VIDEO! Vakantievierend DENK islamiseert vrolijk verder: ‘Tunahan Kuzu is de imam van DENK!’

Alhoewel de politieke partij DENK op papier nog altijd een seculiere club is, blijkt in de praktijk dat de islamisering ook op de partijburelen wild om zich heenslaat. Dat blijkt wel uit een videoregistratie van een bezoek van de DENK-Kamerfractie aan Bonaire, als men de enige moskee van het eiland bezoekt.

Het is weer zomervakantie, en dat betekent voor de mannen van DENK één ding: snel een subsidiesnoepreisje boeken naar een warm en ver oord. Ditmaal heeft het driemanschap Kuzu-Öztürk-Azarkan gekozen voor een rondreis langs de Nederlandse Antillen. Ook het eiland Bonaire wordt aangedaan, waar onder het mom van ‘armoedebestrijding’ even lekker van de Caribische zon wordt genoten.

En alhoewel Bonaire in overgrote meerderheid christelijk is, heeft DENK geen kerk op het eiland bezocht. Maar wel werd de enige – en piepkleine – moskee van het land vereerd met een bezoekje. Dat valt te zien in een driedelige mini-documentaire die de partij het afgelopen weekend op Facebook plaatste.

In vloeiend Arabisch knuffelen de DENK-Kamerleden de plaatselijke imam en maken een praatje met een Amsterdamse islamiet die toevallig ook ter plaatse was, zo is in de video te beijken. In het slotstuk van het filmpje heft Öztürk nog z’n hand naar voren en wijst hij naar z’n collega Kuzu. De fractievoorzitter van DENK blijkt allang niet meer slechts een leider te zijn van een seculiere partij. “Hier,” aldus Özturk: “is onze imam van DENK.”

Nou. Allah Akbar dan maar hè, Tunahan?


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

7 reacties

 1. Confucius

  Die DENK gasten zijn niet wijs.

  Je kunt beter in de wintermaanden naar het Caribisch gebied gaan; tijdens het Kerstreces dus.

  En natuurlijk heel graag op onze kosten.

 2. Vanduinen

  Ieder heeft zo zijn eigen manier om vakantie te vieren, dat is alleen maar plezierig. De een duikt onder en is onvindbaar de ander timmert aan de weg. Politici zijn net mensen.

  1. Jan de Man

   Valt niet op hoor, helemaal niet. Behalve dan dat je een bepaald idee promoot, en dat doe je in je eentje maar je doet het niet alleen.

 3. Ben-NIET-Groen-L

  Het heeft er alle schijn van dat dit drietal klaar zitten te komen bij het aangezicht van dé enigste moskee op Bonaire…wat een kinderen zijn moslims toch, echt hé ! lol

 4. Jean Nederland

  Ik herhaal het nog maar eens, de enige manier om de Islamisering tegen te gaan is moslims te verwijderen uit ons land en de rest van Europa. Doen we dat niet dan zullen we bakzeil halen omdat de Islam gestaag verder gaat met Islamisering. Hoe? Kijk daar oa voor naar de videoos van Prof. Bill Warner. Laat die schellen van je ogen vallen, wakker worden alsjeblieft. Het is wij of zij.

 5. Dollaert

  Liever Turks dan Paaps toch? Zie hier het resultaat! Geuzen, “dappere” calvinistische Hollanders, eerst geld en dan moraal ; hee of???. En oh, wat zijn we tolerant, ja zolang het geld opleverd. Nu de gebakken peren. Nu ook niet zeuren.
  Ik stemde al Janmaat toen jullie nog in de luiers lagen. Maar ja , dat kon toen niet in Calvinistisch Nederigland..zie hier het resultaat. Denk na!

 6. Heras

  Het is alleen maar om de islam te promoten; van ons belastinggeld.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.