Syrische vluchteling verdedigt vluchtelingenvakanties in Syrië: ‘We verdienen vakantie van alle haat in Europa!’

Syrische vluchtelingen hebben het recht op vakantie naar Syrië te gaan, en daarmee niet hun vluchtelingenstatus in Europese landen te verliezen. Dat beweert de knettergekke Syrische vluchteling Aras Bacho, die woonachtig is in Duitsland. Hij vindt dat hij en z’n lotgenoten een tijdelijke ontsnapping aan de “haat” van Duitsland verdienen.

Op zich hebben die Duitsers het niet verkeerd voor elkaar. Waar wij het vooral moeten hebben van zich moreel verheven voelende BN’ers die mensen te moeten spreken voor tienduizenden Syrische vluchtelingen in ons land, heeft Duitsland gewoon keihard door Twitter geverifieerde Syrische vluchtelingen die gewoon voor zichzelf kunnen praten voor duizenden volgers. Dat is toch mooi.

Maar dat is dan helaas ook meteen waar al het goede nieuws ophoudt, want veel zinnigs komt er niet uit de hierboven beschreven Aras Bacho (“Syrischer Flüchtling • Kritisch • Kolumnist • Flüchtlingshelfer“). Niet alleen noemt hij zichzelf columnist net als alle andere zichzelf belangrijk vindende millennials op dit continent, maar ook komt er volstrekte waanzin uit de mond van de jongeman die zich in Europa gevestigd heeft.

Aras beweert namelijk dat vakanties naar het thuisland dat men wegens levensgevaar ontvlucht heeft, gewoon goed te praten zijn. Vluchtelingen uit Syrië verdienen namelijk om even weg te komen van alle “haat” die er heerst in deze contreien:

“Als iemand die veel vluchtelingen kent die op vakantie zijn in hun thuisland, kan ik alleen maar zeggen dat deze mensen het verdienen om hun rust te nemen van Duitsland, van de haat, en om hun familieleden te bezoeken en weer terug te keren. Dat hebben ze nodig!”

Dat kan best zijn. Maar dan is er één ding dat ze niet nodig hebben: hun status als vluchteling in Duitsland (of Nederland, for that matter). Als ze probleemloos Syrië in en uit kunnen reizen, is er dus geen noodzaak om een ruimhartig asielbeleid te voeren hier in West-Europa. Toch?

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en word lid van onze spiksplinternieuwe Facebookgroep!

Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

106 reacties

 1. Sprookjesfiguur

  Ah daar komt de aap uit de mouw. Syrië is dus veilig genoeg om weer heen te kunnen.
  En daarbij, dankzij deze leugenaars wordt de haat alleen maar verder aangewoekerd. Voor je het weet, is het hier ook oorlog. Blijkbaar is dat de prijs die het westen moet betalen zodat eenieder weer weet waar ze echt thuishoren, en ook blijven.

  1. Anne Sophe Schillersdorf

   Reacties als deze bevestigen het gelijk van de vakantie vierende Syriër

   De haat en afgunst druipt er van af

   1. meneer cactus

    Er is geen haat en er is geen afgunst. Er is wel de logische conclusie dat als je vakantie kan vieren het verblijf er veilig is. Daar komt de logische conclusie uit voort dat de dure opvang hier , de aanpassingsproblemen hier , het dure orgaan het COA , het onttrekken van sociale huurwoningen , het verstrekken van uitkeringen allemaal overbodig is en schaamteloos geeist wordt van de belasting betalende Nederlander.

    Anne bevestigd hiermee dat er geen humane maatregelen nodig zijn voor opvang in Europa maar dat ze gewoon inSyrie zonder enige haat of afgunst kunnen en mogen verblijven.

    Dank je wel Anne voor je bevestiging. Uitstekende bijdrage

    1. Caesar Lion Cachet

     LS…

     Aan oorlogsellende en trauma is geen logica te verbinden. Bedenk evengoed dat wij als knechten van de Zio Nazi ook met onze F16 dapper kindertjes uit hun bedjes hebben geschoten ! Wees er maar trots op !

