Sylvana Simons slaat groot alarm: ‘Witte jongens veranderen in alt-right/witte nationalisten!’

vlcsnap-2019-08-14-11h41m21s509
Foto: Sylvana Simons met een 'witte' jongeman. Bron: Screenshot EO.

Een belangwekkend “draadje” van Sylvana Simons, over hoe onze mannelijke jeugd onder onze ogen wordt geradicaliseerd door de alt-right. Dat konden volgers van de BIJ1-politica gisteravond laat op hun Facebook-tijdlijn terugvinden. Het gemeenteraadslid haalt de feministische Huffington Post-schrijfster Joanna Schroeder aan om te betogen dat witte jongemannen allemaal veranderen in witte nationalisten, dankzij slinkse “propaganda” op social media.

sylvany altrighty

Jongens, zet alle paniekluiken maar op en laat alle sirenes maar loeien. Want als het aan Sylvana ligt, zijn alle blanke tienerjongens op weg om alt-rightactivisten en witte nationalisten te worden. Nee, met zwarte jongelui is niets mis. Met de meiden ook niet. Maar ben je zowel wit, jong als mannelijk… tja, dan ben je een levensgroot risico. Zegt Sylvana dan, die op Facebook in een hele serie screenshots een nogal hallucinant Twitterdraadje van een Huffington Post-SJW’er reproduceert.

Dus, ben je een ouder en zegt je kind wel eens “triggered!”, berg je dan maar. Dan is hij namelijk mensen met PTSD-trauma’s aan het vertrappen en hard op weg om de nieuwe Adolf Hitler te worden. Allemaal de schuld van die dekselse influencers met hun duivelse plan. Scroll en lol maar even

U snapt: snel wat dvd’s van Dave Chappelle aanschaffen voordat het te laat is. Want voor je het weet hebben ze posters van Alex Jones boven hun bed hangen en zetten ze op Spotify het Horst-Wessel-Lied op repeat!

Om nog maar eens te benadrukken dat het hier zogenaamd om een gecoördineerde campagne gaat om blank kroost in het extreem-rechtse kamp te krijgen, citeert Sylvana Simons ook de anti-Trumppagina “Operation: Zero Tolerance.” Ook zij zetten de paniekknop op 11:

“The brainwashing begins early, do not let them saturate your children with harmful beliefs!”

Excuseer mij, ik ga nu even als een kip zonder kop door de stad rennen. De alt-right komt eraan! Whaaa! Help!


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reageer

56 reacties

 1.   

  “…Witte jongens veranderen in alt-right/witte nationalisten…”

  Fijn! Eindelijk!!!

  1.   

   Ja, mooi toch, ik zie het probleem niet

   1.   

    Zal ook tijd worden
    Helemaal met Isengrijn eens.

    *zie nergens een edit knopje?

    1.   

     Vergis je niet, racisten zoals h4d3z bestaan echt.

     Jammer, het dwingt ons tot waakzaamheid.

 2.   

  Koekoek! Ik ga een fijn stukje brommen op de motor.

 3.   

  Kan eigenlijk maar niet begrijpen waarom DDS steeds deze psychiatrische patiënt SS een podium geeft. Die is toch niet serieus te nemen!?!?

  1.   

   LS…

   Heel simpel: Het stikt hier van de zelfde soort patiënten !
   Ze zijn dol op deze Exotische Pleeborstel. Zonder haar hebben ze geen bestaansrecht !

  2.   

   Helemaal eens. Het geeft de gebruikelijke trolls als Lao Tse, EU Kok, etc. gelegenheid om hun uitsluitend sarrend bedoelde opmerkingen te maken.

   Is dat een nadeel of voordeel? Ach, het maakt hun dag blijkbaar goed, ik gun ze dat in hun schijnbaar liefdeloos leven.

 4.   

  Spak Trump onlangs ook niet zijn bezorgdheid uit over de zogenaamde ‘white supremacy’.

  1.   

   :)

 5.   

  Toch niet gek als je aan alle kanten bedreigt wordt door een invasie van criminele buitenlanders?
  Dat dit uitdraait op burgeroorlog kan niet anders.

  1.   

   “een invasie van criminele buitenlanders”

   Gebruikte Trump deze woorden ook niet?
   Ik hoop niet dat mensen in Nederland hierdoor geïnspireerd worden.

 6.   

  Alle “witte” jongens zouden het wel eens willen doen met een smakelijke negerin, pardon, “donkere vrouw”. Dat dat niet altijd lukt geeft frustratie.

