Video: Robert Jensen openbaart meer 'leugens' in brief Femke Halsema

Geen categoriesep 18 2019, 19:19
"Het wordt steeds duidelijker dat we hier te maken hebben met onethische leugenaars." Zo begint Robert Jensen in zijn meest recente Online Show waarin hij beweert nog een leugen van Halsema te openbaren.
Aangezien de burgemeester zelf is overgegaan tot het schrijven van een brief aan de Amsterdammers is het in dit geval niet vreemd dat Jensen op de inhoud daarvan ingaat. Hij vergelijkt in zijn meest recente Online Show de rapportages van de Telegraaf met de brief van Femke Halsema.
Het Openbaar Ministerie stuurde volgens Jensen pas na de publicatie door de Telegraaf, over een zaak waarbij de zoon van Halsema betrokken is, het strafdossier naar de rechtbank. Volgens Jensen een bewijs van 'de volgende leugen' van Halsema. Volgens Jensen zou documentairemaker Robert Oey een scene hebben opgezet en bewust het publiek hebben misleid. Dat is natuurlijk niet mooi om te zien en veel mensen balen van de zaak-Halsema. Terecht.
Jensen begrijpt overigens het Openbaar Ministerie die volgens hem zich ook afvroegen wat ze moesten doen met de zaak. Die krijgen de zaak onder ogen en denken vervolgens 'dit is de minister van Amsterdam? Wie neemt hier een beslissing?'. Het allerergste is de hele zaak natuurlijk voor de burgers en gaat er een shock door het land door Halsema:"niemand is voorbereid op gedrag als dit" stelt Jensen want 'dit verwacht je niet van een burgemeester'.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten