Sylvana-koekenbakkers van BIJ1 willen grenzen wagenwijd open: ‘”Land is vol” is maar rechtse politieke manoeuvre!’

bij1

U hoort het dus: als het aan Sylvana Simons en haar partijgenoten ligt, dan kunnen we binnenkort alle asielzoekerscentra wel sluiten, en ook de IND-ambtenaren op vervroegd pensioen sturen. Daarnaast hoeven er geen inburgeringscursussen meer te worden gegeven en hoeft niemand nog de Nederlandse taal aan te leren. Scheelt dat veel geld? Natuurlijk, dat scheelt veel geld.

Maar het levert een ontheemde samenleving op, waarin het Nederlandse grondgebied bewoond wordt door verschillende stammen die niet met elkaar of voor een soort gemeenschappelijk doel samenwerken. Nederland als een soort openlucht IKEA: iedereen haalt wat hij wil hebben, en bouwt dan daarmee verder in z’n eigen leven, maar niemand bekommert zich om de ander.

Om nog maar te zwijgen van de gigantische kosten die het de verzorgingsstaat oplevert: we kunnen iedereen wel binnenlaten, maar als we geen strikte eisen stellen aan het ontvangen van uitkeringen of andere vergoedingen van de overheid… dan wordt de Nederlandse way of life gewoonweg onbetaalbaar.

Dus het idee dat je zomaar over de hele wereld kan gaan lopen wonen en er niemand ooit nog gedeporteerd hoeft te worden: dat is natuurlijk je reinste fictie. Maar goed, in sprookjes geloven is en blijft natuurlijk wel buitengewoon aangenaam. Wat dat betreft kunnen we het Sylvana Simons en haar politieke metgezellen ook niet kwalijk nemen dat ze het aangenaam vindt om lekker te fantaseren over BIJ1 als de white knights (als dat tenminste niet racistisch is) en alle rechtse mensen als gemene Repelsteeltjes. Jammer alleen dat ze dit soort realititeitsarme quatsch dan weer wel via een eigen politieke partij moet uitdragen.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

37 reacties

 1. Anne Sophe Schillersdorf

  Dat Nederland vol is klopt helemaal maar ook daar zijn oplossingen voor. We kunnen PVV en FvD kiezers het land uitzetten om wat plek vrij te maken voor nieuwe migranten en vluchtelingen 🙂

  1. Jv

   Beter is om deze gorilla met al haar linkse kots, inclusief u, het land uit sodemieteren.
   U en bovengenoemden dragen toch niets bij aan ons land als alleen smerig links kots waar je alleen maar over uitglijd, als je niet oppast!
   Ik weet dat u dit schrijft om een ieder, die anders denkt, tegen u in het harnas te jagen, maar u bent een persoon die in staat haar eigen moeder op de wallen te zetten om zodoende van een zeker inkomen zeker te zijn. Of toch maar liever aan de sociale zuigfles lebberen?
   Ach laat ook maar zitten! Tegen links tuig dat lijdt aan schizofrenie, kun je geen medicijn voor bedenken, zelfs opname is nog te ver gegrepen!

  2. Deathspank

   In Frankrijk zijn de eerste autochtonen al uit hun huis gezet, om plaats te maken voor immigranten. Het is allemaal deel van de Europese vervangings politiek. Ga later dus niet klagen over uitspraken als “eigen volk eerst”, en oorlogsretoriek aanhalen.

   In het geval dat je Europese vervangings politiek vies vind klinken quote ik maar even: “We kunnen PVV en FvD kiezers het land uitzetten om wat plek vrij te maken voor nieuwe migranten en vluchtelingen”

  3. meneer cactus

   begin dan met alle criminele negertjes , antillianen , marokkane en turken. Daar zijn er inmiddels net zoveel van als pvv en fvd stemmers. 🙂

   1. Abdul is Lam

    #meneer cactus, vergeet niet om daar gelijk doorgedraaide Surinaamse paaldanseressen bij te doen

  4. Yami

   Nederlanders het land uitzetten omdat zij niet op het juiste gestemd hebben, en toch beweren dat zij fascistem zijn. Ik snap dat het een grap was, maar denk toch aub beter na, mits mensen jouw intelligentie in twijfel gaan trekken.

   Dat gezegd hebbende, Nederland is in feite vol, als we het op deze feiten gericht blijven: Nederlanders op alle sociaal etnische scala hebben het alsmaar moeilijker om rond te komen, starters kunnen zich geen koop- of huurwoning betalen terwijl de lasten alsmaar blijven stijgen. Om vervolgens méér immigratie te promoten, terwijl wij al moeite ondervinden om de immigranten die we hebben te integreren lijkt mij een slechte zaak.

