Dit is het Amsterdam van GroenLinks: advocaat van getuige tegen oppergangster op klaarlichte dag doodgeschoten

Vandaag is in Amsterdam Buitenveldert de 44-jarige advocaat Derk Wiersum op straat doodgeschoten door een gemaskerd figuur van rond de 18 jaar oud. Sailliant detail: Wiersum stond kroongetuige Nabil B. bij in het proces tegen de oppergangster Ridouan Taghi. Het is al de tweede naaste van Nabil B. die geliquideerd wordt.

Volgens voormalig burgemeester Eberhard van der Laan is Amsterdam in wezen een ‘lieve’ stad, maar daar is de laatste tijd verdomd weinig van te zien. Een extreem-linkse coalitie helpt de stad op ouderwetse Sovjet-wijze om zeep. Inclusief het vogelvrij verklaren van mensen die hun leven in dienst stellen van de zoektocht naar gerechtigheid. Onthoud: Josef Stalin was een maffioso voordat hij Sovjet-baas werd.

En diezelfde maffiosi hebben nu vrij spel in Amsterdam. Advocaat Derk Wiersum ondervond dat vanochtend. Toen hij gewoon midden op straat werd doodgeschoten door een nog onbekende piepjonge schutter. De politie weet niet wie het is, maar wat we nu wel weten is dat de man die ‘kroongetuige’ Nibal B. bijstond in het proces tegen de Holleeder van de 21e eeuw, Ridouan Taghi, hardhandig uit het leven is gerukt.

Zelfs in een stad die drukker bezig is met het vertroetelen van krakers en illegalen dan met het bestrijden van keiharde georganiseerde criminaliteit, is dat een hard gelag:

“De man die woensdagochtend is doodgeschoten in Amsterdam is advocaat Derk Wiersum, die kroongetuige Nabil B. bijstaat in het liquidatieproces Marengo rond het criminele kopstuk Ridouan Taghi.

Dat bevestigt de politie. De schutter, volgens getuigen een jonge tiener, is nog voortvluchtig. De 44-jarige Wiersum werd neergeschoten aan de Imstenrade in de wijk Buitenveldert.”

Uiteraard moet de moordenaar zo snel mogelijk worden opgespoord en berecht. En die agressieve mafklapper van een Taghi – die hier hoogstwaarschijnlijk alles mee te maken heeft – mag nooit meer daglicht zien. Of althans niet zonder daar tussen spijlen door naar te kijken.

En daarna moet de politiek in de hoofdstad eens goed naar zichzelf kijken. Stoppen met de verkeerde prioriteiten. Ophouden met het knuffelen van misdadigers, en eens beginnen met het aanpakken van die lui. Kom op, zo moeilijk kan het toch niet zijn, Femke Halsema en Rutger Groot Wassink?


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

83 reacties

 1. EU kok

  De meedogenloosheid van oppergangster Ridouan Taghi wordt opgehangen aan de stad Amsterdam, waar de bezielende lijder van FvD woont en kantoor houdt.
  Dat verklaart een hoop.

  1. Peter Oudshoorn

   Leider.

   1. Mezzadra

    Ik zie hem de laatste tijd vooral als een tragische lijder.

    🙂

    1. Peter Oudshoorn

     Gisteren was er op GeenStijl een filmpje waarin ook Baudet figureerde. Hij maakte een slappe en puberale indruk. Hij is niet gevaarlijk -wat velen hem toeschrijven- maar eerder onbeholpen en tekortschietend.

     Mijn held is hij niet en zal hij ook nooit worden.

     1. Tman

      Peter:
      Hitler maakte óók een slappe indruk,dat heeft iedereen mogen ervaren!
      Het gevaar zit in de gedachten van de mens,en de mogelijkheid om deze te praktiseren!

     2. Mezzadra

      Gelukkig slaat de vergelijking van Baudet met Hitler helemaal nergens op.

     3. tonna

      @tman:
      De meeste standpunten van Baudet én van Wilders bevallen mij!
      Jou niet?

     4. Tman

      ton:
      Zeker weten van wel!
      Ik wilde alleen aangeven dat uiterlijk en gedrag, niet altijd het talent en/of gevaar,mogelijkheden van een mens weerspiegelen!

