Tuigpretpark Amsterdam pakt ondernemer aan: uit eigen pand gezet voor We Are Here-kneuzenkrakers

In het linkse lalaland Amsterdam is alles mogelijk: ten minste, als je kwaad van wil of onrendabel bent. Dan loopt de gemeente zich de benen uit het lijf voor je. Maar deze ondernemer heeft dus dubbel pech: hij heeft een gezonde arbeidsinstelling en wil het werkloze tuig dat illegaal z’n pand heeft betreden er uitschoppen. Ja, dan heb je in de marxistische bende van Rutger Groot Wassink natuurlijk geen bondgenoot…

Brutale mensen hebben de halve wereld, zeggen ze. Dat geldt ook voor krakers, die zich zonder te vragen allerlei panden toeëigenen waar ze helemaal geen recht op hebben. De illegale sloopkrakers genaamd We Are Here trekken op die wijze al enige jaren brandschattend door de stad, ondertussen allerlei woningcorporaties, huurders, bedrijven en ondernemers die allemaal wél iets bijdragen aan dit land terroriserend. Ze wanen zichzelf vastgoedkoningen en pikken allerlei woningen in.

Als het stuk tuig dat ze zijn, maken ze zelfs misbruik van de vakantie van een ondernemer. Hij was er even niet (want, dus, vakantie), en ja hoor: de gewetenloze boeven hebben zijn bedrijfspand in bezit genomen als een soort afvaldumpplek:

“Voor de ingang ligt een grote berg met afval. ‘Dit is toch te gek voor woorden’, verzucht Ozcan. ‘Hier komen alleen maar ratten en muizen op af.’

Zodra de ondernemer de ruimte wil betreden, slaat de vlam in de pan. Een aantal van de krakers komt op Ozcan afgestormd en zegt dat hij het pand onmiddellijk moet verlaten: ‘Anders bellen we de politie.’ Dat schiet de Amsterdammer in het verkeerde keelgat:. ‘Moet ik mijn eigen gebouw uit?!’

Eenmaal buiten wordt de verhitte discussie voortgezet. Voordat de situatie echt escaleert en nog voordat de politie arriveert, besluit de verbouwereerde Ozcan dan maar af te druipen.”

Er zijn inmiddels raadsvragen gesteld door FVD en VVD. Maar dat is natuurlijk zinloos: Amsterdam is echt overtuigd van de noodzaak om het kraakverbod aan de linkse laars te lappen. Als ondernemer Ozcan nog iets van z’n bedrijf wil maken, kan hij beter z’n pand verkopen en verkassen naar elders. In Havana aan de Amstel gaat het nooit meer wat worden.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en word lid van onze spiksplinternieuwe Facebookgroep!

Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

26 reacties

 1. meneer cactus

  1. Volgens mij is kraken verboden bij wet en zou halasema handelend moeten optreden
  2. deze krakende idioot die ongedocumenteerd , uitgeprocedeerd en crimineel is moet uitgezet worden. Dat heeft de rechter inmiddels meermaals bepaald. De groep is hier illegaal.
  3. Het is nu de vierde keer dat men een ander zijn woon/bedrijfsruimte betreed en de rechtmatige bewoners eruit pleurt. Dit is huisvrede breuk en strafbaar. OM treed op.

  Het enige dat de politiek aan het doen is , is om de natte droom van groot wassenneus te verwezenlijken en 500 van deze idioten te voorzien van 24-7 opvang voor 15.000.000 euris per jaar. Ja pietje het getal klopt voor de komende 5 jaar is 75 miljoen gereserveerd voor deze idioten.

  1. Siemien

   We weten van Halalsema dat zij echt heel veel moeite heeft om zich te onderwerpen aan Nederlandse wetgeving

 2. Jumping

  Kijk hier is uitleg overbodig.

  Dit Nederland is een keiverrot land geworden.

  Links Demoniserend Wegkijkend Nederland, stort Nederland in een poel van ellende.

