Zelfislamiserende Radboud Universiteit houdt apart introweekend voor moslimstudenten: ‘Zonder alcohol!’

Het is dolletjes bij de introductiedagen van ’s lands universiteiten. In Leiden staan ze schaamteloos ‘drugs’ uit te delen. En in Nijmegen? Daar wordt lekker betuttelend voor de moslimstudenten een eigen introweekend gehouden. Zodat de vrome hoofddoek- en djellabadragers niet in aanraking hoeven te komen met ‘zondige alcohol’ en al dat losse ‘buitensporige gedrag’. Zucht!

Kunnen we allahverdomme eens ophouden met het behandelen van moslimkids alsof het breekbare, zielige hoopjes mens zijn die bij het minste zuchtje of beetje westerse cultuur en/of beschaving al snikkend ineen storten en daarna op jihadreis naar Syrië gaan? Als ik het zo stel, klinkt het natuurlijk volkomen idioot om poldermoslims anders te behandelen dan andere Nederlanders. Maar kennelijk is het voor de zelfislamiserende Radboud Universiteit nog steeds heel erg moeilijk om op te houden met dat links-racistische betuttelbeleid.

Case in point: een eigen introductieweek voor aanstaande islamstudenten. Want stel je eens voor: dat moslims zich moeten mengen onder gewone Nederlanders. Dan zou je integratie krijgen, en dat moeten we natuurlijk niet willen met z’n allen (lees: de Radboud-bestuurders):

“Moslims op Radboud Universiteit krijgen eigen introductiefeest zonder alcohol

De Radboud Universiteit in Nijmegen houdt volgende week vrijdag een introductiefeest waarop geen alcohol zal worden geschonken. Het initiatief komt van moslimstudentenvereniging MSV, schrijft De Gelderlander.

Normaal gesproken hangen toekomstige studenten aan de Universiteit na hun introductieweek nog eens extra onder de tap in het afsluitende introductieweekend. Dit weekend vindt volgens de krant plaats in de Duitse stad Goch.”

Succes ermee, hè? ’s Zomers een beetje naar Duitsland gaan en dan de alcohol vermijden. Alsof je in België de patatkramen probeert te ontlopen… je kan het proberen, maar het gaat je niet lukken. Nog een reden dus, waarom dit zelfislamiserende idee van de Radboudelingen uit Nijmegen zo’n ontzettend dom plan is. In 2020 weer iedereen gelijk, en dan geen aparte segegratieweekendjes?  Graag!


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

24 reacties

 1. EU kok

  Is DDS eerst verontwaardigt dat studenten xtc krijgen, nu verontwaardigt dat ze geen alcohol krijgen.
  Als DDS maar kan zeuren.

  1. Isengrijn

   Jamaahhhr, EU Kok,
   Dit zijn moslimstudenten, die zijn anders.
   🙂

   Christenenstudenten, moslimstudenten en Judaistudenten hebben naar mijn mening niets op een universiteit te zoeken. Een beetje logisch wetenschappelijke kennis opdoen, terwijl je in GodAllahJahweh gelooft, gaat echt niet werken.
   Of het ene, of het andere.

   1. Siemien

    Gelukkig begrijpt instengrijns er zelf helemaal niets van blijkt uit zijn reactie.

    1. Isengrijn

     Jawel, @woestijngodaanbidder Siemien,
     dat doe ik wel… 😉

     1. Siemien

      Nee hoor, ouwe islamknuffelaar je begrijpt het verschil niet eens tussen Geloof, religie en een ideologie als de islam.

     2. Dik

      Klopt Siemien, Reinaart is een islamiseringsontkenner, die gooit alles op een grote hoop met het idee dat hij dan overal vanaf is.

     3. Isengrijn

      Misschien ben je bereid het even uit te leggen, @Siemien?

      Een ideologie kan ik inkomen.
      Maar geloof en religie? Is dat niet hetzelfde?

     4. Siemien

      Dat is natuurlijk duidelijk en valt Reinaart door het mandje

     5. Siemien

      Ik kan jou uitleggen wat ik wil maar dan nog zal je het niet begrijpen, want je kijkt met islamkijkers en zal nooit een uitleg accepteren omdat jij met vleselijke ogen kijkt dus de uitleg nooit zal begrijpen, overigens zei ik dit al im mijn vorige comment.

  2. werikke

   de heeeeeele dag door trollen. wordt je daar niet moe van?

 2. Siemien

  Islamisering is op en top zichtbaar in ons land en onze islamknuffelaars Lao, EU, beukimam vinden dit echt prachtig natuurlijk

 3. Politiek Profeet

  Nimwege, het Havanna aan de Waal, een eens zo mooie cultureel en historische stad, nu verwelkt tot een slap aftreksel van Alahherstan aan de Amstel.
  Slecht onnozel bestuur van links gajes, de SP die er een begin van het verval heeft veroorzaakt.
  Radjeboud Universiteit is tanende,onzinstudies,laagdrempelig om het een ieder te laten lukken af te kunnen studeren, zo,n vodje heeft geen inhoud en geen kennis.
  Cijfertjesmentaliteit van een 5,6………..voldoende en dus geslaagd!
  Waardeloos in het echte ondernemerswereldje….