    2. Ego-non-solus

     Het maken van een grap terwijl het hier om een ernstig bericht gaat zegt veel over deze Mezzadra. Wat mij betreft niet veel goeds. Dat hij meent op veel berichten op deze site meermaals te moeten reageren zegt ook veel.
     Ook bij hem zie in meerdere opzichten leegte, heel veel leegte.

  2. Siemien

   Toch bijzonder hoe Eu snollenbek het weet om te draaien, terwijl er gewoon iemand op klaarlichte dag overhoop wordt geschoten..ben je dan ziek of ben je dan ziek in je harses..

 2. Kretoloog

  Hans Janmaat waarschuwde meer dan 30 jaar geleden al dat deze situatie in de grote steden zou ontstaan. Hij werd uitgemaakt voor racist en nazi. En kreeg in de Tweede Kamer een cordon sanitaire om zich heen van ALLE partijen, van links tot rechts.

  Er werd een aanslag op Janmaat gepleegd in een Hotel in Kedichem. Daarbij raakte zijn vrouw Wil voor het leven gehandicapt. De daders van die aanslag zijn wel opgepakt, maar nooit bestraft.

  En nu, nu zit in Amsterdam een burgemeester die zelfs in eigen prive-huis de criminaliteit niet in de hand heeft. Zowel haar man als haar zoon zijn verdachte bij Justitie en worden vervolgd voor verboden wapenbezit resp. inbraak en vandalisme. Het lijkt bijna een soap, maar wat een treurnis.

  1. Mezzadra

   Nee, er werd geen aanslag geplaagd op Janmaat. Er was sprake van een demonstratie die tragisch uit de hand liep.

   1. Original NL

    Nee dat was geen demonstratie maar een linkse lynch mob, achterlijke sukkel!!

    1. 007

     @Original, een lynch mob is voor links hetzelfde als een vreedzame demonstratie… ten minste als de lynch mob zelf ook links is natuurlijk…

   2. Kretoloog

    Wat ben je toch een ontzettende druiloor, Mezzadra. Er werd een explosief in dat hotel binnen gegooid. En jij noemt dat een “uit de hand gelopen demonstratie”? Nou ja, ik nam je toch al niet serieus, maar nu ben je helemaal AF.

    1. Mezzadra

     Nee, explosieven werden er ook niet gegooid, Kretoloog. Het betrof rookbommen.

     Je kunt ook even googelen voordat je van alles roept.

     1. Vit

      @Mezzadra

      Hoe raakte de vrouw van Janmaat eigenlijk voor het leven gehandicapt hmmm?

     2. Mezzadra

      Ze sprong in paniek uit het raam. Een vreselijke gebeurtenis die haar voor het leven verwondde.

     3. Kretoloog

      Een rookbom is ook een explosief, druiloor. Een explosief kan brand veroorzaken, en dat gebeurde dus in Kedichem.

     4. Mezzadra

      Een rookbom is geen explosief, sukkel.

      Waar het hier om gaat is dat het links-extremistische tuig dat de bijeenkomst van de centrum-partij wilde verstoren niet het oogmerk had om Janmaat om het leven te brengen. Van een aanslag was dus geen sprake. Dat laat onverlet dat de demonstratie gewelddadig en vandalistisch was. Het tuig had daarvoor moeten worden vervolgd.

     5. Kretoloog

      Druiloor Mezzadra heeft een beperkte taalkennis. Ik adviseer hem de betekenis van de volgende woorden op te zoeken:
      Aanslag
      Explosief
      Rookbom

      Zijn omschrijving van de aanslagplegers van Kedichem als ‘links-extremistisch tuig’ is wel correct.

     6. Mezzadra

      Wiki: Een rookbom is een vorm van ernstvuurwerk die bij ontsteking rook produceert.

      Bij oproer of relletjes worden door hetzij gezagsdragers hetzij de relschoppers rookbommen of rookpotten gebruikt, ter voorkoming van visuele communicatie en ter desoriëntatie.

      Een rookbom dient ook wel om een persoon of voertuig aan het zicht te onttrekken. Dit in tegenstelling tot de vuurpijl of signaalkogel, die dient om de aandacht te trekken, of de positie van een persoon of voertuig te markeren. Voor het laatste doel worden soms echter ook rookbommen gebruikt, vooral in de scheepvaart, waarbij in geval van nood een signaleringsrookbom de aandacht kan trekken van reddingsvaar- en/of vliegtuigen. Soms worden rookbommen ook gewoon voor de lol afgestoken: fun-rookbom.