  Rutte is het slechtste, wat Nederland na de tweede wereldoorlog is overkomen.

  Stop met de EU in deze vorm.

  NEXIT.

 3. Sprookjesfiguur

  Helaas weet ik niet wat de eigenaar heeft gestemd. Misschien vind ik het dan wel oké.

 4. werikke

  Volgens mij kan men als men op de juiste partijen stemt wat aan doen. Men heeft als Amsterdam op de linkse en christelijke partijen gestemt. Dan moet je ook niet klagen. Nu komt het volgens de inwoners wel dicht bij maar dat hadden ze kunnen weten dat die parasieten nooit weggaan zolang Amsterdam links blijft stemmen. Je krijgt wat je stemt

 5. Vrijedenkert

  Faalstaat Nederland, bananenrepubliek Amsterdam, dit is zo ongeveer het dieptepunt wat de rechtstaat kan bereiken! Ondernemer in zijn eigen pand bedreigd door illegalen en moet pand verlaten…
  Ik vrees dat we nog verder gaan afzakken als rechtstaat en we nog lang niet alles hebben gezien!
  Halsema staat erom bekend dat ze niet optreed dus aftreden zou haar zeker sieren, voor de rechtsgang en ordehandhaving maakt het niks uit want dat was al niks in die gemeente…

  1. Seneca

   @vrijedenkert
   u noemt Nederland een bananenrepubliek. was het maar waar! wij zijn een bananenkoninkrijkje en dat is in eerste instantie te wijten aan Juliana met haar zweverige raadgevers/raadgeefsters en toen Beatrix, die was zo links dat Bas de Gaay Fortman, oprichter van de PPR (partij politieke radicalen) of net weg ging of weer arriveerde bij Trixje en Clausje. PPR is overigens , met haar radicale denkbeelden, geabsorbeerd door GroenLinks. bij de troonswisseling had ik nog even een kleine hoop omdat de huidige koning sprak over ‘het plakkaat van verlatinghe’. helaas na 3 maanden was ook die hoop weer de bodem ingeslagen want ons huidig koninkje vindt het belangrijker om de wereld af te reizen, veel geld kapot te slaan en schande te spreken over de problemen in de wereld. over de problemen in Nederland hoor je de man niet. zeg nu niet dat kan hij niet, kletskoek! als hij – binnenskamers weliswaar – eens met zijn vuist op tafel slaat en de verantwoordelijke minister, inclusief de premier, op zijn/haar plichten wijst dan komt er misschien verandering. dus niet vermoedelijk moet de guillotine toch weer van stal gehaald worden.

   1. Vrijedenkert

    Ik noem Nederland faalstaat en Amsterdam bananenrepubliek omdat de gemeente Amsterdam zich gedraagt als een afvallige bananenrepubliek met geen enkel respect voor de rijksoverheid en zijn wetten!
    Nederland is een faalstaat omdat het de opstandige gemeente Amsterdam niet tot de orde roept en nalaat het Amsterdamse bestuur uit hun functie te zetten en burgemeester die niet wil handhaven te ontslaan…

 6. Vrijedenkert

  Ondernemer is op vakantie en er wordt tijdens zijn vakantie ingebroken door illegalen en nemen pand over, ondernemer belt politie dan dient de politie per direct de daders en alle overtreders die het pand illegaal hebben betreden te arresteren en het pand te ontruimen!
  Dat is hier niet gebeurd door compleet falen van de overheid en de rechtsgang!
  Kutvragen stellen aan kutraad voornamelijk bevolkt door kutraadsleden van kutpartijen zal zak helpen, Halsema dient per direct uit haar functie te worden gezet door compleet falen zonder wachtgelden!
  Dan heeft ze tijd zat om die zoon op te voeden zoals het hoort…
  Godverdomme dat die ondernemer zo rustig kan blijven snap ik niet ik zou koken!
  Gemeente aansprakelijk stellen en tonnen gaan eisen…

 7. Siemien

  Even met een klein ploegje orde op zaken stellen toch?

