Thierry Baudet gaat los op verkrachters die alleen ‘foei-gesprekje’ van politie krijgen: “Totaal onacceptabel!”

Het moest maar eens afgelopen zijn met dat bizarre en softe gedoe in Nederland. Meedogenloze vrouwenmisbruikers verdienen geen tik op de vingers in een gesprekje met de politie, maar een grondige “aanpak.” Dat het zover gekomen is, komt door de onderbetaling van de politie, stelt Thierry Baudet. We hebben méér blauw op straat nodig, zegt hij.

Slachtoffers van verkrachtingen kunnen een slaak van verlichting zuchten. Het is niet alleen GroenLinks meer die zich zegt druk te maken om degenen die zijn geschonden in hun lichamelijk integriteit, maar ook de leider van een partij die wat minder van… het pappen en nathouden is. Zodat er misschien nog een keer wat gebeurt.

Jawel, Thierry Baudet (FVD) reageert onverbiddelijk op een schandalig verhaal. Over de verkrachting van een meisje, en een verkrachter die er gewoon mee wegkomt. Geen strafrechtelijke vervolging, alleen een draai om de oren op het politiebureau. Slachtoffer en ouders moesten lijdzaam toezien hoe het rechtssysteem in Nederland ernstig faalde en misdaad bijna beloond werd.

Dat moet allemaal anders, als het aan Baudet ligt:

“Totaal onacceptabel. #FVD pleit al vanaf het begin voor meer geld naar politie, minder bureaucratie en méér agenten op straat zodat misdrijven tegen lijf en leden altijd kunnen worden aangepakt.”

Dus als minister Grapperhaus (Justitie en Veiligheid) weer terug is uit Thailand om daar drugsverkopers vrij te krijgen (ja, echt waar), kan hij zich misschien een keer richten op slachtoffers in plaats van daders en iets doen aan die zeer magere politiecapaciteit waardoor geharde criminelen gewoon lachend vrijuit gaan…? Het is maar een ideetje, hoor.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

38 reacties

 1. Rodendorff

  Baudet die los gaat op vrouwenverkrachters.

  Het heeft iets vervreemdens.

  1. dario

   P*dootje weet niet van ophouden vooral als hem een rode lap wordt voor gehouden .
   JE ZOU OPROTTEN VUILE CHILDLOVER
   DOE DAT DAN OOK

   1. Kretoloog

    Eens, walgelijk commentaar van Rodendorff. De lijn van Rien Noppen en Lao Tse (zijn 2 voorlaatste nicks) wordt gewoon voortgezet. Dus weer sarren, zieken en zuigen. Kan deze psychopaat niet definitief de toegang tot de DDS-commentkanalen worden ontzegd?

    1. Meriadoc Brandebok

     Aldus opperzuiger Kretoloog, de lijn van gekko en ruiter voortzetten met zijn constante pogingen anderen – al dan niet aan de hand van seksueel getinte opmerkingen – te kleineren. Ik dirf zelfs te stellen dat er, op de autist dik na, nooit een grotere zuiger op dit blog heeft rondgelopen.

  2. Tman

   rooie:
   Waarom heeft dat iets vervreemdens?
   Baudat staat een normale omgang met vrouwen voor,zijn reactie is volledig legitiem!
   Overigens moet niet alleen hard worden opgetreden tegen verkrachters,maar ook tegen p*do”s.
   Of wilde jij persoonlijk deze groep niet benoemen?
   Koekkoek!

   1. Tman

    Baudat=Baudet

    1. Heinz

     Bôdeth mag ook, als het beestje maar een naam heeft.

   2. dario

    hAHAHAHAAHAHAAH tja die lamlul had daar nog niet aan gedacht @Tman hahahahaaha

  3. Job Jansen

   Werkelijk Ernst, weer een nieuwe nick… heb trouwens gelezen dat je tegenwoordig ook van de ‘kinderliefde’ bent. Verbaas u niet verwonder u slechts.

  4. Dropje

   Stiekem hoopt ie erop dat ie dan zelf een keer stevig wordt aangepakt door iemand in uniform

 2. santiago

  Tjerrie zegt, meer blauw op straat en de agentjes beter betalen. Kijk, dat zijn nog eens oplossingen, daar is eerder nooit iemand op gekomen. Eindelijk gaan we de problemen oplossen.