     7. Meriadoc Brandebok

      Als men met rookbommen gooit, waaruit blijkt dan dat men het specifieke doel had de heer Janmaat om het leven te brengen?

      Pas als dat is onderbouwd, kan men spreken van een aanslag.

     8. Roughwood

      U bent goed op de hoogte zo te lezen. Inside information? Of was u één van die linksfascistische tuigactivisten?

    2. Peter Oudshoorn

     Kretoloog,

     Mezzadra heeft in deze gelijk. Er is geen aanslag gepleegd op Janmaat, je lult uit je nek. Maar dat doe je wel vaker.

     1. Kretoloog

      Oudshoorn, dat je was overgestapt naar het kamp van de DDS-trollen (Mezzadra, Brandebok, EU-kok) was mij al eerder opgevallen. Serieus nam ik je toch al niet: mensen die vanuit het buitenland denken hier de boel te kunnen beoordelen, hebben het zelden bij het rechte end. Je bent een laffe wegloper!

     2. Meriadoc Brandebok

      Kretoloog zoekt met iedereen ruzie. Met merlot, Peter, de vermeende “trollen”. Iedereen die anders over de zaken denkt is dom, moet zijn bek houden, of wordt achtervolgd met vieze comments.

      Je vraagt je af wat hij op dit blog te zoeken heeft.

     3. Mars020

      Het was wel een aanslag, want een gewone demonstratie gaat zonder agressie.

     4. Peter Oudshoorn

      Kreetje, ik hoor in geen enkel kamp thuis, zeker niet in het jouwe: ik ben mijn eigen kamp.

      Het gaat mij niet om kliekvorming – daar sluit ik me nooit bij aan. Het gaat mij om de -in mijn ogen- waarheid. En die is in dit geval dat er GEEN aanslag op Janmaat is gepleegd, maar een uit de hand gelopen demonstratie is geweest, die door Mezzadra trouwens scherp werd veroordeeld.

      Wat mijn wonen in Duitsland betreft: na mijn pensionering zijn we gaan wonen in ons tweede huis in de prachtige Eifel, zoals zoveel pensionado’s doen. Maar waarschijnlijk kun jij zelfs geen eerste woning betalen.

     5. Kretoloog

      Oké Oudshoorn, ik haal je wel weer uit het trollenkamp.

      Maar google eens op ‘aanslag’ en ‘Janmaat’. De gebeurtenissen in Kedichem worden wel degelijk in de media als een aanslag betiteld. Zelfs op Wikipedia. De onhebbelijkheid van Mezzadra om iedereen maar te corrigeren, wordt hiermee voor de zoveelste keer aan de kaak gesteld. En de frustraties van Brandebok laat ik voor wat ze zijn, een bezoekje aan een GGZ-arts zou hem misschien kunnen helpen.

     6. Julian

      @Kretoloog. Zielig persoon. Geef gewoon toe dat je fout zat. En niet eens over de futiliteit of een rookbom wel of niet een explosief is. En dan ga je gelijk schelden op iemand omdat die je aanspreekt op je feitelijke ongelijk. Als het al een aanslag was, was het geen aanslag direct gericht op Janmaat.

     7. Kretoloog

      O jee, nu komt Julian er ook nog zijn plasje over doen. Wat moet je hier nu weer mee? Hij begrijpt de portee van de discussie niet, zoveel is wel duidelijk.

      En zielig, dat zijn die migranten in gammele bootjes op zee. Ik zit hier in NL met een dak boven mijn hoofd.

   3. Siemien

    Mezzadra rechtvaardigt graag aanslagen zoals ook nu weer blijkt daarom zijn is onze islamknuffelaar ook zo’n voorstander van de islam..

    1. Original NL

     Hans Janmaat was een visionair..sla de krant maar open…gedonder met moslims chantage door negers.
     Een standbeeld voor deze held zou op zijn plaats zijn!!

    2. Bosche draak

     En dat peter ouwehoeah het voor dat miskraam opneemt zegt meer over hem dan over anderen…

     1. Peter Oudshoorn

      Het is DIE miskraam, Bosche Debiel. Heb jij ooit wel je Lagere School afgemaakt?

