Sylvana Simons: ‘Boerka’s tegengaan is cultureel imperialisme en VERNEDEREND voor vrouwen!’

vlcsnap-2019-01-24-18h54m03s211
Foto: Sylvana Simons spreekt. Bron: Screenshot EO.

Het boerkaverbod is inmiddels alweer een hele week van kracht, en nog altijd leven we niet in een wederopstanding van het Derde Rijk – al het linkse gekrakeel ten spijt. Dat wil echter niet zeggen dat de usual suspects aan de progressieve kant van het spectrum het er gewoon bij laten zitten. Zij blijven gewoon doorgaan met hysterische dingen roepen. Zoals Sylvana Simons, die wat hersengymnastiek toepast om het boerkaverbod als een ‘vrouwenvernedering’ te omschrijven.

sylvana boerka

Sylvana Simons vindt het allemaal “#zovermoeiend”, dat ze na één week boerkaverbod de voorstanders van deze maatregel nog altijd niet overtuigd heeft van het ‘evident superieure’ BIJ1-standpunt dat Nederland echt beter af is met ongelimiteerde toegang voor boerka’s overal. In een nieuwe Facebookpost betwist het Amsterdamse gemeenteraadslid via een gesprekje met een stroman dat een verbod op gezichtsbedekkende kleding een veiligheidsprobleem oplost, en vindt mensen die het opnemen voor ondrukte moslimvrouwen per definitie niet oprecht.

Ook plaatst Simons een citaat van de Indiase auteur Arundhati Roy door, waarin laatstgenoemde betoogt dat een boerkaverbod eigenlijk heel vernederend is voor vrouwen. Het zou vrouwen namelijk ‘uitkleden’. Uitkleden? De Nederlandse overheid vraagt niemand in een Sylvie Meis-achtige mini-bikini over straat te dartelen, hè? Alleen dat het gezicht niet bedekt wordt. Dat is toch niet ‘uitkleden’? Kom op zeg.

Maar erger nog: een boerkaverbod is een daad van “cultureel imperialisme,” aldus Roy en Simons. Nu wordt-ie echt mooi, hè? Cultureel imperialisme van Nederland… in Nederland zelf. Dit gaat niet om kolonialisme, maar om onze eigen waarde van openheid dienen. Het zou imperialisme zijn als we dat dwingend willen opleggen aan andere landen, misschien. Maar toch niet in ons eigen koude kikkerlandje?

Om nog maar te zwijgen van de zogenaamde “vernedering”. Wat pas vernederend is, is dat een vrouw van haar man, vader of hersenspoelende ideologie als een vuilniszak over straat moet lopen. Bizar, gewoon.

Maar om terug te komen bij de vragen die Sylvana blijft stellen: de ‘vermeende’ onderdrukkers hoeven helemaal niet buiten schot te blijven. Zullen we ophouden met dit gemekker over het vermeende ‘onrechtvaardige’ boerkaverbod, en samen die tirannieke, vrouwenonderdrukkende mannen aanpakken? Of boeit dat eigenlijk helemaal niet, en is het allemaal slechts een manier om stampij te maken tegen een ‘rechtse’ wet?


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reageer

98 reacties

 1.   

  Ook Sylvana is een meester in het omdraaien.

 2.   

  Het is maar goed dat ss dit zegt,want aar haar woorden hecht haast niemand waarde…….. Behalve een paar halve gare types zoals als die smeerpijoen als Lao Tse en zijn holmaatjes

 3.   

  Smeerpijpen bedoelde ik,,,, sorry juf Lao

 4.   

  dit figuur die denkt dat zwarte piet een karikatuur is van haar lelijke kop stelt nu dat een boerkaverbod vernederend voor vrouwen is ? De boerka is vernederend voor vrouwen en anno 2019 een kledingstuk dat niet thuis hoort in het westen. Waarom probeert die trol de werkelijkheid constant om te draaien ?

  1.   

   “Waarom probeert die trol de werkelijkheid constant om te draaien ?”

   Goede vraag. Ik ga er vanuit dat ze anderen nablaat, want deze vrouw heeft de hersens van een piepkuiken.

