Sylvana’s BIJ1 signaleert ‘probleem’: Nederlandse bekeerlingen “koloniseren” de islam!

De islam is in groot gevaar, als we het bestuur van Sylvana Simons’ partij BIJ1 mogen geloven: Nederlanders die zich tot de islam en het jodendom bekeren, zijn die twee religie van binnenuit aan het overnemen. BIJ1-bestuurder Rebekka Timmer spreekt zelfs van “kolonisatie.”

Twee van de drie abrahamitische godsdiensten in Nederland hebben een groot probleem. Tenminste, als je het vraagt aan Rebekka Timmer. Timmer is bestuurslid bij Sylvana Simons’ politieke partij BIJ1. En zij ziet met lede ogen aan hoe zowel het jodendom als de islam in Nederland worden “gekoloniseerd” door roomblanke bekeerlingen.

Op Twitter spreekt Timmer haar ernstige zorgen uit:

 “Wat is dat toch met bekeerlingen en hun claim op Jodendom/Islam? Komen ze dat ook al koloniseren?”

Fatima Faid (lokaal raadslid in Den Haag, toch lid van BIJ1) is het daar onmiddellijk mee eens en zegt: “Ja.” En daarmee kunnen we het vermoedelijk wel officieel BIJ1-beleid noemen: de islam en het jodendom zijn in groot gevaar, want ze worden “gekoloniseerd” door mensen die zich bekeren tot die religies. Knettertje gek.

De discussie ontspon nadat een anonieme haatgekkie vond dat Esther Voet, die zich tot het jodendom bekeerde, eigenlijk aan het “voetje vrijen met nazi’s” was.

Waarom de islam ook genoemd wordt door Timmer, is niet helemaal duidelijk. Noch op wie ze doelt. Wellicht Arnoud van Doorn of Joram van Klaveren? Who the hell knows… Het blijft natuurlijk BIJ1, en bij die partij zijn ze nauwelijks in staat om serieuze politiek te bedrijven. Het blijft uiteindelijk toch niets meer of minder dan een doldriest circus.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

24 reacties

 1. Lao Tse

  Het christendom is op sterven na dood, dus religieuze zoekers oriënteren zich breder op de godsdienstige markt.

  1. Isengrijn

   Lao Tse:

   “…Het christendom is op sterven na dood, dus religieuze zoekers oriënteren zich breder op de godsdienstige markt…”

   Dus er is nog hoop voor lieden zoals Siemien en lugar’s Dik? Tja, het moest er ook van komen. Arnoud van Doorn en Joram van Klaveren zijn ze voor gegaan.
   Ik heb zelf niets met de islam, ik vind het persoonlijk nogal achterlijk, maar leuk nieuws voor de heren!
   Dank.

   1. Caesar Lion Cachet

    LS…

    Vind jij dat persoonlijk !
    Beetje pain de luxe brood !

  2. Bart

   Hahaha grapjas, feiten zijn nooit echt aan jou besteed geweest.

   1. Dik

    Hier kan hij (nog) gewoon een beetje fantaseren, dat woord gebruikt hij ook regelmatig. Natuurlijk is Reinaart er als de kippen bij om nog wat voer te geven.

  3. Siemien

   De islamknuffelaars Lao en isengrijn zijn er als kippetjes bij natuurlijk.
   Lao liegt als hij zegt dat het christendom niet leeft, natuurlijk wil Lso graag zijn warme islam gevoelens delen met ons.

 2. meneer cactus

  Heeft het Pieter Baan Centrum nog wat plaatsjes vrij ?

 3. merlot

  “De discussie ontspon nadat een anonieme haatgekkie vond dat Esther Voet, die zich tot het jodendom bekeerde, eigenlijk aan het “voetje vrijen met nazi’s” was.”

  Dit anonieme haatgekkie twittert onder de naam “How to Fight Racism”. Ik heb z’n tweets eens doorgelezen. Een grotere racist zal je niet snel vinden. De onversneden haat jegens blanken druipt ervan af. Nederlanders noemt hij nedernazi’s met een varkenshuid. Ook veel zuiver antisemitisme, zoals bovenstaande opmerking.

  Onder zijn volgers sneuneuzen van De Grauwe Eeuw en Bij1.

  Het patroon is steeds hetzelfde bij dit soort gifkikkers: Haat jegens blanken, antisemitisme, pro Palestina, pro islam.

  De grootste racisten zijn de zogenaamde anti-racisten. Zoveel haat en ressentiment, het is bijna niet te bevatten.

  1. Dik

   ‘Pro Palestina, pro islam.’

   Enkeltje Gaza, daar past hij prima tussen.

   1. merlot

    De Grauwe Eeuw en Bij1 ook.

 4. ReneR

  Bij1, alleen de naam al. Maar goed. Het gaat hier dus om een stelletje knots gekke wijven. En dan bedoel ik geen vrouwen, naar knetter gekke vrouwen die constant lopen te kijven. Ergo, knots gekke wijven.

  Er komt zoiezo niets zinnigs uit dat smoelwerk van SS, in ieder geval niet wat ik van haar hoor. Dus ik snap ook niet dat er zo veel aandacht aan die liegende, manipulerende, aandachtsgeile schreeuwtrien wordt gegeven. Doodzwijgen en lachen om haar onzin. Meer energie moet je er niet in stoppen.

  Nu wordt ze ook al omringd door het zelfde kaliber media geile knetter gekke wijven…

  Zuchtttttttttt….

