met een achterlijke protestactie en sneue teksten een evenement lichtelijk te verstoren. Dit keer was het EK paardensport in Rotterdam aan de beurt.
De rest van de activisten is waarschijnlijk nog vakantie aan het vieren, dus kwam het aan op twee uitgemergelde sufkutjes die even vervelend wilden gaan lopen doen. Tijdens de rit van de Nederlander Marc Houtzager liepen zij het veld op.
De hitte heeft het creatieve deel van hun brein klaarblijkelijk ernstig aangetast, want beter dan de teksten 'EK Abuse' en 'Stop Horse Slavery' werd het niet. En dan ook nog de 'K' van kampioenschap vergeten aan te passen naar een 'C' voor championship...
Één activist werd snel afgevoerd, de andere werd vastgehouden op de baan totdat Houtzager de oefening had afgerond. Hij kreeg daarna een staande ovatie. Of dat signaal ook als 'flikker op met je horse slavery' richting de activisten mocht worden opgevat, is niet zeker (maar denk het wel).
Want laten we eerlijk wezen, het gaat hier niet om stierengevechten of orka's in gevangenschap. Die paarden worden goed verzorgd. Dat moet ook wel, want die krengen zijn absoluut niet goedkoop!
Hebben die lui nou echt niets beters te doen dan dit? Er zijn zat misstanden omtrent dieren te vinden en dan kies je dit? Dit soort figuren lanceer je toch het liefst met een paardentrap van het veld af. Donder toch een end op.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten