Zo rolt links subsidiefonds: mishandelen gehandicapte rechtse ondernemer, sodemieteren hem er daarna uit

Waarom je dus nooit moet proberen subsidie aan te vragen bij linkse toko’s als je een rechtse ondernemer bent: je slaan je in elkaar en smijten je vervolgens onceremonieel uit het geldprogramma. Dat is althans wat Ahmed Aarad overkwam bij de ‘perspausen’ van het Stimuleringsfonds voor de Journalistiek. Hij werd zulke harde klappen verkocht door zijn “mentor”, dat hij een hele voorraad zware pijnstillers moest slikken, en vervolgens aangifte doen wegens mishandeling.

Eén tip van ons: vraag nooit één cent subsidie aan bij het linkse deugclubje genaamd Stimuleringsfonds voor de Journalistiek. Daar kwam Ahmed Aarad – van BackMe, waaraan ook Jan Roos verbonden is – onlangs wel achter. Terwijl hij een training volgde om de subsidie te mogen gebruiken voor zijn project, werd hij ineens vanachter aangevallen door iemand die een keiharde knal op z’n rug verkocht. Gezien Aarad in een rolstoel zit om z’n rug ‘uit elkaar valt’, was dat geen vriendschappelijke tik. Het was een brute mishandeling.

Ton F. van Dijk van HP/De Tijd schrijft erover:

“Volgens de aangifte, die HP/De Tijd in bezit heeft, zou de betrokken medewerker van het subsidiefonds Aarad in het voorbijgaan zo hard hebben geslagen, dat hij zich genoodzaakt zag om de zware pijnstiller Tramadol in te nemen. Ahmed Aarad verklaart tegenover de politie:

“Na ongeveer 20 minuten kwam de mentor weer naar beneden en liep achter mij langs naar de uitgang welke is gelegen aan de voorkant van het restaurant. Bij het voorbijlopen van de mentor, terwijl ik aan het typen was, voelde ik opeens een harde klap op het midden van mijn rug. De mentor had mij een harde klap gegeven, ik voelde erge pijn en kon gedurende tien minuten niets doen.”

De beschuldiging is met name serieus, omdat Aarad waarneembaar lijdt aan een ernstige afwijking aan zijn rug als gevolg waarvan hij al jaren gedwongen in een rolstoel zit. Tegenover de politie verklaart hij dat zijn rug ‘bij elkaar gehouden’ wordt door een ‘ijzeren frame’.”

Eén ding kan je de mafklapper die Aarad aanpakte niet kwalijk nemen. Ik zou me inderdaad ook een koning wagen, als ik €5 miljoen euro van het Ministerie van OCW kreeg om naar eigen inzichten te geven aan journalistieke projecten die al dan niet overeen komen met mijn eigen smaak en politieke voorkeur.

Maar een beetje gehandicapten in elkaar beuken omdat je je zelf inbeeldt dat je de Nederlandse journalistiek gaat redden, en toch wel beschermt wordt door de overheid? Nee, ga weg met die agressieve maffia-onzin. Blijf van onze ondernemers af, en sla lekker je vogelverschrikker in elkaar ofzo.

En Stimuleringsfonds, jullie moeten je schamen. Want na zo’n actie is het eerste wat je doet de dader op staande voet ontslaan, en niet het slachtoffer uit je subsidieprogramma zetten. Wat een geboefte, joh. Gelukkig komt de waarheid nu naar buiten, zodat we allemaal het Stimuleringsfonds voor de Journalistiek kunnen zien voor wat het is: een journalistiek maffiasyndicaat.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

33 reacties

 1. Anne Sophe Schillersdorf

  Dit verhaal lijkt me erg ongeloofwaardig, kortom ik geloof er geen snars van

  1. meneer cactus

   geloof kan ik je niet geven dat moet je halen in mijn huis

   🙂 🙂 🙂 🙂

  2. Pronounce

   Lees het gelinkte HP/De Tijd artikel eens.

   Ik citeer:

   “Zo zou het SvdJ volgens Aarad geen oog hebben voor getuigen, die bij het incident aanwezig waren en die niet door het bestuur zijn gehoord.