     1. merlot

      “de Zio Nazi”

      De volgende antisemiet is uit de kast gekropen.

     2. WimSchut4U

      Ik weet wel nog te herinneren dat die linkse partijen vóór bommen op Syrië was. En heel interessant dat Hitler nog steeds volgelingen heeft. Smerige fascist, je kunt nationaal van de socialist afhaken maar het blijven Nazi’s.

     3. Mars020

      @Julius Caesar, in jouw tijd hadden ze nog geen F16 en Nazi’s. Wist trouwens niet, dat Caesar links was?.

   2. Sprookjesfiguur

    Reacties zoals deze van Anne bevestigt dat zij de oorzaak is van de ontstane haat. De naam vluchteling is in deze niet meer aan de orde.
    Anne is hoofdverantwoordelijk voor een eventuele oorlog. Onthoud dat goed Anne. Dat doe ik in ieder geval wel.

    1. Vliegenvanger

     Helemaal met je eens, Anne hoort tot de andere landverraders, die zijn levens gevaarlijk en moeten de kop ingedrukt worden.

   3. Joshuak

    JAJA het land is zogenaamd te gevaarlijk om te wonen maar niet voor een uitgebreide vakantie?

    Gewoon verblijfsvergunning afpakken het moment dat ze naar Syrië terug gaan.. Als ze hun eigen land veilig genoeg vinden voor vakantie vindt ik het ook veilig genoeg er te wonen

   4. peetjuhhhh

    Schillersdorf klinkt als kut Duitser. Dus opsoten naar de heimat.

    1. Heinz

     Niet op de vrouw of man spelen. Dat klinkt zo zwak.

     1. Siemien

      Adolf Heinz wil ook even z’n plasje doen

     2. Bosche draak

      Meer inhoud in je gejank zwakkeling, je bent het bijna niet waard om op te reageren.

      Bijna

     3. meneer cactus

      quote Heinz 4 uur ago Beantwoorden
      Niet op de vrouw of man spelen. Dat klinkt zo zwak. end

      Dat klinkt erg zwak uit jouw bekkie

   5. Giovi

    @Anne Sophe Schillersdorf
    “Reacties als deze bevestigen het gelijk van de vakantie vierende Syriër”

    Syrië blijkt dus gewoon een veilig land voor deze, van onze belastingcenten parasiterende fake vluchteling. Biezen pakken en voorgoed wegwezen uit dat “verderfelijke” Europa. De ondankbare kansenparel. 🙁

   6. AS210854

    ASS, als het veilig is in Syrië, waarom dan wonen in een land waar je niet gelukkig bent. Dat is iets wat ik niet snap. Dat moet toch ergens aan liggen, alles gratis? Dat moet het dan wel zijn.

    1. Jynx

     Helemaal mee eens!

   7. Mars020

    Inderdaad, opgerot met dat tuig!.

   8. M de ruyter

    Haat richting een invasie van een vijandige horde is logisch als je geen zelfhaat hebt.
    En enige gezonde weerstand tegen mensen die zonder wat bijgedragen te hebben ons welvaartsysteem overbelasten en ons dus in de portemonnee raken zonder dat ons ooit om onze mening hierover is gevraagd is zelfbehoud geen afgunst.

   9. Decca

    Heb je het schillenvrouwtje ook weer. Heb je inmiddels je benen geschoren. Dan kun je ze afleggen voor die Syriërs. Hebben ze allemaal verdiend. Zeggen ze.

  2. Seneca

   @sprookjesfiguur
   Syrië is door de oorlog heen, tamelijk veilig geweest. het Oosten van Syrië gepaard aan de ‘gematigde’ rebellen, was onveilig. heel vreemd dat juist die ‘gematigde’ rebellen hun toevlucht in Europa zochten. indien zij zich aan het bewind van Assad – net zoals wij ons moeten aanpassen aan het bewind van koningshuis, VVD, CDA, D66, CU en GL – hadden aangepast dan was er geen vuiltje aan de lucht geweest. tijdens die ‘vreselijke’ oorlog – althans volgens alle media – toonde de Zwitserse tv een reportage uit Syrië. wat bleek, Damascus (behalve oost Damascus) is een functionerende stad zoals wij die ook kennen en er is/was geen gebrek aan voedsel, medicijnen, water en medische hulp. eveneens is het van de zotte dat Europese strijdkrachten strijd in Syrië gingen voeren en al die naar Europa ‘gevluchte’ Syriërs zaten op terrasjes in de zon. wil je het nog gekker hebben?