   De trend is, aangevoerd door extreemlinks en de SJW’s, om de heteroseksuele “witte man” zoveel mogelijk in het beklaagdenbankje te krijgen en een schuldcomplex aan te praten. Dat zal voortkomen uit een combinatie van haat, frustratie en opportunisme.

   Het is je reinste omgekeerd racisme en extreemlinks doet daar van harte aan mee omdat onder hen de oikofobie heerst als de Spaanse griep. Dan zijn er nog de moslims van het type Denk die handenwringend profiteren en olie op het vuur gooien.

   Het is een identiteitsoorlog van drie partijen tegen het westen: een bepaald slag negers (niet allemaal), extreemlinks (wél allemaal) en militante moslims. Een oorlogsverklaring.

   Alt right is daar een reactie op.

   1.   

    “Het is een identiteitsoorlog van drie partijen tegen het westen: een bepaald slag negers (niet allemaal), extreemlinks (wél allemaal) en militante moslims. Een oorlogsverklaring.”

    En met zo’n voorstelling van de werkelijkheid moet de oude merlot elke avond zijn ledikant opzoeken.

    Vind je het gek dat je dan agressief en depressief bent?

    1.   

     breek jij daar je hoofdje maar niet over ouwe ruigpoot.
     Kruip straks maar lekker tegen je Beukmannetje aan, die wil voordat je je oogjes sluit vast nog wel even tegen je fluisteren dat je deugt….

   2.   

    Klopt wat je zegt, Merlot, Lao kan er weer geen speld tussen krijgen.

    Dan gaat Lao op de man spelen.

    Zooo doorzichtig!

    1.   

     de huishufter heeft geen inhoud

 5.   

  Dat opruiende gebazel van PvdA-, GL-, DENK-, D66-, B1- etc. wauzen ten spijt:
  Voer een totaalverbod in voor alle islamitische kledij, zoals hoofddoek, boerka en nikab e.d.
  De moslim die dat niet bevalt mag vervolgens met z’n hele zooitje, familie en al, de koffers pakken en een enkele reis MO boeken!

 6.   

  Dit mens spoort voor geen meter.
  Ze pleegt continu anarchie en niemand die dit mens aanpakt.
  Laat deze bruine boon aub terugkeren naar haar eigen land ipv hier de boel te verzieken!

 7.   

  Sylvana..Hoe zit ook alweer met discriminatie van vrouwen op de werkvloer? Heeft u wel eens een boerkadraagster zien werken in het ziekenhuis, OV, gemeentehuis (waar ze tegen het handhaven zijn) of bij u op kantoor? Zo nee. Om welk belangrijke reden dan niet?

 8.   

  Een boerka verbieden is denigrerend en vernederend voor vrouwen. Wij vrouwen weten heus wel wat we willen dragen en in mijn geval is dat vrijuit, haren laten wapperen in de wind en zomers in bikini. Toch sta ik solidair met mijn geslachtsgenoten die een andere keuze maken. Meestal zijn het van die mannelijk rechtse bejaarde zuurpruimen die de kleding voor een vrouw voorschrijven. Ik ben feministisch ingesteld en sta voor de vrijheid van ieder vrouw om een boerka te dragen. Sylvana Simons heeft helemaal gelijk

  1.   

   Zo trollig.

   Boring!

  2.   

   Helemaal met jou eens. Gelukkig is de boerka ook niet verboden. Wel hebben deze vrouwen nu ook de verplichting zoals eenieder die zich in Nederland bevindt om zich te identificeren of dat mogelijk te maken in overheidsgebouwen en openbaar vervoer, instanties betaald door de samenleving, voor de samenleving. Vrijheid van geloof en vrijheid om de boerka te dragen zijn er nog steeds, daar is niets aan veranderd. Er zal een reaguurder hier het ontzettend vervelend vinden dat ie met een masker op van Benno L. of Robert M. geen basisschool meer mag binnenlopen. Maar ik heb er heb er persoonlijk geen problemen mee als ik mijn helm af moet doen als ik een nieuw rijbewijs of paspoort op ga halen.

  3.   

   Boerka’s horen in de woestijn en niet op straat. Willen ze die tenten dragen, ga dan lekker terug naar Afrika.

  4.   

