Wilders grijpt islamitische Amerikaanse politici: ‘Krokodillentranen huilende hypocrieten, goedkoop!’

PVV-voorman Geert Wilders heeft z’n zegje wel klaar nu islamitische parlementariërs uit de Verenigde Staten verongelijkt huilen dat anti-Israëlcollega’s worden geweerd uit Israël. Exact dezelfde mannen riepen namelijk de Amerikaanse overheid op om de Nederlandse politicus een visum te weigeren. “Dubbele standaarden, goedkope politiek,” aldus Wilders.

De extreem-linkse Amerikaanse congresleden Ilhan Omar en Rashida Tlaib (beiden zijn Democraten) mogen Israël niet in – het land weigert het duo vanwege hun extreme anti-Israëlmeningen. Dat maakt binnenlandse, linkse collega’s van het duo woest: ze vinden dat Israël hiermee een ‘bondgenoot’ geen goede dienst bewijst. Ze vinden dat de landen over en weer elkaars politici niet moeten boycotten. Twee boze Congresleden zijn Keith Ellison en André Carson, beide moslims. Ook zij zijn boos dat Israël hun collega’s weigert.

En dat trekt dan weer hier in Nederland, de aandacht. Want het waren precies de heren Ellison en Carson die vonden dat de Amerikaanse douane PVV-leider Wilders bij de grens moest weigeren, vanwege diens vermeende “zich eeuwig herhalende islamofobie“.

De Nederlandse politicus had wel een paar stevige teksten klaar voor de Amerikaanse politici die wel zelf ‘islamofoben’ willen bannen, maar Israël niet toestaan om ‘judeofoben’ te weigeren. Wilders schreef:

“Islamitische congresleden hebben de Amerikaanse overheid gevraagd om mij – een gekozen lid van het Nederlandse parlement – een entreevisum voor de VS te weigeren.

Nu huilen ze krokodillentranen over Israël die Ilhan Omar en Rashida Tlaib visa weigert. Dubbele standaarden. Goedkope politiek.

Wilders schreef zijn tweet in het Engels zodat de Amerikaanse heren z’n teksten ook kunnen lezen.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en word lid van onze spiksplinternieuwe Facebookgroep!

Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

31 reacties

 1. Lao Tse

  “Wilders grijpt”

  🙂

  1. Siemien

   Aldus onze islamknuffelende ped* Lao.
   He moet gewoon lekjer oprotten zieke debiel die je bent

   1. Dik

    Ach hij doet een digitaal plasje en even later laat hij weer een digischeetje, meer is het niet Johnno!

   2. I.W.A.B

    Aldus Siemien die overmand is door emoties zins het overlijden
    Van de Joodse ped*file Epstein

    1. Siemien

     Is iwab onzer aller ped* Lao hier nou aan het verdedigen, zieke geesten zoeken elkaar ook op he

     1. Dik

      En ze plassen over elkaars plasjes heen.

     2. Siemien

      Inderdaad, het zijn zieke hart gesteldheden die elkaar continue zoeken

   3. Dropje

    Chrrrristenhond Siemen laat zich weer van zijn meest tolerante kant zien

 2. ikweetwatikwil

  Daar waar de moslim verschijnt, is het de redelijkheid die verdwijnt. Altijd is het, maar hullie hebben het gedaan.

 3. Ritter

  Rashida Tlaib heeft om humanitaire redenen toch toegang gekregen om naar Israël te reizen.

  Ze had een aanvraag ingediend om haar grootmoeder te bezoeken.

  Het verzoek werd goedgekeurd.

  Maar wat deed Tlaib toen?

  Ze weigert nu om naar Israël te reizen ondanks het feit dat ze toegang heeft gekregen.

  Kennelijk is haar haat voor Israël groter dan haar liefde voor haar grootmoeder.

  Overigens werd de reis van de twee Jodenhaters bekostigd door een BDS organisatie die banden heeft met terroristische organisaties. Dat zegt al genoeg over het doel van het bezoek.

 4. Isengrijn

  Judeofoben! 🙂

  1. Dik

   Gaza is judenrein, dat moet jou toch aanspreken?