   1. Caesar Lion Cachet

    LS…

    Onze koninklijke familie liep in Londen in het zonnetje te spazieren toen in mei 1940 de Mariniers nog op de Grebbeberg sneuvelden voor koningshuis en vaderland. Zo ook de troepen die de Grebbeberg met losse flodders probeerden te verdedigen…

    1. Top

     Klopt helemaal! Alleen kreeg de eenheid van mijn grootvader er een doosje met moertjes en schroefjes bij. Want dan kon er dankzij de flodder, toch wat uit de loop komen.

 2. meneer cactus

  En wij hebben recht op minder minder minder

 3. Jumping

  De Nederlandse bevolking, gaat het waarschijnlijk nooit snappen, maar deze Nederlandse bevolking, is al jaren voor de gek gehouden.
  De personen, die men kwijt wilde in Syrië, zijn gewoon geholpen met het verrekken uit Syrië.

  Eens komt er een tijd, dat de Linkse personen die Nederland naar de kloten hebben geholpen, ter verantwoording worden geroepen.

 4. Anne Sophe Schillersdorf

  Ik kan deze Syriër alleen maar gelijk geven als ik de reacties hier op DDS over vluchtelingen lees.

  Echt ziekmakend!

  1. Siemien

   Ook ASS is dom als het spreekt over “vluchtelingen”

  2. Bart

   Als jij nu ook even naar Syrie gaat ongelovelijk dom wicht dat je bent.

  3. meneer cactus

   je bedoelt economische gelukszoekers die mensen smokkelaars veel geld betalen om ze naar het verdoemde vrije Westen te vervoeren ?

   Die moeten ze alklemaal terugsturen met het bootje waar ze mee gekomen zijn.

  4. Joshuak

   Lachwekkend.. Van jou moet ook gewoon paspoort afpakken en over Syrië of Libië
   uit een vliegtuig gooien.

   1. Seneca

    @joshuak
    over wie heeft u het? heeft u het over ASS of over de heer cactus? beide gevallen zijn niet goed te praten en dit is iemand dood wensen. ik hoop van harte dat de DDS redactie hier eindelijk eens naar kijkt en maatregelen neemt. overigens is uw reactie typisch van een tv kijkende Nederlander die met een pilsje en een zak chips onderuit op de bank zit en af en toe schande zegt. uzelf informeren is er niet bij, is teveel inspanning voor de geest hè joshuak.

    1. Caesar Lion Cachet

     LS…

     Uit het vliegtuig gooien zoals de vader van onze Nazi Queen dat deed in Argentinië !

     1. Siemien

      COC heeft opgelet

  5. Piet Patat

   Maar meiske Schillenboer toch.
   Hoeveel van deze vakantievierende aasgieren heeft u al liefdevol in uw woning opgenomen ? Of bent u net zo’n roeptoetende deuger die het beste met ze voor heeft maar de lasten en kosten graag afschuift op de samenleving ( lees : belastingbetaler ) Zolang u maar deugt nietwaar ? Zolang uw deugstraatje maar schoon is. Echt ziekmakend !

   1. Ad Fundum

    Met uw geschreeuw doet u evengoed niets… misschien dat het oplucht voor uzelf.

    1. Seneca

     @ad fundum
     op wie slaat dit nu weer? wilt u voortaan de persoon noemen aan wie u de reactie richt? dit geeft zo’n domme om het woord stupide niet te gebruiken, indruk.

     1. Piet Patat

      Weer zo’n oneliner @Ad Fundum.. Niks te zeggen, dan slaan ze maar om zich heen om zichzelf goed te voelen.