   Wat ik niet begrijp aan de hedendaagse feministen, dat zij de boerka goedpraten. Dit kledingstuk bevestigt de mannelijke macht. Binnen de islam is het de vrouw die verantwoordelijk wordt gehouden voor de seksuele gedachten en handelingen van de man, vandaar dat vrouwen zich zoveel mogelijk bedekken, met de boerka als dieptepunt. Dit moeten wij nooit toestaan in Nederland. Echte feministen zouden ernaar moeten streven die verantwoordelijkheid bij vrouwen weg te halen en ze zouden aan (moslim)mannen moeten leren hun seksuele driften te beheersen, zoals al eeuwen de Westerse man geleerd wordt.

   1.   

    Welke hedendaagse feministen praten de boerka goed?

    1.   

     Zie bovenstaand bericht.

    2.   

     Anne bijvoorbeeld!..

    3.   

     kan je nou echt niet lezen hufter ?

  5.   

   dat je feminist bent komt wel naar voren in je mannenhatelijke gehinnik.
   ik zou zeggen “ga terug de keuken in”
   maar mensen als jij kunnen beter weg blijven van messen en vuur, je zou je maar kunnen bezeren.
   Verder ben je ook nog een arrogant stuk vreten met je “wij vrouwen” als jij er als een parasol bij wil lopen leef je uit, maar denk maar niet dat je voor alle vrouwen denkt te spreken vunzige feminazie die je er bent!

  6.   

   “Wij vrouwen”…

   Trol Lauwe Thee, van het mannelijk geslacht maar wel van het feminiene type zoals je ze op links veel ziet, gaat helemaal op in z’n rol van Anne Sophe (hij is de i vergeten).

   Ach, ergens is het wel leuk om een complete gek aan het werk te zien.

   1.   

    Herinner je ‘Charlotte’ nog Merlot, was ook een nick van die vunzige smeerpijp, en maar ontkennen terwijl de ip nrs die wij konden verifiëren duidelijkheid verschaften.

    1.   

     Sjunnekes urinoir had veel vreemde kostgangers.

    2.   

     Erkenbrand, had jij met een strontemmer gerammeld?

    3.   

     En niet te vergeten ‘Isolde’.

  7.   

   zo doorzichtig deze trol

 9.   

  Lees eigenlijk nergens nog iets over SS, alleen hier op DDS. Gefaald in de landelijke politiek, met hakken over de sloot gemeenteraadslid Amsterdam. Totaal niet nieuwswaardig dus. Next.

 10.   

  Hoe Sylvana het ook went of keert, de boerka is vernederend voor vrouwen. Alsof vrouwen er niet mogen zijn. Gum ze maar uit.
  Het valse mens gooit nog een paar linkse signaalwoorden zoals “imperialisme” erin en dan moet opeens iedereen gaan geloven dat boerkadragers zo zielig zijn en onderdrukt worden. Ik heb een advies voor ze: er zijn ong. 150 andere moslimlanden in de wereld, waar ze zich helemaal met hun boerka kunnen uitleven. Ga daar dan heen en laat de inheemse Nederlander gewoon zijn eigen bedreigde cultuur behoeden en behouden.

  1.   

   De boerka is helemaal niet vernederend voor vrouwen maar is een symbool van vrijheid. Vrij om je religie te mogen uiten. In Nederland kennen we namelijk vrijheid van religie en het zijn de onverdraagzame extreemrechtse populisten als Wilders en Baudet die onze vrijheden trachten in te perken

   1.   

    Onzin, een boerka is wel degelijk een symbool van vrouwenonderdrukking.
    Je trolt.

    1.   

     Als vrouwen ervoor kiezen om een boerka te dragen hebben ze dat recht en dan meen ik niet dat jij hier iets over te zeggen hebt

     1.   

      Vind je dan ook dat geestelijk gestoorden aan zelfmutilatie mogen blijven doen, omdat ze er zelf voor kiezen of zou je ze liever willen genezen van hun waanbeelden?

    2.   

     Dat is ook juist, Anne.

     1.   

      Looooool!!!!! Kan het misschien nog iets doorzichtiger?

     2.   

      Veel nieuwe namen hier vandaag. Ik snap het wel. Op Joop was het vandaag ook komkommertijd, dus komen ze maar naar DDS om te trollen. En op DDS mag ieder een afwijkende mening hebben, en die in zijn eigen taal vertolken, zonder meteen een permaban te krijgen, zoals de facistische Joop redactie op hun eigen blog huishoudt. De trollen van Joop vervelen zich dood op de biologische camping in de Dordogne, komkommertijd op Joop, wat moeten ze nu? DDS trollen! Dat maakt de vakantie toch nog enigszins leuk.