   4. Joshuak

    Echt waar je moet he doodschamen.. Elke aanval van links wordt weggemoffeld en elke aanval van rechts staat groot in beeld..

    Enige oplossing wat nog mogelijk is is grof geweld.. Dezelfde taal gaan spreken als die ratten als jou zelf doen..

    Doodbedreigingen, op straat aanvallen.. Alles is binnenkort legaal en het is jou schuld.. Links start het geweld, wij zullen het afmaken..

    Klaar is klaar.

   5. Seneca

    @mezzadra
    ik ben iemand die een verklaring zoekt waarom iemand en de manier waarop dit individu reageert. men kijkt er wel tegenaan, maar men kan niet in een mens kijken. jij mezzadra, dient toch wel eens in de spiegel te kijken. het is zo minderwaardig wat je hier op dit blog durft te beweren, overigens je vriend EU kok kan er ook wat van. de manier waarop jullie reageren getuigt van een grote innerlijke onrust, onvrede en nooit vervulde verlangens. het is of een midlifecrisis of gewoon rijp voor een inrichting. jammer ik heb met jullie en jullie naasten te doen.

    1. Mezzadra

     Kan Seneca aangeven wat hij precies minderwaardig vindt aan mijn opmerkingen? Dit blijft allemaal een beetje vaag.

    2. Veteraan

     @ Seneca
     Het zijn ook minderwaardige figuren die Trollen en saai, inhoudsloos.
     Irriteren om aandacht te krijgen, how low do you get.
     Het is een gewoonte geworden om de vele schrijfsels over te slaan als ik weer een bekende nickname zie staan, scheelt een hoop ergernis.

 3. Blitzkrieg

  Ondertussen:
  Als het aan wethouder Laurens Ivens (Openbare Ruimte en Groen) ligt, gaan Amsterdammers veel minder vlees, snoep en fastfood eten. Volgens hem is het huidige voedselsysteem niet goed, hij wil gezond en duurzaam eten stimuleren.

  1. Mezzadra

   Het stimuleren van gezond en duurzaam voedsel is toch een prima zaak?

   1. Blitzkrieg

    De Hema is ook een prima zaak, wat doet het tegen de kriminaliteit in Amsterdam? Precies, niks.

 4. Jumping

  Amsterdam is gewoon, de hoofdstad van Nederland.
  Het keiverotte Nederland.
  De Linkse kloothommels, bereiken steeds meer hun doel.
  Wanorde en chaos, waar Links trots op kan zijn.
  Waar moord geen bijzonderheid meer is.

  Rutte is het slechtste wat Nederland na de tweede wereldoorlog is overkomen.

 5. Tman

  Nibal B ,Ridouan Taghi,dat zijn volgens mij géén autochtoon Nederlandse namen!
  Het is natuurlijk vreselijk discriminerend en verboden om te zeggen,maar het merendeel van het tuig heeft een migratieachtergrond!
  Dat wisten jullie natuurlijk nog niet,maar dit nieuwtje kon ik niet verzwijgen en moest even van de lever!

 6. Vit

  Eerdaags zegt Halsema:

  ‘Krijg toch allemaal de kolere, val voor mijn part allemaal dood’

  Tekst uit een bekend Amsterdams liedje.

 7. santiago

  Geen gezag, geen respect, geen leiding, allen maar graaiers.
  Sinds nederland wordt geleid door de verrotte minerva kliek zijn we onze veiligheid en onze democratie volledig kwijtgeraakt. We worden bestuurd door de maffia die er schijt aan hebben wat er met het volk gebeurd. Nederland hebben ze weggegeven aan de EU.
  Toch hoop ik nog op een snelle no deal brexit en daarna een nexit.
  Ik heb nog alleen maar vertrouwen in meneer Wilders.

  1. Korporaal Monty

   “Ik heb nog alleen maar vertrouwen in meneer Wilders.”

   Die maakt toch ook gewoon deel uit van onze politieke poppenkast net als Rutte waarvan Bea de touwtjes strak in handen heeft.

   Wat maakt Wilders anders?
   Bij gratie van Bea mag hij gewoon meedoen in de politiek, volgens jou redenatie.

 8. fusilier

  Heb toch echt gehoord gisteren dat Nederland een soort van veilige haven is?

