Bam, oplazeren! Facebook smijt antisemitische haatzaaier Arnoud van Doorn voor 23 dagen van het medium af

Facebook is de aankomende 23 dagen een iets betere plek, zo kunnen we concluderen na een tweet van het salafistische Haagse raadslid Arnoud van Doorn. Hij is namelijk voor de aanstaande drieënhalve week van het sociale medium gelazerd voor het stelselmatige plaatsen van berichten die niet conform de ‘community-richtlijnen’ zijn.

Op 31 mei sprong Arnoud van Doorn nog een gat in de lucht. Het Haagse extremistische raadslid gooide z’n duimen in de lucht vanwege het feit dat PVV-voorman Geert Wilders voor een heel etmaal van Twitter was gedonderstraald. Geert Wilders was ooit de man die de politieke carrière van Van Doorn opstartte door hem een plek op de lijst van de Haagse partijafdeling te schenken. En het juichen voor diens twitterblokkade was de dankbetuiging die de PVV-leider van de weinig gracieuze Van Doorn kon krijgen.

Hoe dan ook, van de eurofie voor blokkades op social media is bij Arnoud van Doorn nu nog maar weinig over. Vanochtend kondigt de vrijwilliger van het Cornelius Haga Lyceum, dat banden onderhoudt met terroristische groeperingen, aan dat hij voor maar liefst 23 dagen van Facebook is verwijderd. In de begeleidende screenshot kunnen we lezen dat maar liefst zes berichten van de radicale haatzaaier de community-richtlijnen schonden.

En daarom zit de volksvertegenwoordiger uit het Nederlandse kustplaatsje een beetje pathetisch in het Engels te jankeballen op Twitter. In een kennelijke poging aandacht te krijgen van de tweede man van Facebook, Nick Clegg, over waarom hij als politicus toch een ban aan z’n broek heeft voor het plaatsen van haatzaaiend commentaar. Nou, Arnoud, ik denk dat de heer Clegg echt direct in de pen is geklommen om in een epistel van vijf kantjes z’n welgemeende excuses aan te bieden aan jouw salafistische biljartbal! Vást!

Kortom: wij lachen ons een breuk!


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

21 reacties

 1. Joop Klepzeikert

  Vette hap, 23 hele dagen. Een normaal zichzelf respecterend medium smijt zulke terroristen er voor altijd af, door hem een IP ban te geven en alle apparaten die hij ooit gebruikt heeft om op dat medium te komen te blokkeren.
  Maar ja, FaceCrap hè. HET ultra socialistische platform voor idioten met veel te veel vrije tijd.

 2. Steiner

  Over antisemitisme gesproken,bij BNNVara (Presentator Morad El Ouakili) weet men er ook wel raad mee.Zie artikel op de site van de Volkskrant,”BNNVara biedt excuses aan voor antisemitische beller op NPO Radio 1″.

 3. Willemm

  Wanneer een rechtste extremist van Facebook af wordt gegooid spreekt DDS van “het saboteren van de rechtse stem door de linkse media”. Maar hier staat DDS uiteraard volledig achter.

  1. Jumping

   Noem eens namen Wim.

   Wel proberen in Nederland, met Nederlandse personen te blijven.

   Rutte is het slechtste, wat Nederland na de tweede wereldoorlog is overkomen.

  2. Joop Klepzeikert

   @Willemm: Noem eens 1 Nederlandse ‘rechtse extreminst’. En dan niet met namen als Thierry of Geert aan komen kakken. Dat is al lang bewezen dat die helemaal niet rechts zijn, maar Geert links liberaal en Thierry centraal liberaal.

   1. EU kok

    Joop Klepzeikert
    Tman
    Mycase
    Fuselier
    Top
    Enz,enz

    1. spelende vrouw

     cockje wat is rechts aan deze mensen behalve hun objectieve kritiek over jouw exttreem anarchistie subjectieve schrifsels ?

    2. Henkdetenk

     En weer scheetje van de eu cock… Ppfffffffffffffffffffffrrrrrrrrrrrrrrt

    3. Original NL

     Cock met c en ck!

    4. Bosche draak

     Aldus de gecastreerde kannibalistische schapenaanrander eu kok.

     Leuk zeg zo oeverloos mensen neerzetten als wat ik maar wil, of wil Eu kutje het ook inhoudelijk proberen?

    5. ikweetwatikwil

     Dus EU kok, jij( geen U) bent een gevaarlijke links extremist. Dat blijkt uit jouw lijstje. Links extremisten kunnen namelijk de waarheid niet verdragen en dan gaan ze met modder en erger gooien

   2. A.I.D.H.

    En de NVU, Erkenbrand of Pegida ook Liberaal?

  3. spelende vrouw

   ach gut , onze willempje is weer eens selectief beledigd en spuwt drirect met verwijzingen naar discriminatie , vergeet racisme tegen de linkse vleugel niet willempie 🙂 🙂

  4. Joshuak

   Waarom zullen wij anders reageren dan jullie op ons reageren als wij verbannen worden?

   Het idiote is juist dat als rechts verbannen wordt dat jullie daar vaak geen probleem in ziet.. Maar nu moeten we dat wel zien bij jou?

   En daarnaast is het links enkele jaren geleden zelf begonnen dat het verbannen is begonnen op conservatieven prima is..

   Maar nu moeten we geschokt en kwaad zijn als diezelfde pijlen zich nu op jou richten? Lachwekkend natuurlijk..

   Wat was die gezegde? Je oogst wat je zaait? Jij zaait censuur, dus vroeg of laat komt die censuur bij jou terug

 4. Jack Flash

  Een rechtse extremist ben je maar al te gauw in de linkse media.Daar hoef je niet veel weldenkendheid voor uit te spreken.

 5. Vit

  Hoe werkt dat faecesbook eigenlijk?

 6. spelende vrouw

  face wie ? wat moet je met die meuk ?

 7. tailgunner

  Arnoud van Doorn. Ongehoord, zelfs Anton Mussert had nog het goede met Nederland voor.

  1. Piet Patat

   Zie die Arnoud van Doorn toch een beetje als NSB’er. De invasie is in volle gang dus kiezen we de kant van de bezetter in de hoop er een graantje van mee te pikken en gespaard te blijven. Dat hij slechts een usefull idiot is heeft hij niet door. Daar is meer intelect voor nodig dan dat van een bakkie yoghurt.

 8. Joshuak

  Waarom zullen wij anders reageren dan jullie op ons reageren als wij verbannen worden?

  Het idiote is juist dat als rechts verbannen wordt dat jullie daar vaak geen probleem in ziet.. Maar nu moeten we dat wel zien bij jou?

  En daarnaast is het links enkele jaren geleden zelf begonnen dat het verbannen is begonnen op conservatieven prima is..

  Maar nu moeten we geschokt en kwaad zijn als diezelfde pijlen zich nu op jou richten? Lachwekkend natuurlijk..

  Wat was die gezegde? Je oogst wat je zaait? Jij zaait censuur, dus vroeg of laat komt die censuur bij jou terug

 9. Vit

  Arnoud van Doorn, hoe zou het met z’n vriend en genetisch onkruid Rudolph Holierhoek gaan eigenlijk, je weet wel Abu Babyschudder?

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.