     3.   

      De boerka heeft niets met religie te maken zie o.a Marokko. Wij leven hier in een open samenleving waar hand geven en elkaar aankijken norm is.
      De pvda er in Amsterdam die zo nodig in boerka moest optreden in de gay parade bewijst hiermee dat je nooit kunt weten wie hier onder schuil gaat.
      Als ik in Canada wil wonen moet ik ook aantonen het Engels machtig te zijn.Ik ben geen racist en niet tegen moslims maar onze cultuur en vrijheden,tijdens eeuwen verworven, mogen nooit verloren gaan. En practisch:Welke werkgever wil iemand in Boerka aan het werk hebben.

     4.   

      Ziggy, hij is goed hè?

    3.   

     Lao Tse; “Onzin, een boerka is wel degelijk een symbool van vrouwenonderdrukking“
     Meent u werkelijk wat u zegt of trolt u wat?

     Die Anne is feminist, maar in de jaren 70 waren er dolle mina’s, dat waren nog eens feministen!
     Anne zal morgen ook wel in Den Haag protesteren in een Bourka, nu maar hopen dat de mensen haar niet ontwijken door de stank die onder haar zweterige Bourka vandaan komt.
     Deze vrouw schrijft over zaken waarvan ze niet weet wat het betekent.
     Anne, ga eens met vakantie naar Tunesië en bezoek het gehucht Douze aan de rand van de Sahara in zuid Tunesië.
     Daar mogen de vrouwen van 18:00 uur tot 19:00 “luchten” want de andere 23 uur moeten ze verplicht in huis blijven.
     De mannen zorgen voor alles wat ze in huis nodig heeft.
     O ja, als ze luchten, dan mogen ze alleen nog in volledige bepakking
     in de zandbak lopen.
     Dit is geen kolder, maar waarheid.
     Zelf gezien en meegemaakt!

   2.   

    Ga dan ook maar lekker je vrijheid vieren in Afrika, want hier worden ISIS outfits niet op prijs gesteld.

   3.   

    Ronald Plasterk kwam trouwens met het verbod op gezichtsbedekking de laatste keer, maar het klinkt natuurlijk veel beter om dit aan Wilders toe te schrijven, al neemt hij zelf de credits daar voor graag aan.

   4.   

    Gadverdamme die naam alleen al Schillersdorf. Zum kotsen zo Duits. Is dit de nieuwe naam voor die Amsterdamse idiote met die muts op en dat bezopen gezicht. Oh ja Sylvan Simons. Gena: Ik moet overgeven.

    1.   

     Beterschap, Decca.

   5.   

    Nou, ik weet wel zeker dat heel veel vrouwen die dagelijks zo’n boerka moeten dragen, het daar helemaal niet mee eens zijn. Probeer dat zelf maar eens en ga dan vrij en vrolijk dartelend van de frisse buitenlucht genieten. Binnen 5 minuten vervloek je dat ding. Alleen gebrainwashte fanatiekelingen kastijden zichzelf.

  2.   

   Heeft u ooit een vrouw in niqab van dichtbij gezien, ” in het wild”?
   Die maken op mij zonder uitzondering een luxueuze, dure indruk, blijkens allerlei kledingaccessoures. Oordeel dus niet te snel!

   1.   

    Moeilijk he?

    Goed trollen.

   2.   

    je kan hier in het winkelcentrum elke mogelijke uitvoering bewonderen hij die niets weet.

    minder minder minder

   3.   

    Didi, gouden muiltjes en dure stiksels zeker? Ga toch terug naar Joop man/vrouw/het/hen.

   4.   

    Didi geilt op niqabs en hoofddoekjes. Dat deelt hij ons tot in de treure mede. Al jaren.

 11.   

  Surinaams-Amsterdams GGZ-orakel trekt haar orale kringspier ook weer eens los, daarbij maakt het geluid maar kraamt verder alleen maar onzin en wartaal uit!
  De enigste functie die haar orale kringspier wel goed uitoefent is ademhalen maar dat kan ook prima door de neus worden uitgevoerd…
  Verspilde energie.