   Eén van die getuigen is oud-PvdA Kamerlid Astrid Oosenbrug, die zelf ook deelnam aan het programma van het Stimuleringsfonds. Tegenover HP/De Tijd bevestigt Oosenbrug, die tegenwoordig voorzitter is van het COC, de toedracht van het incident zoals dat door Aarad is beschreven in zijn aangifte.

   Oosenbrug spreekt van ‘intimiderend’ en ‘grensoverschrijdend’ gedrag van de SvdJ-medewerker tegenover de aan een rolstoel gekluisterde Aarad. In een op 8 juli opgestelde getuigenverklaring schrijft de PvdA-politica en COC-bestuurder:

   “Terwijl Ahmed voorovergebogen zat op zijn laptop kwam T. (naam verwijderd – red.) en gaf hem, Ahmed, zomaar uit het niets een ongenadig harde klap op zijn schouder, zonder een woord te zeggen verder, liep hij, T. door naar de uitgang. Ahmed kromp ineen van de pijn.”

   Oosenbrug voegt daar nog aan toe dat de mentor zich al eerder schuldig maakte aan weinig respectvol gedrag jegens de gehandicapte Aarad en spreekt letterlijk van een ‘fysieke aanval’:

   “Naast T. zijn eerdere onvermogen om als mentor op een respectvolle manier te communiceren met Ahmed is deze persoonlijke, fysieke, aanval voor mij absoluut onaanvaardbaar. Ahmed zit in een rolstoel, wat hem kwetsbaarder maakt. Om hiervan getuige te moeten zijn heeft mij emotioneel zeer geraakt”.

  3. Roughwood

   Typisch linkse stuip bij confrontatie met de hun onwelgevallige harde realiteit: in de ontkenningsmodus en wegkijken maar! Misselijkmakend deugvolk met monopolie op hun eigen waarheid. Obscuur stelletje polariserende NL’se maarschappijverziekers!

 2. Isengrijn

  Tim,
  Verdomme, wat een hoop taalfouten!
  Wie heeft dit geschreven, je kleine neefje?

  €5 miljoen euro?
  “je slaan je in elkaar”?

  1. Dik

   Snap je soms niet wat er staat?

   1. Isengrijn

    Ik snap het prima, Dikke auti.
    Het ziet er alleen niet uit als je een professioneel blog wilt runnen.

    1. Dik

     Daar heeft Reinaert wel een puntje, pumtje, puntje.

    2. Witte

     Ten eerste weet jij niet wat autisme is,ten tweede ben je een mierenneuker,ten derde
     kun je geen inhoudelijk commentaar geven op het artikel,dat siert je persoon.

     1. Watcher

      -kun je geen inhoudelijk commentaar geven op het artikel,dat siert je persoon.-
      Proest 🙂 🙂 🙂

      Wist je dat Lugar zijn eigen leger heeft.

  2. Siemien

   Isensgrijns is dé nieuwe taal en grammatica Naatsie.

   1. Siemien

    Ik bedoel, “dikke auti”

    1. Isengrijn

     Ach Siemien,
     Het zijn wat modernere termen. Auti, downie enz..

     Maar als je niet weet wat het betekent, kun je het natuurlijk altijd even aan de gebruikersnaam ‘Witte’ vragen. Hij heeft verstand van auti’s.

     1. Siemien

      Flauwekul natuurlijk, door de regels heen laat jij zien wat voor een minachting jij hebt naar mensen met de ziekte van down of autist zijn..

  3. Top

   Wetenschap bewijst: taalnazi’s zijn irritante moralistische idioten met onaangename persoonlijkheid.

   “Scientists have found that people who constantly get bothered by grammatical errors online have “less agreeable” personalities than those who just let them slide.
   And those friends who are super-sensitive to typos on your Facebook page? Psychological testing reveals they’re generally less open, and are also more likely to be judging you for your mistakes than everyone else.”

 3. Bolkestein

  Hoe komt het toch dat het volk steeds meer gevoelens van woede en wrok jegens links gaat koesteren?

  1. Watcher

   @Bolkie de DD.

   Het volk?
   Alleen de rechtse reaguurders op DDS denken namens het volk te spreken.
   Steeds wijzen de verkiezingen er op dat het toch anders zit.

   Hoor al vijftien jaar lang, let maar op bij de verkiezingen……….