 5. ZiggyStardust

  Het mooiste aan dit verhaal is dat Tlaib, nadat zij een brief had geschreven aan de Israëlische minister van binnenlandse zaken meen ik, op humanitaire wel een visum kreeg voor de toegang tot Israël. Ze wilde haar 90 jarige grootmoeder bezoeken, en dit was waarschijnlijk haar laatste kans. Israël ging overstag, en kende haar een visum toe op voorwaarde dat zij niet politiek actief zou zijn tijdens haar verblijf. Zij mocht dus geen negatieve uitingen doen over Israël en de BDS beweging steunen tijdens haar verblijf in Israël. De bemoeienis van Trump met de wens van deze dames om naar Israël te reizen was niet erg slim. Hij waarschuwde Israël dat zij anti Israël zijn, o.a., en verzocht Israël hen niet toe te laten.Het leverde hem ook de nodige terechte kritiek op. De dames konden hier handig gebruik van maken voor de verkiezingscampagne. Echter, Tlaib heeft het visum op humanitaire gronden geweigerd. Zij kreeg dit visum dus aangeboden om haar grootmoeder te bezoeken, maar toen bekend werd wat de voorwaarden van dat visum waren, wilde ze niet meer naar Israël afreizen. Het doel van haar reis was dus primair politiek, en niet de laatste kans om haar grootmoeder te bezoeken wat zij als argument aandroeg. Je oude grootmoeder gebruiken voor je eigen politieke doeleinden, walgelijk! Ze stond in deze 1-0 voor op Trump, maar heeft haar ware aard nu duidelijk ten toongesteld. 2-0 voor Trump dus. Ze zijn verblind door pure haat, hebben niets op met de Amerikaan, maar zitten daar nog meer dan Trump voor hun eigen gewin, al heeft die laatste al wel heel veel goeds betekend voor Amerika.

  1. Ritter

   ZiggyStardust

   Haar haat voor Israël is groter dan haar liefde voor haar Grootmoeder.

   “We zullen pas vrede hebben in het Midden-Oosten als de Arabieren meer van hun kinderen houden dan dat ze ons haten.”———- Golda Meïr

   1. ZiggyStardust

    Ja idd dus. Best ernstig. Pfff wat een tuig is het.

 6. George Knight

  Wilders redeneert niet zuiver. Hij vergelijkt appels met peren. Het is de Israëlische regering die twee Amerikaanse congresleden de toegang tot Israel en de Westoever ontzegt. Dat was in 2015 niet het geval toen hij de VS bezocht. Dat toen twee Amerikaanse congresleden Wilders de toegang tot hun land wilden ontzeggen is niet heel bijzonder.

  De essentie van de kwestie Omar en Tlaib die Wilders mist is dat een land (Israël) twee volksvertegenwoordigers van een bevriend land (VS) de toegang ontzegt. Dat is opmerkelijk en hoogst ongebruikelijk in het verkeer tussen bevriende naties.

  Israël speelt hoog spel. Het ontvangt jaarlijks meer dan 3 miljard dollar financiële steun van de VS. Het zijn niet alleen Democraten die kritiek hebben op dit besluit van de regering Netanyahu. Ook iemand als de Republikeinse senator Marco Rubio heeft er kritiek op. En de Republikeinse minderheidsleider in het Huis Kevin McCarthy stelde eveneens kanttekeningen bij het besluit.

  Het besluit geeft critici van beide partijen in het congres een middel in handen om de regering Netanyahu onder druk te zetten en te korten op financiële hulp aan Israël. Ofwel, met het besluit maakt Israël zich kwetsbaar. Het is dan ook de vraag of Netanyahu een verstandige afweging heeft gemaakt. Zijn horizon is de verkiezing in zijn land over drie weken en verder lijkt hij niet te kijken.

  Daarnaast geeft het regeringen van Europese landen, Canada en soortgelijke landen de mogelijkheid om rechtse volksvertegenwoordigers in de Knesset de toegang tot hun land te weigeren indien er een politieke of maatschappelijke actie ontstaat die daartoe oproept. Door de weigering van Netanyahu is dit precedent geschapen en is het voor andere landen vanaf nu makkelijker geworden om Israelische volksvertegenwoordigers de toegang tot een land te ontzeggen.

  Het is onduidelijk wat Israël denkt te winnen. Het zou wel eens een domme inschattingsfout van Netanyahu kunnen zijn geweest. Want aanschurken tegen een ontketende Trump werkt misschien tijdelijk in de interne Israëlische politiek, maar zou voor de lange termijn wel eens averechts kunnen uitpakken voor Israël dat zich hiermee nog verder dan nu buiten de consensus van de Westerse alliantie plaatst. En zoveel bondgenoten heeft dit land niet meer over.

  1. ZiggyStardust

   Tlaib mocht uiteindelijk wel Israël in dus, maar politiek vindt zij belangrijker dan haar oude oma, voor wie ze wel op humanitaire gronden het land in mag. Ze probeert de boel te neppen, over de rug van haar oma.

  2. Top

   Mooi verhaal lampenlul. Maar ik veeg, al jouw flauwetyfuskul de vuilnisbak in, want Israel zal zich nooit lees; nooit, in de hoek laten zetten laat staan laten vernietigen. Daar hebben ze gelukkig de middelen voor.

   1. Isengrijn

    Vanacht wel goed geslapen in die Ierse schapenschuur van je @Top?
    Je komt wat ‘kribbig’ over.