     2. Ad Fundum

      De reactie staat direct onder die van Piet Patat en is voor Patat bedoeld. Niet zo moeilijk toch?

  6. peetjuhhhh

   Het gaat over Duitsland jou heimat mof. Dus ga die zielige verkrachtende Is strijder maar gauw helpen. En pleur op uit Nederland je hebt hier niks te zoeken nazi.

   1. Caesar Lion Cachet

    LS…

    Voor NAZI moet je bij het KONINKLIJK HUIS zijn. Voor ZIO NAZI in de USA & Israël !

    1. Siemien

     Aldus onze antisemitische islamist COC

     1. Kretoloog

      Inderdaad, regelmatig tref ik op DDS bijdragen aan van Caesar Lion Cachet die zwaar antisemitisch van inhoud zijn. Zit de redactie te slapen dat zij dat telkens laat passeren?

   2. Ad Fundum

    Hier nog een die zijn reactie niet weet te richten. Nou maar uitvissen voor wie die is bedoeld.

  7. Mars020

   Ben heel blij, dat het voor jou ziekmakend is. Dat stelletje parasieten moeten gewoon weer retour afzender. Het is daar nu veilig genoeg, dus opgerot staat netjes.

  8. Bosche draak

   Het enige ziekmakende anne soppende schillenboer is dat constante achterlijke gejank van jou.
   Gaat wat nuttigs doen!

 5. Siemien

  Lekker teruggaan naar je land, ondankbaar stuk vreten dat hier het woord krijgt

 6. Pedrito

  En ik mij maar afvragen hoe het komt dat mijn houding t.o.v. van economische vlucht-klaplopers steeds negatiever wordt.

  1. Giovi

   @Pedrito
   “En ik mij maar afvragen hoe het komt dat mijn houding t.o.v. van economische vlucht-klaplopers steeds negatiever wordt.”

   Dat had ik al met die zgn. Somalische vluchtelingen die hun dochters terugstuurden naar hun thuisland om daar besneden te worden. In Eindhoven heb ik Somalische vrouwen gezien die nog amper konden lopen door de verminkingen die ze moesten ondergaan. Maar voor de linkse deugmutsen hier is niets te dol. Ja baas in eigen buik; vertel dat die Somalische vrouwen maar.
   Jesse Klaver heeft zelf gezegd dat 90% van de zgn. vluchtelingen om economische redenen naar Europa komt. Prima om hier vluchtelingen op te vangen maar dan wel diegenen die in hun thuisland vervolgd worden en hier een westers bestaan willen opbouwen. En dat zijn doorgaans geen jonge mannen die met de veerdienst naar Europa worden gebracht.

 7. Peter Oudshoorn

  Het overduidelijke bewijs dat Aras Bacho beslist geen zielige oorlogsvluchteling is, maar een economische gelukzoeker. Als hij op vakantie naar zijn thuisland kan gaan, kan hij er ook wonen.

  Maar zover zal het niet komen: Duitsland heeft namelijk een chronisch tekort aan ‘columnisten’ – zijn kostje is gekocht.

 8. Bolkestein

  Als iemand die veel vluchtelingen kent die op vakantie zijn in hun thuisland, kan ik alleen maar zeggen dat deze mensen het verdienen om hun rust te nemen van Duitsland, van de haat, en om hun familieleden te bezoeken en weer terug te keren. Dat hebben ze nodig!

  Weer terug te keren naar Syrië. Dat is inderdaad wat ze nodig hebben. Enkele reis wel te verstaan.

 9. Jumping

  Het draagvlak voor deze GELUKSZOEKERS en Honingpot snoepers, is alleen aanwezig in de onderbroeken van het Linkse Demoniserende Rutte kartel.

  Stop met de EU in deze vorm.

  NEXIT.

 10. Decca

  Wordt het niet tijd om die aartsluie niksnutten terug te sturen zonder enige vorm van proces en sne uit onze samenleving te verwijderen. Het feit dat ze op vakantie kunnen/of willen van onze Euro’s is Godgeklaagd. Het feit dat zij het als een verplichting van ons ten overstaan van de haatgevoelens jegens hen en hun verleden slaat werkelijk alles. Als dit zo doorgaat en de politiek niets meer doet wordt het tijd dat de bevolking het overneemt. Kijken of ze hard willen lopen.