 12.   

  “Cultureel imperialisme” gaat de gemiddelde DDS lezer en zeker de gemiddelde DDS redacteur boven de pet.

  Dat is mijn “Cultureel imperialisme”. Ik weet alles beter en de domoor die dat bestrijdt bewijst mijn gelijk.

  1.   

   mooi ingedekt trekvlek maar zo werkt dat dus niet, je bent niet meer op de peuterschool met je “ikke heb gelijk enne jij benne stom hatsiebah lekkee puh!”

   De mensen die zich met dat soort wollige taal trachten in te dekken, hebben nul argumenten.
   En de mensen die het lopen te verdedigen hebben nul argumenten en nul ruggegraat….

  2.   

   Cultuurimperialisme of cultuurverdringing is het opleggen van de eigen cultuur aan een gedomineerde partij door een partij die de culturele hegemonie heeft. Deze vorm van imperialisme moet dan leiden tot culturele aanpassing van die eerste groep. Naast deze min of meer gedwongen variant, wordt het begrip ook wel toegepast als een cultuur vrijwillig over wordt genomen, zoals bij Amerikanisering. Het wordt dan veelal als pejoratief gebruikt door de tegenstanders.

   Het punt is nu juist dat cultuurverdringing onvrijwillig plaatsvind bij de autochtone bevolking opgelegd door een onuitgenodigde onderliggende partij die hier de culturele hegemonie wil gaan overnemen!

   1.   

    Flauwekul vrijedenkert, die stelling gaat op in hun patria. Ze komen naar Nederland. Dan pas je jezelf naar overigen goed gebruik aan

    Dit hierheen komen doen ze vrijwillig en respecteren de wet. Dat is boerka af. Niet te vreden? Erg rap opdonderen met dit volk. Geholpen retour naar patria is een optie. Gedwongen ook prima.

 13.   

  Alle goedpraters,

  Snap nou eens dat er geen 1 meisje in het hele heelal bestaat die zo’n ding willen dragen.

  Dat moet er psychisch in getimmerd worden.

  Hou ze niet als slaven, bevrijd ze.

  1.   

   HEE ANNE SOPKOP VAN SCHILLENBOER LET JE OP?

   Zo hoort een voorvechter voor gelijkheid en ware feministe te klinken in plaats van dat infantiele gemekker wat jij voor argumentatie laat doorgaan.

   @Kim Verlouw, mijn complimenten +veel

  2.   

   Onzin! Er zijn genoeg vrouwen die vrijwillig een boerka dragen. Sterker nog, ik ken er eentje persoonlijk. Woont al jaren lang niet meer samen dus van “onderdrukking” is er geen sprake.

   Het is niks meer dan een uiting van je religie en vergelijkbaar met een kruis die je om je nek draagt. Dat bedoelde ook met een symbool van de vrijheid want we mogen blij zijn dat we in een land leven waar je gewoon jezelf mag zijn en je religie kunt praktiseren

   1.   

    Anekdotes zijn geen argument, dat zou hetzelfde zijn als:
    “ik heb ooit een vrouw een man in elkaar zien slaan, dus vrouwen zijn lichamelijk sterker dan mannen”

    Ik zou die enkele uitzondering toch niet als regel hanteren want dan zou het wel eens echt uit de hand lopen.
    Doet het trouwens al in Amerika waar omgebouwde mannen de vrouwen in hun sporten massaal wegblazen.
    Maar dat is weer een ander verhaal….

   2.   

    Je liegt en je lult Anne Schillenboer. Jij kent helemaal geen boerkadraagster die die parasol vrijwillig draagt. Je fantaseert en verzint de hele boel bij elkaar omdat je een linkmiechel bent, een deuger die tegengas wilt geven. Ga lekker naar Joop, vort, vort.

    1.   

     Inderdaad!

     Deze zin verraadde haar:

     “Woont al jaren lang niet meer samen dus van “onderdrukking” is er geen sprake.”

     Zooo doorzichtig!

     1.   

      @Kim

      Ik heb nog kort geleden vrijwillig een boerka aangetrokken uit solidariteit voor moslimvrouwen. Kennelijk heb je geen verstand van zaken

     2.   