   2. Dik

    Inderdaad Topper, de islamisten en antisemieten kunnen er maar moeilijk aan wennen.

    1. Isengrijn

     ‘Topper’, noemt ‘ie ‘m 🙂

     1. Dik

      Jazeker, hij is mijn grote inspiratiebron. Hij is zelfverzekerd, standvastig, congruent en consistent. Ik zie in hem een groot voorvechter in de strijd tegen de aandoenlijke.

     2. Isengrijn

      Dat zegt niet héél erg veel, @Dik,
      Zo geloof jij ook andere onwaarheden. Bijvoorbeeld:
      Dat de aarde vijfduizend jaar oud is, dat er arken van Noach rondvoeren, dat de zon stilgezet werd, dat slangen kunnen praten, dat vrouwen zwanger kunnen raken zonder seks, dat de aarde het middelpunt is van het heelal en nog meer van die kindersprookjes.
      🙂

 7. Politiek Profeet

  Maakt niets uit wat Wilders roept, feit is wel dat de democraten in de US het zwaar hebben, feiten, feiten, liegen er nooit om, feit is dat die 3 moslimlovers van democratische zijde het niet redden in amerika, dus hopen ze op een internationaal antwoord, zelf weten die sukkels het niet meer, komt omdat ze een iq van 75 hebben …en dat op topdagen!

 8. Agios

  “….Ilhan Omar en Rashida Tlaib (beiden zijn Democraten)”. De namen doen mij niet meteen aan rasechte Amerikanen denken, eerder aan geinfiltreerde moslims. Deze gasten zou je gewoon niet binnen een politieke partij te moeten laten. Je weet van tevorden dat er gedonder van komt. Daar hebben wij Denk aan te wijten….

 9. Mar

  Ach, wat was onze vriend Wilders boos en beledigd toen Groot-Brittannië hem de toegang weigerde. Een hele show werd opgevoerd door toch te gaan, terwijl hij wist dat hij er niet in kwam.

  Hoe durfde ze daar een gekozen volksvertegenwoordiger van een bevriend land de toegang te weigeren. SCHANDE!!!!!!

  1. Isengrijn

   🙂

 10. meneer cactus

  tja hypocriete linkse selectieve verontwaardiging zie je ook hier dagelijks. Linkse ratten meten altijd met twee maten en zijn nooit bij machte om iets te beoordelen op zijn meritus. Als het linkse sausje niet past is het feit onzin.

  Ze krijgen nu een koekje van eigen deeg , onder gelijke omstandigheden , onder gelijke voorwaarden. De krokodillen tranen zijn wederom nep. De woorden racistisch en discriminatie kunnen ze gewoon doorslikken want dat is totaal niet aan de orde.

  1. Shadow1100

   NAZISME is een aan het fascisme verwante ideologie die na de Eerste Wereldoorlog in Duitsland ontstond.

   FASCISME is een politiek stelsel dat zich kenmerkt door een autoritair nationalisme en een sterk antidemocratisch karakter heeft.
   -Nationalisme is een ideologie waarbij het eigen land centraal staat in het denken en doen.
   -Ideologie beschrijft hoe de ideale wereld er uit zou moeten zien en welke normen en waarden in die ideële samenleving belangrijk zijn.

   RASISME is het idee dat rassen gerangschikt kunnen worden als superieur en inferieur ten opzichte van elkaar.
   -Ras is de indeling van de mensheid in verschillende menselijke rassen is in de antropologie de groepering van mensen in verschillende categorieën op basis van uiterlijke en genetische kenmerken.

   DISCRIMINATIE is het anders behandelen van mensen of groepen (meestal minderheden) op basis van uiteenlopende kenmerken zoals afkomst, ras, geboorteland, geloof, politieke of religieuze overtuigingen, sociale gewoonten, sekse, seksuele geaardheid, taal, handicap, leeftijd, enzovoort.

   1. DidiMadloba

    Het is racisme.
    “Discriminatie” is letterlijk het maken van onderscheid, maar ze bedoelen: onderscheid naar verwerpelijke criteria.
    Economen praten bij voorbeeld over “prijsdiscriminatie” maar daar is niets mis mee: die heb je bijv. als iemand meer voor een trein- of vliegticket moet betalen als hij dat pas kort voor zijn reis koopt.

 11. DidiMadloba

  “Wilders houdt een speech voor het Amerikaanse parlement in Washington DC.”

  Ja, voor de deur van het parlementsgebouw (zoals de foto toont), want ze hebben geen zin om naar die Hollandse zeurpiet te luisteren.

  Wilders gaat binnenkort ook naar Saoedi-Arabië, waar hij letterlijk een roepende in de woestijn zal zijn (Marcus 1:2-4).

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.