  1.   

   Ugh… ik sla ze even over! @Didi… :(
   Mijn smaak is toch echt ogen met een kleur, blond haar(mag ook lichtbruin of rossig) en een roomblanke huid.

  2.   

   Voor geen goud, ze stinken.

 7.   

  Simons is van de zwarte KKK, met steun van witte gekkies.

 8.   

  Ja dat klopt helemaal. En dat komt door de imigranten. We worden ze zat met hun gezeik over racisme, slavernij, en al die andere strond die ze uitkotsen. Je oogst wat je zaaid, dus kotsen we hun uit inmiddels.

 9.   

  Ik zie in mijn stad alleen maar blanke jongeren rondlopen die neger wannabe en of mocro wannabe zijn.. want ze kleden zich zo en nog erger ze nemen dat irritante achterlijke accentje over de rest van de blanke jeugd zit binnen op de Playstation of Nintendo en is te bang om naar buiten te gaan….. Nergens in de stad heb ik kliekjes blanke jongeren gezien die eruit zien of de indruk gaven altright en of nationalist te zijn….. Silvana simons ziet spookjes witte spookjes

  1.   

   Helaas heeft Benny hier gelijk. De jeugd in het westen zijn tegenwoordig zwaar gehersenspoeld door die bagger multicul en rap, dankzij de volksverraders en de gekozen overheid. Je krijgt wat je kiest. Een blanke die Marokkaan of neger wil zijn. Er is een boel veranderd.

 10.   

  En over het paard getilde en door blanke mannen aan de kant gezette zwarte negerinnen (dubbelop) veranderen in haatzaaiende diva’s, die zich beklagen over alles wat wit is.

 11.   

  Zwarte mensen zijn ok.
  Elke witte familie zou er een moeten hebben!
  Zoveel voor racisme Syl!

 12.   

  Wat wil deze gekleurde racist nou eigenlijk bereiken met haar debiele uitspraken , vergelijkingen en acties ? Kunnen we niet een actie starten ? help ss aan een plaatsje in het PBC

  1.   

   @Meneer cactus
   Dacht even dat u Pieter Buren Centrum bedoelde, zag haar al bedelend voor visjes met een bal op d’r neus
   (Zal voor haar de eerste keer niet zijn)

   Mijn dag is weer leuk begonnen :)

 13.   

  Beste Silly, Als je mensen gaat aanvallen op hun wit-ness, moet je niet raar opkijken als ze zich, uit verdediging, gaan verenigen in hun wit-ness. Jij, onder anderen, bent hier dus dus debet aan. Met je onterechte continue aanvallen op alles wat blank is. Het was dus een tabula Rasa totdat jij, en aanverwanten, er allemaal vreemde leugenachtige vooroordelen op ging projecteren.
  Een self fullfilling prophecy dus. Het zal zich dus tegen jezelf keren.

 14.   

  Tim op zijn smalst.

  Maar Tim hoeft ondanks zijn huidskleur niet bang te zijn dat hij op een morgen uit onrustige dromen ont­waakt, en ontdekt hij dat hij in zijn bed in een monsterachtige spierwitte supremacist is veranderd.

  Feit is wel dat er netwerken van blanke verongelijkte mannen bestaan, sommige verdekt en andere meer open, die er ultranationalistische en racistische denkbeelden op na houden. Een bekend denkbeeld is dat van de Grote Omvolking, in 1923 op gang gezet door de jood Coudenhove-Kalergi.

  Die netwerken willen groter worden en zoeken hiertoe vers “bloed” onder onzekere jonge blanke mannen die graag anderen de schuld geven dat ze nog steeds geen baann auto en vriendin hebben.
  Het moderne verschijnsel van “bubbles” helpt hierbij: het is tegenwoordig heel makkelijk om jezelf af te schermen van ideeën die je onwelgevallig zijn. Uiteraard met name voor degenen die amper buiten komen, maar de werkelijkheid louter beleven via internet.

  Er bestaan ook allerlei andere “bubbles”. Denk aan die criminele gastjes die zich aangetrokken tot het gedachtengoed van IS.

  DDS bestaat gelukkig voornamelijk uit mannen die weliswaar blank zijn, maar ook domweg te oud om nog een rol van betekenis te kunnen spelen in de rassenoorlog die volgens hen aanstaande is.

  1.   

   Beukman:

   “…DDS bestaat gelukkig voornamelijk uit mannen die weliswaar blank zijn, maar ook domweg te oud…”

   Dat valt mij ook op, Beukman.
   Hoe oud en blank ben jij, als ik vragen mag?

