Terreurschool Haga Lyceum breidt uit en neemt tweede Amsterdamse schoolgebouw over

Het Cornelius Haga Lyceum in Amsterdam mag uitbreiden van de gemeente. Ondanks dat het schoolbestuur de eigen zakken vult, banden onderhoudt met terroristen en drugshandelaar Arnoud van Doorn heeft rondlopen als vrijwilliger, ziet het Amsterdamse GroenLinks-college kans om de school een nieuw gebouw te gunnen zodat ze kunnen uitbreiden.

Hoeveel incompetenter kan het stadsbestuur van Amsterdam worden? Onderwijswethouder Marjolein Moorman schrijft de gemeenteraad dat het islamistische hellhole genaamd Cornelius Haga Lyceum toestemming krijgt om uit te breiden. Daarvoor kan de school zelfs gebruik maken van een vrijgekomen pand, aldus de gulle PvdA-dame. Honderden extra leerlingen kunnen zo terecht op de school die de hersens van kinderen probeert te vergiftigen met ISIS-achtige denkbeelden. Het Parool:

“Het Haga Lyceum kan voor de opvang van nieuwe leerlingen gebruik maken van het schoolgebouw waar tot het voorbije schooljaar het Reinaert was gehuisvest, schrijft wethouder van Onderwijs Marjolein Moorman maandag aan de gemeenteraad.

Het gebouw staat in Bos en Lommer, op een tiental minuten fietsen van de Naritaweg (nabij station Sloterdijk), waar nu nog het gehele Haga Lyceum is gehuisvest. De leerlingen van het Reinaert verhuizen een jaar eerder dan gepland naar het nieuwe gebouw van het Comenius Lyceum in Nieuw-West, aldus Moorman in dezelfde brief. Daarin stelt ze eveneens dat het schoolgebouw in de Reinaert de Vosstraat niet alleen komend schooljaar, maar ook op langere termijn kan worden gebruikt door het Haga Lyceum.”

Bizar. Maar nog bizarder dan het feit dat de gemeente groen licht geeft voor uitbreiding aan een school die banden onderhoudt met terroristen en financieel wanbeheer pleegt, is de ronduit ondankbare reactie van het bestuur van de salafistische school. Zij vinden dat ze recht hebben op een groter gebouw en willen een andere school uit hun nieuwe gebouw trappen zodat zij in die nieuwbouw kunnen gaan zitten.

Minister Slob. Beste Arie. Yo @arieslob. Sluit deze giftige en ruziezoekende toko toch, man. Hoeveel langer moet de ellende met deze deplorabele school nog doorgaan?!


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

15 reacties

 1. Benny

  Geen woorden voor….. Hoe is het mogelijk dat in Nederland zulke beslissingen worden genomen….. Oja wacht ff het is niet in Nederland maar in islamsterdam… Sorry mijn fout

  1. Jumping

   Even voor de goede orde Benny.

   Dit wel degelijk Nederland, het keiverotte Nederland.

   Links Demoniserend Wegkijkend Nederland, stort Nederland in een poel van ellende.

   Rutte is het slechtste, wat Nederland na de tweede wereldoorlog is overkomen.

   Stop met de EU in deze vorm.

   NEXIT.

 2. van Urk

  Die gesloten islamitische onderonsjes op deze school met burgemeester Halsema en fractievoorzitter Denk..Ach laat maar.

  1. Jan de Man

   Burgemeester Halsema is een islampleitbezorger, een actieve!

 3. Kristalix

  Waanzinnig! Hiermee moet Halalsema onmiddelijk aftreden. Er worden hier grenzen overschreden. Dit moet het einde zijn van deze burgermeester.

 4. Kwak

  Amsterdams bestuur is net een verzameling van patiënten in een open inrichting,totaal de weg kwijt van het padje af, totaal incapabel,links gepupel.

 5. Duckday

  Groenlinks is een gevaar voor de Nederlandse inwoners Amsterdam is gewoon stuurloos met groenlinks smijten met geld van de burger alles onder de nom van geheim

 6. Peter Loosduinen

  Sluit deze giftige en ruziezoekende toko toch, man. Hoeveel langer moet de ellende met deze deplorabele school nog doorgaan?!
  Zo is het en niet anders.

 7. Agios

  De zelfvernietiging van een stad, een land, een cultuur, een geschiedenis…

  1. JFU

   En we laten het allemaal maar toe…

 8. logisch denken

  Is die foto in Syrie genomen of in Amsterdam .

  Minder minder minder

 9. Malsi Marbh

  Het gaat hard met het islamitisch onderwijs, te beginnen in Amsterdam.

 10. Peter Loosduinen

  Beste Tim,
  Hoeveel langer moet de ellende met deze deplorabele school nog doorgaan?!
  Wat mij en jou betreft mag direct de stekker eruit, maar………………in ons nationale gekkenhuis Amsterdam zal dit op zeker niet gebeuren.
  Ach, en wat de Nederlandse politiek betreft:
  Ze drinken een glas, ze doen een plas en laten de zaak zoals die is.

 11. Rud56

  Wéér de PvdA! Een grotere stupide partij kan je je niet bedenken!
  Onthoud die naam, die Marjolein Moorman, als we over zo’n twintig jaar hier onder satanische duisternis van de islam moeten leven! En denk dan ook terug aan de PvdA-lul die zaterdag in een boerka stond te demonstreren tegen het boerka-verbod!

 12. Jean Nederland

  En zo blijft het doorgaan. De nieuwste taktiek om gebruik te maken van de NL democratische rechten en regels met behulp van linkse advocaten, journalisten. Tot het moment daar is dat ze denken het overwicht te hebben om de macht te kunnen grijpen. Reken erop dat het dan zeer snel gaat, een soort van herhaling, zoals Hitler het deed, ligt dan in het verschiet. Kijk eens naar hoe het gaat in de UK, daar zijn ze al een stuk verder. Op Youtube zijn films te vinden van moslimorganisaties die in hun speeches van vooraanstaande moslims hardop uiten dat ze steeds meer moslimvertegenwoordigers krijgen en dat het een kwestie van tijd is voor er een moslim premier zal zijn. Europa moet wakker worden en zich realiseren dat we dit probleem oplossen als we de Islam en zijn moslims uit Europa verwijderen. Goedschiks met een gratis ticket en anders helaas kwaadschiks. Uiteindelijk is het zij of wij. Vergeet dat nooit.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.