  1. merlot

   Sylvana Simons staat niet op zichzelf. Het gaat om een harde kern van zwarte en extreemlinkse racisten en antisemieten die zich verschuilen achter het bordje “anti-racist”.

   Ze worden gedreven door een blinde haat tegen alles wat blank en westers is.

  2. Bosche draak

   Bij1 geraapt zooitje

 5. van Urk

  Conclusie va het verhaal: De deelnemers van BIJ1 zijn tijdens de boerkademonstratie flink geschrokken toen zij stiekem onder de boerka,s hebben gekeken. Het bleken allemaal boze witte vrouwen te zijn.

 6. van Urk

  Dus welk religie is in feite echt in gevaar? En welk religie zal groter worden waarvan men zegt dat het niet zo zal los gaan lopen? Maar goed als ik op de religieuze markt op onderzoek wil gaan dan is het aan mij de vraag naar wie ik wil gaan luisteren als ik God wil leren kennen? De boodschap van christus of die van Mohammed is voor mij heel duidelijk. Een paar voorbeelden: Jezus offerde zich zelf op om mensen toegang te geven naar de hemel. Mohammed liet mensen zichzelf opofferen wat hij zelf niet heeft gedaan. Jezus staat erom bekend geen zondaar te zijn. Mohammed wel. In naam van christus werden zieken genezen. In naam van Mohammed word nooit een zieke genezen. Jezus is nooit getrouwd want hij wijde zijn bestaan aan zijn goddelijke opdracht. Mohammed was wel getrouwd. Met een 9 jarig meisje genaamd Aisha. Jezus waarschuwde voor het gevaar van geldzucht en leerde mensen niet op geld te vertrouwen. Mohammed dreef handel met slaven en vergaarde enorme rijkdommen. Mensen die de naam van Jezus misbruiken om geweld te rechtvaardigen, gaan regelrecht in tegen de boodschap van Jezus: “Gezegend zijn de vredestichters, zij zullen kinderen van God noemen.” Mattheus 5:9 Moslims die denken dat Islam een godsdienst van vrede is, gaan regelrecht in tegen de woorden van Mohammed: “Laat hen die hun aardse leven verkopen voor het hiernamaals, vechten voor de zaak van Allah. En hij vecht in de zaak van Allah en zelf gedood wordt of overwinnaar is-we zullen hem rijkelijk belonen” Koran 4:74

  1. Robert Leiden

   @ Van Urk
   Wat is het verschil met de bijbel?

   “…Maar tot die anderen zeide Hij voor mijn oren: Gaat door, door de stad achter hem, en slaat, ulieder oog verschone niet, en spaart niet! Doodt ouden, jongelingen en maagden, en kinderkens en vrouwen, tot verdervens toe…”

   Conclusie: de bijbelse God is een genadeloze bruut die complete volkeren inclusief onschuldige kinderen laat opruimen omdat ze toevallig in de weg zitten of omdat ze “gruwelen” zouden hebben begaan. (Deuteronomium 20:18)
   Klaarblijkelijk is de Heere, overeenkomstig het bekende spreekwoord met de splinter en de balk, wel ontvankelijk voor gruwelen die anderen plegen maar is Hij stekeblind voor de gruwelijkheden die Hijzelf begaat.

  2. Robert Leiden

   Wat God precies bedoelt blijft natuurlijk giswerk maar de Bijbel zegt in ieder geval dat praktiserende homoseksuelen gedood dienen te worden. (Leviticus 20:13)

   Begin dit jaar werd uit onderzoek duidelijk dat in NL meer dan de helft van de inwoners zichzelf als niet religieus bestempelt.
   Dat was 10 jaar geleden nog 45%.
   Het aantal gelovigen in alle religies daalt al decennia in NL
   Dat komt door ouderwetse Imams, door gefossiliseerde SGP’ers die een Nashville verklaring uitbrengen.

   Dat het gedachtegoed van allerlei religies verbleekt en verwaterd is een proces dat al heel lang aan de gang is en onomkeerbaar is.

   1. Dik

    Ik heb ook nog een tekst voor je: Spreuken 26 v 4 of 5, je mag zelf kiezen. En weet je wat, doe vers 11 er ook maar bij.

  1. Caesar Lion Cachet

   LS…

   Religie is de bron van alle kwaad en bedoeld voor de massa criminele idioten die niet voor zichzelf kunnen denken laat staan verantwoordelijkheid nemen !

 7. Heras

  Domme Lao, het christendom is springlevend. Er komen in het M-O duizenden moslims tot geloof in Christus. Steeds meer joden erkennen de Messias. De kerken lopen hier leeg, maar de evangelische gemeenten stromen vol.

 8. Kristalix

  In de politiek is alles mogelijk.
  Neem een zooitje gestoorden en tadaaa, je hebt een “partij”. Een prototype Lao-Rien partij.

  Daar mag je werkelijk van alles uitkramen. Als journalisten dan voor achtergrond komen?
  Heb je volgens goed bij1 gebruik alleen een bek vol tanden.

 9. Caesar Lion Cachet

  LS…

  Silvana Halsema en de Witte Moslim Negertjes !
  HAHAHA !

 10. Caesar Lion Cachet

  LS…

  De buitenaardse flikker die god wordt genoemd of jahweh is niets anders dan een nucleair vergiftigt wezen die met zijn besneden snikkel het uitverkoren volk heeft gecreëerd ! Een soort Jeffrey Epstein. Ook dood !

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.