 9. Drollevanger

  Is Amsterdam onze toekomst?
  Een gewapende criminele linkse maffia die de scepter zwaait over een club van elkaar uitmoordende buitenlandse twee-paspoort creaturen, waarbij iedereen clandestien een schietwapen in huis moet hebben om zichzelf en zijn familie te verdedigen.

  1. Mezzadra

   “Een gewapende criminele linkse maffia”

   Je spoort niet.

   1. santiago

    Wijnand duyvendak. Mezzadra, jouw grote held.

   2. joey

    messa?
    criminele linkse maffia = criminele islamitische linkse maffia!

    1. Top

     Ik reageer in de meesten gevallen met het geijkte antwoord Blablabla Blaaskaak! In ieder geval laat ik weten dat ik deze misselijke speklap, antisemiet en drager en pleitbezorger van de orde van Martijn, in het ‘snotje’ blijf houden. Ik ga er niet mee in discussie, dat doe je ook niet, met een hondendrol. En inderdaad, hij zit en met name zat op heel veel andere site’s. Maar dat kost tegenwoordig geld, Dus? Daar is zijn uitkering gelukkig niet hoog genoeg voor

     1. Mezzadra

      Maar je hebt toch ook niet meer te melden, Top?

     2. Dik

      De aandoenlijke, hij koester warme gevoelens voor kleine kinderen, heeft zijn digitale scheetje weer gelaten. Gelukkig komt er een dag dat hij zijn laatste scheetje zal laten, niemand zal de zuiger missen!

 10. Anne Sophe Schillersdorf

  Waarschijnlijke stemt de moordenaar ook op GroenLinks 🙂 🙂

  1. santiago

   Zou zomaar kunnen.

  2. 007

   ik denk eerder op DENK

 11. Beukman

  Vermoedelijk zal hier op DDS en in de rest van de roddelpers aan de zoon van Halsema met zijn kapotte pistooltje meer gewicht worden toegekend dan aan deze liquidatie.
  ’t Kan verkeren, zei Bredero.

  1. Mezzadra

   Er zijn hier als reaguurders die vanwege het kapotte pistooltje spreken van een gewapende criminele linkse maffia.

   Men fokt elkander gemakkelijk op hier.

   1. van Urk

    Jammer voor u dat Baudet of Wilders geen puberale zonen hebben. Het zinnetje criminele rechtse maffia zou zomaar uit uw mond hier kunnen gaan vallen.

    1. Top

     Doe geen moeite, want met deze levensvorm, valt niet te debatteren. Eist altijd zijn eigen waarheid als leidend. Soms geholpen door zijn ‘trolmatties’, die zelf ook maar lege briefjes invullen. Ik heb gisteren, de laatste echte mannen gezien, die 75 jaar geleden hun vrienden en kameraden zijn verloren, die, zonder getwijfeld te hebben de stranden op rende, om Europa te bevrijden. Als je dan de inbreng van de trollen, op deze site tot je neemt, heb ik toch het gevoel van ‘wat zonde’, sterven voor een parasitaire levensvorm, die nu met uitkering in vrijheid leven, schoppend, bijtend en spuwend, naar de ‘hand die hen voed’ en er graag gewag van maken, dat ze het allemaal beter weten. En inderdaad, de moderatie alhier, is net als de leiding in den Dolder, van nul en generlei waarde. De wetenschap, dat er tussen mijn tenen, meer intelligentie te vinden is, dan in de gehele familie van ‘ons trollenlegertje’. Geeft mij een goed gevoel.

     1. Pauline Kummer

      Het bevreemdt mij ook hooglijk dat er mensen zijn die met enige regelmaat verschijnen in deze rubriek die ‘nazi’ en ook zo af en toe ‘hitler’ naar voren halen om kracht aan een argumentatie toe te voegen.
      Zoals ik in een documentaire een zag , een Engelsman, die precies verwoordde wat u zojuist naar voren bracht. Het waren onze jongen die stierven om tegen de overheersers te vechten en te bevrijden van terreur en willekeur. Hij noemde het de legers van het hakenkruis. En nu zien wij dat onze jeugd met een hakenkruis vlag om de schouders, minderheden diskwalificeren in protest betogingen. Het kan raar lopen.