   1. Siemien

    Nee hoor weightwatcher, elk gezond en nadenkend mens heeft hier last flapdrol

    1. Watcher

     @Siemie waarom is rechts dan niet groter.

     Elk gezond en nadenkend mens heeft het hier goed 🙂 🙂 🙂

 4. Jumping

  Neem dit verhaal goed in je op, zo keiverrot land is Nederland geworden.

  Links Demoniserend Wegkijkend Nederland, stort Nederland in een poel van ellende.

  Rutte is het slechtste, wat Nederland na de tweede wereldoorlog is overkomen.

  Stop met de EU in deze vorm.

  NEXIT.

  1. Watcher

   @Jumping meldt zich als soldaat in Dikkie lugar’s leger

   @Lugar 7 dagen ago
   Ik heb het alweer gezien hier, wat een bende met die tientallen nepaccounts. Viel plezier met het vergallen van DDS.

   1. Siemien

    Weightwatcher beschrijft precies wat Lugar voorspelt.

    1. Watcher

     Soldaat @siemien meldt zich.

     Dit is lugar’s tweede poging om DDS te verzieken.

     1. Siemien

      Bzzzz fout weightwatcher, je bent af, te licht bevonden en afgeserveerd

   2. Bosche draak

    Gaat eens wat nuttigs doen debiel, ipv op elke antwoord te springen als hyperactieve sprinkhaan.
    En als je nou nog wat boeiends te melden had….

    1. Dik

     Ach gun die vetklep ook z’n pleziertje, hij heeft verder niets om handen in de bejaardenflat.

     1. Watcher

      @Dikkie Lugar zoek hulp..

     2. Watcher

      @Dik zie dat het toch wat met je doet 🙂 🙂

      de bejaardenflat..

     3. Bosche draak

      Maar als die vetklep zeker een kwart van het onderwerp vervuilt met z’n infantiele gelul, en als hij nou nog wat zinnigs te melden had….

     4. Watcher

      @bosch…
      Even duidelijk maken welk een figuur er in Dikkie Lugar schuilt.

      Nooit weg.

     5. Siemien

      Uiteraard laat Watcher hier zien wat voor misselijk figuur hij/zij/het is hier.
      Naast zijn absolute voorliefde voor de islam zijn zijn gedachtegangen gelijk aan die van Lao, en dan weten we precies wat er loos is natuurlijk

 5. Bolkestein

  Er hangt geweld in de lucht. Links geweld.

  5 februari 2017 – Uri van As

  Er hangt geweld in de lucht. Hysterisch geweld. Een dreiging die niet te stoppen lijkt. Een irrationele haat die onvermijdelijk ontaardt in moord en doodslag. Gewelddadige emoties. In allerlei gradaties gevoed en gelegitimeerd door de media, politiek en intelligentsia.

  Iedereen wordt gemobiliseerd in de strijd tegen een democratisch gekozen president. Een foute man omdat hij niet beschikt over de juiste politieke kleur en nestgeur.

  Fascisten
  Linkse tegenstanders trekken scheldend, schoppend en slopend door de straten van het vrije Westen. Andersdenkenden worden gemolesteerd. Film- en popsterren flirten met bomaanslagen, staatsgrepen en onthoofdingen. Politici organiseren protestdemonstraties en vergelijken hun opponenten met nazi’s en fascisten. Psychologen hebben de president ongezien als geestesziek gediagnostiseerd. Dag- en weekbladen fantaseren breeduit over de moord op Donald Trump.

  Superioriteit
  Politiek is emotie. Althans in linkse kring. Alles draait om gevoel. De geborgenheid van een groep gelijkgestemden. De status en autoriteit van morele superioriteit. Twijfel is overbodig. Links staat immers aan de goede kant van de zaak. Wentelen in de verheerlijking van Obama of in je afkeer van die duivelse Trump, leidt tot hetzelfde resultaat: dat gelukzalig gevoel van verheven saamhorigheid.