      Anne,

      Dan lijken we op elkaar.

      Want ik heb laatst nog een KKK boerka gedragen uit solidariteit voor negers.

      Go girl!

     3.   

      “Kennelijk heb je geen verstand van zaken”

      Je geeft ‘m alweer weg!

     4.   

      Kijk, nu zijn wwe er…
      “Woont al jaren lang niet meer samen dus van “onderdrukking” is er geen sprake.”
      Wat mevrouw hie zegt is dat er bij samenleven sprake is van onderdrukking.
      Kijk uit wat je schrijft he, want het komt al gauw zo dom over…

    2.   

     Ik hoorde op de televisie vrouwen, van autochtone komaf, verklaren dat ze bewust voor de boerka kozen.

     1.   

      ik hoorde op de televisie politici van linkse komaf verklaren dat Clinton het presidentschap zou winnen.

      Zie je hoe dat argument werkt Lao?

     2.   

      Ja, zo werkt het argument inderdaad niet, onnozele hals.

      :)

     3.   

      ik hoorde op televisie vrouwen , van autochtone komaf verklaren dat er door hun echtgenoot bewust gekozen is voor de boerka. je moet beter je best je best doen hufter

     4.   

      Weet je zeker dat dat geen stemmen in je hoofd waren?

     5.   

      “Ook Eugenie kan een sokpop zijn geweest van de übertrol. Of van een trollencollectief.”

      Vergis je niet, met dit soort pathologische paranoia hebben we hier te maken.

     6.   

      Van die trollen ben jij 1 Lao. Overduidelijk.

    3.   

     Peter spreekt voor de vrouwen :)

     1.   

      net zo min als jij :)

     2.   

      Tenminste ben ik van de vrouwelijke geslacht

     3.   

      “Peter spreekt voor de vrouwen :)

      Ach ja, altijd opnieuw en met een nieuwe nick.

     4.   

      Ja hoor, het is Eugenie de la Fleur: die had ook altijd moeite met de en het.

     5.   

      Peter Oudshoorn schreef: “Ja hoor, het is Eugenie de la Fleur: die had ook altijd moeite met de en het.”

      Dat soort taalfouten zie je meestal bij mensen wiens moedertaal niet het Nederlands is.

      Maar dat soort fouten zijn ook gemakkelijk te faken door sluwe trollen van autochtone afkomst. Ook Eugenie kan een sokpop zijn geweest van de übertrol. Of van een trollencollectief.

      Feit is dat DDS aan de lopende band wordt getrolld. De redactie doet daar nauwelijks iets tegen. We zullen zien waar dat uiteindelijk toe leidt.

    4.   

     Het lijkt ook veel op de debiele praat van Eugenie de la Fleur.

     1.   

      Als het zwemt als een eend, kwaakt als een eend en waggelt als een eend, dan is het waarschijnlijk een…?

   3.   

    Anne Mafklapper, 20 meter bij mij vandaan op de hoek woont een MARROKAANS gezin, vrouw in een boerka, dochter van 8 loopt al met een hoofddoek rond. Pas geleden kwam een bedrijf hier in de wijk asbest verwijderen in de woningen. Ze mochten de woning van dat Marrokaans gezin dus niet in, omdat haar man niet thuis was. Alleen haar man mag dus mensen in de woning binnen laten. Mevrouw heeft dus niets te zeggen. Veroorzaakte natuurlijk een hoop ophef, en terecht. Mevrouw brengt ook altijd gekleed in een boerka haar kinderen naar school, maar dan wel vergezeld door andere vrouwen. Alleen mag mevrouw de straat niet op. En boodschappen doet haar man, z’n vrouw zou eens in contact moeten komen met de buitenwereld, stel je voor.
    Het verbod wat nu geld is een verbod op gezichtsbedekking, heeft niets met religie te maken, wel met veiligheid en fatsoen. Die boerka mag je in alle overige gevallen dragen. Maar wat mij betreft wordt er een totaalverbod uitgevaardigd voor het dragen van een boerka buiten de eigen woonomgeving, zoals ik ook niet naakt over straat mag lopen. Dat heet samenleving. En dat schept rechten, maar ook plichten. Ik zie geen enkele reden voor het maken van een uitzondering van een boerkadraagster, of drager. Als ik pastafari zou zijn mag ik ook niet met een vergiet op mijn hoofd op mijn rijbewijs, en verder loop ik ook niet met een bivakmuts op een schoolgebouw in, de ophef zou groot zijn als ik het wel zou doen.