   Ik heb geen problemen met immigratie, en ik zal hun recht op geluk, veiligheid en religie respecteren.. Mits zij hetzelfde doen.

 2. Isengrijn

  Rode wazen in: 3, 2, 1…!

 3. Suidland

  Stoppen met binnenhalen van kansloze, domme en werkschuwe zwarten en haviksneuzen. Neem het op voor de blanke Suid-Afrikanen en haal onze bloedverwanten terug uit dat shithole. Niks taal-of inburgeringscurcussen wel hardwerkende mensen; win-win

  Ons vir jou Suid-Afrika

 4. Mars020

  Dat achterlijke wijf heeft speciaal een kamelenkapsel aan laten meten, zodat de gelukszoekers uit Afrika niet zo’n grote cultuurschok krijgen bij aankomst. Om ruimte te maken in Nederland, kunnen we mooi alle linkse mafkezen en trollen, naar Afrika sturen. Het gros daarvan is toch afhankelijk van uitkeringen en subsidies, dus dat scheelt weer een hoop geld.

 5. FJ

  Er kunnen nog wel een paar bij hoor, maar geen Afrikanen en Arabieren, want die komen alleen om de pot af te romen en te dealen, stelen of te moorden.
  Daar hebben we dankzij links Amsterdam er genoeg van, heeft het rapport deze week duidelijk gemaakt.

  Meer mensen met maar 1 paspoort, want als je in Nederland 2 paspoorten hebt, heb je voorrang bij een huis, uitkering, geloof en als vrouw zit je weer thuis en is het aanrecht je domein. Die visie straalt links uit en we hebben gezien waar deze tolerantie tot leidt.
  Iedereen in Nederland moet echter gelijk zijn, dus alle uitzonderingen kunnen ophoepelen.

  Voor Silvana en iedere Afrikaan die zij uitnodigt een ticket richting Paramaribo, want daar kunnen criminelen direct integreren.

 6. C.A.Barstow

  Het hele land is vergeven van het linkse addergebroed
  Kan dat achterlijke wijf niet een keer aangereden worden, hoeft natuurlijk niet direct met een tram, een vrachtauto is ook goed.

 7. Rogerio

  NEGERen die totaal gestoorde trut!

 8. Ego-non-solus

  Anne: We kunnen PVV en FvD kiezers het land uitzetten….

  Oh, wat een humor. Helaas van minder dan lagere school niveau, ja zelfs kleuters laten ons beter lachen. Dat iemand denkt dat we op dit soort infantiele uitlatingen zitten te wachten, in- en intriest.

 9. Willem Bever

  Leuke foto; mis alleen grote oorbellen maar ik zeg zwarte piet is vroeg dit jaar

  1. bandini

   Op deze foto kun je wel goed zien hoe ze aan de term negerzoenen komen! Zum kotzen!!

 10. Siemien

  “Je kunt het vergelijken met legalisering van druks, er is minder consumptie en je hoeft geen geld uit te geven om het gebruik ervan te stoppen”

  Net als alle andere druksverheerlijkende mongolen hier begrijpt zij niets maar dan ook werkelijk niets van druks en hoe het in werkelijkheid dus in de echte wereld, werkt.
  Ik walg echt van dit soort types…

 11. musicmaniac

  A.S.S.-hole, pleur lekker zelf op naar je heimat, i.p.v. mensen met hersens uit het land te gooien. Hoe linkser, des te dommer, dat blijkt toch wel weer iedere keer opnieuw. En wat is de beste oplossing voor links? Ongebluste kalk. Dan komt er nog veel meer ruimte vrij, voor gelukszoekers!

 12. goedisfout

  Het interesseert met geen zier wat SS weer te spuien heeft, er is de laatste jaren geen zinnig geluid uit voortgekomen. Haatzaaien en nog meer haatzaaien, als Surinamer schaam je je rot voor deze muts. Hoop dat DDS Tim een keer stopt met de SS obsessie.

  1. Willem Bever

   +1

 13. Maurits Dekker

  Een misdadig sujet als Sylvana zou in Syrië gewoon opgehangen worden.

  1. Mezzadra

   Maurits wil daarmee uiteraard niet beweren dat Sylvana opgehangen moet worden.

   Vies kereltje.

   1. meneer cactus

    er is maar 1 vies kereltje hier tarrel

   2. Deathspank

    @Mezzadra: heb je je tuigje al aan, je meester komt zo langs.

    1. meneer cactus

     is het te laat voor de kids dan ?

     1. Deathspank

      Nee, maar de homo beweging is dankzij Sylvana inclusiever geworden, ze accepteren nu ook p e d o f i e l e n!

   3. Siemien

    Nee Mezzandre dat jij dat graag wenst is ons duidelijk.