  Diversiteit
  Links, altijd op zoek naar groei, gaat voor Diversiteit. Moslims, Afrikanen, homo’s en lesbiennes worden met open armen ingesloten. Mits ze geen rechtse ideeën koesteren. Want links is dol op mensen die anders zijn maar niet op andersdenkenden. Linkse vrijheid is een paradox. Je bent vrij te verkondigen wat je wilt zolang het maar links is. Wie zich niet conformeert aan het gedachtegoed wacht harde handen die je verwijderen uit de groep. In een door links gedomineerde wereld is dat een sanctie die menigeen afdoende intimideert.

  Geïndoctrineerd
  De media, het onderwijs en het bestuursapparaat zijn na ‘de mars door de instituten’ van de babyboom-generatie volledig in handen van links. Dit is inmiddels zo gewoon dat de nieuwe in linkse ideeën gemarineerde generaties niet eens beseffen hoe geïndoctrineerd ze zijn. Docenten op basisscholen vertellen kinderen spookverhalen over rechtse politici. Middelbare scholen behandelen geschiedenis vanuit een links perspectief. En alle sociale faculteiten bedrijven uitsluitend linkse ‘wetenschap’.

  Franse revolutie
  Het Westen wordt in toenemende mate geteisterd door de filosofische erfenis van de Franse revolutie. Een intellectuele geweldsorgie die Frankrijk letterlijk heeft onthoofd. Het land verloor voorgoed zijn leidende positie. Het speelt op het technologische toneel van vandaag geen rol van betekenis. Frankrijk is hét land van de sociale wetenschappen. En ondanks de vernietigende economische neergang houdt het hardnekkig vast aan zijn revolutionaire beginselen.

  Potentaten
  Parijs was en is het exportcentrum van linkse ideologie. Het bood en biedt onderdak aan tirannen uit de hele wereld. Aan de boulevards wonen Latijns-Amerikaanse gangsters, Arabische despoten en Afrikaanse potentaten gebroederlijk naast elkaar. Pol Pot werd er ideologisch geschoold, ayatollah Khomeini door Foucault op zijn troon gehesen en Mao door het echtpaar Sartre van bloedvlekken ontdaan aan de man gebracht.

  Utopisme
  Door de mei-opstand van 1968 heeft dit dwaze Franse denken alsnog kans gezien de Angelsaksiche wereld te veroveren. De elite is gezwicht. De bevolking biedt weerstand. Dwangmatig utopisme versus pragmatische behoudendheid. Dat is de kern van de crises waarin wij ons bevinden. Twee wereldbeelden gedoemd om te botsen. De geschiedenis leert dat links geen nederlaag kan accepteren. De neiging tot zelfreflectie ontbreekt. Utopisch links grijpt uiteindelijk altijd naar geweld.

  Ophitsing
  In Nederland heeft dit al eens eerder geleid tot moord en doodslag. De aanjagers van het politieke geweld zijn daarvoor nooit ter verantwoording geroepen. Dat hoofdredacties, politici en bestuurders opnieuw de vuren van politieke haat aanwakkeren is levensgevaarlijk en volstrekt verwerpelijk.

  Het is een heilloos pad. Wie nu niet rechtsomkeert maakt is verantwoordelijk voor het geweld dat niet aflatende ophitsing onvermijdelijk oproept.

 6. Raspoetin

  Ik mag mezelf gelukkig prijzen dat ik nooit journalistiek heb gevolgd.
  Ik had daar wel aan gedacht, maar er knaagde iets, en dat was genoeg om een andere studie-richting te kiezen.
  Een kut-studie-inrichting, maar, losgemaakt van indoctrinatie op adolescentie.
  Tijdens adolescentie vraag je je af welke richting je uit moet.
  Het slechte pad? (wat gemakkelijk en bekend is)
  Of het goede pad? (waarvan ik niet weet wat het inhoudt)
  Het goede pad wordt op de weg die je bewandeld zelf naarmate de tijd vordert duidelijker.
  Het goede pad is datgene waar je jezelf met jezelf durft confronteren.
  Wanneer je dat doet, (en durft) zal je zien waar je tekortkomingen liggen en eraan beginnen werken.
  En dat, maakt gelukkig.
  Onze regeringen kapen adolescenten en tonen het pad, maar het is niet het pad van zelfontplooiing, noch is het het ‘kwade’ pad.
  Het is het pad van ontwikkelingsbellemering, of,
  indoctrinatie.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.