Sylvana’s BIJ1 gaat weer los: ‘Politici van nu zijn moordlustige, racistische skinheads!’

Nederland wordt onder de voet gelopen door skinheads die de politiek zijn ingegaan. Huh, niets van gemerkt? Nee, wij ook niet. Maar bij Sylvana Simons’ partij BIJ1 weten ze het eigenlijk vrij zeker: de racistische moordenaars van Kerwin Duinmeijer uit 1983 zijn politiek actief geworden.

kerwin skinhead

We doen er even eentje in de categorie: meest kansloze retweet van de dag. Hier hebben we BIJ1-sympathisante Sandra, die gewoon zonder blikken of blozen beweert dat moordlustige criminelen die zonder aanleiding een zwarte jongen doodstaken begin jaren ’80, inmiddels de gemeenteraden en Kamers van ons parlement vullen. Geen namen, of bewijs, alleen de beschuldigende vinger. Politieke tegenstanders gewoon gelijkschakelen aan koelbloedige moordenaars: je moet het maar durven. Bij Sylvana Simons’ partij BIJ1 kan blijkbaar alles.

Sylvana zelf deed tijdens de herdenking ook een duit in het zakje. Zij benadrukte nog maar eens dat racisten niet altijd kale koppen of vuige tatoeages hebben. Ze kunnen ook een pak dragen. Driemaal raden wie ze hier nu weer bedoelt:

“Gelukkig heeft de politiek steeds meer aandacht voor institutioneel racisme, maar de dood van Kerwin laat ook twee andere vormen van racisme zien. Ten eerste de extreemrechtse ideologie van de dader, die steeds meer in opmars is. En het is daarbij belangrijk om ons te realiseren dat extreemrechts niet altijd herkenbaar is aan de tatoeages op hun lichaam. Extreem rechts draagt niet altijd een wit kostuum met uitgeknipte gaten voor de ogen. Veel vaker hult het zich in driedelig blauw met bijbehorende stropdas. Soms draagt het een uniform van de baas, inclusief wapen. Soms geeft het les op scholen en universiteiten.”

Kijk dus maar uit: het hakenkruisvormige gevaar schuilt overal!


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

26 reacties

 1. h4d3z

  Hoop maar dat ze gelijk hebben!
  Zou mooi zijn!

 2. Veteraan

  Kan niemand haar Ebole of Aids bezorgen, ik ben haar haatgedoe strontzat.
  Wacht, daar is al medicatie voor ?
  Misschien dan gewoon een hartaanval of is dat ook al teveel gevraagd ?

 3. Siemien

  Alleen draagt een dikke bos haar

 4. Jumping

  Even voor de duidelijkheid SS.

  De haat komt van Links en de kogel kwam van Links.

 5. Pescador

  ik zie alleen maar een verkleurde ragebol die die de politiek is ingegaan. 🙂

  1. Caesar Lion Cachet

   LS…

   Komt door bleekwater. Dat weer wel.

 6. Benny

  Deze kansloze beroepsklager moet zich laten opnemen. Ze ziet overal spoken die er niet zijn……zij zelf is de grootste en meest hypocriete achterlijke rasict die ik ken…….

 7. Kristalix

  Terug naar Suriname met deze doos. Uitzetten!

  1. Caesar Lion Cachet

   LS…

   Suriname ! Prachtig land ! Jammer genoeg naar de kloten geholpen door het Oude Volk !

 8. Caesar Lion Cachet

  LS…

  Bij gebrek aan beter weer aandacht voor deze Exotische Pleeborstel.
  Maar ja Tim houd rekening met het niveau van de gemiddelde idioot hier !

  1. Siemien

   En hier laat COC toch even het niveau van gemiddelde idioot zien natuurlijk

  2. Bosche draak

   Dat Caesar hier al drie keer gereageerd heeft zullen we maar niet in beschouwing nemen?

   Caesar is een beetje simpel wat dat betreft…

 9. Kretoloog

  De rechtszaak bracht duidelijk aan het licht dat er geen sprake was van racistische motieven bij de dader van de moord op Kerwin Duinmeijer. Maar daar heeft Simons geen boodschap aan. Zij blijft dit argument gebruiken, daarbij gesteund door het Amsterdamse gemeentebestuur. Die doet ook geen enkele poging deze frame te ontzenuwen.