 4. Dik

  Zelfislamisering, dat is nóg verwerpelijker dan de islamisering die wordt gefaciliteerd door de overheid.

  1. Isengrijn

   Lugar’s Dik:

   “…islamisering die wordt gefaciliteerd door de overheid…”

   Grappig, waar wordt deze dan gefaciliteerd?
   Mijn kinderen krijgen (gelukkig!!!) Nog geen quo’ranlessen? Ook de verplichte moskeebezoekjes vanuit school blijven uit. Wanneer is de islamisering van start gegaan?

   1. Siemien

    27 oktober 2010

   2. Dik

    Ik DENK dat je in de war ben Reinaert, ook ben je niet op de hoogte van wat er zich in de maatschappij ontwikkelt. Als je niet kijkt zie je niets.

    De islamisering is een proces, dat proces is in de helft van de vorige eeuw in gang gezet. Natuurlijk heb ik m’n huiswerk goed gedaan, dat staat gelukkig los van jouw opzettelijke wegkijken. Ik neem aan dat je de moeite niet zal nemen om de afbeelding te gaan bekijken, maar ik heb keurig op een rij gezet wat er aan de hand is in Nederland en daaruit blijkt dat de islamisering in volle gang is.

    i.imgur.com/EEmlVT3.jpg

    Islamisering:

    Islamisering of islamificatie is het proces van de omvorming van een samenleving naar de islamitische religie, cultuur en wetgeving.

    1. Isengrijn

     Nou nou, Lugar, da’s een indrukwekkende stuk tekst. Daar ben je vast wel druk mee geweest.

     Wat ik zie als ik om me heen kijk, zijn inderdaad veel moslims, zeker in het westen des lands. Het is een doorn in het oog.
     Maar van islamisering is pas sprake als daadwerkelijk de autochtone bevolking verplicht wordt om daar aan mee te werken.
     Dit is dus gelukkig niet het geval!

     Ik zou een voorbeeld kunnen noemen. Bijvoorbeeld hoe het Christendom hier in onze landen verspreid werd. Dat ging niet bepaald zachthandig. En daar kon je dan ook spreken van een verplichte kerstening van ons volk.

     1. Siemien

      Onder welke betonnenplaat lig jij istengrijns, jij wil het helemaal niet zien druiloor.

     2. Politiek Profeet

      Foutje Isengrijn, de autochtone bevolking word wel degelijk gedwongen om meet te gaan in de islamisering van ons land.
      Kinderen op scholen gedwongen mee te gaan naar de bron des onheils…de moskee.
      Wetgeving omtrent gezichtsbedekkende kleding……boerka,s e.d. blijven buiten schot terwijl een helm/bivakmuts opgepakt worden…
      Woningen toewijzing…allochtonen voor de autochtoon, menig gemeente en woningbouwvereniging handelen hiernaar…
      Waar ik met je in mee kan gaan is de kerstening vanuit het rooms gedrocht van weleer, de onderwerping, en dit niet bepaald zachtzinnig van de vrije europese volkeren van weleer.
      Religie heeft door de eeuwen heen meer kapot gemaakt dan opgebracht!

 5. spelende vrouw

  Stop de islamisering van Europa te beginnen in Nederland

 6. Pronounce

  Krijgen ze dan ook genderstudies en worden ze ook geconfronteerd met regenboogvlaggen?

 7. Bes Tolen

  De meeste Nederlandse universiteiten overschatten zichzelf. Dat is de nu te benoemen zelfoverschatting van intellectuelen. Intellectuele hoogmoed, die het zicht op de werkelijkheid van de wereld ontneemt, veelal dus een wereldvreemdheid. Dat is onwetenschappelijk want men zoekt onvoldoende naar de feiten. Dat is een heel groot euvel geworden. Nog erger dan het vroeger al vaak was. Terwijl zij, die intellectuelen zich juist afficheren als wereldburgers en daarnaar willen handelen. Het is de intellectuele domheid, die veel niet-gestudeerde mensen opvalt. Die een betere analyse paraat hebben. Niet zo’n kunstmatige houding als van veel intellectuelen maar gezond verstand. Ze, die intellectuelen zijn er nogal gelukkig mee als we de statistisch bedoelde onderzoeken mogen geloven. Welaan, het is hoog tijd dat die intellectuelen zichzelf eens leren onderzoeken. Noodzaak. Die kunst verstaan ze namelijk niet. Met alle slechte gevolgen van dien.

 8. Decca

  Stop dat Islamitisch geneuzel. En vervang de Universiteits raden door mensen met ruggengraat. De Islamitische invloed gaat zover dat zij straks de dienst uitmaken. Als die woestijnratten willen studeren op basis van hun geloof dan gaan ze maar naar het Midden Oosten. Hier geen Islamisering van onze Universiteiten door aparte weekendjes te organiseren.

 9. lancar

  … Als de geest van de lamp zou bestaan en ik slechts één wens zou mogen doen ten goede van de mensheid, voor het leven en de aardse natuur, dan zou ik wensen om “eindeloos te mogen wensen.” https://vishnuh.nl/boeken-2/iedereen-is-geboren-zonder/

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.