Video! Wilders op Indiase tv in beastmode over geannexeerde moslimprovincie: ‘Eindelijk vrij van terrorisme!’

wilders wion
Foto: Wilders op de Indiase televisie. Bron: Screenshot WION.

PVV-voorman Geert Wilders staat voor honderd procent achter de beslissing van de Indiase regering om de bevoegdheden van de afvallige provincie Kashmir weer in te trekken, zo vertelt het Kamerlid in een interview voor de Indiase televisie. Kashmir was veel te veel een broeinest van Pakistaans, islamitisch terrorisme geworden, aldus Wilders.

In Nederland is het komkommertijd, maar in India zijn het politiek gezien zeer spannende dagen. De regering van premier Narendra Modi heeft namelijk de pseudo-onafhankelijkheid van de islamitische provincie Kashmir ingetrokken. Geert Wilders is erg blij met die zet. En in India zijn ze daarom erg blij met Geert Wilders, die voor Indiase nieuwszender WION z’n zegje mocht doen.

De PVV-voorman vindt namelijk dat Kashmir de democratie “nooit geheel heeft ingevoerd,” ondanks beloften. Dan maar terug naar India, waar wel een democratische staat is. Maar dat is nog niet eens de belangrijkste reden waarom Wilders het prima vindt dat Kashmir weer terugvalt in de Indiase moederschoot. En dat is omdat Pakistan de regio gebruikte als platform voor terrorisme. “Staatsterrorisme,” aldus Geert Wilders die de banden van de Taliban en al-Qaeda met de Pakistaanse overheid nog eens aanstipte.

In het verleden heeft Wilders veel last gehad van Pakistanen die het op de Nederlandse politicus gemunt hadden: de cartoonwedstrijd zette veel kwaad bloed, waarna Pakistaanse islamistische politieke partijen begonnen met oproepen tot het vermoorden van de PVV-leider. Reden genoeg dus voor de PVV-voorman om Pakistan nog even twee dikke vingers omhoog te geven, en zich voor “honderd procent” solidair te verklaren met aartsvijand India. Wilders: “India is een vriend [van het Westen], en we moeten onze vrienden steunen.” Die mogen ze in Islamabad dus lekker in hun zak steken…


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reageer

30 reacties

 1.   

  Wat doe je als gefaalde politicus? Je trekt de wereld rond om jou sektarische religie te verkopen. Net als de Jahova’s :)

  1.   

   nieuwe naam oud jasje. Geef eens aan wat dan sektarisch is ipv te roeptoeteren .

   1.   

    Als je verstandig bent negeer je deze trol die heeft hier al zoveel nick”s versleten

  2.   

   Laat Marianne Thieme er maar buiten, die heeft hier niets mee te maken.

  3.   

   Wat doe je als zijnde een hier reeds jarenlang rondhangende, trollende multinicker met een narcistische persoonlijkheidsstoornis? Je gaat gewoon door met het verkondigen van je eigen, niets toevoegende en inhoudsloze, waarheden waar niemand op zit te wachten! :-)

 2.   

  Wilders slaat de spijker altijd op de kop.

 3.   

  Wereldwijd is de islam verantwoordelijk voor terrorisme, Pakistan is een broeinest van jihadisten en Wilders word al jarenlang ernstig bedreigd vanuit dat broeinest van terrorisme.
  Onze slappe hap politici onder leiding van ruggegraatloze Pinokkio neemt geen stelling tegen de dreigingen vanuit Pakistan tegen Wilders, nota bene een DEMOCRATISCH gekozen volksvertegenwoordiger.

  1.   

   Wij profiteren wel mee van die bedreiging van Wilders.

   1.   

    ANGSTHAAS ..
    SCHIJT JE NIET INJE BROEK LAFAARD

 4.   

  “Wat doe je als gefaalde politicus?” “Je trekt de wereld rond …..”

  Gut, wist niet dat Rutte op wereldreis was …?

 5.   