 3. Response

  Gelijk heeft hij. Geen capaciteit bij het OM voor verkrachtingszaken en overige delicten maar voor o.a. blokkeerfriezen, het Wildersproces, bedreiging van Rutte en andere minder relevante zaken worden alle registers opengetrokken. Politiek selectieve inzet van OM-capaciteit, walgelijk!!

 4. Watcher

  Huisreglement De Dagelijkse Standaard – laatst geüpdate op 4 oktober 2018

  1. Scheldpartijen, grof taalgebruik en geweldsdreigementen zijn niet toegestaan.

  Daar zullen de adverteerders en sponsors blij mee zijn.

  Tim heeft slappe knieën en laat het gaan.

 5. Robert Leiden

  De casus, het hotel in Middelburg:

  “…Volgens het Hof is niet duidelijk of de seksuele handelingen tegen de wil van de vrouw hebben plaatsgevonden. Zowel de vrouw als de verdachten zijn meerdere keren gehoord. Uit die verhoren bleek dat alle betrokken partijen waarheden en onwaarheden hebben verteld.
  Verder ondersteunt het letsel van de vrouw haar verklaring dat de mannen zoveel geweld tegen haar hebben gebruikt, niet.
  Ook de vrijheidsberoving vindt het hof niet bewezen…”

  1. Watcher

   Kom kom, dat willen ze hier niet horen.

  2. Rodendorff

   Het gaat dus weer eens nergens over.

   🙁

  3. merlot

   Linkse Robbie probeert de boel te downplayen en twee linkse trollen zijn er dolblij mee. Wat is het toch heerlijk om weg te kijken!

   Dit negeren de ventjes:

   “Door drukte en onderbezetting bij de zedenpolitie blijven zedenzaken te lang op de plank liggen. Bij minstens 350 zaken per jaar duurt het maanden tot soms een jaar voordat de zedenpolitie tijd heeft om het onderzoek te starten en de vermoedelijke dader te verhoren. Dit bevestigt de zedenpolitie na onderzoek van Nieuwsuur.”

 6. Drollevanger

  Ik denk net als Baudet dat vrouwen in de kleine kinderen leeftijd het meest geschikt zijn om thuis die kinderen op te voeden naast andere hobby,s.Nog meer afgestudeerde dames zijn verloren voor het welzijn van onze maatschappij.
  We hebben al genoeg advocaten, sociologen of andere ogen.We hebben een tekort aan stukadoors, politieagenten, laborantes en andere bouwvakkerachtigen.
  40% van de Nederlanders is gescheiden. Dat zou ik maar eens uitzoeken.

 7. Jumping

  Inderdaad Baudet.

  Dit Nederland is een keiverrot land geworden.

  Links Demoniserend Wegkijkend Nederland stort Nederland in een poel van ellende.

  Rutte is het slechtste wat Nederland na de tweede wereldoorlog is overkomen.

  Stop met de EU in deze vorm.

  NEXIT.

  Baudet succes met het FvD.

  1. Dropje

   Gaaaaaaaaap

 8. NoDoubt

  Nederland is te vol en zeker te vol met mensen die hun eigen cultuur aan het opdringen zijn. De propagandamoskeeën. De Oostblokkers. De ´vluchtelingen´die op vakantie gaan naar eigen land. De uitgeprocedeerden die van Halsema/Simons hun gang mogen gaan. De eigen bevolking die naar de voedselbank verdwijnen. De kans dat er een burgeroorlog komt in Europa wordt steeds groter want de maatschappij is onbeheersbaar geworden en je pensioen wordt afgeroomd en gaat naar de andere EU-landen en asielzoekers.

 9. Bilderberg

  Er is (was) in deze zaak teveel tegenstrijdigheden in de verklaringen, bij een bewezen verkrachting gaat de dader er echt niet met een gesprekje vanaf komen.

 10. Garland S. tucker

  Baudet scoort weer voor open goal en
  Komt met de oplossing.
  Nog meer politie? Het zijn juist die idioten die deze prioriteit stellen, liever bonnen uitschrijven en stupide “foeigesprekken” verzinnen in hun overvloedige vergadertijd.

  Juistitie is een VVD bolwerk…na de fraudeurs, nu de verkrachters, en vol
  op de bijklussende minima.