   1.   

    Het is echt vette pech @Ies. Ik ben nog jong genoeg om de ultrarechtse ultranationalistische revolutie te kunnen dragen, maar helaas is die revolutie niet aan mij besteed.

    Dubbel vette pech zelfs, want mijn huidskleur zou je kunnen vergelijken met die van een varken, althans in de winter. Tussen een bende ultrarechtse nationalisten zou ik derhalve amper opvallen, al ben ik wel beter gekleed, lijd ik niet aan overgewicht, ben ik niet kaal, en heb ik geen verongelijkte smoel.

    En jij?

    1.   

     Wat een reactie…

     ”…En jij…”

     Ik ook, Beukman :)

     1.   

      Tuurlijk joh, want alles wat je op internet leest is waar toch?
      Issjagrijn en beukmannetje zullen de revolutie inderdaad niet voorgaan want dan zullen ze jullie bolle harsens eerst uit huis moeten takelen.
      Waarna de begeleider om de 100 meter moet roepen dat de kust veilig is zodat jullie vanuit jullie rolstoelen al klappertandend jullie weg kunnen vervolgen.

      Ook frappant dat jullie over “bubbels” praten, inspiratie gekregen vanuit Lao’s trekcirkel?

     2.   

      Ben jij wel helemaal lekker, @ Bosche Draak?

 15.   

  Waarvoor de discussie aangaan terwijl ze *kuch* alt right negeert ?

  En geschiedenis heeft deze leeghoofd niet : ht*ps://youtu.be/zUNynMEtRFk

  Het is namelijk geen Trump “ding”, zelfs Bush was volgens Al Gore een bruinhemd.

  Democraten schieten zichzelf in de voet, ze misbruiken geschiedenis 200% om tegenstanders kapot te maken.

 16.   

  Nou Sylvie, wat wil je dan? Discriminatie tegen onze blonde en roodharige mensen? Die vaak “bleekgeesten” door jullie kleurlingen genoemd worden? Er zijn goede en kwade mensen overal te vinden, ongeacht hun kleur. Waarom ga je niet verdiepen in al de studie en werk vakken waar fijne, oprechte mannen en vrouwen gewoon goed samenwerken…zonder welke discriminatie dan ook. Inderdaad zijn er extreem-rechts blanke groepen die gevaarlijk kunnen worden. Justitie verbied steeds meer van die criminele motorbende clubs. Maar onder de fanatieke moslims zijn er ook veel problemen. Velen willen niet in onze samenleving integreren.
  Ga je met andere politiek partijen samenwerken om eindelijk van de dubbele paspoorten af te komen?

  1.   

   Spijker op de kop +10

 17.   

  Ik vraag me al tijden af van welke planeet die mafklapper komt

  1.   

   Planeet VOC, de plaat is blijven hangen, ze spiegelt heel Nederland af als apartheidsregime.

 18.   

  Benny
  +100000000000000

 19.   

  @ Tim Engelbart, waarom geef je dit stuk sarpent een podium hier op DDS? Ben jij nou echt zo’n fan van zo’n zwaar gestoord wijf, die denkt dat ze heel wat is. Ik lees de stukken over haar niet meer, maar erger me aan DDS, omdat ze die gek blijven volgen.

  1.   

   Vliegenvanger,
   Tim gebruikt zijn podium Silvana tot voorbij haar enkels af te breken. Wat uitstekend lukt.

   Er blijft geen spaan heel van deze gesjeesde zwarte piet.

 20.   

  De “witte” bewoners van Nederland kunnen beter emigreren,want deze zijn erg kritisch en opstandig en daardoor een ernstig gevaar voor de zwarte en islamitische samenleving!
  Wie denken de “witten” wel dat ze zijn? Dat ze maar blij zijn hun baan te kunnen behouden,immers de zwartjes gaan zichzelf heus niet verlagen tot arbeid!
  Daar is het sukkelige “witte” plebs voor!

 21.   