  Pakistan, een deel van het vroegere groot India, heeft jaren geleden besloten om trammelant met het islamitische deel van hun bevolking te voorkomen, Zich te splitsen in een islamitisch deel, en een Hindoe afdeling. Aldus geschiede.
  Pakistan ontstond, alle Hindoe,s en andere geloven werden vermoordt of het land uitgejaagd en een keurig moslimland was ontstaan.
  India was niet zo wijs om het resterende islamdeel het land uit te schoppen omdat men meende dat er wel, met de daar resterende moslims te onderhandelen was zodat een vredelievende samenleving zou ontstaan.
  Dat is niet gelukt, samenleven met moslims bleek niet mogelijk, en nu zit India met de trammelant.
  Voor dat soort burgeroorlog ook in Nederland, waarschuwt Wilders

 6.   

  Een land met een kastenstelsel is niet democratisch. Geboren als bedelaar blijf je veroordeeld tot de bedelstaf. Om over na te denken. Goed om te weten, India een opkomende economische macht voert over enige tijd de regie over Europa en Nederland. Dan worden wij allemaal Hindoe !
  Voor 80 % althans.

  1.   

   Onder een steen gelegen zeker, kastenstelsel is allang afgestraft het veroordelen van iemand op kasten voor werk etc is gewoon strafbaar. Mooi dat je stereotypen van het verleden wil oprakelen.

 7.   

  Het gaat er helemaal niet over of India democratisch is.
  Nederland is bv ook niet democratisch.
  Hier werd democratisch besloten dat er geen EU grondwet zou komen. Het werd via via toch doorgedrukt. Ook het Oekraine drama werd door onze bevolking weggestemd, en toch werd het doorgedrukt.
  Het gros van de NL bevolking is tegen toename van asiel instroom. Toch wordt het doorgedrukt.
  Wij hebben hier boter op ons hoofd. Waarschijnlijk zijn India en China een stuk democratischer dan Nederland of de EU.
  De Engelsen willen er niet voor de flauwekul uitstappen.

 8.   

  Ik voorzie een gouden toekomst in India voor Wilders.
  Een lokale lijfwacht lijkt mij zinnig.
  Howmany?
  Take Sikhs!

 9.   

  In India worden christenen vervolgd, maar op de een of andere manier trekt Wilders zich daar kennelijk niets van aan. Zolang de Indiërs maar tegen de moslims zijn is hij tevreden.

  De man is volledig doorgeradicaliseerd en allerminst serieus te nemen.

  1.   

   Lekker bezig droeftoeter, je zal bedoelen dat in India de Hindoes worden bekeerd door Christenen door projecten als thejoshuaproject? Imbeciel ben je dat je maar blaft wat je in de kerk hoort. Menig Hindoe in arme delen bekeren zich omdat jouw geliefde Christelijke geloof geld als wapen gebruikt, lekker mensen een paar tientjes geven om zich te bekeren want ze kunnen toch niets anders dan het geld aannemen. Christelijke terroristen vechten met een zak geld in de armste gebieden. Christenen en Islamieten hebben er natuurlijk een veto op om mensen te bekeren liefst door bloed en forcefully hoe denk je dat die mensen in de eerste plaats ooit Christelijk zijn geworden ? Denk je dat ze de bijbel zo cool vonden of omdat bijvoorveeld de Portugezen in Goa mensen hun hoofd er af hakte net zoals als hun islamitische broeders het deden. Ik ken geen verhalen van Hindoes die met het zwaars hele continenten afgingen om lekker hoofden te hakken en mensen te dwingen in wat zij geloven. Denk je dat zonder dat geweld de wereld zoveel Christenen en Moslim zouden hebben gehad trol ? En de Hindoes zijn zo extreem wat doen de Moslims en Christenen dan denk je ? Die vermoorden zoveel mensen dat je er een nieuwe wereld van zou kunnen beginnen er zijn geen religies op de wereld die de aarde zoveel in blied hebben gedrenkt als die van abraham. Wat denk je omdat je in de kerk met je gezicht naar beneden zit te bidden dat de Christenen niet volop mensen zitten te bekeren ? Verschil de Islamieten doen het in je gezicht de geëvolueerde Christelijke broeders doen het sneaky en geniepig onder het mom van liefdadigheid:) Liefdadigheid want als je het niet doet krijg je geen geld , geen scholing en natuurlijk als goede Christenen geen medische hulp . Je bent een blatend schaap wat ergens wat hoort in de kerk of leest in een krant maar het gehele plaatje zie je niet. Als jouw familie sneaky op deze manier word bekeerd word jij dan niet pissig ? Lekkere hetze tegen Hindoes samen met de Boedhisten komen ze na eeuwen eindelijk op voor hun geloof en normen. Zoude wij ook eens moeten doen opkomen voor ons zelf ! Doen we dat niet gaan we richting een Islamitsch Europa dat heel waarschijnlijk de rest van de wereld in bloed doopt.