    Vies kereltje

 14. Jynx

  Alleen die zwarte tronie is al misselijk makend.
  Deporteren dat(mens).

 15. Toleranter Nederland

  Goh, wat moeilijk om aan te zien hoe mensen hier in de comments elkaar constant aanvallen…

  Zijn we allemaal vergeten dat we zowel linkse als rechtse politiek en ideeën nodig hebben om de samenleving werkbaar en leefbaar te houden?

  Bijvoorbeeld over het terugsturen van mensen, ik ben het er mee eens dat uitgeprocedeerde vluchtelingen en asielzoekers absoluut terug naar land van herkomst moeten. Zo ben ik ook van mening dat grenzen belangrijk zijn om onze soevereiniteit daadwerkelijk iets te laten betekenen.

  Helaas is Nederland onderdeel van de EU en daarom ook van de shengen zone… Waardoor onze grenzen in de praktijk eigenlijk waardeloos zijn. In mijn mening is de EU een model gebaseerd op de USSR, en we hebben allemaal gezien hoe goed dat werkt… /Sarcasme

  Qua immigratie is er 1 ontzettend groot probleem, en dat is dat de huidige “immigranten” over het algemeen islamitische mensen zijn, met een compleet andere wereldbeeld en tradities die gewoon niet kunnen werken in onze samenleving, waardoor ze uiteindelijk zoals in landen als Zweden hun eigen kleine enclaves gaan creëren waarin de wet van het land niet meer geld.

  In mijn nederige mening zouden de mohammedanen een voorbeeld moeten nemen aan de andere bevolkingsgroepen die we als immigranten gehad hebben zoals bijvoorbeeld de Chinezen en de Indonesiërs, maar ook in grote mate de immigranten uit het Nederlands Caribisch gebied, die hebben zich zo veel beter geïntegreerd.

  Natuurlijk zijn er hier en daar ook lastige van die groepen bij maar er zijn natuurlijk ook slechte nederlanders. Statistisch gezien hebben deze groepen gewoon gedaan wat we van ze verwacht hebben omdat ze ook daadwerkelijk Nederlands willen zijn.

  Islamieten helaas niet.

 16. tailgunner

  Welkom op De Dagelijkse Sylvana! Hèt lijfblad van Sylvana Simons. Linda heeft de ‘Linda’ en Sylvana heeft ‘DDS’ alwaar u dagelijks kunt lezen over haar boeiende zienswijzen. Er gaat geen dag voorbij of u ziet het op De Dagelijkse Sylvana!

 17. Kristalix

  Een keutel die je zo aankijkt?
  Spoel je door. Krankzinnige roetmop.

 18. DennisEijs

  Nederland zit vol, met mensen die eigenlijk helemaal geen Nederlander willen zijn. Als deze mensen nu eens gaan, naar waar ze eigenlijk willen zijn. Dan zou dat heel erg, fijn, zijn. Ten eerste, is er dan weer meer ruimte, voor hen die wel Nederlander willen zijn. En tevens is de sfeer weer gezelliger, omdat deze klagers dan eindelijk opgerot zijn, en wij weer met plezier kunnen leven (na wat politieke verschuivingen dan).
  Ik zie deze vrijwillige oplossing best wel zitten.

 19. Drollevanger

  Sylvana heeft zoals veel Antillianen, nog steeds last van het gegeven dat een paar van haar voorouders 7 generaties geleden slaven waren, terwijl een ander deel van haar voorzaten, in dezelfde tijd tot de slavenhoudersclan behoorde.
  De slaven die verhandeld werden waren namelijk zwart, terwijl onze Sylvana,s bruine huidskleur op een Creoolse mengvorm wijst.
  Deze genetische structuur heeft blijkbaar tot gevolg dat dit soort figuren alleen prettig kan overleven als de ene zwarte helft van haar voorgeslacht door de andere blanke helft financieel wordt onderhouden.
  Alleen op zo,n manier kan deze juffrouw tevreden zijn. Haar geluk hangt aan een veelkleurig draadje.

 20. Rud56

  Dat zwarte wijf wordt met de dag gekker, net zoals die Van Muiswinkel.
  Er is een oud spreekwoord: “Er lopen meer gekken buiten rond dan dat er opgesloten zitten.”
  Nu, dat spreekwoord is nog steeds vol van toepassing, wel met deze toevoeging achter
  “buiten rond”: “en zitten in besturen”.

 21. Deathspank

  Is het iemand al opgevallen, dat ze een gepolariseerde zonnebril op heeft?

 22. Kristalix

  Geen probleem, uitzetten naar Paramaribo, gaat ze daar lekker islam binnen halen. De bouterse democratie is daar wel aan toe.

  Achterlijke doos.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.