 11. Ritter

  Het zijn geen “vluchtelingen” …………maar illegale migranten die om economische/financiële redenen naar Noord/West Europa reizen.

  Ook de Syriërs die naar Noord/West Europa reizen vanuit landen als Turkije; Libanon; enzovoorts zijn geen vluchtelingen. Immers deze landen zijn veilig.

  Als ze dus vanuit die veilige landen naar Noord/West Europa reizen doen ze dat om economische/financiële redenen ( lees “gratis geld” ; ons sociaal stelsel)

  Ze komen dus niet naar Noord/West Europa vanwege ons waarden/levenswijze maar omdat ze er financieel wijzer van worden. Van geld dus dat word opgehoest door de belastingbetaler.

 12. Ritter

  Het is zoals Arnold Karskens zegt:

  Vluchtelingenpolitiek is ‘het grootste bedrog van de 21e eeuw’

  Internationale vluchtelingenpolitiek is “het grootste bedrog van de 21e eeuw”. Dat zei oorlogsjournalist Arnold Karskens vanochtend in WNL Op Zondag. Karskens deed deze uitspraak naar aanleiding van de recente discussie rondom Eritrese vluchtelingen. Sommige van hen zouden vakantie vieren in hun thuisland terwijl ze eerder bij een asielaanvraag beweerd hadden dat het daar voor hen te onveilig was.

  Tot 80.000 Eritreërs komen vakantie vieren thuis: ‘Eritrea Asiel Holiday Tours’

  Het kabinet beloofde eerder op te treden tegen dit gedrag, maar de Telegraaf onthulde eerder deze week dat tot nu toe geen enkele Eritreër zijn verblijfsvergunning ingetrokken zag omdat hij of zij thuis vakantie vierde. Volgens een woordvoerder van het ministerie van Veiligheid en Justitie is dit omdat weinig Eritreërs op vakantie gaan in hun thuisland.

  Karskens veegde de vloer aan met dit argument. De verslaggever bezocht zelf het land en hoorde van bronnen ter plaatse dat tussen de 40.000 en 80.000 Eritreërs elk jaar daar vakantie vierden. “Dat zijn niet allemaal vluchtelingen, maar overwegend wel”, aldus Karskens, die sprak van “Eritrea Asiel Holiday Tours”.

  “Het moment dat ze een Nederlands paspoort hebben gaan 9 op de 10 terug”, aldus de oorlogsverslaggever. De uitzonderingen worden gevormd door mensen die daadwerkelijk slachtoffer zijn geworden van het regime in het land. “Die zijn te bang.”

  1. wietordok

   Neem Karskens niet al te serieuse.

   Arnold Karskens is niet en was nooit onafhankelijk oorlogs journalist.

   Toen ik nog soldaat was en active was in het buitenland, was hij ook in de buurt.

   Echter op dat moment lag ik gewond in het ziekenhuis met enkele kogelgaten
   opgelopen bij een patrouille enkele dagen daarvoor.

   Al bezocht Karskens onze eenheid, en wist dat er één van ons in het ziekenhuis lag,
   heeft hij nooit de moeite genomen om een bezoekje te brengen.

   Nederland weet verdomt weinig.

   Geniet van je pensioen Karskens, boerelul dat je bent.

   1. ikweetwatikwil

    Goh wietordok heeft Karsten jou geen bezoekje gebracht? Zo te zien heb je hem gemist. Zijn alle gaten wel goed genezen?

    1. wietordok

     @ikweetwatikwil

     kijk, jij bent nu een goed voorbeeld van een vies smerig vuil tiefus ettertje.

     Echt Nederlands, wat een kut land, kut mensen.
     Jullie zijn het grootste schorem op aarde.