     2. Dik

      En Topper, niet voor niets popt er ineens een nieuwe gebruiker op die altijd verschijnt als de aandoenlijke zijn digitale scheetje heeft gelaten.

      Ik weet weer genoeg! Moeder houd uw kinderen binnen.

 12. Roughwood

  Standaard copy-paste reactie politiek: we zijn geschokt, we zijn verbijsterd, zeer verontrustend. En gaan over tot de orde van de dag…

 13. Korporaal Monty

  Dus afhankelijk van de politieke koers die een stad of land volgt heeft dit betrekking op de misdaad.

  Zou dit werkelijk zo zijn?

  1. van Urk

   @Korporaal Monty. Prioriteiten gaan stellen. Zegt dat zinnetje u iets? Waarom kent de ene stad weinig misdaad terwijl de andere stad overspoeld wordt met misdaadcijfers? Dat heeft wel degelijk met goed scherpzinnig politiek beleid te maken. Een stad dat een autoloze centrum belangrijker vindt dan illegalen aan te pakken dat woningen kraakt zegt al veel over het politiek beleid van Amsterdam. Prioriteit van politiek Amsterdam is dat milieu voorop komt dan veiligheid.

 14. fusilier

  Een kogel vrij en steekvrij vest, is in Amsterdam helemaal geen luxe heten ten dage, als je leven je lief is. Je hoeft maar 1 scheef woord te zeggen, en je ligt dood te bloeden op straat.

 15. Mars020

  Gelukkig hebben wij Femke Handhaafsema, die onze stad met haar tomeloze inzet veilig probeert te houden.

  1. Kretoloog

   Zelfs haar eigen partijgenoten geloven niet dat Halsema een einde kan maken aan deze moorddadige Mocromaffia. Jarenlang links beleid van pappen en wegkijken wreekt zich nu.

   Maar het rot is ook al het college binnen geslopen. Lees bv. over de chantagepraktijken van wethouder Dijksma tegenover AEB-directeur Beelen.

 16. Rud56

  Ach Tim, niet alleen dat bestuur in AMS is verrot, de oorzaak van deze moord is ook terug te vinden in het jarenlange deugnbeleid van de regeringen die we hebben gehad en nog hebben. In Den Haag werd en wordt ten slotte (falende) wetgeving bedacht waardoor er nu mensen op straat straffeloos kunnen worden gedood!

 17. Heras

  En weer is het kabinet “geschokt”.
  Criminele bendes zijn amper aangepakt, waardoor ze goed konden gedijen: nu er een liquidatie heeft plaatsgevonden, buitelen ze over elkaar heen om dit te veroordelen.

  1. Bolkestein

   Criminele bendes aanpakken, dat is wetshandhaving. Daar doen we toch niet aan? Want handhaven, dat is zóóóóó rechts, nietwaar?

 18. Bolkestein

  Een tiener met een verboden vuurwapen op straat, dat is toch kattekwaad? Robert Oey zet ook wel eens zijn auto neer op een laad- en losplaats. Waar zeuren we over?

 19. Kristalix

  Het wilde westen van Halalsema.

  Hoelang gaat dit nog door?

  1. Heinz

   Linkse advocaten demoniseren leidt tot de dood. Hoe lang nog voordat rechters dezelfde weg gaan. Dat is de vraag.

   1. Dik

    Niets zeggen, jij hebt het DDS-patent.

   2. Mezzadra

    Dat linkse advocaten, net als rechters, worden gedenomineerd is een feit, Heinz, maar ik betwijfel deze politieke rechtse hetze hier een rol speelt.
    Dit gebeurt in kringen van de zware criminaliteit en in die maffia-wereld gelden andere regels.

    1. Dik

     De aandoenlijke, hij hoopt dat ISIS blijft bestaan.

 20. Dik

  Nabil B.

  Islam en alles wat daar bij komt kijken!

 21. RvdBe

  Dat krijg je ervan als iedereen in air b&b city maar wapens in huis heeft liggen.

 22. meneer cactus

  De linkse deugers zijn nog trots ook op hun gevoerde beleid waarin deze gangsterclubjes konden ontstaan. De linkse deugers wijzen naar alles en iedereen en zelfs een links misplaatst grapje is op zijn plaats.

  links moet zijn ogen uit zijn kop schamen dat we op dit niveau aangekomen zijn.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.