  2.   

   Christenen vervolgd? De zwaarden van de Portugezen staan nog rood van het bloed en de Angelicaanse kerk kan erover mee praten. Denk je dat de mensen daar vrijwillig amen zeiden en de bijbel zo een intressant boek vonden? Die mensen konden niet eens lezen en wat hun werd verteld was de grootste onzin het was het zwaard of het kruis. De methode was heel effectief want hun moslim broeders gingen hun voor op dezelfde manier.

   Christenen worden vervolgd ? Maar toch proberen kerkelijke organisaties uit het westen wel de hele boel te bekeren met een zak geld een paar tientjes de man zodat de allerarmste zich bekeren. Nog mooier is wil jij je kind naar school sturen of heb je medische hulp nodig dat krijg je als jij je bekeert dat is toch een tactiek die volop heeft gewerkt in het Noord Oosten de zuster staten. Ze leren hoe de overgebleven Hindoes kunnen worden afgemaakt vooral de meitei die krijgen wel eens een kogel of een brandbom. Dus kom niet praten alsof je als Christen zo poeslief bent en organisaties aps thejoshuaproject dienen op de terrorisme lijst gezet te worden voor het bekeren van de allerarmste door geld en macht dat eruit voortkomt. Laat mensen Christenen worden omdat het geloof ze aanstaat het verleden heeft al geleerd hoe de romeinen, Spanjaarden, Portugezen te werk gingen dat is mensen gedwongen te laten kiezen voor een religie.

  3.   

   Door moslims. En die klootzakken uit Myanmar die nou (vluchtelingen) genoemd worden door het westen zijn gore terroristen die aanslagen pleegden en werden dus daarom aangevallen. En terrecht de galg voor dat volk.

   1.   

    Nee, niet door moslims, maar door hindoe’s. De moslims wonen in Pakistan.

 10.   

  Als men eens een nadere blik werpt op Geerts bondgenoten komt men toch al gauw in een kring van ongure types terecht.

  – We hebben Viktor Orban, premier van Hongarije. Van hem is bekend dat hij zichzelf schaamteloos heeft verrijkt met subsidies. Ook zijn antidemocratische beleidsdaden in eigen land zijn algemeen bekend. Zijn geschreeuw tegen de EU is altijd voor de bühne.
  – We hebben Tommy Robinson, veroordeeld en gearresteerd vanwege de manier waarop hij een belangrijke rechtszaak tegen misdadigers bijna in de soep liet lopen.
  – We hebben Vladimir Poetin en het Kremlin, de leiders van Rusland. Absolute autocratie. Vanmorgen werd bekend dat de Russen de echtgenotes van uotgezonden militairen hebben lastiggevallen. Voorts wordt de Russisch elite verantwoordelijk gehouden voor hacks, beïnvloeding, vergiftiging van een overloper.
  – We hebben India, een land waar andersgelovigen door radicalen bruut worden vervolgd.

  Deze kennissenkring bezondigt zich aan alles waar Geert Wilders tegen is: antidemocratie, zelfverrijking, onderdrukking van minderheden, overtreding van de wet.

  Hoe zit het eigenlijk met Geerts principes? Is iedereen die tegen de moslims is zijn vriend?

  1.   

   Kennissen?. Ik geloof niet dat Geert nauwe banden heeft met de mannen die je noemt. Das meer links gelul, fake news. Dat jij gelooft dat Orban of Putin met Geert zitten te kaarten en over buitenlanders praten, zegt meer over jou fantasie dan over betrouwbare bronnen. Tuurlijk willen die allemaal de buitenlanders eruit en de moslims weg,ik ook maar ik ken Geert niet eens. Mijn mening is gebaseerd op ontmoetingen met buitenlanders en moslims en na 50 jaar zeg ik, donder maar op. En velen met mij in heel Europa.

   1.   

    “Ik geloof niet dat Geert nauwe banden heeft met de mannen die je noemt.”

    Zelfs als hij geen nauwe banden heeft, heeft hij alsnog zijn bewondering voor deze schurken uitgesproken. Dat op zichzelf is al reden voor bezorgdheid.