     1. Bosche draak

      Blijkbaar zijn ze het gat in je achterhoofd vergeten…

   2. merlot

    “Al bezocht Karskens onze eenheid, en wist dat er één van ons in het ziekenhuis lag,
    heeft hij nooit de moeite genomen om een bezoekje te brengen.”

    Waarom had hij dat moeten doen?

    Karskens is één van de weinige journalisten die links aan durft te pakken en het vele misbruik aankaart. Dan ben je geen boerenlul maar een held.

    1. wietordok

     U verwacht toch dat een journalist schrijft war er gebeurt?

     Anders is het een opinie maker.

     Hij besloot om er niets over te zeggen.

     Het was dus doelbewust gericht dat de Nederlanders de informatie niet krijgt.
     Karskens schreeft er dus niet over.

     Voor de Nederlandse overheid was het natuurlijk beter dat mijn verwondingen niet openbaar werdt.

     Andere tijdschriften en journaals schreven later wel eens vaker over ons.
     Moordenaars, verkrachters, misdadigers.

     Dat past natuurlijk wel bij jullie smaak en dan mag iedereen natuurlijk vrijuit liegen dat het de moord stikt
     om veteranen waar jullie jullie vrijheden aan te danken hebben kapot te maken.

     Links is tuig
     rechts is tuig.

     Politiek is tuig.

     Karskens boerelul, mijn opinie

     1. merlot

      Je maakt een getraumatiseerde indruk.

      Ik heb overigens alle respect voor (oud)militairen. Ben zelf dienstplichtig officier geweest.

     2. Sprookjesfiguur

      Tja Wieterdonk, was je even vergeten dat je in dienst van de overheid was? De overheid heeft jou daar naartoe gestuurd. Blijkbaar was jij het dus eens met de gekozen overheid.

      Misschien was je nog jong en trapte jij er in toen ze je vertelde dat je dit voor een betere wereld deed. Of dat je dacht dat Defensie voor de bescherming van Nederland diende. Helaas kwam je van een koude kermis thuis. Dit heb je te danken aan je eigen keuzes, daar heeft links noch rechts niets mee van doen.

     3. joey

      wiet:
      Jij vindt jezelf veel te belangrijk,je was enkel jan lul de soldaat zoals velen anderen!
      Je was niet de hoofdpersoon in deze klucht,jouw verwonding interesseert echt niemand een bal,niemand heeft medelijden en je moet alleen uithuilen,huilebalk!

     4. wietordok

      @joey
      Laat je moeder je luier eens verschonen, je stinkt.
      De oorlog is niet van gisteren.
      Het is géén uithuilen, het is een waarschuwing voor het land dat ik ooit liefhad.

     5. wietordok

      @Sprookjesfiguur

      Ik heb gekozen ja, vrijwillig, om mensen te beschermen.

      Ik ben nu oud, mijn oorlog is lang geleden.

      Ik ben géén Dutchbat, wij negeerde het bevel vanuit het ministerie in Nederland.

      Wij besloten tegenvuur te gegeven, een tegen offensieve, en de vijand ging er vandoor.

      En voor al die andere Sprookjesfiguren hier op DDS, val dood.

     6. Sprookjesfiguur

      @ Wieterdonk

      Wederom heb je deze frustratie over jezelf afgeroepen. Gevochten voor een land dat al vanaf Den Uil luiheid en migratie heeft gestimuleerd.
      Je bent in Nederland niet de enige veteraan. Veel ex militairen zijn teleurgesteld in de samenleving, en overheid. Join the club.

   3. AS210854

    Wietordok, heeft de minister van defensie of een andere hoge pief uit Nederland dat wel gedaan dan? Journaliste zijn daar niet voor.

    1. wietordok

     Journalisten bezitten de vrijheid van de pers.
     Zij krijgen toegang, daar waar het volk niet mag komen.

     Een journalist vertegenwoordigd het volk, hij kijkt, luistert en schrijft zo de “overheid” niet stiekem het volk verneukt.

     Daar verdienen zij hun geld mee.

     De overheid zegt niets vrijwillig.