  1. RvdBe

   Meer politie helpt idd niet, rechtspraak en politieke lafheid is het probleem

 11. RvdBe

  Een opmaat naar een nieuwe standaard in de multiculti maatschappij, waar verkrachtingen, terrorisme, criminaliteit, bedreigingen, mishandeling, berovingen etc zijn verworden tot futiliteiten en het verkrijgen van de warmtepomp, elektrische auto’s ed onzin de prioriteit krijgen omdat het volk daar om vraagt volgens onze Haagse/Brusselse pluchezitters.

  1. Rodendorff

   De criminaliteit loopt al jaren structureel terug.

   Kom je wel eens buiten?

   1. merlot

    Daar heb je trollemans weer met z’n lulkoek.

    Het is drie jaar geleden dat hij voor het laatst buiten kwam.

 12. Augustus

  Als je geen maatregelen gaat nemen die de fertiliteit van de ethisch Nederlandse mensen omhoog schroeft terwijl diegene uit vijandelijke culturen ontmoedigd worden om zich voort te planten (totaal het tegenovergestelde van nu) dan zal dit nooit goed komen. Geboortecijfers zeggen alles en deze vrijheid- en vrouwonvriendelijke cultuur zal alleen maar dominanter worden tegenover de goedwillige en tolerante Nederlandse cultuur.

  1. DidiMadloba

   U vindt dat je als blanke een blanke vrouw mag verkrachten om het blanke ras in stand te houden?

 13. Michael M

  Softe aanpak komt van links. Het interesseert ze geen bal of alles naar de klote gaat. !!!

  1. DidiMadloba

   Softe aanpak stamt al uit de tijd van de Verlichting. In de 18de eeuw stopten wij met martelen.

   Baudet wijst zoals bekend de Verlichting af en wil dus terug naar de Middeleeuwen. De Gevangenpoort in Den Haag gaat dicht als toetistenattractie en gaat weer vol in bedrijf!

   1. Deathspank

    Op dit moment zijn we hard op weg naar de middeleeuwen. Wat mij betreft gooien ze de gevangenpoort weer open, moet maar eens afgelopen zijn met dat tolerante gedoe. Een foei gesprek, misschien vind jij het prima, maar ik niet! Aan het hoofd van het plein lag het ‘groen zoodje’, ze hadden er dus toen ook al last van.

 14. Michael M

  Personen welke al met zulke idiote regelingen komen over Foei gedoe? Die moet je permanent ontslaan !!!

 15. Michael M

  Rechtsysteem faalt, Misdaad loont !

 16. Pescador

  ik heb wel een idee voor het OM, als ze nu eens met die aanranders om de tafel gaan en hun vertellen hoe ze zoveel mogenlijk meiden kunnen verkrachten zonder opgepakt te worden hoeven ze ook niet steeds dat FOEI verhaaltje te vertellen, en als ze ook bij andere criminele activiteiten het zelfde doen, hebben we nog minder politie nodig en krijgen we wat meer ruimte in de cellen om de criminelen die grappenhouse uit het buitenland wil halen( omdat ze daar wel gestraft worden) in te stoppen. of zou het slimmer zijn om grappenhousen en rutte en de hele kliek er dan maar in op te sluiten.

  wat een belachenlijk dom en ziek land begind nederland toch te worden. het is echt om te janken

 17. DidiMadloba

  “Meer blauw op straat” betekent niet alleen dat de belastingbetaler zich blauw betaalt, maar ook dat agenten zich vreselijk gaan vervelen want Nederland is lang niet zo onveilig als populisten beweren. Dan gaan die agenten bijv. boetes uitdelen aan voetgangers die niet correct oversteken.

  Baudet wil (vast zonder het te weten) sharia strafrecht, want dat is meedogenloos streng.

 18. Drollevanger

  Misschien vinden Linkse vrouwen het niet zo erg als ze door moslims worden misbruikt. Het is, als een soort huisdier zijnde wel lekker onpersoonlijk, en de geiten, die lieve diertjes worden erdoor ontzien, dus de Thieme,s zijn ook blij.

 19. rujoleki

  Tim moet zich toch wat beter voorbereiden op zijn onderwerp. Bij Tim hangt deze meneer. En waarom?Heeft een koffieshop keten gehad en heeft die goed verkocht. Is in Tailand als zware crimineel vastgezet op verzoek van Nederland. Heeft niets misdaan. Heeft jaren vastgezeten. Een grote schande. Hopelijk doet hij de staat een proces aan voor het ruiineren van zijn leven.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.