 11.   

  “Reden genoeg dus voor de PVV-voorman om Pakistan nog even twee dikke vingers omhoog te geven, en zich voor “honderd procent” solidair te verklaren met aartsvijand India”

  Wilders is zo begaan met de moslima’s dat hij voor hen zelfs een wet heeft in laten voeren om hen beter te kunnen laten intregeren in ons samenleving.

  Weet Wilders wel hoe de vrouwen in India behandelt worden?

  Trouwens wanneer doet hij hier iets in eigen land voor eigen volk?
  Als hij de grootste partij wil worden moet hij in Nederland stemmen winnen niet in India.

  1.   

   Korporaal Monty. Voor jarenlang heb ik met vrouwen in die universiteit van Delhi gecorrespondeerd, Ook waren er een aantal vrouwelijke studenten aan onze
   Kon. Conservatorium in Den Haag, die zeer getalenteerd waren. Dagelijks krijg ik nieuws berichten uit India. De regering van India heeft heel veel vrouwelijke medewerkers…sommige zijn in een sari gekleed, maar de meeste zijn gewoon in westerse kleding. In India zijn er vele vrouwelijke rechters en advocaten, en vele vrouwen doen mee in de ruimte programma. Er zijn vele vrouwen bij de politie, en ook in de militaire van India. Helaas zijn er nogs steeds enkele kleine groepen fanatieke hindoes en moslims in de armste streken die weinig rechten voor hun vrouwen gunnen.
   Wilders’ PVV zal nooit een grote partij worden, omdat de PVV een prive societeit is,
   met alleen Een lid: Geert Wilders. Behalve geen leden, houdt dit societeit geen vergaderingen, en publiceert geen regelmatige informatie; het heeft alleen een prive telefoon nummer, en brieven worden nooit beantwoordt.

  2.   

   De vrouwen in India die slecht behandeld worden, worden dus slecht behandeld door de moslims daar. Die zijn het kwaad wereldwijd.

 12.   

  Wilders heeft helemaal niets met India te maken. Toen India van de VK in 1949 onafhankelijk werd, ontstond er praktisch gelijktijdig de moslim land Pakistan. En sinds dit tijd zijn er alleen maar grote problemen en dreigingen van Pakistaan geweest. En de grootste probleem is altijd de noordelijke Indiaanse provincie Kashmir geweest. Die, net als India is vertegenwoordigd door vele geloven. Behalve Hindoes, en Moslims, zijn Buddisten en Christenen. Maar sinds de oprichting van Pakistan, wilde dit land Kashmir
  overnemen. De conflicten met India groeien. Een van de grootste zorg voor de hele wereld is dat zowel India als Pakistan kernwapens hebben. Terwijl India steeds vooruit gaat met onderwijs, en in het handel met vele landen, Pakistan gaat steeds achteruit,
  vooral in het onderwijs voor meisjes, en vrouwenrechten.
  Schrijver Salman Rushdie woont nog steeds op een geheime adres in de VK, omdat hij veel kritiek over Pakistan en de islam heeft.
  Net als Malala die als 16 jarige meisje in het hoofd werd geschoten terwijl ze in een schoolbus zat te wachten tot de bus kon vertrekken naar de meisjes middelbare school… alleen omdat zij voor onderwijs voor meisjes opkwam.
  Maar India heeft Geert Wilders helemaal niet nodig, om te boel tegen Pakistan op te hitsen. Sinds 1949 heeft India altijd gezorgd om de problemen rond Kashmir onder controle te houden.

  1.   

   “Maar India heeft Geert Wilders helemaal niet nodig”

   Maar misschien heeft Wilders India wel nodig.
   Om zich te profileren als DE strijder uit Nederland tegen de islam.

   Op deze manier kan hij zich dan nog beter inzetten voor het Nederlandse volk om de problemen in eigen land op te lossen.

 13.   

  Goed van Geert de uitwassen van de islam moeten wereldwijd veroordeeld en bestreden worden. Zon haatdragende idiologie hoort niet thuis in deze tijd.

 14.   

  De wereld wordt langzaam wakker en keert zich tegen het toenemende radicale moslim gezwel.
  Wegsnijden a.u.b. want gezwellen zaaien uit.

Like nu onze nieuwe pagina voor nieuws en opinie!