Bwahaha, video! Anti-Zwarte Piet-raadsleden krijgen pepernoten, want het zijn een stel ‘zeurpieten’

Raadsleden van diverse linkse politieke partijen in Den Haag hebben van hun Groep de Mos-collega Damiën Zeller een zakje pepernoten gekregen. Het zijn allemaal “zeurpieten”, aldus de vertegenwoordiger van de grootste partij van de Hofstad. Het paard van de burgemeester kreeg een wortel, en Damiën ging zelf zich ontfermen over belangrijkere zaken: “Ik ben zelf wat nuttigs gaan doen.

Het Zwarte Pietdebat? Jawel, het Zwarte Pietdebat. Eén van de zesentwintig letters van het alfabet zit weer in de maand, en dat betekent dat het tijd is om het aloude Hollandse kinderfeest weer even weg te zetten als een ranzig feestje, van, voor en dóór racisten. In de gemeente Den Haag, waar ze zelfs een heus Sylvana-raadslid hebben, kennen ze de debatten over dit onderwerp inmiddels wel.

Damiën Zeller is raadslid namens de grootste, en rechtse, partij Groep de Mos / Hart voor Den Haag. Hij is het helemaal zat dat een stel omhooggevallen lokale vergadertijgers denken dat ze een kinderfeest voor heel Nederland moeten verzieken met hun opruiing en hun etterige opmerkingen. Daarom dat Zeller verstek liet gaan, maar niet voordat hij eerst een rake plaagstoot had uitgedeeld aan de heren dames Zwarte Pietenhaters:

“Ik had vandaag geen trek in het zoveelste onzindebat over Zwarte Piet. Daarom liet ik kruidnoten achter voor de zeurpieten, een wortel voor het paard van de voorzitter en ben zelf wat nuttigs gaan doen. “

Misschien is dat wel de beste tactiek: de linkse racismeroepende verbodsfans gewoon lekker laten kletsen. Ze kunnen een zakje heerlijke verse kruidnoten krijgen, en verder mogen ze fijn een eind wegemmeren. Gewoon negeren, dus. Wel zo efficiënt! Scheelt namelijk ook weer provincies vol wegblokkades om Amsterdamse reltrappers tegen te houden, zeg maar. Dus: hup Damiën. We hopen dat de belangrijkere zaken vanmiddag de aandacht kregen die zij verdienden.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

5 reacties

 1. meneer cactus

  hoe is het mogelijk dat een zeer kleine groep dit onderwerp steeds op de agenda krijgt. Ga je tijd nuttig besteden

  De overige politiek doet er ook niets aan maar gaat gewoon mee met de idioterie.

 2. Mezzadra

  Wat enorm grappig!

  1. Mars020

   Voor jou en Beukie lagen er trouwens twee komkommers om anaal in te brengen…

 3. Jack Flash

  Er zijn zat donkere mensen die het ook allemaal onzin vinden cactus.Ik ken er zat.Het hoort allemaal bij wat ik de “linkse ziekte” noem..Rechter hersenhelft is uitgevallen.Ze zitten op dit forum en putten er genoegen uit om realisten te tergen om wat voor reden dan ook.De zogenoemde opzettelijke “spookrijders”.Dat soort gasten zijn levensvevaarlijke gekken en weten niet beter.Verkeerstheorie 1974 “spookrijders dient men te ontwijken “

 4. Response

  Prima actie! Moet op meer plekken gebeuren.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.