  Witte jongens komen hier vrijwel niet tot niet voor. Het taalgebruik deugt gewoon niet want we spreken vanouds in Nederland over blank. Dat is oud Germaans en zelfs al zo tweeduizend jaar geleden is dat woord overgenomen door de Romeinen. Blank heeft als woord een eigen aparte betekenis en dat is niet wit maar eerder transparant (doorschijnend) en daarmee meer vleeskleurig. Door verschil in pigment is er vrij grote variatie. Het Engels kent ook het woord blank voor maar blijkbaar is op de één of andere manier dit woord in het ongerede geraakt ten opzichte van white. Het gebruik van wit is dus een anglicisme, die door vreemdelingen en extreem links, zoals bijvoorbeeld ook de NPO, al te graag wordt gebruikt. Het is groepsbelediging waarvoor deze lieden en instellingen niet worden aangepakt maar Wilders wel voor zijn ”Marokkanen”. Overigens ben ik er tegen dat groepsbelediging strafbaar is maar dat is wel wet in Nederland volgens het OM en dienstdoende rechter. De vraag hier is of betreffende functionarissen vanuit hun eigen politieke subjectieve wil, op basis van door hen verworven specifieke kennis, nog wel tot een afgewogen objectief oordeel kunnen komen. Dit aspect wordt wat de personen betreft, onvoldoende onderzocht en dus onvoldoende meegenomen. Hierdoor kan het zo zijn, dat juist eenzijdig vooringenomen functionarissen de dienst uit maken. Dat is toch al in Nederland een probleem.

 22.   

  Wat je zaait zul je oogsten Sylvana.

  1.   

   zal

 23.   

  Mensje SS, je bent zo achterhaald…met jouw gezeur. Ga werken.

 24.   

  10 jaar geleden keek men toch veel positiever tegen zwarte mensen aan dan heden ten dagen. Dus deze campagne van zwarte racisten samen met de MSM heeft echt geholpen. Helaas is de normale zwarte medemens hier weer de dupe van.

 25.   

  Silvana oogst wat ze zaait.
  Je zou een pesthekel krijgen aan de zwarte medemens als ze allemaal zo zouden zijn. Gelukkig is de werkelijkheid anders.

  Silvana, pleeborstel simons is niet meer dan een gestoorde doos. De hormonale onbalans is doorsgeslagen. Tot schrikbare niveau’s.

  Dwangbuis, ballgag en afvoeren naar een isoleercel.
  En dan hopen dat er snel een plek vrij is in het vliegtuig naar Paramaribo.

 26.   

  Geen aandacht meer besteden aan personen als Sylvana met geestelijke problemen.

 27.   

  Volgens mij is DDS het enige info-kanaal dat in SS geinteresseerd is. Laat die griet met d’r enige zeteltje in A’dam toch in d’r sop gaar koken.

 28.   

  Aktie-> reaktie.
  Wij hebben onze kinderen opgevoed met een gezonde dosis scepsis ten opzichte van islam, linkse terreur en haatzaaiers ala Simons.
  Op school krijg je die lessen niet, dus moet je dat als ouders doen.

 29.   

  Langzaam maar zeker, alweer een fascistisch links woordidee.

  ‘witte jongens’

  Bedacht door negerinnen die maar niet terug willen naar het land van hun voorouders.

 30.   

  De linkse Umfufu ziet wat protest tegen haar onzin en noemt het dus racisme.
  Zo simpel, maar ja wat kan je verwachten van een paaldanseres.

 31.   

  Tot onze vriendenclub behoorde ook een negroïde persoon. Ik ben eigenlijk nieuwsgierig waar hij, en de anderen zijn gebleven.
  Dit zou tegenwoordig met figuren als Sylvana, of die anti Zwarte Piet figuren niet meer mogelijk zijn. Nu kijk ik toch eerst afwachtend tegen elke onbekende neger aan.
  Groeien de Sylvana-achtigen en hun deugfiguren op racsisme, zoals schimmel en zwammen op een hoop stront.
  Kunnen dat soort personen niet bestaan zonder racistische splijtzwam. Moeten dat soort fanatieke ruziemakers allemaal terugsturen naar hun herkomstland om hier de vrede te bewaren?
  En waarom komt dat soort idiote rascisme nooit bij Chinezen, Hindoe,s of Maleiers voor

 32.   

  Heeft iemand die stomme nikker al eens verteld dat in Nederland BLANKE mensen wonen, in Amerika zeggen ze wit, maar die zijn dan ook kleurenblind

 33.   

  Ik dacht dat zwarte piet verboden was maar ik zie er steeds meer,op straat ,in de winkels,in het bos,op TV,echt overal.Raar.

 34.   

  Vroeger ging je de dwangbuis in. Snel retour stoelmanseiland

 35.   

  Vanavond weer opsporing verzocht 40 tinten bruin

 36.   

  SS is per definitie racistisch

Like nu onze nieuwe pagina voor nieuws en opinie!