 13. Van der Scheur

  Ik gun die mensen echt een leven dat gelijkstaat aan vakantie. Als ze dat in Syrië kunnen krijgen dan mogen we ze best eenmalig op reis helpen.
  Brooddoos, Tucjes, flesje water, flesje Cola, pakje koekjes kunnen er ook wel bij. Ik wens ze een voorspoedige reis en veel geluk in de toekomst en graag tot nooit meer ziens.

 14. merlot

  Dit figuur kan dit gewoon zeggen omdat hij weet dat de overheid toch geen maatregelen neemt.

  1. Caesar Lion Cachet

   LS…

   Merlot ! Vuile leugenaar !
   Afgekeurd S5 met platvoeten zal je bedoelen !
   HAHAHA !

   1. merlot

    Trol alert!

    1. Caesar Lion Cachet

     LS…

     Mooi niet leugenaar !

     1. Siemien

      Merlot heeft gelijk

     2. Bosche draak

      Overduidelijke trol is overduidelijk

 15. Vrijedenkert

  Als je op vakantie kunt gaan naar land van herkomst om daar tot rust te komen is er geen grond meer voor asiel of opvang, alle verblijven dus ook van permanente statushouders intrekken en uitzetten naar land van herkomst!

 16. Loes

  We worden overgenomen,vies volk bah!!!helemaal volgestopt met toeslagen,uitkeringen,huisvesting,grote auto,de hele dag op de bank p..emel in de lucht en maar fokken,voor kindertoeslag schijt aan nederland ,ze lachen ons uit,hier in de buurt ook als er een huis vrijkomt houden we met zn allen ons hart vast,veel kabaal savonds laat toeteren als ze diep in de nacht weggaan terwijl onze wekker om half 5 gaat en als je wat zegt dan discrimineer je ,ik ben al dat tuig zat,er is 1 oplossing,uitkeringen stop zetten en aan het werk trappen

  1. Ad Fundum

   Nee, Loes. Aan het werk vinden veel DDS’ers geen goed idee. Want dan blijven ze, zeggen ze.u

   1. Siemien

    Ad denkt leuk te zijn maar slaat de plank volledig mis, overigens stond Ad rukdum ook niet vooraan toen humor werd uitgedeeld.
    Verder lijkt het erop dat Lao een nieuwe nik heeft aangemaakt om even de economische parasieten uit de wind te houden

 17. Kristalix

  Als deze meneer er op vakantie kan?
  Terug naar patria. Niet meer binnen laten. Die lui zijn besodemieterd.

  1. Mart

   Die lui die ze binnenlaten DIE zijn pas besodemieterd.

 18. Tman

  Aras Bacho zegt dus dat oorlogsvluchtelingen een vakantie naar hun “levensgevaarlijk” thuisland verdienen vanwege alle ontvangen haat in Europa!
  Daarmee leveren ze het waterdichte bewijs dat het thuisland NIET levensgevaarlijk is en daardoor de status “vluchteling” onterecht is!
  Deze vakantiegangers moeten per direct gedeporteerd worden naar hun thuisland alwaar ze meteen verlost zijn van die gemene hatelijke Europeanen!
  Meteen het gratisgeld loket sluiten!

 19. Mart

  Olie voor inteeld…..ja toch? Moet kunnen.

  1. Ad Fundum

   Inteelt. Moet kunnen 😀

 20. Caesar Lion Cachet

  LS…

  Merlot & Semien !
  Holmaten beiden niet in dienst geweest !
  HAAA !

  1. Siemien

   Islamknuffelende door het midden glibberende COC doet ook even zijn zegje

   1. merlot

    @ Siemien: gewoon negeren die antisemitische trol.

    1. Caesar Lion Cachet

     LS…

     Siemien & Merlot
     Komisch duo ! Afgekeurde holmaten ! BRRRRR !

     1. Siemien

      Uiteraard weet COC zelf veel over holmaatjes aangezien COC vrindjes is van kindervriend Lao

  2. toetssteen

   @LC
   Korps mariniers meldt zich. Tig jaar gediend en uiteindelijk op het hoofdkwartier. Mja het is me toch wat met dat elite korps. Proest.
   Laat u zich eens nakijken krapulist die de voor en achterkant van een fal/falo niet kent. Browning 9mm en UZI.