 10. Parajack

  Spuit elf geeft ook weer modder! Oh sorry, modder is ook donker. Dit is dus waarschijnlijk een racistische uitspraak. Dat stomme mens leert het nooit. Dommer dan dom, maar helaas, ze is nog steeds niet uit Nederland vertrokken. Niet verder op reageren lijkt de beste optie!

 11. Peter Loosduinen

  Prem Radhakishun “Sylvana Simons is een on-Nederlandse, mislukte negerin!”
  Deze uitspraak over dit mens zegt voldoende !!

  1. Original NL

   Prem…De de pot verwijt de ketel….!!

 12. AS210854

  Nederland is met zo’n politici toch wel het lachertje van de wereld.

 13. Roependeindewoestijn

  Ik kan me nauwelijks voorstellen dat het OM deze “politica” niet gaat vervolgen wegens racisme en haatzaaien.

 14. FJ

  Negerinnen die ooit een blanke/witte lul (letterlijk en figuurlijk) hebben ontmoet en daarna de bons kregen, zetten zich af tegen de weelderige blanke/witte maatschappij maar hebben eerst jaren zonder problemen geprofiteerd.
  Silvana is zo’n perfect voorbeeld die graag heeft geprofiteerd en nu provoceert.

 15. Joop Klepzeikert

  Waarom krijgt die totaal hersenloze ragebol nog steeds weer aandacht?

  1. Vit

   Voordat zij werd gek geprikt door vlooien was het best een lekker wijf.

 16. meneer cactus

  Wat moet deze racistische pleeborstel nou ? Dit wijf moet heel snel opgenomen worden voordat ze zichzelf wat aan doet. Ze is volledig gestoord !

 17. Jack Flash

  Skinheads in de politiek?Ha ha!Dat zou leuk zijn voor die linkse slaapkoppen.

 18. koeiepoep

  Een trieste en uiterst verwarde vrouw. Liefdeloos. Verlaten. Dementerend. Omgeven door het rioolputjesschraapsel van Nederland. Dolende op een zelf- geobsedeerde missie vol waandenkbeelden over een intolerant Nederland, terwijl 99% van haar partijvulling afhankelijk is van subsidies en uitkeringen van datzelfde Nederland. Steun zoekend bij maakt niet uit wie: van oranje burka tot witte anti- piet: Help mij! Is er dan niemand meer, die deze ‘ooit iets met clipjes en dwdd opleuking’ behepte schimmel wil aanhoren? Nee? Mooi. Stop jij er dan ook lekker mee, Timmeke. Wa is Sil no? Neat! Wei da mei!

 19. Gelul

  Bericht aan
  Lieve Sylvana Simons,
  HELP ME !!!
  Zoals je ziet ben ik al als zwarte piet ( foto op je eigen facebook ) in Nederland maar ik ben bang dat ik geen sinterklaas heb, want het verhaal gaat dat de vorige sinterklaas druk is met een naald in zijn arm die regelmatig ververst moet worden nou is mijn vraag aan jou is wil jij voor sinterklaas spelen ? Als je dat wil ( en daar twijfel ik niet aan )
  Dan kleden we jou als sinterklaas ( god is toch zwart volgens jou, dus sinterklaas dan ook ) dan hoef JIJ niet voor ZWARTE PIET te spelen dat doe ik.
  En als je mijn helpt ( en nogmaals waar ik niet aan twijfel ) hebben wij ook geen last van kick out zwarte piet ( regel jij dat even ) en kunnen wij rustig iets doen voor kinderen in vervelende omstandigheden.
  Ps : lijkt me gezellig ik poffertjes bakken als zwarte piet en jij uitdelen als sinterklaas ( als sinterklaas speel jij niet de knechten rol dat doe ik )
  Alleen voor een goed doel

  1. Gelul

   hoe plaats ik hier een foto bij ?
   bij voorbaat mijn dank

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.