Whahaha! DENK-complottheorie: ‘Rotterdam gaat wijk slopen omdat er veel DENK-kiezers wonen!’

Rotterdam gaat binnenkort straten in de verpauperde Tweebosbuurt slopen. Volgens DENK-partijbestuurder Gladys Albitrouw is het allemaal een complot om DENK-stemmers te jennen, omdat zij in deze buurt wonen. Op Twitter gaat de DENK-diva volledig te keer tegen de “walgelijke” linkse partijen die “geen mandaat” zouden hebben om de straten in het DENK-bastion in de hoofdstad tegen de vlakte te gooien.

Het is elke dag opnieuw weer lachen met de clowns van DENK. Zo staan ze politici aan te vallen vanwege hun jurkjes (want geen boerka), en daarna roepen ze zichzelf uit tot ‘imams‘. En daarna gaan ze weer lekker ex-leden virtueel lastig vallen. Maar niet alleen de gekozen DENK-politici blijken de manieren van tuig van de richel te hebben, ook de ongekozen bestuurders van de partij zijn van twijfelachtig allooi.

Ik heb het dan over Gladys Albitrouw, die bijbeunt als dromenvangster, en tegenwoordig penningmeester van de landelijke partij is. Zij zag dit voorjaar een felbegeerde Kamerzetel in rook opgaan omdat DENK een dramatische uitslag bij de Provinciale Statenverkiezingen boekte. Eerder dit jaar verloor ze ook een rechtszaak tegen ondernemer Eduard Nandelall. En nu? Nu verspreidt ze maar complottheorieën op Twitter.

Zoals dat het Rotterdamse gemeentebestuur overweegt om de wijk Tweebosbuurt plat te gooien. Dat gedeelte klopt. Maar Gladys maakt ervan dat het te maken heeft met de bevolkingssamenstelling van de wijk. Dat zijn namelijk DENK-stemmers, zo blijkt uit de uitslagen per stembureau bij de Gemeenteraadsverkiezingen van 2018. En, zo insinueert de DENK-bestuurder, uit een soort rancune tegen die ‘ongewenste stemmen’ wordt die wijk daarom tegen de vlakte gegooid:

gladyskaartjes

Onzin, natuurlijk. Plannen om die verpauperde buurt aan te pakken bestaan al langer dan dat DENK meedoet in de Rotterdamse politiek. Maar het weerhoudt Gladys niet van een felle, complotachtig reactie. In een andere tweet: “W A L G E L I J K.”

Ja, koekoek! Straks ook nog even Israël de schuld van 9/11 in de schoenen schuiven en beweren dat je Elvis hebt zien lopen over de Coolsingel? Het zou zomaar kunnen, natuurlijk!


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

7 reacties

 1. Lao Tse

  Ze insinueert zelf niet dat de wijk wordt gesloopt vanwege een relatief hoge aanhang van DENK, ze wijst op het in haar ogen gebrekkige politieke mandaat om dat te doen.

  De kop slaat weer eens nergens op.

 2. plakband

  Veel allochtonen bij elkaar.
  Dan wordt een wijk vanzelf een sloopwijk.
  Terwijl ze de mooiste villa’s hebben in hun thuisland.
  Hoe komt dat toch ?

  1. Mars020

   Ga maar eens in Amsterdam kijken, dan schrik je jezelf te tering. In moslimgetto’s sterft het van de schotels, vuilnis, wandelende vuilniszakken, bontkragen, baardapen en meer van dat loservolk. Je kunt die wijken slopen en er nieuwbouw neerzetten, maar de oorzaak blijft zitten. Dus is het na een tijdje weer een grote teringzooi. Links pakt nooit de oorzaak aan, maar alleen het gevolg.

 3. meneer cactus

  Alle volkswijken zijn al gesloopt als je aan wonen een vorm van sociale welstand koppelt. ?Monotone bewoning met 99 % schotels aan de gevel of op de balkons van de woningen

  De rest mag u zelf invullen. Minder , minder , minder

 4. Job Jansen

  1 Elvis is niet overleden in 1977.
  2 Moslims verdienen een ghetto.
  3 Amsterdam is (helaas) de hoofdstad.

 5. HEM

  Je moet wel renoveren.
  Sinds de massale komst van “gast”arbeiders zijn hele wijken naar de donder gegaan.

 6. Mars020

  Slopen kost teveel tijd, gewoon opblazen die zooi…

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.