   1. Caesar Lion Cachet

    LS…

    Klopt geen fuck van leugenaar ! Je zal wel burger zijn geweest op dat hoofdkwartier om de plee schoon te maken ! Een Marinier praat niet zo dom als jij ! Ga je schamen leugenaar !

 21. Michael M

  Als je alle hulp, geld, woningen en steun krijgt van Europa en je noemt hetzelfde Europa dat jou helpt en jou van alles geeft ze ook nog eens haters noemt,…dan ben je ondankbaar en haat je het vrije westen,…. Rot dan op !!!

 22. Likko

  Kap nou eens met het woord vluchteling gatverdomme! Het zijn migranten…. Migraaaaaaanteeeeeeeen. GEEN VLUCHTELINGEN MAAAAAAAR MIIIIIGRAAAAAANNNNTTTTEEEEN! Zo moeilijk is het toch niet? Noem het vakantiegangers, avonturiers, parasieten of exoten het interesseert me niet. Maar geen vluchtelingen…..

 23. C.A.Barstow

  Zo, als een lafaard je eigen land ontvluchten in plaats van mee te helpen aan de weder opbouw
  maar er wel op vakantie gaan? het is er dus veilig genoeg.
  Jullie zijn er al dus je kunt er gelijk blijven en de handen uit de mouwen steken, stelletje opvreters.
  Hoe simpel kan het zijn.

 24. Pescador

  Oprotten en weg blijven

 25. Heras

  Er hadden al syriers teruggestuurd kunnen worden. Syrie is zo groot, dat er echt wel veilige gebieden zijn. Maar ja, dan moet je ze wel terugsturen hè. Actie ondernemen: en daar zijn de leiders niet zo goed in.

 26. DennisEijs

  Ze kunnen de Europese haat heel eenvoudig voor altijd kwijtraken. Gewoon wederkeren van waar zij kwamen, of de regio.

  1. Anders55

   lees net uw antwoord denk er ook zo over; ze hoeven niet te komen toch, laat ze dan lekker op vakantie gaan daarzo ( blijkbaar is het daarvoor wel veilig genoeg?) en laat ze daar dan blijven

 27. Anders55

  Schandelijk; je komt uit een land waar het niet veilig is, je krijgt een status van het land dat je opneemt met alle voorzieningen; maar gaat naar het land dat je bent ontvlucht op vakantie? omdat je de haat in je gastland moet ontvluchten???
  de omgekeerde wereld;
  wie houdt nou wie voor de gek?
  ik voor mezelf denk:
  hoezo vluchteling??

 28. ajamhavermans

  De waanzin van Afrikaanse vluchtelingen. Europese politici laten het gewoon gebeuren en wij staan er bij en kijken er naar. De spijt komt later, als het te laat is.

 29. Jynx

  Eenmaal weg, dan ook maar wegblijven!

  Het land uit met deze profiteurs, hebben niets toe te voegen aan onze westerse samenleving!
  Eigen land opbouwen!

 30. Toverkol

  Dus… met andere woorden, wij hoeven niemand meer op te nemen uit Syrië want het is een veilig land !
  En, als het echt een hel was geweest waarom ga je dan terug om vakantie te vieren ?
  Oh ja….. en ik kan niet eens financieel op vakantie !
  Waarom ?
  Omdat ik blijkbaar de vakantie van anderen heb betaald !

 31. Cesare

  Als het veilig genoeg is om er vakantie te houden dan is er niets te vluchten. Terug met die lui. En die vakantiegangers mogen gelijk daar blijven.

 32. HEM

  Een vluchteling keert terug als het weer veilig is.
  Een gastarbeider keert terug als het werk gedaan is.
  Een toerist komt slechts voor korte tijd

  En het is niemand toegestaan hier, in ons land, een eigen “vaderland” op te bouwen.

  Daar dient onze overheid ons tegen te beschermen.

  1. meneer cactus

   onze roverheid is tijdelijk afwezig , speelt het spel der energietransitie

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.