   4.   

    ze draagt het niet vrijwillig. Ze draagt in opdracht van , man , imam , islam , het heilige boek of eender welke anndere overtuiging maar vrijwillig is het zeker niet

   5.   

    Oei……..je bent weer behoorlijk in de war. De ideologie dicteert dat jouw ‘eentje’ die zak moet dragen. We hebben een tijd gehad dat een ideologie vond dat sommigen een ster moesten dragen. Vreemd genoeg zijn we het allemaal met elkaar eens dat dat echt niet normaal is……en zo’n zak moet kunnen. Schiet mij maar lek.

 14.   

  Als Sylvana in het nieuws is, weet je dat het weer dom geklets is. Kan ze geen stand up show doen, oh wacht dat doet ze al, al denkt zij dat het politiek is.

 15.   

  De fractievoorzitter van BIJ1?
  Nee dank je !

 16.   

  Silvana is een sprekend voorbeeld van slechte integratie, enof niet willen integreren. Ze is niet in Suriname maar in Nederland. Wij zijn geen moslims. Nog hebben we iets met islam. We staan ook geen onderdrukking voor. Emancipatie begon eind jaren 60, toen was Silvana nog vloeibaar. En begrijpt kennelijk niet wat dit is.

  Het is weer overduidelijk dat Silvana niet meer is dan een totaal gesjeesde zwarte piet. Gestoord en gevaarlijk voor de samenleving. Alleen maar goed voor dwangbuis en ballgag en opsluiting. Dit gedrocht moet worden onttrokken aan het Nederlands maatschappelijk verkeer.

 17.   

  Het zou prettig zijn als La Simons zelf zo’n zak over haar hoofd heen trekt. Scheelt een hoop ergernis.

 18.   

  Dank je Tim, ik kan weer inloggen:)

 19.   

  Het hele verbod is het meest vernederend voor veel moslim apen die hun “ gezag” over vrouwen en meisjes hiermee zien verdwijnen. En dat zullen “we” wel effe gaan merken.

 20.   

  De fractievoorzitter van BIJ1 heeft ernstige psychische problemen,haar onbedwingbare hang naar aandacht(negatieve aandacht) wordt steeds erger.
  Ze is nog niet tot het besef gekomen, dat in mannenogen,ze nooit méér zal zijn dan een spermacontainer!
  “Vrouwelijke kenmerken” zijn niét genoeg om in welk beroep dan ook,succesvol te blijven!
  Het haatzaaien waarmee ze bezig is, zal óók niet helpen de neerwaartse spiraal te stoppen!
  Het is een ouder wordende verbitterde en onsympathieke vrouw!

 21.   

  SS probeert met zulke geluiden stemmers bij DENK weg te halen.
  Wat zou SS doen lals er op een donkere winteravond twee in boerka gehulde figuren bij haar op de voordeur kloppen. Zou ze open doen?

  1.   

   Die zegt net als ál die andere deugers in Nederland kom er maar in

 22.   

  Sylvana Simons is niet meer dan genetisch afval. Afval behoort in een grote zwarte vuilniszak. Een grote zwarte vuilniszak is gelijk aan een burka. Dat maakt de Sylvanacirkel rond… opruimen die zwarte trol na het haar hullen in een burka….

 23.   

  Ook ss snapt het niet uiteraard

  1.   

   Klopt, alleen een seconde aandacht aan dat wicht is al een seconde teveel.

   1.   

    ;0

 24.   

  Alles wat kort geleden nog bij een stam hoorde deugt niet behalve de echte inheemse inwoners zoals Indianen in het regenwoud, Aboriginals en vele anderen.
  De rest loopt nog honderden jaren achter en zijn alleen maar sluw.
  Dus ook Umfufu.
  Ga terug naar je hol Sylvana, je deugt niet en je bent een Trol.
  Jouw kleur boeit me niet maar je rotkop wel en je karakter is in slecht.

 25.   

  Die muts is zelf een wandelende belediging voor het vrouwelijk ras

Like nu onze nieuwe pagina voor nieuws en opinie!