  1. Heinz

   @Semien kijkt wel toe. Anderen mogen het opknappen. Wel zo veilig en altijd schone handen.

   1. Siemien

    Dat doen alleen lafbekkende islamknuffelaars zoals Heinz en co.
    Heinz’, die nog nooit het echte straatleven heeft gezien dus geen ervaring heeft, helemaal niets van dat, handjes beginnen al te trillen bij de gedachte.

   2. meneer cactus

    tja als de roverheid faalt met jouw goedkeuren moeten er toch alternatieven gevonden worden om je bezit terug te verkrijgen

  2. Sprookjesfiguur

   “Even met een klein ploegje orde op zaken stellen toch”

   Zou je zeggen, en doen. Maar uiteraard worden illegalen gepamperd en beloond. Als autochtoon wordt je zwaar gestraft, en de media zitten er bovenop. Om vervolgens de idioten van Antifa op je dak te krijgen. Nee, met een beetje verstand waagt men zich daar niet meer aan.
   In dit geval heeft Jumping groot gelijk.

 8. Bolkestein

  Er zijn inmiddels raadsvragen gesteld door FVD en VVD. Maar dat is natuurlijk zinloos: Amsterdam is echt overtuigd van de noodzaak om het kraakverbod aan de linkse laars te lappen. Als ondernemer Ozcan nog iets van z’n bedrijf wil maken, kan hij beter z’n pand verkopen en verkassen naar elders. In Havana aan de Amstel gaat het nooit meer wat worden.

  Of gewoon ’s nachts de fik erin. In de brand uit de brand. En wie weet worden er en passant ook nog wat vuil verbrand.

  1. Confucius

   Bolkestein, in vuilverbranding is Amsterdam niet zo goed, getuige ook de problemen bij het AEB.

 9. Joshuak

  Het land van wetteloosheid..

  Snap niet waarom hij weg gaat uit zijn eigen pand.. ik had die gekken er allemaal 1 voor 1 uitgeknikkerd.. Anders betaal je er wel iemand voor.. Geef een groep jeugd 500 euro en dan gooien zij hem er wel uit..

  Gewoon met groep naar binnen gaan, deur achter je op slot en rammen maar

  1. Confucius

   De Zuid Amerikaanse methode.

   1. Joshuak

    Klopt en die methode werkt altijd.. moet je zien hoe snel ze buiten staan met hun staart tussen de poten.

    Vroeger bij me pa was dit ook een keer gebeurd. En op deze manier kon het bedrijf die dag erna weer open.

    1. Confucius

     Ja maar Joshuak, dit is een land van gedogen en niet optreden en dan krijg je vanzelf deze ellende met dat krakerstuig.

  2. Siemien

   Joshuak heeft gelijk, maar luister eens naar de reactie van de eigenaar, die heeft bijna een schuldgevoel, waar ben je dan mee bezig.

 10. Ritter

  Wat opvalt is vaak de brutale en agressieve houding van de illegalen.

  Ze vragen niet….. maar stelen, nemen en eisen.

  1. Confucius

   En Ritter…………….. ze worden nog eens ondersteund en geholpen door die kliek in Amsterdam.

 11. Response

  Hamasterdam faciliteert criminele illegalen op kosten van de belastingbetaler en laten de brave burgers als een baksteen vallen. Het huidige bestuur maakt het mogelijk, GroenLinks, D66, PvdA en SP. Deze partijen faciliteren dus criminelen!! Weet waar je op stemt.

 12. Heras

  Eigenlijk heb ik hier geen woorden voor. Dat dit in nederland kan is onbegrijpelijk.
  Vervangen, dat linkse kabinet. Volkomen waardeloos. Halsema: wegwezen.
  Voor de zoveelste keer hebben Wilders en Baudet gelijk gekregen.

 13. Peter Loosduinen

  Ik zou best een handje willen meewerken om met een vijftigtal stevige mannen de zaak op te kuisen.
  Krakers eruit en ontsmetten die hap.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.